Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενα μου κουράγιο με το σπιτάκι, θα περάσουν τα χρόνια και θα το λέτε στο παπάκι και θα γελάτε :)

ειρήνη μου ...... <3

κλειω μου χαίρομαι που είσαι πιο ελευθερη τώρα στον θηλασμό!!!!!!!!

σε όλες τρελές <3 , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το σπίτι, το απόγευμα θα της τηλεφωνήσουμε (ο matrix είχε δουλειά το πρωί και προτιμούσα να της τηλ μαζί) εύχομαι να πάνε όλα καλά, είναι το μόνο σπιτάκι που μου αρέσει!!!!!!

ετοιμάζομαι να φύγω πάω στο πεθερικόν! φιλιά σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεννησε η Γκρετα της ανοιξανε και θεμα στις γεννησεις!!!!:D:D:D

Δοξα το Θεο!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τέλεια νέα! Και άλλο ένα κοριτσάκι του Οκτωβρίου έσκασε μύτη Σεπτέμβρη!

Να τους ζήσει και να είναι πάντα γερή και χαμογελαστή!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Kαλέ δεν σας πιστευω!!!Ολες οι πρωτοτοκες μας βαλατε τα γυαλια!!!(Δεν μιλάω για τη Νενα γιατι αυτη ηταν Σεπτεμβριανη ουτως ή αλλως!)

Να ζησει και το 5ο μωρακι της παρεας!!

Ελενα μην στενοχωριεσαι καθολου!!Θα ζοριστει λίγο ο αντρούλης σου αλλα καπως επρεπε να γινουν ολα αυτα..Αντε, να λές πάλι καλά που εισαι στον μηνα σου γιατι αλλιως απο το χερι σου νομιζω θα περνουσαν ολα...Μπραβο και στις μαμαδες που το καθαρισαν, αυτο ειναι και το δυσκολο κομματι μιας μετακομισης..

Βρε Τσιπουρα πάλι επεισοδιο εχασα..Βρηκατε σπίτι και περιμενεις απάντηση???Με το καλό να το παρετε και να εγκατασταθειτε συντομα!!!

Ειρηνη καλή αναρρωση κι απο μενα για τον μπαμπα σου..Ειχα μεινει λίγο πίσω και θυμομουν οτι θα εμπαινε απο βδομαδα για την επεμβαση..Οσο για τη μικρη ολα θα γινουν!!Στο κατω κατω 3 μερουλες ειναι και θα βρεθουν πολλοί εθελοντες να την φροντισουν...

Φωτεινη τι σας ειπε η παιδιατρος???Μακαρι να συνεχσιει ετσι το κοριτσακι σου, ηρεμη και υπναρου!!Πολύ σημαντικο....:tongue:

Οσο για τον σαραντισμο να κανετε οπως νοιωθετε!!Εγω στο πρωτο - αν και καλοκαιρι- δεν ενοιωσα καθολου την αναγκη να ξεπορτισω..Ηθελα να κατσω και να προσαρμοστω με το παιδακι μου και πραγματικα δεν καταλαβα καθολου ποτε περασαν οι μερες..Τωρα δεν ξερω πως θα ειναι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσαρες καλησπερα.τι εγινε επεστρεψε το καλοκαιρι.δε λεω ωραιο για μπανακι αλλα ρε παιδια και η δροσουλα υης προηγουμενης βδομαδας ηταν ωραιο πραμα.γιαμενα με την τεραστια κοιλουμπα κιολας οτι πρεπειμε τη δυσφορια που με πιανει ωρες ωρες.

τι βλεπω τα κοριτσια του οκτωβρη ξεμυτανε νωριτερα???τελικα ειναι στο φυλο μας..

συγχαριτηρια κοριτσια να τα χαιρεσται τα ζουμπουρλουδικα σας. να σας ζησουν.

vasdeli καιμεις τζιωτη παμε.ειναι συμπαθητικος.αλλα μαλλον λογω πολυκοσμιας παρατηρησα σε ξεπετανε.εχει ομως τημ εμπειρια.απλα μου κανε ενμτυπωση γιατι ενω και στο μεφαλο μου και στη α και doppler ειχα παει σαυτον την δευτερη αυχενικη λογω μεταθεσης που ειμασταν κρητη ειχα εκει σε καποιον πεπε και εμεινα τρελλα ενθουσιασμενη εψαχνε και τη λεπτομερεια σου ελανε τρελλη αναλυση σε ολα τι να σου πω καταπληκτικος.

clelia χαιρομαι που ταπας καλα με το θηλασμο τη τευταρτη και τη πεμπτη εχει συναντηση και ο συν δεσμος .την κανουν σε εξωτερικη αυλη οποτε δεν ειναι και επικυνδυνα για το μωρο σου.θα σε βοηθησει πολυ να πας και θασου λυθουν παρα πολλες απορις απο εξειδικευμενες και εμπειρες μαιες.αν σε ενδιαφερει στειλε πμ. να σου πω λεπτομερειες

και οποια αλλη εννοειται ενδιαφερεται για τοπ θηλασμο και τη περιποιηση του μωρου της εχετε δεν εχετε γεννησει ακομα προσελθετε.ευκαιρια να τα πουμε και απο κοντα.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑ από γιατρό 2570 ο μικρός μου ναι μεν καλό βάρος αλλά τώρα

μου είπε ότι κινδυνεύουμε από σηψαιμία

να χω το νου μου και αν δεν τον ακούσω να τρέξω νοσοκομείο άμεσος

μόλις γεννηθεί θα τον χορηγήσουν αντιβιοτικό δεν μπορω να γράψω άλλα κλαίω από την ώρα που μου τα είπε

δεν θα καθίσω να διαβάσω τίποτα πονανε τα πόδια μου κρεμασμένα τόσοσ ώρες

απλά αν γνωρίζει καμία που μπορώ να βρω σερβιετακια που ανιχνεύουν την απόλυα αμνιακού ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑ από γιατρό 2570 ο μικρός μου ναι μεν καλό βάρος αλλά τώρα

μου είπε ότι κινδυνεύουμε από σηψαιμία

να χω το νου μου και αν δεν τον ακούσω να τρέξω νοσοκομείο άμεσος

μόλις γεννηθεί θα τον χορηγήσουν αντιβιοτικό δεν μπορω να γράψω άλλα κλαίω από την ώρα που μου τα είπε

δεν θα καθίσω να διαβάσω τίποτα πονανε τα πόδια μου κρεμασμένα τόσοσ ώρες

απλά αν γνωρίζει καμία που μπορώ να βρω σερβιετακια που ανιχνεύουν την απόλυα αμνιακού ?

Δε το γνωρίζω αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά για εσάς. Τα έχετε καταφέρει ως τώρα και σίγουρα θα τα καταφέρετε ως το τέλος. Να είσαι αισιόδοξη.

Καλή ξεκούραση και αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα. Άλλωστε αν υπήρχε μεγάλος κίνδυνος δε θα σου το πέρνανε και τώρα; Απλά ίσως είναι μια πιθανότητα και το ανέφερε η γιατρός σου.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Δε το γνωρίζω αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά για εσάς. Τα έχετε καταφέρει ως τώρα και σίγουρα θα τα καταφέρετε ως το τέλος. Να είσαι αισιόδοξη.

Καλή ξεκούραση και αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα. Άλλωστε αν υπήρχε μεγάλος κίνδυνος δε θα σου το πέρνανε και τώρα; Απλά ίσως είναι μια πιθανότητα και το ανέφερε η γιατρός σου.

δεν ξέρω αυτό θέλω να πιστεύω ότι ανάφερε απλά τα ποιο σοβαρό

βασικά ο εμβρυολόγος το είπε η γιατρός θα με δει αύριο πρωί πάλι

'Ετσι θα είναι, απλά μερικοί άνθρωποι τους αρέσει να κινδυνολογούν.

Αύριο θα μιλήσεις πιο ήρεμα με τη γιατρό σου και θα σου εξηγήσει καλύτερα. Άλλωστε είσαι στην τελική ευθεία τώρα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

'Ετσι θα είναι, απλά μερικοί άνθρωποι τους αρέσει να κινδυνολογούν.

Αύριο θα μιλήσεις πιο ήρεμα με τη γιατρό σου και θα σου εξηγήσει καλύτερα. Άλλωστε είσαι στην τελική ευθεία τώρα.

Όπως και αν έχει εμένα με έκανε κουρέλι αν ήταν κάτι τόσο σοβαρό δεν θα με κρατούσε να γεννήσω σήμερα που είναι καλά το μωρό

γιατί να ριψοκινδυνέψουμε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...