Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε τσιπουρακι τωρα ειδα το τικερακι σου!!!! γεννησες κιολας καλε?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:δεν εχεις βαλει τικερακι εγκυμοσυνης βρε!!! εχεις βαλει για μπεμπε ετοιμο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ΒΙΑΣΤΙΚΗ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε τσιπουρακι τωρα ειδα το τικερακι σου!!!! γεννησες κιολας καλε?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:δεν εχεις βαλει τικερακι εγκυμοσυνης βρε!!! εχεις βαλει για μπεμπε ετοιμο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ΒΙΑΣΤΙΚΗ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα έχουμε αυχενική διαφάνεια στο Ιασώ την Πέμπτη.Ήξερα πως με την εξέταση παίρνεις και dvd αλλά μου είπαν πως τελικά αυτό έχει καταργηθεί.Μήπως ξέρει καμμιά σας τι ισχύει?Ευχαριστώ.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ploegisi εσυ εχεις βρει το νοημα!!Θα καλοπερασεις στην εγκυμοσυνη σου και οι ορμονες ας χορευουν, κι εσυ μαζι!!Ετσι πρεπει, οχι νευρα, οχι φωνες (τα λέω για να τα ακούω, αν και σε σχεση με την προηγουμενη εγκυμοσυνη με βρισκω πολύ προχώ..)

αχ παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω πάθει... και ήθελα να το αναφέρω αλλά συνεχώς το ξεχνούσα... μου λένε όλες οι παλιές να είμαι σαν αυγό κόκκινο τώρα τουλάχιστον στην αρχή. αλλά εγώ η κακομοίρα δεν έχω μάθει έτσι. και τα έξω μου, και τις βόλτες μου, αλλά πάνω απ' όλα ο χορός!!! χορευώ σε 2 παραδοσιακά συγκροτήματα εδώ και 25 χρόνια, και η άμοιρη... δεν κόβεται έτσι εύκολα... και όλες ο μου λένε να μη χοροπηδώ, να είμαι χαλαρή! μόνο ο γιατρουδάκος μου μου είπε να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά και να κάνω ό,τι ακριβώς έκανα και πριν, χωρίς βέβαια υπερβολές!

εσείς τι κάνετε? κλωσάτε? ή το φορτώσατε σαν εμένα στον κόκκορα???:P:p:p

εδώ σχεδόν μια βδομάδα κάθησα αναγκαστηκά στο σπίτι λόγω της κατάστασης και τρελάθηκα! κόντεψα να πάθω κατάθλιψη! πήγα την παρασκευή στο γιατρό και μου είπε ξεκάθαρα: μη μου πάθεις τίποτα κακομοίρα μου τώρα! δεν είναι καιρός για τέτοια! να βγαίνεις και να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί! και πήρε να φανταστείτε τηλέφωνο τον αντρούλη μου και του τα 'ψαλλε ένα χεράκι που με έφησε μόνη να παιδεύομαι και δε μ' έβγαλε έξω!!!

γι αυτό κι εγώ είπα ότι θα περάσω καλά!!! και στο κάτω κάτω, αν πια τόσο είναι να γίνει κάτι, ας γίνει! θα ξέρω όμως ότι δεν θα φταίω!

κι έτσι είμαι πάλι το γελαστό μουτράκι που ξέρουν όλοι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ειρηνη τι θα κανεις τωρα με την αυχενικη;;;Σε ιδιωτη μαλλον ε;;

stone την αυχενικη οπωσ και να ηταν την ειχα ηδη κλεισει για την επομενη εβδομαδα σε ιδιοτη...στο συνταγμα ειναι ενα κεντρο με τον κ.κουρτη.

απλα για αυριο ειχα εναν απλο υπερηχο εδω που μενω(στην χιο!!)

οχι καλε εγκυμοσυνησ πρεπει να ειναι το τικερακι τησ ,γιατι το ειδα και φτανει μεχρι 40w!!!αρα!!!!

Καλησπέρα έχουμε αυχενική διαφάνεια στο Ιασώ την Πέμπτη.Ήξερα πως με την εξέταση παίρνεις και dvd αλλά μου είπαν πως τελικά αυτό έχει καταργηθεί.Μήπως ξέρει καμμιά σας τι ισχύει?Ευχαριστώ.

ναι εγω ειχα κανει αυχενικη στο αγγελικακι μου πριν ενα χρονο ακριβωσ...dvd δεν δινουν παντωσ,λιγεσ φωτο μονο.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ploegisi στην πρωτη μου εγκυμοσυνη επειδη ειχα παθει αποκολληση(ειχα καθησει κρεβατι μεχρι τον 5ο μηνα...)ημουν αρκετα προσεκτικη...

στην δευτερη παρολο που παλι επαπιλουμενη κυηση ειχα δεν προσεχα ιδιαιτερα(και εξω εβγενα,και πολλεσ δουλειεσ εκανα)και μια χαρα πηγαν ολα,δοξα τω θεω!!

στην τριτη παρολο που παλι πρεπει προσοχη...ωρεσ ωρεσ συμπεριφερομαι λεσ και ξεχναω οτι ειμαι εγκυοσ!!καταρχην σηκωνω ολη την ωρα την μικρη(9κιλακια)και σηκωνοντασ την σκυβω κιολασ μαζι με αυτην,και δουλειεσ ξεσκιζομαι και ολα!!!

γιατι στα λεω ολα αυτα ...οτι οσο και να προσεξεισ αν ειναι να παει καλα θα παει!!καλα πρεπει να βοηθαμε κ εμεισ λιγο...

στην πρωτη που ανεφερα το κρεβατωμα επειδη ειχα παθει αποκοληση..την επαθα με το τιποτα!!χωρισ να κανω κατι ιδιαιτερο και μαλιστα ξαναπαθα τοτε κ αλλη μια μεσα στο κρεβατι!!!!

εσυ τον γιατρο σου να ακουσ και καθε γυναικα πιστευω καταλαβενει τον ιδιο τησ τον εαυτο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρήνη τζιμάνι όντως ο γιατρός της κοπέλας!! Μάλλον εκτός από γυναικολόγος διαθέτει και το κληρονομικό χάρισμα :D

ellain ανάμεσα στην μοναξιά και τα περήφανα στρατά μας, ψηφίζω στρατόπεδο. Εκτός και αν πας σε καμιά φίλη ή ξαδέλφη για να κάνεις Πάσχα. Μόνη σου όχι! Τι στο καλό, ο αντρούλης σου δεν θα μπορέσει ούτε λίγα λεπτά να τα κλέβει για να σου φέρνει να τρως εκείνη την ημέρα? Εξαφανιζόλη θα έχει φάει??

ploegisi θα κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός σου!! Άσε τις παλιές (και τα αυγά) να κουρεύονται!! Και όσο για αυτό που έγραψες, ότι αν είναι να συμβεί κάτι, τότε δεν μπορείς να κάνεις τπτ, μην το ξανακούσω (διαβάσω)! Αυτό που μέλλει να συμβεί είναι να γεννήσεις τον Οκτώβρη, ούτε για αστείο αυτές οι σκέψεις!!

Λοιπόν, με πήρε η γραμματέας του γιατρού μου και κλείσαμε αυχενική την Τρίτη 23/3 στο Μητέρα, 09.15 το πρωί. Να πω ότι δεν έχω άγχος, ψέμα θα είναι τεράστιο!! Από την μία λέω ότι όπως όλα βαίνουν καλώς, έτσι θα γίνει και στην αυχενική!! Έτσι δεν είναι?? Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια λοβοτομή διότι το λέω μεν, αλλά δεν το εμπεδώνω... Εν τω μεταξύ την άλλη Τρίτη θα είμαι ακριβώς 12 εβδομάδων. Και αν είναι πολύ μικρό και δεν δούμε τπτ? Τέτοια σαχλά σκέφτομαι και τρελλαίνομαι :|.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Eιρήνη τζιμάνι όντως ο γιατρός της κοπέλας!! Μάλλον εκτός από γυναικολόγος διαθέτει και το κληρονομικό χάρισμα :D

ellain ανάμεσα στην μοναξιά και τα περήφανα στρατά μας, ψηφίζω στρατόπεδο. Εκτός και αν πας σε καμιά φίλη ή ξαδέλφη για να κάνεις Πάσχα. Μόνη σου όχι! Τι στο καλό, ο αντρούλης σου δεν θα μπορέσει ούτε λίγα λεπτά να τα κλέβει για να σου φέρνει να τρως εκείνη την ημέρα? Εξαφανιζόλη θα έχει φάει??

ploegisi θα κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός σου!! Άσε τις παλιές (και τα αυγά) να κουρεύονται!! Και όσο για αυτό που έγραψες, ότι αν είναι να συμβεί κάτι, τότε δεν μπορείς να κάνεις τπτ, μην το ξανακούσω (διαβάσω)! Αυτό που μέλλει να συμβεί είναι να γεννήσεις τον Οκτώβρη, ούτε για αστείο αυτές οι σκέψεις!!

Λοιπόν, με πήρε η γραμματέας του γιατρού μου και κλείσαμε αυχενική την Τρίτη 23/3 στο Μητέρα, 09.15 το πρωί. Να πω ότι δεν έχω άγχος, ψέμα θα είναι τεράστιο!! Από την μία λέω ότι όπως όλα βαίνουν καλώς, έτσι θα γίνει και στην αυχενική!! Έτσι δεν είναι?? Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια λοβοτομή διότι το λέω μεν, αλλά δεν το εμπεδώνω... Εν τω μεταξύ την άλλη Τρίτη θα είμαι ακριβώς 12 εβδομάδων. Και αν είναι πολύ μικρό και δεν δούμε τπτ? Τέτοια σαχλά σκέφτομαι και τρελλαίνομαι :|.

κλελια μου θυμαμαι που με παιρνουσεσ μια μερα?αλλαξε η π.η.τ??τωρα ειμαστε τζαστ ιδια ημερομηνια!!!!κι εγω εκλεισα αυχενικη 24/4 που θα ειμαι 12+1..ο γιατροσ μου ειπε να κλεισω απο αυριο μεχρι δυο εβδομαδεσ δηλαδη(11w-13w)αρα για να το λεει σημαινει οτι κατι θα δουν...αν ηταν θα σου λεγαν για αργοτερα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλελια όταν θα πας για αυχενική στη 12 βδομάδα μια χαρά μεγάλο θα δεις το μωράκι σου. θα έχει αναπτυχθεί τόσο που δεν θα το πιστεύεις άσε που μπορεί να δεις και το φύλλο του

πήρα και τη γιατρό μου σήμερα να μου αλλάξει το ασβέστιο γιατί αυτό που πέρνω είναι μια αηδία και μου είπε να το κόψω για μερικές μέρες, εγώ έκλεισα τελικά αυχενική στις 10/4.

Μακάρι βρε κοριτσάκια! Άντε να δούμε...

Ειρήνη, κάθε φορά που κάνω υπέρηχο και δείχνει +/- 1 ημέρα, αλλάζω και το tickerάκι και την ΠΗΤ μου στον πίνακα. Για τόση πόρωση μιλάμε...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αιντε παλι με τα κατεβατα!!!!!:mrgreen:

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια φουσκωτα!!!

Τι να πω τωρα δεν ξερω!!!

Θα αρχισω εγω να λεω και οτι ξεχασα ξεχασα!!!:tongue:

Λοιπον ακουω για Πασχα και τσιτωνω γιατι την Μ.Δευτερα θα παω γιατρουλη και θα τον ρωτησω αν μπορω να παω στο χωριο μου 45 λεπτα δρομος για Πασχα.Και εκει ξαπλα θα ειμαι λετε να μην αφησει???:roll::roll:Και το εχω και σιγουρακι θα φαω μεγαλη ηττα εαν πει οχι!!!

Οχι δεν ειμαι ΙΚΑ εχω συμβασει και παρολο που ειμαι στην πραξη κανονικη υπαλληλος στην συμβαση εμφανιζομαι σαν ελευθερος επαγγελματιας!!!:cry:Ασε που στην συμβαση μου λεει οτι μπορει να λυθει σε περιπτωση εγγυμοσυνης!!!!Το μελλον θα δειξει!!!

Καλε Κλελια μπραβο εγω ετσι οπως το εκανα ετσι το αφησα το τικερακι σημασια δεν του εδωσα μονο διαβαζω μολις αλλαζω εβδομαδα αυτα που λεει!!!:mrgreen:

Ασχετο εχετε παρει βιβλια για την εγγυμοσυνη???γιατι εγω δεν εχω παρει τιποτις και δεν ξερω ποτε και τι να παρω????:roll:

ellain και εγω ψηφιζω στρατοπαιδο δαγκωτω μια που εχω κανει και πολλα Πασχα μεσα και τα περισσοτερα μου αρεσαν κιολας!!!

Επισης εχω να σας πω οτι ετσι που κοιτουσα τον τελευταιο υπερηχο δεν υπαρχει πουθενα η τιμη 6 εκατοστα που μου ειπε αυτος:confused::confused:

Ισα ισα αυτο που ειδα οτι γραφει εκει που φενεται να πιανει το μωρο και να το μετραει λεει 52,25mm.:confused:Τωρα τι να πω παντως σιγουρα στρογγυλοποιηση δεν το λες αυτο το πραγμα που εκανε!!!Αντε να πεις 5,5 εκατοστα ε δεν θα πεις και 6....ελεος!!!!Τελοσπαντων την αλλη Τεταρτη ειναι η Αυχενικουλα οποτε θα μου ληθουν οι αποριες!!!!:mrgreen:

Τι αλλο ηθελα να πω???δεν θυμαμαι!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα, καλημέρα σε όλες!!

chris μην αγχώνεσαι για την δουλειά. Συμφωνώ ότι είναι δύσκολοι καιροί, αλλά επειδή έχεις νιώσει απώλεια, σίγουρα σε νοιάζει περισσότερο το νινί σου... Βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε... Άσε που προσωπικά πιστεύω πως επειδή σου πηγαίνουν όλα καλά σε αυτό τον τομέα, σε όλους αυτό θα συμβεί, θα είσαι τέλεια!!

Όσο για το Πάσχα, θα δεις τι θα σου πει. Στην τελική πες του ότι δεν έχει χωματόδρουμους και εσύ θα είσαι ξάπλα στην θέση του συνοδηγού. Αν πάλι δεν σου επιτρέψει, τότε κάνε υπομονή μέχρι του χρόνου που θα είστε 3 στο αμάξι στο δρόμο για το χωριό :D.

Με τους υπερήχους πρόσεξε τι γίνεται: ο γιατρός μετράει και αναλόγως το "χέρι" του, τόσο βγαίνει το μέγεθος και η ηλικία του νινιού. Δλδ μπορεί να πας πχ στο Μητέρα να κάνεις έναν υπέρηχο και να πας στο δίπλα δωμάτιο να σου κάνει άλλος τον υπέρηχο και να βγει διαφορά και στις ημέρες και στο μέγεθος. Μπορεί ο υπέρηχος που κρατάς στο χέρι σου να είναι απο μια λήψη που έκανε. Μετά μπορεί να το ξαναμέτρησε, να του βγήκε πχ 58 χιλιοστά και να σου είπε ότι είναι 6 εκατοστά. Μην αγχώνεσαι. Εμάς την πρώτη φορά που ακούσαμε καρδούλα ενώ ήταν 99 χιλιοστά, τράβηξε ο γιατρός λίγο την γραμμούλα για να δείξει το μηχάνημα 1 εκατοστό. Έχει διαφορά, τι να κάνουμε :-D

GEXxp3.png

Καλή σας ημέρα τσαπερδόνες μου :)

Κατ' αρχάς μην με κοροϊδεύετε για το tickeraki μου. Είναι εγκυμοσύνης και εγώ έχω βάλει ότι το μωρό μας είναι τόσο! Το φαντάζομαι με δική του οντότητα :)

Οποια μπορεί να φύγει για Πάσχα να φύγει, γενικά καλό είναι να κάνουμε ότι θα κάναμε ... πάντα με την ευλογία του γιατρού μας :)

Ελαιν μου ή πας στο στρατόπεδο ή σου δίνω συνταγή για το μπουτάκι στο φούρνο (πανεύκολο) ;)

Κοριτσάκια έχω 2 έννοιες... τι πρωτότυπο!!!!!

1) Αγχώνομαι να πάω να κάνω τις κολπικές εξετάσεις! Μου λένε διάφορες φιλενάδες κλπ ότι δεν κάνανε καθόλου κολπικές, ότι στην 10η εβδομάδα πια δεν πειράζουμε από κάτω κλπ κλπ. Σκέφτομαι να τηλεφωνήσω στον γιατρό. Εσεις έχετε κάνει όλες; Η Ellain θυμάμαι ναι

2) Υπάρχει καμιά από εσας με αρνητικό ρέζους και η <3 λλλλίνα της με θετικό; (<3 λλλίνα = σύντροφος για εμένα). Κάνετε την έμμεση coombs? Κάθε πότε;

Εμένα μου την έδωσε στην αρχή, βγήκε αρνητική αλλά δεν μου την έδωσε πάλι. Ξέρω από αλλες ότι την έκαναν κάθε μήνα

φιλιά σας

:tongue:

Γειά σου ellain!!

Ο δικός μου γιατρός δεν μου έδωσε να κάνω κολπικές εξετάσεις.

Αφού ήθελε να τις κάνεις, γιατί δεν σου πήρε ο ίδιος δείγμα?? Κάπως αλλιώς που μπορείς να το θέσεις είναι να του τηλ και να του πεις ότι επειδή φοβάσαι τις κολπικές εξετάσεις, έχει κάποιον μικροβιολόγο που να τον εμπιστεύεται ώστε να σου πάρει δείγμα??

Για την άλλη περίπτωση που ρωτάς δεν ξέρω, εγώ έχω ρέζους + και ο σύζυγος... δεν ξέρω, μάλλον θετικό...

GEXxp3.png

σε ευχαριστώ Κλέλια :)

αυτό σκέφτομαι να κάνω να του τηλεφωνήσω και να του πω αν μπορεί να μου πάρει εκείνος το δείγμα, θα δω. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί οι πιο πολλές κοπέλες που ξέρω δεν έκαναν κολπικές εξετάσεις.

φιλιά

η Τσιπούρα σας :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...