Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ δεν είναι για το αν θα βγει η μανά από το σπίτι αλά για να μπορέσει να μπει το παιδί στην εκκλησία απλά παλιότερα δεδομένου το ότι η γυναίκες δούλευαν στα χωράφια και να μην της πιέσουν να εργαστούν κρατούσαν τον 40 και καθόταν κλεισμένες στο σπίτι

αυτά είναι από αρχιμανδρίτη και όχι από το μυαλό μου γιατί κυκλοφορούν και οι μισές ευχές τώρα τελευταία

χαρακτηριστικά

μου είπε ο αρχιμανδρίτης

τι είναι η ευχή για να δοθεί μισή ...........????????

επίδομα αλληλεγγύης του Παπανδρέου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα μας έπεσε ο αφαλός!!!!

Νένα δεν της δίνω πιπίλα καθόλου. Δεν έχει νόημα, αυτό το μωρό κλαίει μόνο όταν πεινάει. Αλλιώς μούγκα :D. Όντως έχει τρελλή πλάκα να είναι με ανοιχτό το στόμα και να ψάχνει, να ψάχνει... Σαν σπουργιτάκι δεν είναι??

Βασικά δεν νομίζω να έχω τραυματισμένες θηλές ρε γμτ... Νομίζω να είναι το πολύ γδαρμένες, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Οι πρώτες ρουφηξιές της με πονάνε...

Φωτεινή θα συμφωνήσω με μαμαλευτεράκι: είσαι κλεισμένη μέσα μόνο και μόνο εξαιτίας του σαραντισμού?? Όχι καλό μου, ο Θεούλης δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Αυτό το έβγαλαν οι πρόγονοί μας ακριβώς γι' αυτά που γράφει η Ηλιάννα, για να μην επιστρέφει νωρίτερα στα χωράφια η λεχώνα... Κάνε ό,τι θες, πήγαινε βόλτες αν έχεις τα κουράγια, κάνε ό,τι θες με το μωρό σου... Ο λόγος που δεν βγαίνω εγώ έξω είναι επειδή το νινί είναι λίγο απρόβλεπτο, πεινάει κλπ... Και η μαμά του κάθε 3 και λίγο: ζζζζζζζζζ κοιμάται εκει που δεν το περιμένει κανείς... Αλλά δεν μου λείπει ακόμα το έξω, σιγά: έχω το μωρό μου... :D

Τι θες να σου πω για το θήλαστρο. Είναι το medela swing, στην Ελλάδα κοστίζει 150 ευρώ, μπορείς να το βρεις και στο λητώ, ή να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά: http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090203&itmid=19845. Ή να παραγγείλεις από εδώ: http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=966 που κοστίζει 111,8 ευρώ, ρώτα την Ειρήνη πόσο έχουν τα έξοδα μεταφοράς. Δεν πονάει καθόλου, μιμείται τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού και σου "Φτιάχνει" την ρόγα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

υπομονη φωτεινη μου,θα στρωσουν τα πραγματα..

να σας ζησει και ο ανηψιος!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΦΩΤΗΝΕΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΜΙΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΛΚ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ

Ευχαριστω για τον ανιψουλη μου ....:D

Τι να κανω μαμαλευτερακη η μανα μου γκαριζει ... να μην βγαινω στο μπροστινο μπαλκονι και να καθομαι στο πισω :mad: αυτο δεν το κρατησα τι θα βλεπω τα ντουβαρια της απεναντης πολυκατοικιας??? βγαινω μπροστα και καθομαστε με τον αντρουλη μου τα βραδυα και χαλαρωνουμε.

Πριν πηγα να παρω το αμαξι μου που το παρκαρε ο αδερφος μου στο γκαραζ του γειτονα και με ειδε η μανα μ απο το μπαλκονι μεσημεριατικα κι αρχισε να φωναζει μπες μεσα λεμε.... εεεεε δεν τρωγεται... η μανα μου ειναι της παλιας σχολης τι να την κανω??:D

Οσο για το θηλαστρο εδωσα χτες πεταμενα λεφτα για μια ενδοεπικοινωνια της chicco που ολο παρασιτα ειναι ... και ξεχασε ο αδερφος μου με τον αντρα μου την αποδειξη στα jumbo και τωρα δεν θα μπορουμε να το αλλαξουμε θα το φαω στην μαπα γκρρρρρρρρρρρρρ ... ας δοκιμασω και με κανενα αλλο θηλαστρο αν και ειδα κι ενα αλλο της meleda με 88 ευρω ...http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090203&itmid=2673 αυτο εδω ...λετε να ειναι καλο ?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

φτουυυ και δεν ξερω καλα αγγλικα και δεν ξερω και να κανω παραγγελιες απο ιντερνετ ωχχχχ την κατσαμε ....

9zlup2.png

Να τι λενε για τον σαραντισμο

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05/giati-ginetai-o-sarantismos-ths-gynaikas-kai-ti-symbolizei.html

Εγω παντως ρωτησα τωρα εναν πατερ που εχω στο Facebook μου :D:D:D

ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑΑΑ.....

ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ

9zlup2.png

Διαφημίσεις

φωτηνουλα μου ισωσ τα εγραψα χοντροκομενα συγνωμη αλλα Έχω διάβαση πολλά για τον σαράντισμα και γενικά γύρο από την εκκλησία αλά αν νιώθεις εκλοβισμνεη λόγο του σαραντισμου κάνεις λάθος

δεν ισχύει στην εκκλησία δεν μπορείς να πας όχι στην καφετέρια αν διαβάσεις καλά θα δεις τι λέει το λινγ που ανέβασες

Ευχαριστω για τον ανιψουλη μου ....:D

Τι να κανω μαμαλευτερακη η μανα μου γκαριζει ... να μην βγαινω στο μπροστινο μπαλκονι και να καθομαι στο πισω :mad: αυτο δεν το κρατησα τι θα βλεπω τα ντουβαρια της απεναντης πολυκατοικιας??? βγαινω μπροστα και καθομαστε με τον αντρουλη μου τα βραδυα και χαλαρωνουμε.

Πριν πηγα να παρω το αμαξι μου που το παρκαρε ο αδερφος μου στο γκαραζ του γειτονα και με ειδε η μανα μ απο το μπαλκονι μεσημεριατικα κι αρχισε να φωναζει μπες μεσα λεμε.... εεεεε δεν τρωγεται... η μανα μου ειναι της παλιας σχολης τι να την κανω??:D

?

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να γελασ και να τισ πεισ ειπε ο γιατροσ πρεπει να βγενη το παιδι στον ηλιο χιιχι

Σήμερα μας έπεσε ο αφαλός!!!!

Νένα δεν της δίνω πιπίλα καθόλου. Δεν έχει νόημα, αυτό το μωρό κλαίει μόνο όταν πεινάει. Αλλιώς μούγκα :D. Όντως έχει τρελλή πλάκα να είναι με ανοιχτό το στόμα και να ψάχνει, να ψάχνει... Σαν σπουργιτάκι δεν είναι??

.

αγαπη μου τι στιγμεσσσσσσσσσσσσσ φιλια πολλα

Φωτεινή και το mini της medela καλό είναι (νομίζω) αλλά δεν συγκρίνεται με το swing... Όσο για τα αγγλικά, και τα 2 site που σου έγραψα είναι στα ελληνικά. Στο e-farmacy απλά επιλέγεις την ελληνική σημαία στο πάνω μέρος της σελίδας και σου εμφανίζει τα πάντα στα ελληνικά...

GEXxp3.png

Φωτεινή και το mini της medela καλό είναι (νομίζω) αλλά δεν συγκρίνεται με το swing... Όσο για τα αγγλικά, και τα 2 site που σου έγραψα είναι στα ελληνικά. Στο e-farmacy απλά επιλέγεις την ελληνική σημαία στο πάνω μέρος της σελίδας και σου εμφανίζει τα πάντα στα ελληνικά...

Να ρωτήσω κάτι τα θήλαστρα γιατί τα κάνετε χρήση ? κάνετε αποθήκη από τώρα ? αποκλειστικό θηλασμό δεν κάνετε και οι δυο ? συγγνώμη που ρωτώ

Διαφημίσεις

Κατσε να ερθει αυριο η παιδιατρος και θα την ρωτησω αν μ αφηνει :tongue::tongue:

Εγω θελω το θηλαστρο γιατι η μικρη δυσκολευεται να πιασει την θηλη μου και δεν θελω ουτε να πετρωσει το στηθος μου αλλα ουτε και να της δινω συνεχεια ξενο γαλα.Τι να κανω ρογα δεν θελει η μαλλον δεν της κανει η ρογα μου :mad: ας παρει μπιμπερο ....

ερχομαι 8α μου καουν τα ψαρακια :P:p

9zlup2.png

Ηλιάννα εγώ κάνω άντληση επειδή κάποιες φορές νιώθω τόσο μα τόσο πρησμένο το στήθος, που πιστεύω ότι θα σκάσει. Ούτε να το ακουμπήσω δεν μπορώ. Αν δεν είναι κοντά η ώρα της μικρής να φάει, πρέπει κάτι να κάνω... Το φυλάω για 24 ώρες στο ψυγείο.

Άσε που με βολεύει να της δίνω γαλατάκι δικό μου σε μπουκάλι κάτι ώρες αξημέρωτες...

Ναι, αποκλειστικά θηλάζω...

GEXxp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!Βλέπω οι μανουλες επανερχεστε σε ρυθμους!!Ολα καλά??Θηλαζετε μια χαρα και ολα πάνε περιφημα!!

Κλέλια αν θες μονο μια υπενθυμιση..Προσεξε μην δημιουργησεις υπερπαραγωγη, καλά ειναι τωρα στην αρχη να μην αντλεις απλά την παραγωγη σου θα τη ρυθμιζει το μωρό γιατι ετσι ειναι σαν να θηλαζεις δυο παιδια (περιπου)..Ποσες φορες τη μερα αντλεις??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έλα Πετρούλα: μία φορά την μέρα αντλώ και μόνο από το ένα στήθος. Την υπόλοιπη μέρα δεν χρειάζεται. Αλλά όταν το κάνω, πραγματικά χρειάζεται, δεν ακουμπιέται το στήθος και σίγουρα όταν ζητήσει το μωρό θα φάει από το ένα, το άλλο όμως που είναι τούμπανο??

Παιδιά, μου φαίνεται ότι το μαμουνάκι δεν πήρε κανένα τηλέφωνο μαζί της και δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει για να μας πει τα νέα της...

GEXxp3.png

κοριτσια διακοπτω λιγο......

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ??????????????????????????????????????????????????

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στο αλλο μασ καφε με τισ μανουλεσ ιουνιου ....μασ προεκυψε και αλλη γκαστρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι το πολινακι μασ!αλλα εχει τισ μαυρεσ τισ οτι δεν θα πανε καλα τα πραγματα....σε παρακαλω...ξεπεταξου λιγο για ενα χαστουκακι!!!!!τησ το ειπα οτι σε στελνω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...