Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα ενδιαμεσα στισ δουλειεσ που εκανα....ειδα λιγο mad awards...

και ειδα -ακουσα το <<σαν ελθει η μερα>>

πλανταξα λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θυμαμαι να με ξαναπιασαν τοσο πολυ σε αυτην την εγκυμοσυνη....αχ αντε κοντευει η μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα πω επιτελουσ καλημερα τησ μικρουλασ πριγκιπισσουλασ μου....

σε ολεσ ολεσ σασ το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου και σενα εννοω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοντευει η μερα και για σενα γλυκια μου ζαργανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακι και καρδουλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια!

το mamounaki μάλλον πρέπει να γέννησε μια και μια κοπέλα στο fb της ευχήθηκε!

σήμερα συνειδητοποίησα ότι εκτός από το άγχος που έχω λίγο για το τοκετό με φοβίζει και το ότι θα πρέπει να αφήσω τα παιδιά μόνα τους με την αδερφή μου και γενικότερα η όλη κατάσταση. Σήμερα πήγα και τους αγόρασα το δωράκια που θα τους φέρει η αδερφούλα τους.

Ειρήνη λογικό είναι να συγκινήσε. Σχεδόν έφτασε η μέρα! Περαστικά και στον μπαμπά σου, δεν θυμάμαι αν σου είπα.

Όσο για το σαραντισμό πήγα φυσικά και μου διάβασαν την ευχή στις 40 μέρες αλλά βγήκα και στα δυο παιδιά από την πρώτη εβδομάδα. Τώρα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω όχι λόγω φόβου αλλά λόγω συνθηκών. Το μόνο που θυμάμαι ότι η μητέρα μου ήθελε να μαζεύουμε τα ρούχα πριν νυχτώσει. Το εφάρμοσα όσο έμεινε μαζί μας.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπέρα σε όλες

θηλασμός ότι ξέρω και ότι εφάρμοσα θα ας πω

Φωτηνει μου καταλαβαίνω τον λόγο που κάνεις θήλαστρο

σαφώς για να μικρό βάρους μωρό καλό είναι να μην κουράζατε

να τραβαει από το στήθος και να του το δίνης έτοιμο

κ

καθώς υπάρχει ιστορικό ίκτερου θέλει μεγάλη ποσότητα υγρών πολύ σωστή κίνηση……………

αυτό θα κάνω και εγώ στην αρχή νομίζω με τον μικρούλη μου

αλλά βαλτην και λίγο στήθος να μαθαίνει αν κ εφόσον σε ενδιαφέρει ο αποκλειστικός θηλασμός για ποιο πέρα φιλια μουτσσσς

κλελια μου

αν ο λόγος που τραβάς θήλαστρο είναι να αποσυμφόρησης το στήθος

και να το νιώθεις ποιο ελαφρύ

έχω άλλη λύση για σένα ποιο πρακτική χωρίς να κινδυνέψεις να δημιουργήσεις υπερπαραγωγή και χωρίς να αποστειρώνεις

αρχικά θα σου πω

1 ότι το θήλαστρο ίσως μπορεί λέω ισωσ να ευθύνεται για της πληγωμένες θηλές σου

2 με το χέρι και ένα ζεστό πανάκι μπορείς να βγάλεις λίγο γάλα και μετά να βάλεις το μωρό να θηλάσει από αυτό το στήθος και μετά ένα κρύο πανάκι από το ψυγείο να ανακουφιστείς ποτέ ποτέ κρύο πριν τον θηλασμό

κορίτσια δεν θέλω να το παίξω ξερόλας μην με παρεξηγείτε με όλο το θάρρος το κάνω φιλία πολλά είναι τεχνικές που εφάρμοσα

:tongue::tongue:

Vasdeli μου τέλεια τα νεα σου απο το μπέμπαρο, μπράβο κορίτσι μου. Κι εγω στον Τζιώτη κάνω τους μεγάλους υπερήχους, μου τον έχει συστήσει ο γιατρός μου.

Σοβαρά; Έχω μείνει άφωνη τώρα!!! Μα, δεν είναι καταπληκτικός; Για να καταλάβω, εσύ δεν τον έχεις γυναικολόγο; Απλά πηγαίνεις εκεί για τα έκο;

ακους εκει μονο μεχρι το μπαλκονι και μετα της 7 να μπαινω μεσα ... ουτε στην φυλακη να ειμασταν ...ακομα δενμπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο

Χαζομάρες....Όπως σου εξήγησαν και τα κορίτσια αυτό καθιερώθηκε γιατί στα παλιά χρόνια οι κακόμοιρες γυναίκες έπρεπε να εφεύρουν έναν τρόπο για να ξεκουραστούν και λίγο από το χωράφι...

Πήγαινε τις βόλτες σου κορίτσι μου....

Εγώ με καισαρική, βγήκα την 7 μέρα για αλλαγές δώρων!!!

σήμερα συνειδητοποίησα ότι εκτός από το άγχος που έχω λίγο για το τοκετό με φοβίζει και το ότι θα πρέπει να αφήσω τα παιδιά μόνα τους με την αδερφή μου και γενικότερα η όλη κατάσταση. Σήμερα πήγα και τους αγόρασα το δωράκια που θα τους φέρει η αδερφούλα τους.

Ελένη μου, πόσο πολύ σε καταλαβαίνω...

κι εγώ άρχισα να το σκέφτομαι από τώρα πώς θα αφήσω τα παιδάκια μου για 13 μέρες που θα πρέπει να έρθω πιο μπροστά στην Αθήνα(μετά τις 23 Δεκεμβρίου που θα κλείσουν τα σχολεία θα έρθουν κι εκείνα για Χριστούγεννα στην Αθήνα)

Μαμουνάκιιιιιιιιι, γέννησες;:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τι μέρα σήμερα ?????????/

όμορφη μέρα

όμορφη μέρα

σήμερα θα δούμε πάλι το σποράκια μας και θα έχουμε και ακριβές βάρος

θα κάνουμε μεγάλο υπέρηχο- ντοπλερ -νστ αιμα ουρά κτλ κανένα 5 ωρο νοσοκομείο:D:D:D:D

κορίτσια αύριο θα είμαι 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ

απίστευτο μου φαίνετε άλλη μια εβδομάδα και όλα θα είναι υπέροχα παναγία μου ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ

Καλημερα!!

Καλη Κυριακη σε όλους μας!

Κανενα νεο απο το μαμουνακι δεν ειχαμε ε??

Κλέλια αν προκειται για μια αντληση απο το ενα στηθος δεν τιθεται θεμα..Πάντα το ενα στηθος εχει μεγαλύτερη παραγωγη απο το αλλο και τωρα στην αρχη θα το αισθανεσαι εντονα αυτο..Δεν ειχα καταλάβει οτι το εκανες γι'αυτο το λογο..Το βραδυ ξυπναει η μπουμπου?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα Πετρούλα μου, μαζί γράφαμε!

γεννησε το μαμουνάκι!

από το προφίλ της στο facebook:

gennisame koritsaki mas 3100gr xthes stis 2.00

τί κάνεις καλό μου; όλα σούπερ; ταλιμπαν εντός κι εκτός τέλειοι;

καλημέρα Πετρούλα μου, μαζί γράφαμε!

γεννησε το μαμουνάκι!

από το προφίλ της στο facebook:

gennisame koritsaki mas 3100gr xthes stis 2.00

ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ

Συγγνώμη καλημερααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Καλη Κυριακη σε όλους μας!

Κανενα νεο απο το μαμουνακι δεν ειχαμε ε??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ τώρα σ ε είδα εσένα χιχιχι πως είσαι να σε ρώτησα από κάτω νιώθεις σαν σουβλιές έτσι στα καλά καθούμενα >?

Ουουου!!!!Με τρελα!!!Αχχ τι θα κανω τσιπουριτσα μου..ωρες ωρες πολύ αγχωνομαι..

Να σε ρωτησω κτ ασχετο??Το δωματιο του Ανασταση θα ειναι μπλέ με πορτοκαλι λεπτομερειες και θελω να βαψω τον ενα τοιχο με χρωμα λές να τον κανω μπλέ ή θα σκουρυνει πολύ??Το πορτοκαλι στον τοιχο δεν μου αρεσει..Λές να κανω μια πιο φωτεινη αποχρωση ή να τον αφησω ανοιχτοχρωμο και να βαλω κανενα μεγαλο αυτοκολλητο..

Μολις βρω φωτο απο τα χρωματα θα σου βαλω να καταλάβεις...

Μαμουνακι να σας ζησει το κοριτσακι σας!!

Ηλιανα τα ειπαμε ..δίπλα,χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...