Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Χάθηκα λίγο το ΣΚ γιατί είχαμε ψώνια και τρέξιμο γενικώς! Πήρα ρουχαλάκια για το μαιευτήριο και διώξαμε ευτυχώς και το παλιό σαλόνι μαζί με τα τραπεζάκια του… τώρα ένα ποδήλατο μας λείπει να κάνουμε βολτίτσες στο σπίτι μας! Κατά τʼ άλλα πρήστηκα γμτ πάλι (χέρια-πόδια μπαλονάκια) και επέστρεψα στα τελείως ανάλατα. Αύριο μάλλον θα τηλεφωνήσω στο γιατρό και βλέπουμε…

mamounaki και Γκρετόνιο να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας και να πάτε γρήγορα σπιτάκι σας!!!!!! Όταν τα καταφέρετε θέλουμε πιπεράτες λεπτομέρειες! Φιλιά και στις 2 ή μάλλον και στις 4!!!!

Γιωτίτσα τέλειο το δωματιάκι σας!!!!!

Κι εσένα Πετρούλα υπέροχα τα χρωματάκια!

Νενάκι περαστικά γρήγορα! Η μεγάλη σου πως είναι;

Φωτεινή να επιμείνεις στο θηλασμό κοπέλα μου και θα κατέβει το γάλα δεν μπορεί. Εσύ θα βρεις τα όρια σου βέβαια. Να σας ζήσει και το αντράκι! Όσο για τον σαραντισμό να κάνεις όπως νιώθεις!

Clelia πάει ο αφαλούλης της μικρής; Η περιοχή είναι κόκκινη, βγάζει υγρό ή έχει επουλωθεί; Πότε μπορείς να την κάνεις μπανάκι ολόκληρη; Τα φώτα σου παρακαλώ! Σωστή αγελαδίτσα βλέπω είσαι, τέλεια!

Κι εγώ έχω διαρροές πάαααρα πολύ καιρό και ειδικά από το ένα ζιβύ βγάζω και γαλατάκι…….. :rolleyes:

μαμαλευτεράκι προσπάθησε να ηρεμίσεις για να είναι και το νινί σου καλά. Πότε σου είπε η γιατρός σου να ξαναπάς; Τα σερβιετάκια που λες δεν τα ξέρω, φαντάζομαι σε φαρμακεία θα τα έχουν. Να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά με το μωράκι σου!!! Σου στέλνω αγκαλίτσα!

Άντε από εβδομάδα θα τα κάνουμε 7 τα κοριτσάκια μας και που ξέρεις μπορεί να έχουμε και άλλες εκπλήξεις!!!!! Να σκάσει μύτη και κανένα αγοράκι για παράδειγμα!!!!!! Ακούς Δεσποινάκι;

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Όπως και αν έχει εμένα με έκανε κουρέλι αν ήταν κάτι τόσο σοβαρό δεν θα με κρατούσε να γεννήσω σήμερα που είναι καλά το μωρό

γιατί να ριψοκινδυνέψουμε ?

έτσι πιστεύω και εγώ, δε θα το ρίσκαρε. Μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό. Ξεκουράσου τώρα και αύριο περιμένουμε πιο ευχάριστα νέα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

μαμαλευτερακι όλα θα πάνε τέλεια, θα σου τα πει και η γιατρός σου, αν ήταν θα σε κρατούσαν μέσα στο νοσοκομείο, δε θα το ρίσκαραν!

Καλή ξεκούραση κοπέλα μου και σταμάτα να υποφέρεις, ο μπεμπούλης σου θα είναι τέλεια εκεί μέσα. Καληνύχτα!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ + 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ + 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ + 2 ημ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα σε όλες και συγγνωμη που χάθηκα τόοοοσο καιρό αλλά παράλληλα με εγκυμοσύνη τρέχω για ανακαίνιση στο πατρικό μου. Μιλάμε για πολύ αγχος!

Να σας ζήσουν τα μπεμπουλόνια σας τυχερούλες που γεννήσατε κι ευχομαι η επόμενη να είναι το Δεσποινάκι που πονάει!

Μαμαλευτεράκι μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά, να΄έχεις πίστη και το μωρούλι σου θα βγει υγιέστατο.

Κλέλια μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλα΄σιγά σιγά με το θηλασμό. Μια φίλη που γέννησε τέλος Ιουλίου στάματησε να θηλάζει την προηγούμενη εβδομάδα (μονο με θήλαστρο έβγαζε γαλα) γιατι απο τις μαστιτιδες θα έμπαινε χειρουργειο σε λιγο της είπε ο Χασιάκος. Να κάνουμε το σταυρό μας να μας βοηθήσει ο Θεός να καταφέρουμε να δώσουμε ότι περισσοτερο μπορουμε στα μωράκια μας.

Σας φιλω όλες :D

ttB9p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου να εχουμε μια υπεροχη εβδομαδα και με το καλο η αυριανη μας αφιξη!!!!:P:p:p

Μαμαλευτερακι μου τι ειναι αυτα που σου λενε κοριτσακι μου και σε τρομαζουνε ετσι!!!:mad::-x:-xειμαι εξαλη!!!!

Φυσικα και αν ηταν σοβαρα τα πραγματα θα ηταν εγκληματικο να σε αφησουν να φυγεις οποτε χαλαρωσε και θα δεις που δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα!!!αμαν πια αυτοι η γιατροι!!!!!!!:mad:Ολα θα πανε καλα θα δεις σημερα που θα μιλησεις και με το γιατρο σου:P

Αντζελικα μου μαζι με το κοψιμο του αλατιου βαλε και τα ποδαρακια σου λιγο ψηλα και σταματα να γυρνας παλιογυριστρουλα!!!!σουρτουκο!!!:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσαρες!να μας ζησουν τα 2 καινουρια κοριτσακια της παρεας!τους εχουμε φαει τους αντρες!!!περιμενουμε λεπτομερειες απο τις ευτυχισμενες μανουλες!

μαμαλευτερακι να δεις που ολα θα πανε τελεια,ειμαι σιγουρη.περιμενουμε νεα!

εφτιαξα το καφεδακι μου και διαβαζω τα νεα του σ-κ.εμεις εδω στο σπιτι τη βγαλαμε...δεν ειμαι για μετακινησεις πλεον!και δεν το ρισκαρω να απομακρυνομαι,αισθανομαι ασφαλεια στο σπιτι.και περιμενωωωωωωωωωω...ουφ!

αυριο θα μας ξαναδει ο γιατρος!

η amelie3 που ειναι κοριτσια?τι εγινε?

clelia εγω δεν εχω καθολου διαρροες...κακο ειναι αυτο?ουτε καν με ελαφρα πιεση δεν βγαζει κατι!

οσο για το σαραντισμο που λετε...δεν ξερω!παντως,αν ολα ειναι καλα,δεν με βλεπω να τηρω το τυπικο του πραγματος.θα ρωτησω και το γιατρο εννοειται.

θα εχουμε πολλες αφιξεις αυτη την εβδομαδα...ε,ρε γλεντια!χαμος θα γινει!!!

καλη εβδομαδα με πολλα πολλα ευχαριστα νεα!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλημέρα και καλή βδομάδα!!

μαμουνάκι και γκρέτα να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας.

τι έγινε καλέ τα κοριτσάκια βιάζονται να βγούνε;:tongue:

ειρηνάκι και εσύ με το καλό αύριο και σιδερένιος ο μπαμπάς σου αν και καθυστερημένα.

εγώ από χτες έχω κάτι πονάκια χαμηλά σαν πονάκια περιόδου την τετάρτη θα πάω και στη γιατρό να με δει.

μαμαλευτεράκι και εγώ πιστεύω ότι ο γιατρός άδικα σε τρόμαξε αν ήταν τόσο σοβαρό δεν στο έπερνε το παιδί θα διακυνδίνευε να βάλει το παιδί σε κίνδυνο αφού έτσι και αλλιώς είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Διαφημίσεις

Καλήμέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να εχουμε με αρκετές αφίξεις.

Γκρέτα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου να είναι γερό και καλότυχο.

Μαμαλευτεράκι νομίζω οτι τσαμπα σε άχγωσε ο γιατρός, αν ήταν τόσο επικίνδυνα όσο λέει θα σου το έπαιρναν τώρα, ελπίζω σήμερα να εχεις καλύτερα νεα να μας πείς και όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς.

Αγγελικούλα μεγεια τα ψώνια αλλα μου φαίνεται οτι πρέπει να ξεκουραστείς και λίγο για να υποχωρήσει και το πρήξιμο. Α και εχεις κάνει πολύ καλη δουλεια με τη λίστα.

Φραγκολίνα καλως μας ξαναηρθες.

Εμείς αυριο εχουμε γιατρό αλλα σας ακούω που λέτε οτι πονάτε και τέτοια και εγω εκτός του οτι με πονάνε μόνο μερικές φορές οι αρθρώσεις της λεκάνης, δεν νιώθω τίποτα αλλο. Μας βλέπω, αλλες θα σαραντίζουν και άλλες θα γεννάμε ακόμα. Δεν πειράζει ας είναι γερό κι ας έρθει όποτε θέλει.

Φιλάκια σε όλες τις κοπέλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλή γκαστρο-λεχωνο-εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

garlics.jpg

τα ρίχνω προκαταβολικά όπως βλέπεται οι εξελίξεις με προλαβαίνουν!!!!

χιχιχιχιχιχι

Ηλιάνα μου μάλλον πρέπει να πάω να ρίξω κανένα Χαστούκι να συνέλθουν αυτοί που σε τρομάζουν!!!!!!!! Εξαλλη έχω γίνει!!!!!!!!!!! Μα σκέψου λογικά αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος θα στο είχαν πάρει το μωρό σου επιτόπου!!!! αλίμονο!!!!! Είναι 3500 + !!!!!!!! Ελεος!!!!!!!! Ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!!!!!

Αντε Μαράκι και Δέσποινα να δούμε και κανένα τσουτσουνάτο στο power!!!!!

Σας φιλώ να έχουμε μία υπέροχη εβδομάδα!!!!!!!! :)

Εχω μία άσχετη αποριά : Κλέλια η πατσαβουροσκυλίτσα σου πως έχει δεχτεί την μικρή γκουσγκούνα;

Καλημερα κι απο μενα και καλη εβδομαδα

Γκρετονιο να σου ζησει κι εσενα το κοριτσακι σου, καλοτυχο κι ευτυχισμενο να ειναι παντα!!!

( Μας πηρανε φαλαγγι οι κοριτσαροι, αντε να ξεπεταχτει και κανενα αγορι!!)

Ηλιανα μου μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου, οπως σου ειπαν ολα τα κοριτσια αν ηταν επικινδυνο για σενα ή για το μωρο θα σου το επαιρναν αμεσα, δεν θα περιμεναν με παρακολουθηση, οποτε κανε υπομονη και τον σταυρο σου κι ολα θα πανε καλα Απλα να εισαι προσεκτικη με τα σημαδια που σου δινει το σωμα σου και το μωρο, δηλαδη αν δεν το καταλαβαινεις για πολλη ωρα παρε ενα τηλεφωνο την γιατρο.

Αγγελικη= γυριστρουλα!!! Βρε ποτε θα κατσεις να ξεπρηστεις??? (κι εγω εχω το συνδρομο της σβουρας, δεν μπορω να καθομαι, νομιζω οτι θα τρελαθω!!!) Λοιπον, παρε ενα ωραιο χυμουδακο, βαλε τα ποδια ψηλα και κατσε να ξεκουραστεις!

Γιωτιτσα, Μαρακι, Βασω, χρυσακι καλημερα σε ολες και υπομονη!!!!! ερχεται η ωρα μας!!

Τσιπουριδιον μια σπεσιαλ καλημερα για σενα μαζι με <3 και x

μια ερωτηση πανασχετη με το θεμα των μωρων αλλα με ενδιαφερει πολυ, ποιες εταιρειες εχετε για σταθερο και ιντερνετ και ποσο πληρωνετε αν επιτρεπετε??? Θελουμε να βαλουμε τωρα στον Βολο, αλλα δεν νομιζω να μας συμφερει ο ΟΤΕ. Απο την αλκλη δεν θελω να πληρωνουμε παγιο στον ΟΤΕ για τον αριθμο και επιπλεον σε αλλη εταιρεια για τις υπηρεσιες, οποτε σκεφτομουν καποια που να παρεχει και αριθμο και σχετικα καλη επικοινωνια (εννοω να μην εχει διακοπες, παρασιτα κτλ). Καμια γνωμη????

Σας χαιρετω, παω να ξεποδαριαστω μπας και βοηθησω την φυση να κανει το εργο της!!φιλακιααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα Ellain μου!!!!!

sing-it-baby-singing-duck.GIF

σου κάνει σερενάτα το παπάκι σου :)

Εμεις έχουμε forthnet είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι πληρώνουμε 40 ευρώ τον μήνα για τηλέφωνο και ιντερνετ. Καλό είναι να ρωτήσεις συγκεκριμένα για την περιοχή σου ποια εταιρία δουλεύει καλά!!! Ξέρω κόσμο που είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την forthnet σε αλλη περιοχή του κέντρου και αναγκάστηκαν να διακόψουν γιατί δεν είχαν τηλέφωνο.... θέλει λίγη προσοχή και καλά κάνεις και το ψάχνεις από τώρα!!!!!!!!

φιλί

Ellainaki καλημέρα,

Εμείς εχουμε Tellaς και είμαστε αρκετα ευχαριστημένοι. Ειναι 40 ευρω το μήνα και εχουμε απεριοριστες κλησεις σε αστικα, υπεραστικα και ιντερνετ και μια ωρα προ κινητά το μήνα.

Ομως συμφωνω με την Τσιπούρα οτι πρέπει να ρωτήσετα ποια εταιρεία δουλευει καλά στην περιοχἠ που θα μείνετε.

Γεια σου Τσιπουρίτσα, τι γίνετε με το σπίτι;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...