Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουουου!!!!Με τρελα!!!Αχχ τι θα κανω τσιπουριτσα μου..ωρες ωρες πολύ αγχωνομαι..

Να σε ρωτησω κτ ασχετο??Το δωματιο του Ανασταση θα ειναι μπλέ με πορτοκαλι λεπτομερειες και θελω να βαψω τον ενα τοιχο με χρωμα λές να τον κανω μπλέ ή θα σκουρυνει πολύ??Το πορτοκαλι στον τοιχο δεν μου αρεσει..Λές να κανω μια πιο φωτεινη αποχρωση ή να τον αφησω ανοιχτοχρωμο και να βαλω κανενα μεγαλο αυτοκολλητο..

Μολις βρω φωτο απο τα χρωματα θα σου βαλω να καταλάβεις...

όταν λες είναι μπλε φαντάζομαι ότι έχει μπλε λεπτομέρειες, σωστά;

επειδή το μπλε είναι όντως σκούρο μπορείς να βάψεις τον ένα τοίχο μόνο και θα δώσει την εντύπωση που θέλεις :)

Τσιπούρα είσαι ερωτευμένη μπράβο μωρό μου

είμαι τρομάρα μου :) προέκυψε δουλειά στον matrix σήμερα και είμαι μόνννη, αργότερα θα πάμε για φαγητό στα πεθερικά μου (ψάρια θα κάνουν)

είμαι τρομάρα μου :) προέκυψε δουλειά στον matrix σήμερα και είμαι μόνννη, αργότερα θα πάμε για φαγητό στα πεθερικά μου (ψάρια θα κάνουν)

Καλά να περάσετε στην μαμά χιχιχ

φιλία παω βεράντα ξύπνησε ο κάλος μου πάμε να καμαρώσουμε τον γιο να κάνει ποδήλατο μπας και φαί και λύγο τοστ

:tongue::tongue:

98808999.png

Uploaded with ImageShack.us

Αυτα ειναι τα χρωματα τσιπουρα μου και σκεφτομουν να κανω τον τοιχο του γραφειου με χρωμα (3,50 x 2,60 μ), καθως εκει το μπλέ κυριαρχει λιγοτερο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα είναι τέλεια τα χρώματα και τα έπιπλα!!!!!!

θα σου πρότεινα να μην βαψεις τον τοίχο με την μεγάλη διάσταση αλλά με την πιο μικρή γιατί φοβάμαι ότι θα δείξει το δωμάτιο στενόμακρο και μικρότερο

(ένα μπλε στο χρώμα του χαλιού θα ήταν σούπερ! έντονο)

Διαφημίσεις

Λες ε??Κι ο αντρας μου αυτο μου ειπε..να βαψουμε τους δυο μικροτερους τοιχους αναμεσα στην μπαλκονοπορτα, που εχουν διασταση 2,60 υψ.x 1,50 μ

Αυτη η φωτο δεν ειναι απο το δικο μας δωματιο, ειναι απο το site της εταιριας που το παραγγειλαμε..

(αλλα μαλλον το καταλαβες..)

Σε ευχαριστω πάρα πολύ!Φιλακια πολλά και καλά να περασετε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια καλήμέρα και καλή Κυριακή να έχουμε,

Μαμουνάκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα καλότυχο και γερό.

Πετρούλα είναι πολυ ωραίες οι αποχρώσεις αυτες που παρέθεσες, θα γίνει πολυ ωραίο το δωματιάκι σου.

Vasdeli ο γυναικολόγος μου λέγεται Γεωργούλιας αλλα επειδἠ με βλέπει στα απογευματινα ιατρεία του Αλεξἀνδρας και δεν εχει πολυ καλό μηχάνημα για υπέρηχο, με στέλνει και κάνω τους μεγαλους υπερήχους στον Τζιώτη που είναι σε ενα ιδιωτικό κεντρο κοντα στο Αλεξάνδρας. Ναι είναι πολυ καλός και ωραίος τύπος.

Φιλάκια πολλα στα υπολοιπα κοριτσάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!!!

Μαμουνάκι να μας ζήσει το κοριτσάκι το καινούριο του October Power!!! Μπράβο αγαπούλα μου!!! Λογικά έχεις συνέλθει τώρα... Σου εύχομαι τα καλύτερα και το μωρουλίνι σας να έχει όλα τα καλά του κόσμου!!!

μαμαλευτεράκι σήμερα θα κάνεις τις εξετάσεις ή αύριο?? Τέσπα, με το καλό!! Είδες που τελικά όλα καλά?? Ούτε καν προωράκι δεν θα βγει ο μπέμπης σου, θα το δεις!! Την έκανε την ανατροπή το θηριάκι σου!!!

Όσο γι' αυτό που με ρωτάς: Το θήλαστρο ίσα-ίσα που δεν με πονάει καθόλου!! Μία φορά την μέρα αντλώ από το ένα ζυβί, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα μωρέεεεεεε...

Αλλά έχω να σας πω: από σήμερα τα ξημερώματα δεν χρησιμοποιώ σιλικονάτες θηλές :D!!!! Και είμαι πολύ χαρούμενη διότι δεν έχω στο μυαλό μου αποστειρώσεις, πού τις ακούμπησα, αν είναι καθαρές κλπ... Βέβαια προληπτικά θα βάλω (σε λίγο, διότι το ξέχασα) αλοιφή στο μεμέ μου, αλλά πραγματικά δεν πόνεσα :D...

Επίσης Ηλιάννα, το πρώτο σου βιντεάκι από το youtube άκουσες τι λέει? I need a miracle (= χρειάζομαι ένα θαύμα). Λες να θέλουμε θαύμα για να γίνουμε πάλι κορμάρες :tongue: :tongue: :tongue:. Πάντως όταν είμαι ξαπλωμένη έχω κοιλιά πλάκα. Όταν είμαι όρθια έχω μια μικρή κοιλίτσα. Μου είπε ο γιατρός δεν είναι απαραίτητο να βάλω ζώνη, αν θέλω μπορώ μετά τις 30 μέρες, αλλά θα μου δώσει ασκήσεις που θα μπορώ να τις κάνω μετά τις 40 ημέρες, που λογικά θα ξανα-ξεκινήσω γυμναστική...

Τσιπουρίτσα τι έγινε τελικά με το σπίτι? Να ευχηθούμε καλορίζικο ή ακόμα??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμουνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ ζησει η μικρη μαμουνιτσα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγιησ κ ευτυχισμενη να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαστουκιστρα τσιπουριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!διαβασα την απαντηση σου στισ μανουλεσ ιουνιου και ακομα γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσκασα στα γελια με την εισοδο σου στο καφε!!!!!!!!παντωσ βλεπω οτι εχεισ πολλεσ γνωριμιεσ!!!χε χε!!!σε ηξεραν τα κοριτσια μασ.....

επισησ να πω οτι με συγκινησεσ πολυ πολυ...αληθεια το λεω .....μετα τα γελια με επιασαν λιγο και τα κλαμματα...να σαι καλα για τα πολυ καλα σου λογια!!!!φιλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καρδουλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

mamounaki να σας ζησει η κουκλιτσα σας!!!περιμενουμε νεα σας με την πρωτη ευκαιρια...

clelia μπραβο για το θηλασμο!οι προσπαθειες αποδιδουν...μακια!

πετρουλα τεεελεια τα χρωματα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Helloooooooooooooooo.............. κοριτσαρες μου...

Τι ομορφη μερα σημερα...αληθεια εχουμε φθινιπωρο η καλοκαιρι ακομα?:tongue::tongue:

Σημερα καναμε προοδο βγηκαμε στο μπαλκονι κρυφα χαχαχαχα , αλλα σε 1:30 ωριτσα ερχεται η παιδιατρος μου , οποτε θα την ρωτησουμε κιολας να μας το πει κι αυτη απο πρωτο χερι ...

Σημερα το βραδυ καναμε και 6 ωρες χωρις μαμ αφησαμε την μανουλα να κοιμηθει αν κι εκεινη ξεχασε να με ξυπνησει ... :P:p

Ρε κοριτσια εκανε κακα της και ουτε καν εκλαψε τι κοριτσι ειναι αυτο με τιποτα δεν κλαιει .... φτου φτου φτου της παναγιτσα μου αλλα μονο αν την αφησω επιτηδες αταιστη την ακουω ...

Μαμουνακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να σου ζησει .........να το δεις οπως θελεις κι οπως ονειρευεσαι

Καλως ηρθες κι εσυ στο κλαμπ των βιαστικων μωρων:P:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα σε ολη την παρεα κι απο μενα!!

Μαμουνακι να σας ζησει το κοριτσακι σας, να ειναι γερο και καλοτυχο!!! Περιμενουμε νεα σου και την εμπειρια του τοκετου!

Τωρα κατσε να δω τι αλλο θυμαμαι...

Ειρηνακι σιδερενιος ο μπαμπακας και με το καλο κι εσυ την Τριτη!!Σουπερ λεμε, ολα κουτι ηρθαν, με το καλο!

Γιωτιτσα ο Γουινι και η τρελοπαρεα δεν παιζονται, ειναι υπεροχο!

Πετρουλα ο ταλιμπαν εχει δωματιαρα, πολυ ωραια τα χρωματα και τα επιπλα και με την συμβουλη της τσιπουριτσας θα γινει τε-λει-ο!

vasdelidion ο μπεμπαρος το καβατζωσε το μισοκιλο, τα αλλα δυο σου πηραν τα δωρακια τους κι εσυ εκανες τις βολτουλες σου, ολα καλα. Ομως νομιζω και λιγη ξεκουραση δεν βλαπτει ;)

τσιπουρακι μου γλυκο το θεμα με την μετακομιση εχει ως εξης, τα μισα μας πραγματα (που ηρθαν απο Κυπρο) εχουν μεινει στο λιμανι του Λαυριου και τα αλλα μισα σε μια αποθηκη στο Πικερμι. Φυσικα λογω απεργιας δεν μπορουν να πανε Βολο, οποτε το μωρο το καημενο ειναι σε ενα πεντακαθαρο (πηγαν οι μαμαδες και το εγλειψαν) αλλα αδειο σπιτι. Σνιφ, εχει μονο 4 καρεκλες, 1 τραπεζι και 1 ραντζακι. Ουτε ψυγειο να πιει λιγο νερακι... Ασε και που οταν ληξει η απεργια και πανε επιτελους τα πραγματα, θα ξεπατωθει να τα φτιαξει μονος του.....(το αρχικο σχεδιο προεβλεπε οτι θα τα εστηναν μαζι με τις μαμαδες αλλα τωρα.... τζιφος). Τελοσπαντων μην σας κουραζω με τα δικα μου, αλλα αν μπορεις να σπευσεις για κανενα εξτρα περιποιημενο χαστουκισμα στους απεργους δεν με χαλαει!!!!! Καλη ορεξη στα πεθερικα σημερα! Και τελικα τι εγινε με το σπιτι? Αν η ιδιοκτητρια δεν δεχτει να ανακαινισει την κουζινα αφου εχει εσενα για ντεκορατρις, ειναι και πολυ χαζη πες της!!!

Φωτεινουλα, Κλελια και Νενακι απο ενα φιλακι στα ροζ μπουτακια!!!

Φιλακια και παγωτακια κερασμενα σε ολα τα κοριτσακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

σήμερα συνειδητοποίησα ότι εκτός από το άγχος που έχω λίγο για το τοκετό με φοβίζει και το ότι θα πρέπει να αφήσω τα παιδιά μόνα τους με την αδερφή μου και γενικότερα η όλη κατάσταση. Σήμερα πήγα και τους αγόρασα το δωράκια που θα τους φέρει η αδερφούλα τους.

Ειρήνη λογικό είναι να συγκινήσε. Σχεδόν έφτασε η μέρα! Περαστικά και στον μπαμπά σου, δεν θυμάμαι αν σου είπα.

ευχαριστω πολυ ελενακι!να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ εχω και εγω πολυ μεγαλο αγχοσ εδω και πολυ πολυ καιρο για την αγγελικη τισ ημερεσ που θα λειπω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολοι θα βαλουν ενα χερακι ,αδελφη μου ,νονα τησ η μαμα μου (αν κ εκεινη θα ειναι και στην κλινικη...)θα δειξει...ελπιζω να μασ ελθουν βολικα!!

εν τω μεταξυ πεμπτη βραδυ με παρασκευη βραδυ οι γονεισ μου θα ειναι αθηνα για μια επειγον δουλιτσα.....κι εγω λογικα θα βγω απο την κλινικη παρασκευη μεσημερι....εκει να δειτε γλεντια!!!!!θα λειπουν ολοι ,η αδελφη μου θα δουλευει...απορω τι θα κανουμε!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ δεν ξερω...να τησ παρω δωρο απο την αδελφη τησ?ειναι μικρη κ δεν θα καταλαβει...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...