Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν διαφωνώ, αλλά εξήγησα τις σκα@τοσυνθήκες στο ΙΚΑ και δεν θα ήθελα να θηλάσω εκεί μέσα, από την στιγμή μάλιστα που θέλω να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα. Και είπαμε, ακόμη δεν ειμαι τόσο έμπειρο θηλαστικό :D, έχω χρόνο ακόμα...

Έχω σκοπό να πάω σε 2 ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ, αν καθυστερήσω 20'-60' σε κάποιο από αυτά, την έκατσα την βάρκα...

Ο θηλασμός θέλει ηρεμία...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν διαφωνώ, αλλά εξήγησα τις σκα@τοσυνθήκες στο ΙΚΑ και δεν θα ήθελα να θηλάσω εκεί μέσα, από την στιγμή μάλιστα που θέλω να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα. Και είπαμε, ακόμη δεν ειμαι τόσο έμπειρο θηλαστικό :D, έχω χρόνο ακόμα...

Έχω σκοπό να πάω σε 2 ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ, αν καθυστερήσω 20'-60' σε κάποιο από αυτά, την έκατσα την βάρκα...

Ο θηλασμός θέλει ηρεμία...

Ναι, μανάρι μου, καταλαβαίνω....

Κάνε αυτό με το μπιμπερό και την θήκη...

Ααα! μου απάντησαν για την παραγγελία! Ήρθαν, λέει, στις 13 του μήνα να μου το παραδώσουν και κανένας δεν ήταν στο σπίτι! Δεν θα έπρεπε να μου αφήσουν ειδοποιητήριο; Δεν βρήκα τίποτα....Και αυτοί από την Γερμανία μου ανέφεραν post office, όχι κούριερ. Εσένα με ΕΛΤΑ ήρθαν;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eμένα μου ήρθαν με ΕΛΤΑ, συστημένα. Μου άφησαν χαρτάκι και πήγα να τα παραλάβω...

Καλά, παντελώς βλάκες στα ΕΛΤΑ εκεί πέρα?? Γιατί δεν σε ειδοποίησαν γμτ?????

Πάω, το νινί κάνει ουάααααα

GEXxp3.png

Εμένα κορίτσια επιστράφηκαν πίσω στην Γερμανία και τα ξαναστέλνουν τώρα, αυτή τη φορά στη διεύθυνση του σπιτιού. Μεγάλη γκαντεμιά, και τα είχα παραγγείλει από 4/8!!!!!! Ελπίζω να τα πάρω πριν γεννήσω. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο τελωνείο, ούτε αυτοί ξέρουν τι ακριβώς. Με ΕΛΤΑ γίνεται η παράδοση αν δεν κάνω λάθος.

Εllain να ζήσετε! Πάντα ευτυχισμένοι!!! Μακάρι όλα να σου πάνε βολικά από εδώ και πέρα!

Ειρήνη με το καλό αύριο! Έφτασε η μέρα σας!!!! Θα περιμένουμε νέα σας!

Μαμάλευτεράκι σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες αλλά να βλέπεις τη θετική πλευρά. Σε καταλαβαίνω βέβαια που θυμώνεις και στεναχωριέσαι, λογικό είναι αλλά το μωράκι σου θα είναι μια χαρά και όλα τα άλλα θα ανήκουν στο παρελθόν.

Τσιπούρα έχεις χίλια δίκια να εκνευρίζεσαι αλλά άστο να πάει στα κομμάτια. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε καλύτερο σπίτι, κάθε εμπόδιο για καλό!

Δέσποινα αύριο θα είμαι κατά τις 9 στο Έλενα. Μόλις τελειώσω θα σου τηλεφωνήσω! Για να δούμε θα καταφέρουμε αυτή την φορά να πιούμε εκείνο το καφέ που λέγαμε;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Να της ζήσει!!! Και είχε χαθεί....

Πήγαινες στο ιατρείο του ή σε κάποιο κέντρο όπου κάνει τα υπερηχογραφήματα; Στο ιατρείο του είναι πάντως απολαυστικός...εμένα με κράτησε 40΄στο Β' επιπέδου και πάντα είναι σχολαστικός...

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δημοφιλής ο γιατρούλης μου!:tongue:

εσυ τον εχεις ως γυναικολογο?γιατι εγω τον εχω γνωρισει στι κεντρο ιατρικης μητερας -εμβρυου που κανουν μονο αυχενικες...

επισης καλη αδεια και ποτε μη λες ποτε ,πορει να ειναι παραπανω απο δυο χρονια αμα κατσει εκατσε.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

μαμαλευτερακι μη στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα,

τσιπουριτσα οπως προειπε το vacdelakiκαθε εμποδιο για καλο

θα βρειτε σιγουρα κατι καλυτερο .

κλελια mh dystaseiw poyuena egv otan hmoyn kapoy poy de mporoysa na gyrisv plati erixna thn oyra toy σλινγ kai kalypta thn epimaxh perioxh kai ekana th doyleia moy.ayta sthn arxh giati meta apo ligo kairo toyw egrafa oloyw kyriolektika.pisteyv pio poly ua talaipvrhueiw na koybalas σακουλακια παρα να θηλασεις.σορυ για το ελληνοαγγλικο ξεχασα να το γυρισω και βιαζομαι για τα ξαναγραφω.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

ποπελαρεσ μου γλυκιεσ μπηκα να σασ αποχαιρετησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχουλεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα ξερω οτι πιανουν τοπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε παντα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυριο ειναι η μεγαλη μου μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελουσ θα συναντησω την δευτερη πριγκιπισσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι η παναγιτσα να μου τα φερει ολα βολικα ,οπωσ πριν 15 μηνεσ στην αγγελικουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ φιλω ολεσ σασ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να προσεχετε ολεσ σασ και να μην μου στεναχωριετε καμια σασ και για τιποτα (σπιτια κτλ...ε?)!!!!!!!!!με το καλο σε οσεσ κοπελεσ συναντησουν τα θαυματακια τουσ αυτην την εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σασ σκευτομαι ολεσ σασ!!!!!!!!!

καλα να περνατε και να μου προσεχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρηνάκι με το καλό κοπέλα μου!! Όλα καλά θα σου πάνε, μην αγχώνεσαι για τπτ καλή μου!! Α! και μην ξεχάσεις φώτο πριν με την κοιλούμπα και φώτο όταν βγεις από το νοσοκομείο με το μωρό αγκαλιά.

Εγώ τις έχω τραβήξει αλλά είμαι ανεπρόκοπη και ακόμη να τις ανεβάσω. Πολλή τεμπελιά μιλάμε... Μετά από 2 μέρες που έφτασα σπίτι άδειασα την βαλίτσα και σήμερα ψιλο-τακτοποίησα το σαλόνι να μην τρομάζει ο κόσμος όταν μπαίνει...

Τελικά τσούπρες αποφασίσαμε με τον σύζυγο όταν πάμε στα ΙΚΑ κλπ να αφήσουμε το μωρό σπίτι με την μαμά μου, θα έχω αφήσει 2 γαλατάκια, πόσο πια θα λείψουμε!! Δεν μπορώ με ένα μωρό 10 ημερών σε σκ@το-δημόσιες υπηρεσίες. Καλύτερα έτσι να μην αγχωνόμαστε!!

Καληνύχτα πάω να δω dvd με το σύζυγο...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Eμένα μου ήρθαν με ΕΛΤΑ, συστημένα. Μου άφησαν χαρτάκι και πήγα να τα παραλάβω...

Καλά, παντελώς βλάκες στα ΕΛΤΑ εκεί πέρα?? Γιατί δεν σε ειδοποίησαν γμτ?????

Πάω, το νινί κάνει ουάααααα

Τι να πω....ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, πάντα ήταν στην ώρα τους....

Εμένα κορίτσια επιστράφηκαν πίσω στην Γερμανία και τα ξαναστέλνουν τώρα, αυτή τη φορά στη διεύθυνση του σπιτιού. Μεγάλη γκαντεμιά, και τα είχα παραγγείλει από 4/8!!!!!! Ελπίζω να τα πάρω πριν γεννήσω. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο τελωνείο, ούτε αυτοί ξέρουν τι ακριβώς. Με ΕΛΤΑ γίνεται η παράδοση αν δεν κάνω λάθος.

Κατάλαβα....Χ..... ψηλά και αγνάντευε...τσατίστηκα τώρα...:mad:

εσυ τον εχεις ως γυναικολογο?γιατι εγω τον εχω γνωρισει στι κεντρο ιατρικης μητερας -εμβρυου που κανουν μονο αυχενικες...

επισης καλη αδεια και ποτε μη λες ποτε ,πορει να ειναι παραπανω απο δυο χρονια αμα κατσει εκατσε.

Ναι, τον έχω γυναικολόγο και είναι ο αγαπημένος μου γιατρούλης....:-D Πάντα με ηρεμεί....

Στο πρώτο μου παιδί είχα πάει κι εγώ σ' αυτό το κέντρο που λες για αμνιο(τότε είχα κάνει!) γιατί δεν είχε ανοίξει το ιατρείο του ακόμη...πράγματι, είχα αισθανθεί άσχημα γιατί τον πίεζε ο χρόνος...Από έξω περίμενε ένας καθηγητής να κάνει άμνιο σε μια κοπέλα και σηκώθηκα άρων άρων για να περάσει ο κ.καθηΚητής....:-(. Ο ίδιος είχε αισθανθεί τότε πολύ άσχημα και μου είχε ζητήσει συγνώμη, θυμάμαι....Στο ιατρείο του όμως πάντα χτυπάω 40λεπτα και το απολαμβάνω!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σας διαβασα λίγο εν ταχει..

Ο μικρος μου το εκανε πάλι το θαυμα του και πεταξε έξω τα ματια του laptop!Την αλλη βδομαδα θα τον εχω οποτε ειμαι σε καρεκλα και λίγο δυσκολεύομαι..Σημερα νοιωθω και πιο μεγαλη δυσφορια με την κοιλια..Ενω χτες ελεγα στον συζυγο οτι αυτο το μωρο δεν το αισθανομαι καθολου ψηλα και καμια ενοχληση στον θωρακα, σημερα - εκανα και αρκετες δουλειτσες- νομιζω θα μου σπάσει το στερνο...

Τσιπουρα και το δικο μου moto ειναι καθε εμποδιο για καλό οπως σου ειπε και η Βικυ!!Ξερω χαλαστηκες γιατι το ειχες σχεδιασει και ονειρευτει καπως αλλα ειμαι σιγουρη πως θα βρεθει κατι καλύτερο!!Ασε που πιστευω οτι θα στραβωσει η δουλεια με τον αλλο ενοικιαστη και θα το μετανοιωσει η ιδιοκτητρια..

Οταν κτ δεν μου πάει καλά ετσι σκεφτομαι και παιρνω το αιμα μου πίσω..:tongue:

Εεεελα μην εισαιιι ετσι...!!

Κλέλια μου και εγω θα σου έλεγα να μην ταλαιπωρες το παιδι, ειναι και πολύ μικρουλα ακομη..Εφοσον εχεις κανει ηδη αρχη με το θηλαστρο θα αφησεις γευμα και θα κανεις χαλαρη τις δουλειες σου..Υπενθυμισε αν χρειαστει και σε καποιους αργοσχολους οτι εχεις και ενα βρεφος πίσω που σε περιμενει για να φαει και ζητα και προτεραιότητα..Τι ειπα τωρα ε???Ολοι βιστικοι θα γινουν εκεινη την ωρα :mad:

Πες και στη μαμα σου αν δει οτι αργειτε και ειναι ανησυχη η μικρη να της κανει ενα μπανακι, κανενα μασαζακι για να την χαλαρωσει..Σε εμενα επιανε αυτο

Οσο για το μπανιο και τον αφαλο εγω εβαζα ενα μεγαλο αδιαβροχο hansaplast στην περιοχη και τον βαζαμε ολοκληρο στη μπανιεριτσα του..

Ελενα καλως τα δεχτηκες και να τα εκατοστησετε!!!Μακαρι η δικη σου χαρα να περασει και στο παπακι σου και να βγει συντομα να αγκαλιασει το μπαμπα του!!!

Φιλακια σε ολες και κερναω .. γαλατακι αυτη την ωρα για ξεκουραση και χαλαρωση!!

Πάω γιατι εχω κτ κραμπες αλλο πραγμα..Αυριο λέω να ετοιμασω και τη βαλιτσα επιτελους (όλο το αναβαλλω) γιατι σημερα οι ενοχλησουλες ηταν πιο εντονες απο καθε φορα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...