Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες σε όλες τις γκαστρο-λεχωνό- πελεράρες μου!!!!!!

σκέφτομαι το μαμουνάκι !!!!!! με το καλό, η Παναγιά μαζί της!!!!!

άντε να μάθουμε κανένα νέο, ελπίζω να μπήκε στο γκρουπάκι και πήρε κανένα τηλ!

πίνω το καφεδάκι μου παρέα σας! σε όλες να ρίξω ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΕΟ;;

Θα δούμε του δικου σου που θα είναι ο πρώτος και θα μας ανταμείψει το extra large! ;)

[Εμένα μου είπε για Τρίτη πάλι.

Με το καλό Ελένη μου! Δεν σε είδα και έλεγα μπας και.....?????? :)

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

μόνο για τις ευχές βρε; τα σκόρδα τζάμπα θα τα βγάλεις;;;; αχαχαχαχααααααααααα

χαχαχαχαχαχα!!!φοβερο εε;;αυριο θα αφησω τη μικρη να διαλυσει το σπιτι μα το θεο!!:lol::lol::lol:

για να σε δω.......

(τέλειο είναι δεν το συζητώ, πολλές φορές το σκέφτομαι για τους πουσσσσσστόγατους μου, όλο μη και κατέβα είμαι!)

Να σας πω κι ένα κουφό, ακούω ότι πηγαίνετε στους γιατρούς σας κλπ, εγώ έχω να δω την δικό μου από τον Ιούλιο (26 εβδ)….. και θα τον δω τον Οκτώβριο όταν θα είμαι πλέον στο μήνα μου (36+)! Τι να πω. Βέβαια έχω δει το μωράκι μου 2 φορές ενδιάμεσα, αλλά όχι στον γιατρό μου. Τη μια με δική μου πρωτοβουλία σε επαρχιακό ιατρό στις διακοπές και την 2η με το ντόπλερ. Σημασία έχει ότι είναι όλα καλά, αλλά το κάνω το παραπονάκι μου……. :tongue:

αφού έχεις Τον γιατρό ντίβα μωρό μου !!!!!!!!! :lol::lol::lol:

(αν χρειαζόταν θα σε είχε δει... ξέρεις αυτός....)

με γειά τα πραγματάκια!!!!!

Γιωτίτσα μου κι σε σένα το ίδιο! Με το καλό να έρθει στο δωματιάκι της η μικρουλα σας!!!!!!!!!!

καλημερα και καλο σ-κ να εχουμε!!!

ξυπνησα και κλασσικα πινω το καφεδακι μου...να κερασω?η κοιμαστε ακομα φιλεναδες?

μακια .......και φυσικα σε τσιπουροψαρακια!!!

έλα να καφεδιαστούμε παρέα!!!!!!! για στείλε και κανένα τσουρεκάκι......

καλημέρα κι από εμένα! (τρόμαξες που στα έχωσα προχθές εεεε; χιχιχιχιχιι ) 1 φιλί σε σένα ένα στην κοιλούμπα σου!

Τσιπουριτσα μου τι σιφουνας εισαι εσυ μαρη???ποτε βρηκες κιολας???αντε μολις πεσουν οι υπογραφες πες μας να ευχηθουμε και να γιορτασουμε την καινουρια φωλιτσα σας!!!και φυσικα ξερεις τι θα κρεμασεις με το που μπεις στην εισοδο ε???σκορδα φυσικα!!!!!:rolleyes::rolleyes:

ενοείτε καλή μου!!!!!

να σας πω κάτι; κάποια στιγμή μου έλεγε ο καλός μου αυτό να το βάλουμε

στο 2ο δωμάτιο, το άλλο στο 2ο δωμάτιο κλπ κλπ και του λεω: να σου πω στο 2ο δωμάτιο θα βάλουμε το τσιπουράκι μας! αααα! :D

εγώ από το πρωι που ξύπνησα έχω τρελαθεί στις δουλειές. με έχει πιάσει μια μανία να είναι όλα εντάξει λές το ένστικτό μου να μου λέει ότι ο μπέμπης έρχεται. σήμερα μπαίνω και στο μήνα μου:P

......βρε λες; ρόδισέ το λίγο ακόμα :)

ερχετε ο Πελαργός στο october power!!!!! αχ τί καλά :)

σας φιλώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Με το καλό το μαμουνάκι μας σήμερα και με ένα πόνο!!!! Νέες αφήξεις ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

Εγώ κοριτσάκια έχω τρελάθει στις καούρες ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ, καλά από δουλειές ΧΑΜΟΣ... θα λιώσει αυτό το σπίτι μέχρι να γεννήσω!

Ρε κορίτσια πόσο καιρό πριν γεννήσετε εμφανίσατε κανένα συμπτωματάκι, πονάκια πιο έντονα κτλ???? Έγω νιώθω ότι δεν έχει άλλάξει τιποτα από τότε που μπήκα στο μήνα μου. Λίγα πονάκια, λίγες συσπασούλες... για το 2011 με βλέπω... :tongue:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πνιγομαι στισ δουλειεσ λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σκορδοβροχή κανονική ετοιμάζω!

καλα τσιπουριτσα το διαβαζα και γελουσα!!!!!!!!!!!!!φανταζεσαι την ωρα τησ εγχειρησησ να βρωμοκοπα το χειρουργειο σκορδα?????????????????

χε χε!!!εν τω μεταξυ την πεμπτη βγηκαμε με φιλουσ και παρηγγειλαν τζατζικι...εφαγαν ολοι τουσ και να επιμενουν να φαω κι εγω (τελικα εφαγα....ωραιο ηταν ..)και να τουσ λεω ...αν με πιασουν τωρα οι πονοι και παω μεσα θα φλωμωσω στην βρωμα το χειρουργειο και θα αναρρωτιουνται απο που ερχεται η βρωμα κ θα δειχνουν ολοι τουσ εμενα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Όταν αντλώ μία ποσότητα πχ 100 μλ την βάζω στο ψυγείο. Μετά το νινί ζητάει, οπότε το ξεπαγώνω. Αν όμως εκείνη την στιγμή το μωρό πιεί μόνο 20 μλ τι κάνω?? Το υπόλοιπο το πετάω ή το ξαναβάζω ψυγείο??

Για πείτε...

με καλυψε η αλλη ειρηνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γενικα στο τοπικ θηλασμου οταν εχεισ χρονο κ μπαινεισ θα σου λυθουν πολλεσ απορροιεσ!!!!!!!!!!

..θυμιζουν εντονους πονους περιοδου τις περισσοτερες φορες.πολυ συχνα πετρωνει και μουδιαζει απο το τεντωμα.λετα να πλησιαζουμε?αααντε μπεμπουλα...εεελα στη μαμα!

αχ βρε κοριτσακι αυτα που λεσ κ ακομα χειροτερα τα εχω απο πριν μπω καλα καλα στον μηνα μου!!!παντωσ κοντευεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω??? Τι έγινε καλέ?? 2-2 και 3-3 θα έρχονται τα μωρά του October Power??? :D

καλε αυτο βλεπω κι εγω....κανει μια παυση 1 εβδομαδασ ο πελαργοσ και μετα βουρ τα φερνει με το τσουβαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ο πελαγος κανει delivery χονδρικη μαλλον λογω κρισης...η τιμη της βενζινης στα υψη!!!

:tongue::tongue::tongue:

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΧΡΟΝΟΥ

Πεμπτη

Ωρα 8.10 Πιτσιλισα με την κολωνια το χαλι.Μυριζει ωραια.Η μαμα θυμωσε.Κολωνια

απαγορευεται.

Ωρα 8.45 Εριξα τον αναπτηρα του μπαμπα στον καφε.Εφαγα φωνη.

Ωρα 9.00 Πηγα στην κουζινα.Για επιθεωρηση.Διωχτηκα.Κουζινα απαγορευεται.

Ωρα 9.15 Πηγα στο γραφειο του μπαμπα.Εβγαλα βιβλια.Διωχτηκα.Και το γραφειο

απαγορευεται.

Ωρα 9.30 Εβγαλα το κλειδι της ντουλαπας.Η μαμα δεν ηξερε που ειναι.Ουτε κι εγω.Κακε

Γιαννακη.Φαπ στα χερακια.Κλειδι απαγορευεται.

Ωρα 10.00 Βρηκα κραγιον.Εβαψα το χαλι.Απαγορευεται.

Ωρα 10.40 Βρηκα εφημεριδα.Τριζει ωραια οταν τη σκιζεις.Απαγορευεται.

Ωρα 11.00 Επρεπε να πιω γαλα.Ηθελα μονο νερο.Εβγαλα κραυγη.Εφαγα φωνη.

Ωρα 11.10 Εβρεξα το παντελονι.Εφαγα φωνη.Βρεξιμο απαγορευεται.

Ωρα 11.30 Βρηκα τσιγαρα.Τα εσπασα.Καπνος μεσα.Δε μυριζει καλα.Μονο για τη μαμα,για το

Γιαννακη απαγορευεται.

Ωρα 11.45 Κυνηγησα σαρανταποδαρουσα μεχρι κατω στον τοιχο.Εκει βρηκα χορταρι.Μυριζει

ωραια.Αλλα απαγορευεται.

Ωρα 12.30 Εφτυσα τη σαλατα.Δεν τρωγεται.Απαγορευεται το φτυσιμο.

Ωρα 12.35 Μπανιο.Εβγαλα το βουλωμα.Απαγορευεται.Φαπ στα χερακια.

Ωρα 12.45 Εβαλα τα χερακια μεσα στο αγγειο.Η μαμα φωναξε ''κακα!''!Απαγορευεται αυστηρα.

Ωρα 13.50 Μεσημβρινη αναπαυση στο κρεββατι.Δεν κοιμηθηκα.Σηκωθηκα πανω.Κρυωνα.

Απαγορευεται το κρυωμα.

Ωρα 14.45 Τραβηξα το τραπεζομαντηλο.Εσπασε το σταχτοδοχειο.Ηχησε ωραια.Απαγορευεται

το τραπεζομαντηλο.

Ωρα 14.56 Σκεφτηκα.Διαπιστωσα οτι ολα απαγορευονται.Για ποιο σκοπο ζει κανεις?

cute-k10.jpg

μμμ...και το ημερολογιο του 15 μηνου μια απο τα ιδια ειναι....αλλα τωρα εχω τυψεισ που το διαβασα....

λετε να μην λεμε <μη>?????:tongue::tongue::tongue:

εντωμεταξύ όλες οι πρωτότοκες βαλθήκατε να γεννήσετε το σεπτέμβρη ε; βιάζεστε ε;;;)

μα αυτο βλεπω....αντι να γενναν πρωτεσ οι δευτεροτοκεσ βιαστηκαν οι πρωτομανουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υπομονη και ολα τα αστερακια μασ θα γεννηθουν.........ωριμαζουν!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλήμερα κοριτσάκια μου

Μαμουνάκι με το καλό κοριτσάκι μου, όλα να πάνε κατ ευχήν και σύντομα να έχουμε νέα σου και φώτο απο το κουκλάκι σου.

Ειρήνη τέλεια και τα δικά σου νεα, πρώτα ο θεός την Τρίτη θα κρατάς την πριγκήπισσα σου αγκαλιά.

Χρύσα μετα μάλλον ακολουθείς εσυ απο οτι κατάλαβα, με το καλό κοριτσάκι μου.

Ploegisi μεγειά το μαλλάκι. Τα αυτοκόλλητα τα παραγγείλαμε απο εδω:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280363025362

και ήρθαν περίπου σε μια εβδομάδα και ήταν πολυ καλή ποιότητα και πολυ καλή τιμή νομίζω.

Ellain μια χαρά το παπάκι σου ολα καλά. Το δωματιο το εχουμε φτιάξει με πολύ μεράκι με το αμόρε αλλα το εχουμε ψάξει και πολύ το θέμα.

attachment.php?attachmentid=910&stc=1&d=1284802791

και οσονούπω θα το βάλω ολόκληρο οταν θα είναι έτοιμο. Εμαι σίγουρη οτι οταν πατε κι εσεις με το καλό στο Βόλο θα το κάνεις τέλεio το δωμάτιο του μπέμπη σας.

Vasdeli μου τέλεια τα νεα σου απο το μπέμπαρο, μπράβο κορίτσι μου. Κι εγω στον Τζιώτη κάνω τους μεγάλους υπερήχους, μου τον έχει συστήσει ο γιατρός μου.

Βασω μου φαίνεται οτι πλησιάζει και σένα η ώρα σου αν κρίνω απο τις συσπάσεις σου, με το καλό ευχομαι.

Am 13 ωραία τα νεα σου απο το γιατρό.

Αγγελικούλα μεγειά τα ψώνια σας και οι κουρτινόβεργες, σιγά σιγά ολοκληρώνεται το δωματιακι της μπέμπας. Οσο για το γιατρό αυτο είναι ρε γαμώτο το κακό με το Χασιάκο, είναι πολύ καλός γιατρός αλλα δυστυχώς τον βλέπεις σπάνια.

Τσιπουρίτσα καλορίζικό το σπιτάκι σας, με το καλό η μετακόμιση και περιμένουμε φώτο όταν θα το έχεις κάνει σούπερ.

post-26773-1482544048477_thumb.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!!

Εγώ δεν ευχήθηκα για τον μπαμπά της Ειρήνης, είμαι μία γαϊδάρα!! Ειρήνη περαστικά, σιδερένιος και να μην μπει ποτέ πάλι σε νοσοκομείο - εκτός αν αφορά την έλευση μπεμπινιού βεβαίως-βεβαίως!!

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας περί θηλασμού... Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω στο φόρουμ για αποριούλες, οπότε προτιμώ να ρωτήσω τις εδώ μάνες-βετεράνες!!

mamounaki βγήκε το μωρό σου?? Βρε, έχει καμιάς το τηλ να μας ενημερώσει?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

σευχαριστω πολυ πολυ κλελια μου!!!!!!!!!!!!!!κ εννοειτε οτι δεν εισαι γαϊδουρα!!!ακου κει καλε τι λεει!!!!

μαμουνακι ευχομαι με εναν μονο πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα να πανε κατευχην και συντομα αν οχι ηδη να κρατασ το θαυματακι σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι απο χτεσ θελω να στο γραψω αλλα μπαινω για λιγο κ το αμελω......χαρηκα πολυ πολυ με τα νεακια σου!!!!!χιλια μπραβο στον παιδαρο μασ τον μυτιληνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσακια...

μαμουνακι αντε κοπελα μου με το καλο σου ευχομαι,ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα.και να γυρισετε σπιτακι σας συντομα!εγω δεν εχω το τηλ της παντως..

ειρηνη μου και χρυσακι μου αντε ερχεται η εβδομαδουλα σας..αχ κοριτσακια τι τελειο συναισθημα θα αντικρυσετε με τις κορακλες σας!!!με το καλο και σε εσας..αν και θα το πουμε πολλες φορες μεχρι τοτε!!!

αντε να τελειωνετε και τα υπολοιπα κοριτσακια με τα δωματιακια των μωρων σας γιατι σαν πολυ φορα πηρατε εδω μεσα και δε κρατιεστε με τις γεννες!!!!γερα να ναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!

Βασδελι μπραβο με τον β επιπεδου,εφυγε και αυτο το αγχος.ο μπεμπαρος σου βαδιζει τελεια!!!

αλλα δε θυμαμαι κοριτσακια..

εμενα ο παιδιατρος που μας ειδε εχθες μου ειπε οτι το βραδυ να μην την ξυπναω για μαμ αν δε ξυπναει μονη της (για την περιπτωση μου παντα που ειναι τελιομηνη η μπουμπου μου) αλλα την ημερα να την δινω καθε 3 ωρες και αν θελει νωριτερα να την δινω και νωριτερα.ετσι λοιπον κανω,οποτε γκρινιαξει την βαζω στο στηθος,δε θελω να την μαθω με πιπιλα και γιαυτο το κανω ετσι.κλειω εσυ δινεις πιπιλα?για της θηλες,στην πρωτη και εγω πονουσα πολυ και ειχα παρει θηλες αλλα πολυ μανουρα βρε παιδι μου,τις πεταξα και μετα απο επιμονη ξεπεραστηκε ο πονος.τωρα σε αυτην ποναω ελαχιστα.παντως βρε κοριτσια ,αυτο το να ψαχνει το στηθος ενω ειναι μπροστα της τη φαση εχει...να την λεω να το παιδι μου,και αυτη να ψαχνει με ανοιχτο το στομα!!χιχι!!

ααα τσιπουρα με το καλο τα συμβολαια για το νεο σας σπιτακι.μια νεα ζωη ξεκινα,με ολα τα καλα της!!!!φιλακια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

αχ νενακι τι μου θυμησεσ...που ψαχνει το μωρουλινι με ανοιχτο το στοματακι.....τελεια εικονα...αχ σε λιγο θα τα ξαναζησω...δεν το πιστευω!!!

κλελια επισησ καλο κανει (το εχω διαβασει κ το ειχα εφαρμοσει)στο τοπικ θηλασμου, να τα αεριζεισ τα ζιζακια!!!!μεσα στο σπιτι θυμαμαι επειδη ειχα πληγωμενεσ θηλεσ,πολλεσ φορεσ εκλεινα πορτεσ ,παραθυρα και κυκλοφορουσα τοπλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(δεν εχω και τα emoticons ) να τα βαλω να γελανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ ασε οσο τα θυμαμαι...αλλα τι να κανεισ?!!!επισησ να αφηνεισ λιγο γαλατακι και να πασαλειβεισ την θηλη με αυτο!!ειναι λεει χιλιεσ φορεσ καλυτερο απο την πουρελαν...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσακια...

μαμουνακι αντε κοπελα μου με το καλο σου ευχομαι,ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα.και να γυρισετε σπιτακι σας συντομα!εγω δεν εχω το τηλ της παντως..

ειρηνη μου και χρυσακι μου αντε ερχεται η εβδομαδουλα σας..αχ κοριτσακια τι τελειο συναισθημα θα αντικρυσετε με τις κορακλες σας!!!με το καλο και σε εσας..αν και θα το πουμε πολλες φορες μεχρι τοτε!!!

αντε να τελειωνετε και τα υπολοιπα κοριτσακια με τα δωματιακια των μωρων σας γιατι σαν πολυ φορα πηρατε εδω μεσα και δε κρατιεστε με τις γεννες!!!!γερα να ναι ολα τα παιδακια του κοσμου!!

Βασδελι μπραβο με τον β επιπεδου,εφυγε και αυτο το αγχος.ο μπεμπαρος σου βαδιζει τελεια!!!

αλλα δε θυμαμαι κοριτσακια..

εμενα ο παιδιατρος που μας ειδε εχθες μου ειπε οτι το βραδυ να μην την ξυπναω για μαμ αν δε ξυπναει μονη της (για την περιπτωση μου παντα που ειναι τελιομηνη η μπουμπου μου) αλλα την ημερα να την δινω καθε 3 ωρες και αν θελει νωριτερα να την δινω και νωριτερα.ετσι λοιπον κανω,οποτε γκρινιαξει την βαζω στο στηθος,δε θελω να την μαθω με πιπιλα και γιαυτο το κανω ετσι.κλειω εσυ δινεις πιπιλα?για της θηλες,στην πρωτη και εγω πονουσα πολυ και ειχα παρει θηλες αλλα πολυ μανουρα βρε παιδι μου,τις πεταξα και μετα απο επιμονη ξεπεραστηκε ο πονος.τωρα σε αυτην ποναω ελαχιστα.παντως βρε κοριτσια ,αυτο το να ψαχνει το στηθος ενω ειναι μπροστα της τη φαση εχει...να την λεω να το παιδι μου,και αυτη να ψαχνει με ανοιχτο το στομα!!χιχι!!

ααα τσιπουρα με το καλο τα συμβολαια για το νεο σας σπιτακι.μια νεα ζωη ξεκινα,με ολα τα καλα της!!!!φιλακια!!

νεναααααααακιιιιιιιιι!!!!!!!!1 γραψε μας καλε πως ειναι η ζωη με 2 τεκνα!!! να δουμε τι μας περιμενει!!

επισησ να αφηνεισ λιγο γαλατακι και να πασαλειβεισ την θηλη με αυτο!!ειναι λεει χιλιεσ φορεσ καλυτερο απο την πουρελαν...

ναι ναι ετσι κανω και εγω!!!

αχ πρεπει να ψιλοκρυωσα και εγω κοριτσακια,ο λαιμος μου ειναι χαλια και ειμαι με πονοκεφαλο..ουφ φυγε βρε βρωμοιωση να ησυχασουμε λιγο..εχουμε και δουλειες λεμεεεεεεε...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Δεσποινααααααααααααααααααα!!!!!!

η ζωη με δυο τεκνα ειναι ανεξελεγκτη!!!!!χαχαχα

λοιπον να σου πω την δικη μου κατασταση,εσεις μπορει να ειστε καλυτερα,μπορει να ειστε διαφορετικα!!

η μικρη ειναι πολυ ησυχη,τρωει κοιμαται,δε βγαζει αχνα..φτου φτου..η μεγαλη αν εξαιρεσουμε οτι ειναι αρρωστη,μεσα στην γκρινια,δε τρωει κατα τα αλλα μου φερνει πανα ,μαντηλακια,κ σεντονακι για να αλλαζω την μικρη.την φωναζει μπεμπουλα,μπεμπα,την χαιδευει τα ποδαρακια,προσπαθει να την αγκαλιασει.γενικοτερα δε ζηλευει,δε ασχολειται με το μωρο..αντε να ξαναπαει παιδικο να χαλαρωνω λιγο τα πρωινα.βεβαια σκεφτομαι το μεθαυριο οταν θα αρχισουμε τροφες στην μικρη κ θα πρεπει να ταιζω την μια,να ταιζω την αλλη κ ολα αυτα τα καλα..αφου να φανταστεις τωρα με δυο παιδια παλι βρισκω χρονο για δημιουργιες!!το κακο ειναι οτι βαρεθηκα σπιτι..θελω να βγω εξω βρε παιδι..αυτα μεχρι στιγμης!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπερα κι απο μενα.. την αυπνη μανουλα :(:(

Σημερα εγινα και θεια απο την αδερφη του αντρουλη μου.Εναν αντρακλα βγαλαμε επιτελους μεσα στην τοση γυναικοκρατια :P:p

Κλελια για βοηθησε με με το θηλαστρο που ειπες.

Το εβαλα στο κουτι του το χειροκινητο δεν λεει δεν μπορω να ακουμπησω μετα το στηθος μου με τιποτα.

Αυριο θα ερθει και η παιδιατρος να το συζητησουμε το θεμα αυτο , αν και να σας πω οτι το στηθος μου ειναι τοσο μαλακο πιο μαλακο κι απο πριν μην σας πω.....

Εβλεπα τις αλλες 2 κοπελες που ειμασταν μαζι στο δωματιο που αρμεγοντουσαν με ενα του ΙΑΣΩ θηλαστρο και δεν ποναγανε {βασικα η μια κοπελα η αλλη οτι κι αν εκανε και εκτος θηλαστρου ποναγε μη μου απτου ηταν με το παραμικρο παυσιπονα ζηταγε μονο την ημερα που φευγαμε ηταν σαν μην ειχε κανει ποτε της καισαρικη :P:p:p}

Τα ξημερωματα μετα απο περιπου 90 ml γαλα που ηπιε εκλαιγε και της εδωσα πιπιλα... την δεχτηκε μια χαρα οχι για πολυ ομως την φτυσαμε οταν κοιμηθηκαμε... μακαρι να το κρατησει ετσι.

Στεναχωριεμαι οταν την βαζω στην θηλη μου την βλεπω που προσπαθει να πιει γαλα και δεν μπορει :(:(:(

Κατι πρεπει να κανω δεν γινεται αλλιως....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αχχχ νενα μου κι εγω θελω να βγω εξω δεν ειμαι της κλεισουρας και ποσο μαλλον με το μωρακι θελω να βγουμε να περπατησουμε....

αντε να 20αρισω να πηγαινω τουλαχιστον μεχρι την μαμα μου απεναντι {τοσο μακρυα χαχαχα}

ακους εκει μονο μεχρι το μπαλκονι και μετα της 7 να μπαινω μεσα ... ουτε στην φυλακη να ειμασταν ...ακομα δενμπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αχχχ νενα μου κι εγω θελω να βγω εξω δεν ειμαι της κλεισουρας και ποσο μαλλον με το μωρακι θελω να βγουμε να περπατησουμε....

αντε να 20αρισω να πηγαινω τουλαχιστον μεχρι την μαμα μου απεναντι {τοσο μακρυα χαχαχα}

ακους εκει μονο μεχρι το μπαλκονι και μετα της 7 να μπαινω μεσα ... ουτε στην φυλακη να ειμασταν ...ακομα δενμπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΦΩΤΗΝΕΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΜΙΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΛΚ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...