Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχω εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί με πήρε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μου είπε ότι το έδωσε αλλου!

έχω εκνευριστεί και στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα μετρήσει είχα φέρει μαστόρους, είχα πάρει προσφορες .

Επίσης χθες που μίλησα μαζί της μου είπε ότι ήθελε να προχωρήσουμε ότι ήθελε να κάνει την ανακαίνηση της κουζίνας αλλά επειδή είναι μακρυά δεν θα το σκεφτόταν ενώ με εμένα το θέλει γιατί λόγω δουλειάς κλπ της δημιουργώ ασφάλεια καθώς και ότι θα προσέχαμε το σπιτι - ακουγόμαστε αξιόλογοι άνθρωποι κλπ κλπ κλπ. Για αυτό έμεινα κάγκελο όταν μου είπε ότι πάπαλα!!! Κεραμίδα μου ήρθε! ακόμα δεν το πιστεύω (και κλαίω από τα νεύρα μου)

το έδωσε σε κάποιον που της είπα οκ χωρις καμία αλλαγή και έδωσε πιεστικά επιτόπου σε αυτόν που εδειχνε το σπίτι προκαταβολή ..... και όπως είπε και ο καλός μου γιατί δεν μας πήρε να μας το πει και να αποφασίσαμε εμεις; να έλεγε αν το θέλετε έτσι ή όχι;

μου είπε ότι αν δεν ήταν δύσκολη η εποχή σίγουρα θα προτιμούσε εμας γιατί ξέρει ότι θα χρειαζόταν την επισκευή η κουζίνα ... κι εγώ της είπα ότι ακριβώς επειδή είναι δύσκολη η εποχή καλό είναι να επιλέγεις κάποιον που δείχνει με την όλη στάση του ότι θα μείνει στο σπίτι για χρόνια και όχι παροδικό ενοικιαστή (της εί

τέλος πάντων δεν έχει νόημα απλά τα έχω πάρει πολύ άσχημα, μα πάρα πολύ άσχημα!

άντε τώρα βρες αλλο! θκατά! στην αλλη που μενουμε τώρα έχω πει ότι τέλος του μήνα φεύγουμε, ελπίζω να μην εχει πρόβλημα να μείνουμε λίγο ακόμα

και εννοείτε πως μου έχει φύγει όλη η διάθεση!

εχω βαρεθεί να αναβάλλεται συνέχεια η ζωή μου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα πολυ πολυ βιαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο το πρωι τρεχω!πηγα πρωι πρωι και στα ντονκτορια και κανονησα τα περι εγχειρησησ...ολα μια χαρα!!!

σασ ευχαριστω ολεσ ολεσ για τισ ευχουλεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπ μου δεν αναβαλεται καθολου η ζωη σου καλη μου!!!!!!!!!μην ακουω βλακιτσεσ και αρχισω κ χαστουκιζω εγω!!!ε?????????????????????????????ισα ισα να λεσ δοξα τω θεω που ξεμπερδεψεσ απο αυτην την σπιτονοικοκυρα γιατι οπωσ φαινεται στο τελοσ δεν θα ειχατε καλα ξεμπερδεματα.....προφανωσ δεν ηταν <ανθρωποσ>αφου δινει αλλου τον λογο τησ και αλλου νοικιαζει το σπιτι απλα επειδη κ μονο ειδε ρευστο τι να πω?!!μια χαρα ξεμπερδεψεσ κουκλα μου κ να μην σκασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα βρεισ πολυ πολυ καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα προσπαθησω να μπω αργοτερα...παω να κανω μπανιο και μετα εχω μποτε!!!!!θα ελθει η αδελφη μου για μαλλι κ νυχι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι!!!! Αύριο έ-έ-έρχεται!!!! Αυτό το τέλειο μωρό σου που σε κοψοχολιάζουν οι παλιο-γιατρούληδες από τον 3ο μήνα λέγοντάς σου βλακειούλες!!! Με το καλό και να στείλεις σε κάποια μνμ γράφοντας τα νέα σου, όποτε μπορέσεις!! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας!!!

Τσιπούρα: αυτά που γράφει η Ειρήνη... Καλύτερα που ξεμπερδέψατε μαζί της από τόσο αρχή, πολύ τζαναμπέτα παιδί μου... Από μπροστά χαμόγελο και από πίσω φίδι... Ουστ!!! Η ζωή σου δεν αναβάλλεται!! Ψάχνεις για το καλύτερο, τι θέλεις δλδ, να συμβιβαστείς με ημίμετρα??? Μπορείς κάλλιστα και έγκυος να μείνεις και σπίτι να ψάχνεις ταυτόχρονα... Απλά με ρέγουλα... Για κοίτα παραδείγματα ellain, Φωτεινής και δεν θυμάμαι ποια άλλη έκανε μετακομίσεις... Επίσης δεν χρειάζεται να ενημερώνεις την σπιτονοικοκυρά σου όταν βρίσκεις ένα σπιτάκι που σας κάνει, ότι θα φύγεις τέλος του μήνα... Δώστε τα χέρια και μετά ενημέρωσέ την...

Vasdeli συνέχεια με επιθέματα είμαι γμτ!! Στο σπίτι κυκλοφορεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, τι να κάνω, να κυκλοφορώ σαν το ξετσίπωτο? Τώρα που μου το θύμισες, το βράδυ μπορώ να είμαι σαν το ξ@κωλιάρικο, αλλά την υπόλοιπη ημέρα??

Γιατί ρε γμτ σου άργησαν και σένα από το bce?? Όπως και στην Ελένη ένα πράγμα... Στείλε τους e-mail ζητώντας τους tracking number και εταιρεία courier που χρησιμοποίησαν να δεις πού έχει κολλήσει η παραγγελία σου.

Απορία: λέμε να πάμε στα ΙΚΑ, ΣΥΚΑ κλπ για να πάρουμε τα ευρά μας. Σκέφτομαι να πάρω το μωρό στο sling που χώνεται όλη μέσα, και δεν είναι έρμαιο των μικροβίων. Επειδή δεν έχουμε εξοικειωθεί ακόμη με τον θηλασμό (πχ πονάω από το δεξί και θέλω θηλή, θέλει συγκέντρωση από το αριστερό επειδή μέχρι να το βρει το χάνει κλπ) δεν θέλω να θηλάσω δημόσια, πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρουμε... Σκέφτομαι να αντλήσω γαλατάκι και να της το δώσω εκεί αν το ζητήσει. Για πείτε οι έμπειρες: πώς θα γίνει αυτό? Αφού εκτός ψυγείου αντέχει το πολύ 20'. Αν πάρω θερμός ή παγοκύστες δεν θα πρέπει να το ζεστάνω? Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μαριεττακι μου γλυκοοοοο επειδη εσυ εισαι συγχυσμενη θα ερθω εγω να την αρχισω στην σφαλιαρα την κυρια!!!! Εχεις απολυτο δικιο να εισαι αναστατωμενη, αι στο καλο με τους παλιοιδιοκτητες! Ομως αυτη χανει, ειναι σιγουρο. Θα της εφτιαχνες μια κουζινα μουρλια ενω τωρα με τον αλλο ενοικιαστη μονο φθορα θα εχει. Μην στεναχωριεσαι καλη μου, εσυ εχεις ξεπερασει αλλα κι αλλα, αυτα τα μασας για πασατεμπο. Αλλωστε σου το λεω εγω η Θοδωραινα που τους εχω φαει με το κουταλι τους ιδιοκτητες, αν δεν ειναι αυτο το σπιτι θα ειναι καποιο αλλο και μαλιστα καλυτερο!! Θα δεις, θα ερθουν ολα βολικα, μονο που θα ξαναρχισετε το ψαξιμο, αλλα δεν πειραζει εχει και τα καλα του, χανεις θερμιδες και λιωνεις παπουτσια! ;) ελα παρε καρδουλινες <3<3<3

ειρηνακι με το καλο αυριο, η θετικη μας σκεψη μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κλελια φαεινη ιδεα(μπορει να λεω και βλακειες γιατι δεν το εχω ψαξει), δεν μπορει να παει μονος ο συζυγος για να μην ταλαιπωρηθεις με το θεμα του θηλασμου???

vasdelion αντε με το καλο να φτασεις και στον 9ο!!!

Κοριτσια από,τι ειδα ολες εχετε οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον ΟΤΕ. Κι εμεις στο πατρικο μου εχουμε ΟΝ κι ειμαστε ευχαριστημενοι. Αρα να προσεξω ποια απο αυτες τις εταιρειες εχει καλο δικτυο στον Βολο γιατι απο τιμες λιγο πολυ ολες τα ιδια πληρωνετε. Οκ ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση :)

Ειμαι χαρουμενη γιατι σημερα εχουμε επετειο 2 χρονων γαμου με το μωρο κι εκει που ημουν ψιλοdown το πρωι, με παιρνει και μου λεει ερχομαι με αδεια!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Κι ετσι τον περιμενω το βραδακι, παω ζαχαροπλαστειο να παρω μια τουρτιτσα αγαπησιαρικη και ερωτιαρα. Λετε να μας κανει την χαρη το παπι και να ξεπεταχτει τωρα που θα ειναι και το μωρο εδω και να σπασουμε και τον κυκλο των κοριτσιων στο καφε??? Αχ μακαρι, γιατι δεν μπορω αλλο την αναμονη!!!!

Φιλακια κοριτσακια, παω για beaute (ξυρισμα κοντρα με καθρεφτακι, μασκα στην μουρη και πιστολακι το μαλλι) και μετα για τουρτιτσα!!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση την κάθε μια ξεχωριστά

τελικά χτες μες την νύχτα πήγα νοσοκομείο από το ανχως μου

δεν άντεχα βρήκα τον γιατρό και του λέω αφού κινδυνεύω γιατί δεν μου κάνατε εισαγωγή ?????????

ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

ήρθε κ η γιατρός μες την νύχτα συζητήσαμε και μου εξήγησε

ότι ο κίνδυνος σηψαιμίας υπάρχει από τις 23 Αύγουστου από την στιγμή που έσπασαν τα νερά δεν είναι κάτι καινούργιο

απλά ο εμβρυολόγος το είπε ποιο έντονα τώρα κτλ κτλ

υπερέβαλε λίγο παραπάνω και μου ζήτησε κ συγγνώμη που ενώ με είδε να φεύγω κλαίγοντας δεν μου εξήγησε ΝΕΥΡΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

της ζήτησα να μου κάνουν πρόκληση σήμερα να τελειώνουμε

επίσης τις είπα να ζυγίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά

μου είπε ότι εφόσον έχουμε τέτοια εξέλιξη περιμένουμε και παρακολουθούμε

τα δύσκολα πέρασαν γλυτώνουμε την προοροτητα και αυτό είναι το σπουδαίο

θα μπει θερμοκοιτίδα προληπτικά ένα 10ημερο το πολύ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ

ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ 36 10 ΜΕΡΕΣ

Με ανχωνη η θερμοκοιτίδα

που θα είναι με ορούς να παίρνει την αντιβίωση

που δεν θα τον έχω διπλά μου

που θα γυρίσω σπίτι χωρίς αυτόν

που που και αλήθεια γιατί να τα περνώ όλα αυτά ? τι έκανα ποιον έβλαψα γιατί γιατί και στο δικό μου παιδί ?............................................................

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ηλιάννα κορίτσι μου μην το βλέπεις σαν τιμωρία, δες το αλλιώς: το μωράκι σου πήγε να πάθει τα χειρότερα και όχι μόνο την σκαπούλαρε, αλλά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!! Άρα είσαι καλός άνθρωπος και ο Θεούλης προστατεύει εσένα και τα παιδάκια σου και όποιον αγαπάς καρδουλίνα μου... Μου φαίνεται λίγο περίεργο θερμοκοιτίδα για 10 μέρες, αφού θα έχεις μπει στον μήνα σου. Όντως θα θεωρείται πρόωρο (εδώ και η δικιά μου είναι καταχωρημένη ως προωράκι, με βάρος 3030 :rolleyes: ), αλλά μπορεί να γλιτώσετε την διασωλήνωση. Μπορεί απλά να μπει εντατική για παρακολούθηση, και πιστεύω το πολύ για 24 ώρες.... Το πιστεύω ακράδαντα αυτό, θα δεις ότι έτσι θα γίνει... Μην τα σκέφτεσαι τώρα αυτά, προέχει ο γιόκας σου να έχει ήρεμη μαμά για να κατουράει με την ησυχία του και να διατηρεί το αμνιακό σε ψηλά επίπεδα... Όταν και άμα... εδώ είμαστε και θα το αντιμετωπίσουμε... Μην κάνεις σενάρια από πριν και αρρωσταίνεις...

ellain να ζήσετε να τα 1000σετε και πάντα χαρές να έχετε!!! Όσο για το ΙΚΑ, κυρίως στο ΙΚΑ που θα μου δώσουν το επίδομα τοκετού (διαφορετικό από το ΙΚΑ που θα μου δώσουν επίδομα καισαρικής) δεν μπορεί να πάει ο σύζυγος με εξουσιοδότηση από το ΚΕΠ, το έχουμε ρωτήσει. Το ποσό είναι πάνω από 3000 ευρά, οπότε θέλουν συμβολαιογραφική πράξη... Αλήθεια, πόσο κοστίζει αυτή, έχει κανείς ιδέα? Επειδή έχουμε γνωστή γνωστής που είναι συμβολαιογράφος...

GEXxp3.png

Κλελια ευχαριστώ πολύ είμαι πολύ καλύτερα και ανχωμενη με την ιδέα τις συψεμια και την σοβαρότητα της κατάστασης τόσο καιρό χτεσσ συνειδητοποίησα από το λούκι βγήκα αλώβητη 4 εβδομάδες τώρα δικιο έχεις ο θεούλης με αγαπά αλά γιατί ? γιατί να ταλαιπωρηθεί το αγγελουδάκια μου ?

θα του δώσουν αντιβίωση μολις γεννηθεί και το πρωτόκολλο στο νοσοκομείο είναι 10 μέρες για ριγμένο σάκο είναι κάτι που δεν θα γλυτώσουμε φοβούστε για λοίμωξη και ακόμη και αν βγουν αρνητικές οι εξετάσεις θα κάνουν το πρωτόκολλο μου το ξεκαθάρισαν αυτό

εσύ πως είσαι?

πως τα πας με θηλασμό κάπου πηρέ το μάτι μου θηλασμό χωρίς ψευτοθηλεσ μπράβο φιλία εσένα πόσες μέρες μπήκε τελικά θερμοκοιτίδα ?

Ειρηνάκι!!!! Αύριο έ-έ-έρχεται!!!! Αυτό το τέλειο μωρό σου που σε κοψοχολιάζουν οι παλιο-γιατρούληδες από τον 3ο μήνα λέγοντάς σου βλακειούλες!!! Με το καλό και να στείλεις σε κάποια μνμ γράφοντας τα νέα σου, όποτε μπορέσεις!! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας!!!

Τσιπούρα: αυτά που γράφει η Ειρήνη... Καλύτερα που ξεμπερδέψατε μαζί της από τόσο αρχή, πολύ τζαναμπέτα παιδί μου... Από μπροστά χαμόγελο και από πίσω φίδι... Ουστ!!! Η ζωή σου δεν αναβάλλεται!! Ψάχνεις για το καλύτερο, τι θέλεις δλδ, να συμβιβαστείς με ημίμετρα??? Μπορείς κάλλιστα και έγκυος να μείνεις και σπίτι να ψάχνεις ταυτόχρονα... Απλά με ρέγουλα... Για κοίτα παραδείγματα ellain, Φωτεινής και δεν θυμάμαι ποια άλλη έκανε μετακομίσεις... Επίσης δεν χρειάζεται να ενημερώνεις την σπιτονοικοκυρά σου όταν βρίσκεις ένα σπιτάκι που σας κάνει, ότι θα φύγεις τέλος του μήνα... Δώστε τα χέρια και μετά ενημέρωσέ την...

Vasdeli συνέχεια με επιθέματα είμαι γμτ!! Στο σπίτι κυκλοφορεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, τι να κάνω, να κυκλοφορώ σαν το ξετσίπωτο? Τώρα που μου το θύμισες, το βράδυ μπορώ να είμαι σαν το ξ@κωλιάρικο, αλλά την υπόλοιπη ημέρα??

Γιατί ρε γμτ σου άργησαν και σένα από το bce?? Όπως και στην Ελένη ένα πράγμα... Στείλε τους e-mail ζητώντας τους tracking number και εταιρεία courier που χρησιμοποίησαν να δεις πού έχει κολλήσει η παραγγελία σου.

Απορία: λέμε να πάμε στα ΙΚΑ, ΣΥΚΑ κλπ για να πάρουμε τα ευρά μας. Σκέφτομαι να πάρω το μωρό στο sling που χώνεται όλη μέσα, και δεν είναι έρμαιο των μικροβίων. Επειδή δεν έχουμε εξοικειωθεί ακόμη με τον θηλασμό (πχ πονάω από το δεξί και θέλω θηλή, θέλει συγκέντρωση από το αριστερό επειδή μέχρι να το βρει το χάνει κλπ) δεν θέλω να θηλάσω δημόσια, πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρουμε... Σκέφτομαι να αντλήσω γαλατάκι και να της το δώσω εκεί αν το ζητήσει. Για πείτε οι έμπειρες: πώς θα γίνει αυτό? Αφού εκτός ψυγείου αντέχει το πολύ 20'. Αν πάρω θερμός ή παγοκύστες δεν θα πρέπει να το ζεστάνω? Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Κλέλια μου αν θες να το πάρεις μαζί το ζεσταίνεις από το σπίτι και το βάζεις σε μια ειδική θηκούλα που πουλάνε στο λητώ αλλά και σε φαρμακεία που το κρατάει ζεστό για 3 ώρες. Το ίδιο έκανε η φίλη μου που ήθελε να πάμε golden hall και έπρεπε να ταΐσει την μπέμπα της. Αν στείλεις τον άντρα σου στο ικα νομίζω ότι θέλει εξουσιοδότηση από κεπ που να γράφεις πολύ αναλυτικά τι τον εξουσιοδοτείς. Α! Και το μωρό να το βάλεις στο δικό σου βιβλιάριο κι όχι στου συζύγου γιατί θα πάρεις πιο πολλά χρήματα, έτσι μας είπαν εμάς όταν πήγαμε για την 1η δόση.

Τσιπουρίτσα να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό! Η κυρία δεν είχε μπέσα και με τον καιρό όλο και κάτι θα σας δημιουργούσε άσε που μπορεί να σας έλεγε ναι για να φτιάξει την κουζίνα και μετά να έκανε πίσω…

Αγγελικούλα δεν έχω τον Χασιάκο αλλά είναι 3 φίλες μου που τον έχουν γιατρό. Όσο για το νυχτοπούλι άστα να πάνε! Έπεσα για ύπνο στις 4 χτες και κοιμήθηκα στις 5 γιατί το μωρούλι μου έσπρωχνε το κεφάλι του προς τα κάτω και ταυτόχρονα κλωτσούσε ότι όργανο υπάρχει στο δεξιό τμήμα της κοιλιάς μου….

Α! Η τελική μου ημερομηνία έχει αλλάξει και είναι 4/10 να το αλλάξω στον κατάλογο η μπα?

ttB9p3.png

Ε

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΤΙ ΡΩΤΑΣ θα κανείς αποκλειστικό θηλασμό και θα κουβαλάς μπουκάλια ? χιιχιχιχ με έκανες και γέλασα θα θηλάσεις ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΝΤΟΥ θα βρεις λίγο χώρο κρυφό για να θηλάσεις το μωρό σου

έχω θηλάσει στα ποιο απίθανα μέρη τον γιο μου

πχ στα δοκιμαστήρια του ζάρα με φρουρό από έξω την υπεύθυνη

Όπου και αν ζητήσεις καταφύγιο για να θηλάσεις το βρεφaκή σου με χαρά θα στο προσφέρον όλοι ακόμη και οι ποιο γκρινιάρηδες

έχω εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί με πήρε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μου είπε ότι το έδωσε αλλου!

έχω εκνευριστεί και στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα μετρήσει είχα φέρει μαστόρους, είχα πάρει προσφορες .

Επίσης χθες που μίλησα μαζί της μου είπε ότι ήθελε να προχωρήσουμε ότι ήθελε να κάνει την ανακαίνηση της κουζίνας αλλά επειδή είναι μακρυά δεν θα το σκεφτόταν ενώ με εμένα το θέλει γιατί λόγω δουλειάς κλπ της δημιουργώ ασφάλεια καθώς και ότι θα προσέχαμε το σπιτι - ακουγόμαστε αξιόλογοι άνθρωποι κλπ κλπ κλπ. Για αυτό έμεινα κάγκελο όταν μου είπε ότι πάπαλα!!! Κεραμίδα μου ήρθε! ακόμα δεν το πιστεύω (και κλαίω από τα νεύρα μου)

το έδωσε σε κάποιον που της είπα οκ χωρις καμία αλλαγή και έδωσε πιεστικά επιτόπου σε αυτόν που εδειχνε το σπίτι προκαταβολή ..... και όπως είπε και ο καλός μου γιατί δεν μας πήρε να μας το πει και να αποφασίσαμε εμεις; να έλεγε αν το θέλετε έτσι ή όχι;

μου είπε ότι αν δεν ήταν δύσκολη η εποχή σίγουρα θα προτιμούσε εμας γιατί ξέρει ότι θα χρειαζόταν την επισκευή η κουζίνα ... κι εγώ της είπα ότι ακριβώς επειδή είναι δύσκολη η εποχή καλό είναι να επιλέγεις κάποιον που δείχνει με την όλη στάση του ότι θα μείνει στο σπίτι για χρόνια και όχι παροδικό ενοικιαστή (της εί

τέλος πάντων δεν έχει νόημα απλά τα έχω πάρει πολύ άσχημα, μα πάρα πολύ άσχημα!

άντε τώρα βρες αλλο! θκατά! στην αλλη που μενουμε τώρα έχω πει ότι τέλος του μήνα φεύγουμε, ελπίζω να μην εχει πρόβλημα να μείνουμε λίγο ακόμα

και εννοείτε πως μου έχει φύγει όλη η διάθεση!

εχω βαρεθεί να αναβάλλεται συνέχεια η ζωή μου!!!!!!!!!!

Tσιπούρα, κάθε εμπόδιο για καλό...αυτό έχω μάθει στη ζωή μου να λέω...Για σκέψου....τώρα θα βρεις ένα υπέροχο σπίτι....Απλά πρέπει να το περάσεις και αυτό...

Τους έστειλα το μεσημέρι....άντε να δούμε τι θα μου απαντήσσουν...

Όσο για το ξωβυζο, τουλάχιστον μην βάζεις επιθέματα, άστα μόνο με το σουτιέν ή σκέτη τη νυχτικιά και το βράδυ χωρίς.:wink:

Τώρα για την μεταφορά του γάλακτος, μην αγχώνεσαι....αντέχει μανάρι μου το μητρικό λίγο παραπάνω από 20'. Βάλτο σε ένα μπιμπερό μετά σε θήκη με φελιζόλ (υπάρχουν στα βρεφικά είδη) και πάρτο μαζί σου...Εμένα η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει ότι αντέχει εκτός έως και 2 ώρες, ποτέ δεν έπαθε τίποτα κανένα από τα παιδιά μου...

vasdelion αντε με το καλο να φτασεις και στον 9ο!!!

Ειμαι χαρουμενη γιατι σημερα εχουμε επετειο 2 χρονων γαμου με το μωρο κι εκει που ημουν ψιλοdown το πρωι, με παιρνει και μου λεει ερχομαι με αδεια!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Κι ετσι τον περιμενω το βραδακι, παω ζαχαροπλαστειο να παρω μια τουρτιτσα αγαπησιαρικη και ερωτιαρα. Λετε να μας κανει την χαρη το παπι και να ξεπεταχτει τωρα που θα ειναι και το μωρο εδω και να σπασουμε και τον κυκλο των κοριτσιων στο καφε??? Αχ μακαρι, γιατι δεν μπορω αλλο την αναμονη!!!!

Φιλακια κοριτσακια, παω για beaute (ξυρισμα κοντρα με καθρεφτακι, μασκα στην μουρη και πιστολακι το μαλλι) και μετα για τουρτιτσα!!!!!

Σ' ευχαριστώ καλή μου!

Να ζήσετε!!! Καλή επέτειο και με το καλό το παπάκι σας! Λες να κάνεις την αρχή με τους τσουτσουνάτους;:-)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιάννα, η μπέμπα μου μπήκε θερμοκοιτίδα για 24 ώρες, χωρίς διασωλήνωση όμως... Άμα είναι έτσι με το πρωτόκολλο, εσύ θα πηγαίνεις στο νοσοκομείο τις ώρες επισκεπτηρίου της εντατικής, θα το γαργαλάς, θα του δίνεις το γαλατάκι σου και επειδή θα το βλέπεις μέρα με την μέρα να μεγαλώνει και να δυναμώνει θα σου φύγει κάθε κακή σκέψη. Άσε που στο νοσοκομείο δεν κινδυνεύει να πάθει τίποτα!!!

Όσο για τον θηλασμό στο δεξί βυζάκι βάζω πάλι θηλή (υποφέρω μιλάμε) αλλά σύμφωνα με τις υποδείξεις των κοριτσιών κυκλοφορώ τώρα σαν το ξετσίπωτο με τα βυζά απόξω!! Τι καταφέρατε παλιο-τσατσές?? Εεεεε?? :tongue:. Βρε κορίτσι τρελλό Ηλιάννα: ούτε 10 μέρες δεν θηλάζω, δεν θα τα καταφέρουμε σε δημόσιο χώρο τύπου ΙΚΑ, και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να βγάλω στήθος και μωρό σε χώρο με μικρόβια, σκ@τ@ και άλλα μπλιάξ!!! Πού να ψάχνω για θηλές, πού να προσπαθεί το μωρό να πιάσει ρόγα, άσε!! Θα καταφέρουμε να γυμνωθώ εγώ και τπτ άλλο, το μωρό να μείνει με την γκρίνια και να κοιμηθεί κιόλας :D. Μην βλέπεις εσύ, είσαι βετεράνα, εγώ όμως ούτε 10 μερούλες... Όσο για τα μέρη που θα μου προτείνουν να θηλάσω, το θέμα είναι να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα στο ΙΚΑ, όχι να μου πάρει 10 ώρες μέχρι να θηλάσουμε, να ρευτούμε, να ηρεμήσουμε (διότι θέλουμε αγκαλίτσα μετά τον θηλασμό, έτσι την έχω μάθει :D)

fragolina μου σε ευχαριστώ για την συμβουλή με την θηκούλα, θα μου χρειαστεί πιστεύω. Όσο για το παιδί, θα το γράψουμε στο βιβλιάριο του συζύγου επειδή είναι σε άλλο ασφαλιστικό ταμείο, το οποίο έχει απίστευτες παροχές - καμία σχέση με ΙΚΑ. Οπότε ας πάρω λιγότερα λεφτά, στην τελική το μωρό μου θα έχει καλύτερη ασφάλεια (ό,τι χρειαστεί σε ιδιωτικά θεραπευτήρια, όπως ο σύζυγος, και άλλα πολλά, τι να σου λέω τώρα).

GEXxp3.png

σύμφωνα με τις υποδείξεις των κοριτσιών κυκλοφορώ τώρα σαν το ξετσίπωτο με τα βυζά απόξω!! Τι καταφέρατε παλιο-τσατσές?? Εεεεε?? :tongue:.

:tongue::tongue::P

Τσιτσιολίνα μου!!!!

qwlrp3.png

Κλελια στην αρχή καθόμουν εγκλωβισμένη στο σπίτι που να πω έλεγα με τον θηλασμό πως θα κάνω κτλ όλα αυτά π\ου ανάφερες κα ρεχτώ η ξαδέρφη μου με εμπειρία στον θηλασμό 4 παΐδια θήλασε

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ καλά έχεις το γαλα ζεστό έτοιμο στην κατάλληλη θερμοκρασία και κάθεσαι σπίτι?

πάρε το παιδί μαζί σου ΚΑΙ ΒΓΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ε το πήρα και βγήκα.

από τότε δεν σημαζευτικα ποτέ

παντού θήλασα σε πάρκο σ παγκάκι

και ακόμη και όταν κάποια φορά μια παρέα νέων κοιτούσε ερωτικά το στήθος μου καθώς θήλαζα και χαζογελούΣΑΣ

ε δεν δίστασα με τσαμπουκά να πω τι κοιτάτε από μακριά ελατέ από κοντά να δείτε ένα μωράκι να τρώει

έσκυψαν τα κεφάλια τους και ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά τους

Όταν θήλαζα έξω είχα πάντα μαζί μου μια πετσετούλα και έβαζα πάνω στον ώμο.... για να κρατήσω μακρυά τα αδιάκριτα βλέμματα...

qwlrp3.png

Όταν θήλαζα έξω είχα πάντα μαζί μου μια πετσετούλα και έβαζα πάνω στον ώμο.... για να κρατήσω μακρυά τα αδιάκριτα βλέμματα...

ΕΓΩ Έχω ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ και όταν έγινε το περιστατικό με τους νέους απλά προσπαθούσαν αν δουν κάτι ποιο περά με την φαντασία τούς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...