Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σου γιωτίτσα μου!

Με το σπίτι φαίνεται ότι πηγαίνει καλά! Σκόρδα!!!! γιατί πολύ μΕ αρέσει!

ακούστηκε αρκετά θετική η ιδιοκτήτρια χθες στο τηλέφωνο και μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει σήμερα να μου πει!!!!! Μακάρι!!!!!!!!

σε ευχαριστώ που με έχεις εννοια!!!!! <3

Winnie-the-PoohBabyDaysBabyShowerThankYouCards1.jpg

Ελενα ακριβώς όπως τα είπε αναλυτικά η Γιώτα, τα ίδια έχουμε κι εμεις με την forthnet, επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι αν θέλετε και nova εχει έκπτωση 20% και στα 2, έχουν κάνει κάποια συνεργασία με την forthnet

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιάννα μου μείνε ψύχραιμη κοριτσάκι μου... Δεν κατάλαβα πώς η απώλεια αμνιακού υγρού συνδέεται με σηψαιμία αφενός. Αφετέρου, γιατί δεν σου έκαναν στο νοσοκομείο την εξέταση με το χαρτί ηλιοτροπίου για να δουν αν έχεις διαρροή?? Πόσο μέτρησαν το αμνιακό χθες?? Τα κιλά του μωρού σου είναι ΤΕΛΕΙΑ, αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος θα σου το έπαιρναν: η γυναίκα του γυναικολόγου μου (και αυτή γυναικολόγος) της το πήραν στις 34 εβδ επειδή το αμνιακό της κατέβηκε στο 6, και το μωρό ζύγιζε 2520 αν δεν απατώμαι... Μην τρελλαίνεσαι, μίλα με την γιατρό σου και πες μας... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, τα πέρασες τα χειρότερα!!! Στην τελική πες της: αν κινδυνεύουμε, να τον γεννήσω τώρα (αν και θα σου το έλεγε η ίδια από μόνη της).

Αγγελική ο αφαλός της ενώ μέχρι χθες το πρωί ήταν πεντακάθαρος, το βράδυ παρατήρησα κάτι σαν ξεραμένο αιματάκι... Να του βάλω οινόπνευμα (χωρίς τρίψιμο, έτσι από πάνω, έτσι όπως έκανα και πριν)?

Βάσω διαρροές έχει η Αγγελική. Νομίζω ότι δεν κάνει ακόμα να πιέζεις το στήθος για να βγάλει γάλα. Άσε που είχα διαβάσει ότι μετά τον τοκετό η τάδε ορμόνη (δεν θυμάμαι ποια) ενεργοποιείται και μπορείς να βγάλεις γάλα. Όσο υπάρχει πλακούντας στην μαμά, δεν είναι τόσο εύκολο (τώρα, πώς το κατάφερε η Αγγελική, δεν ξέρω, αλλά μην το πολυ-πιέζετε το βυζάκι ακόμα)...

Τσιπούρα το πατσαβουράκι όπως το περίμενα: είναι λίγο λυπημένο, αλλά λογικό. Την πρώτη μέρα που επιστρέψαμε που η μικρή ήταν στο λίκνο και έβγαζε φωνούλες, είχε κολλήσει στα κάγκελα το σκυλί και την μύριζε. Είχε πάθει κάτι σαν σοκ: τι είναι αυτό, γιατί κάνει έτσι κλπ... Όταν κλαίει το μωρό και δεν είμαι δίπλα, την βρίσκω να έχει σκαρφαλώσει στο λίκνο με το ένα πόδι και να παρατηρεί το μωρό :D.

ellain εμείς έχουμε Hellas on Line, πληρώναμε 39,90/μήνα (χωρίς ΦΠΑ) και είχε κάποιες ώρες δωρεάν τον μήνα με απεριόριστο ίντερνετ... Τώρα πήραμε μια προσφορά που κάνει η HOL σε συνδυασμό με την VODAFONE: δλδ πήρε ο σύζυγος (που είχε vodafone) ένα πακέτο vodafone και έχει έκπτωση 5 ευρώ με απίστευτες ώρες ομιλίες (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες) και ταυτόχρονα έχουμε 5 ευρώ έκπτωση στο μηνιαίο της ΗOL αλλά έχουμε πολύ περισσότερες ώρες ομιλίες. Πάλι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!!

Μήνυμα από το μαμουνάκι μας στο φβ:

"αγγελικουλα δε θυμαμαι κωδικους καφε μασ κ δεν μπορω να μπω να σας μιλησω ουτε να διαβασω νεα σας.στειλε σε ολα τα κοριτσια τα φιλια μου κ σας ευχαριστω ολες για τις ευχουλες σας! Ειχα μια ευκολη εγκυμοσυνη..πονεσα πολυ λιγο παρα τοτι ηταν φ.τ. Τωρα zω την πιο σημαντικη στιγμη της zωης μου.η μικρη μου ειναι πολυ καλη κ ησυχη.τεταρτη θα μπω στο καφε μας!!φιλακια!"

Τι υπέροχες στιγμές που ζουν οι μανούλες!!!!!!!! Με το καλό και στο σπιτάκι τους με γερά μωράκια!!!!!!

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

τί καλά νέα από το μαμουνάκι!!!! με το καλό να πάνε στο σπίτι τους!!!!!!!!

αγγελική και κλέλια καλημέρες!!!!!! <3

χαίρομαι για την τάμπυ που δεν είναι θλιμένη! είναι δυσκολο να μοιράζεσαι την μαμά σου ακόμα κι αν είσαι σκυλάκι..... <3

αγγελική ελπίζω να ξεκουράζεσαι!!!!!!!!

Καλώς της fragolina. Κι εσύ το Χασιάκο έχεις ή όχι; Νυχτοπούλι κι εσύ έτσι;

Τι να κάνω βρε κορίτσια, με πανικοβάλανε τα κοριτσάκια τα εντός που είναι βιαστικά και κοντεύω κι εγώ να μπω στον μήνα μου και τρέχω να προλάβω τις δουλειές. Μέχρι την Πέμπτη κάθε μέρα περιμένω μαστόρια και δεν έχουμε τελειωμό. Περιμένουμε και πολλές παραδόσεις, οπότε είναι λίγο δύσκολο το χαλαρό της υπόθεσης, πάντως με κάθε ευκαιρία εφαρμόζω το δροσερό ποδόλουτρο και τα πόδια ψηλά (μην πάει πουθενά ο νους σας πονηρούλες – το έχουμε ξεχάσει αυτό :P)

Βάσω με το καλό να μάθουμε νέα σου από τον γιατρό αύριο. Είσαι ήρεμη δύναμη πάντως εσύ, δε σε φοβάμαι!

Για τις διαρροές επειδή το είχα ψάξει μη σε ανησυχεί που δεν βγάζεις κάτι, είχα διαβάσει ότι αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έχεις γάλα μετά τον τοκετό ή και το αντίθετο (ισχύει αυτό με την ενεργοποίηση της ορμόνης που λέει η Κλειώ). Πάντως όντως μην μπαίνεις στη διαδικασία να πιέζεις το στήθος σου για να βγάλεις. Εγώ το καταλαβαίνω έντονα στο σπίτι που το ντύσιμο είναι πολύ χαλαρό και βρέχεται η μπλούζα μου. :rolleyes:

Καλημέρα μαράκι, με το καλό να δεις το γιατρούλι σου κι εσύ!

chrisaki την Πέμπτη είναι η μεγάλη σου μέρα! Με πρόκληση σου είπε ή ΚΤ;

Γιωτίτσα μου κι από σένα περιμένουμε υπέροχα νέα αύριο!!!!!! Ας μείνει και καμία για το τέλος να μου κάνει παρέα! Καλό είναι να μην έχεις συμπτώματα, την έχει καταβρεί η μπεμπούλα εκεί μέσα!!! Πάντως χθες το βραδάκι σε σκεφτόμουν έντονα μαζί με το νινί σου!!!!!!!!!!!!!!!

Τσιπουρίτσα ευχαριστούμε για τα σκορδάκια και ανταποδίδουμε!!!!!! Πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις απʼ όλη την ομάδα των ιατρών που είδαν χθες την Ηλιάνα και να τους περιποιηθείς! Το μωράκι της είναι 2570 όχι 3500…. :P

Με το καλό και το σπιτάκι!!!!

Ellain άντε κάποια από εσάς πρέπει να κάνει την αρχή! Όσο για εταιρία τηλεφωνίας εγώ έχω την On όλο το πακέτο στα 33-34-35 ευρώ δε θυμάμαι, σήμερα όλος τυχαίος επιστρέφω τον εξοπλισμό της tv μιας και μας είναι άχρηστος τελικά και θα είναι μείον 3 ευρώ… Στο Βόλο δεν ξέρω αν κάνουν εγκαταστάσεις… πρόβλημα δεν αντιμετωπίσαμε γιατί η περιοχή είναι ιδανική σε σήμα, σε αντίθεση όμως με τον κουμπάρο μου (Παιανία) που είχε πολλά προβλήματα και τη διέκοψε….

Clelia μου έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό το αιματάκι όταν πέσει ο αφαλός και πρέπει να συνεχίσεις με την ίδια περιποίηση όπως πριν, μόνο αν δεις την περιοχή κόκκινη, ερεθισμένη, να μυρίζει κλπ να καλέσεις αμέσως τον παιδίατρο μήπως χρειάζεται επεμβατική διαδικασία. Πάντως μην σε αγχώνει όλα θα πάνε τέλεια!

Ειρήνη λίγες μόνο ωρίτσες έμειναν!!!!!!

Φιλάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεννησε η Γκρετα της ανοιξανε και θεμα στις γεννησεις!!!!:D:D:D

Δοξα το Θεο!!!

Να της ζήσει!!! Και είχε χαθεί....

vasdeli καιμεις τζιωτη παμε.ειναι συμπαθητικος.αλλα μαλλον λογω πολυκοσμιας παρατηρησα σε ξεπετανε.εχει ομως τημ εμπειρια.απλα μου κανε ενμτυπωση γιατι ενω και στο μεφαλο μου και στη α και doppler ειχα παει σαυτον την δευτερη αυχενικη λογω μεταθεσης που ειμασταν κρητη ειχα εκει σε καποιον πεπε και εμεινα τρελλα ενθουσιασμενη εψαχνε και τη λεπτομερεια σου ελανε τρελλη αναλυση σε ολα τι να σου πω καταπληκτικος.

Πήγαινες στο ιατρείο του ή σε κάποιο κέντρο όπου κάνει τα υπερηχογραφήματα; Στο ιατρείο του είναι πάντως απολαυστικός...εμένα με κράτησε 40΄στο Β' επιπέδου και πάντα είναι σχολαστικός...

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δημοφιλής ο γιατρούλης μου!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Από σήμερα είμαι και τυπικά με άδεια κορίτσια!!!

Πρώτα ο Θεός θα επιστρέψω στην δουλειά σε....2 χρόνια!:P

qwlrp3.png

Kαλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Βρε Ηλιαννα μη μου αγχωνεσαι καθολου!!!Αν σου πω σ αυτην μου την εγκυμοσυνη τι εχω ακουσει απο την αρχη..αστα...Ενα πολυποδακι ειχα κια μεχρι για ατροφια ακρων του μωρου μου χε μιλησει ενας γιατρος!!!!Ψυχραιμια ,ηρεμια και ολα θα πανε καλα!!!ΝΑ εισαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!!!;););)

Αγγελικη οταν γεννησα την κορη μου ,μου ειχανε πει στο νοσοκομειο οτι μπορω αν την κανω μπανακι κανονικα απο την πρωτη μερα ,ασχετα με τον ομφαλιο και οτι δεν ισχυει πια αυτο.Και αυτο εκανα και μια χαρα.Νταξ δεν εριχνα και σαπουνια επανω αλλα τον εβρεχα κανονικα!

Εllain εμεις hol εχουμε και πληρωνουμε 39,9 ιντερνετε και τηλ..οτι ειπε η Κλελια!!

Τσιπ....φιλακια!!Και σε ολες φιλακια!!!!

Μαμουνακι σου ευχηθηκα ;;Δεν θυμαμαι!!!Να σου ζησει!!!!!

Αυριο παω για καρδιοτοκογραφω.΅Εχω την αισθηση παντως οτι Σεπτεμβρη θα γεννησω και γω!

Φιλιααααααααααααααααααααααααααααα

Πρώτα ο Θεός θα επιστρέψω στην δουλειά σε....2 χρόνια!:P

Αχ μην τα λες αυτα.!!!!!!!:mad::xΦυσικα και δεν εχω τπτ μαζι σου αλλα με το κρατος που κανει τον διαχωρισμο ιδιωτικου και δημοσιου τομεα!!!Γιατι κυριε εμεις του ιδιωτικου ,το παιδι απο το στομα θα το γεννησουμε;;;;Δεν θα πονεσουμε;;;;;Γκρρρρρρρρρ ειχα μια τετοια συζητηση πριν και ειμαι ελαφρως εκνευρισμενη με το θεμα!!

Τεσπα το σημαντικο ειναι να πανε ολα καλα να γεννησουμε γερα παιδακια( τετοια σκεφτομαι μετα και ηρεμω...καπως....)

Vasdeli μπήκες στον 6ο εδώ και κάτι ημέρες (λιγότερο από εβδομάδα)!!! Τώρα το έλεγξα!

Όσο για τα 2 χρόνια μην είσαι τόσο σίγουρη, μπορεί να σου τύχει κάτι άλλο μέχρι τότε και να κάθεσαι για άλλα 2 χρόνια ;)

Μάκια σου!!

Αγγελικούλα εντάξει δεν αγχώνομαι, όπως το περιγράφεις είναι, δεν έχει τα κακά συμπτώματα... Οπότε πάλι οινοπνευματάκι...

Α! Στο δεξί μεμέ ξανάβαλα θηλή σιλικόνης διότι... άουτς!!! Να δούμε πότε θα συνηθίσω...

Τσιπούρα περιμένουμε τα καλά νέα από την σπιτονοικοκυρά σου... Για να σου λέει θα το σκεφτεί σημαίνει ότι είναι "ναι", απλά το παίζει λίγο δύσκολη...

edit: Ρενάκι πώς είσαι βρε παιδί?? Πάντως εμένα μου είπαν όσο δεν έχει πέσει ο αφαλός να την κάνω μπάνιο μισή-μισή μέρα παρά μέρα. Να μην πέσει πολύ νερό στον αφαλό, δλδ να μουλιάσει. Αν πέσει λίγο νεράκι, δεν υπάρχει πρβλ, απλά όχι πολύ. Με το που πέσει μου είπαν μπορώ κάθε μέρα μπανάκι... Ό,τι σου πει αυτός που εμπιστεύεσαι να κάνεις...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

vasdelion μπήκες στον 6ο????!!!!!

ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ!!!!

όσο για τη δουλειά... καλά σου λεει η Κλελια, μπορεί του χρόνου πάλι μπεμπεδάκι!!!!!!!!

Ροκού μου φιλί και σε σένα! ότι είναι αδικο είναι, αλλά τί να κάνουμε; πάλι καλά που έχουμε δουλίτσα εκει που φτάσαμε!!!!!!!!!!

Κλέλια μακάρι! το θελει μου το είπε αλλά θέλει να το σκεφτεί γιατί θα πρέπει να ξοδέψει κάποια λεφτά... λογικό είναι!

μάκια τα λέμε σε λίγο!

Ροκού μου φιλί και σε σένα! ότι είναι αδικο είναι, αλλά τί να κάνουμε; πάλι καλά που έχουμε δουλίτσα εκει που φτάσαμε!!!!!!!!!!

Αυτο ξαναπεστο!!!

Κλελιααα μια χαρα ειμαι .Περιμενω και γω ανυπομονω !!!Διαβαζω τα νεα σου τα ωραια!!!οσο για το ποιον εμπιστευομαστε...μεγαλο θεμα επισης!!Παντως σιγουρα δεν πρεπει να ακομυ τις πεθερομαμαδες με την γνωστη ατακα στο στομα ..''Εμεις που μεγαλωσαμε τοσα παιδια!!!''Ναι 30 χρονια πριν.Γι αυτο Φωτεινουλα με τον σαραντισμο θα κανεις οτι θες εσυ!!!!Οχι οτι θελει η μαμα σου!!Δικο σου ειναι το παιδι οτι θες κανεις.;)

Γεια σας!!!!!!!!!

Από οσό διαβάζω σε γενικές γραμμές όοοοοολαααα καλα!!!

Αναμένουμε νεες αφήξεις! Καλέ κανένα αγοράκι τίποτα ακόμα!???

Να ζήσουν και τα καινούργια μας κοριτσάκια!

Με έχει πιάσει και εμένα βιασύνη... αααααααντεεεεεεεε μπεμπούλα!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι ψυχραιμια όλα θα πάνε σουπερ τσαμπα σε αγχωνει!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Αχ μην τα λες αυτα.!!!!!!!:mad::xΦυσικα και δεν εχω τπτ μαζι σου αλλα με το κρατος που κανει τον διαχωρισμο ιδιωτικου και δημοσιου τομεα!!!Γιατι κυριε εμεις του ιδιωτικου ,το παιδι απο το στομα θα το γεννησουμε;;;;Δεν θα πονεσουμε;;;;;Γκρρρρρρρρρ ειχα μια τετοια συζητηση πριν και ειμαι ελαφρως εκνευρισμενη με το θεμα!!

Τεσπα το σημαντικο ειναι να πανε ολα καλα να γεννησουμε γερα παιδακια( τετοια σκεφτομαι μετα και ηρεμω...καπως....)

Σε καταλαβαίνω:-(...Έχω περάσει κι εγώ από το ιδιωτικό τομέα στο πρώτο παιδί....

Vasdeli μπήκες στον 6ο εδώ και κάτι ημέρες (λιγότερο από εβδομάδα)!!! Τώρα το έλεγξα!

Όσο για τα 2 χρόνια μην είσαι τόσο σίγουρη, μπορεί να σου τύχει κάτι άλλο μέχρι τότε και να κάθεσαι για άλλα 2 χρόνια ;)

Μάκια σου!!

Ναι, ναι! Μπήκα στον 6ο!!! I can't believe it! Λες να ξαναγκαστρωθώ μετά από 2 χρόνια; Μανούλα!!!:PΘα με διώξει ο vasdeloς! Δεν με αντέχει άλλο λέει!!!:P

Κλειώ, να σε ρωτήσω...έκανα από το σάιτ που μου είπες παραγγελία στις 5 Σεπτεμβρίου και ακόμη τίποτα δεν πήρα!!! Τόσο πολύ αργεί; Μόνο μου στείλατε μήνυμα στις 7 Σεπτέμβρη ότι έφυγε η παραγγελία...Τι γίνεται ρε γμτ;;;;:mad:

Τσιπουρίδιον, σε φιλώ!

qwlrp3.png

Κλειώ!

Ξέχασα να σου πω!!!

Το σημαντικό για να μην πληγιάζουν εύκολα οι θηλές σου είναι να τις αφήνεις σε άμεση επαφή με τον αέρα για να ξεραίνονται...Δηλαδή μην τις παστώνεις συνεχώς με επιθέτα γιατί γίνονται μαλακές και πληγιάζουν εύκολα....Αν τις αφήνεις στον αέρα(ξέρεις εσύ, ξωβυζη!:P) σκληραίνουν και γίνονται ανθεκτικές.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...