Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vasdeli υπέροχα τα νέα σου!:P

Mamounaki να προσπαθήσεις να περάσεις ήρεμη νύχτα και όλα θα πάνε καλά! Άλλωστε η αυριανή μέρα είναι μοναδική! Με το καλό! Θα περιμένουμε νέα σου!

Δέσποινα υπομονή! Πότε θα ξαναπάς στο Έλενα; Εμένα μου είπε για Τρίτη πάλι.

και εγω παλι τριτη για nst μονο. ελπιζω να καταφερουμε να πιουμε καφεδακι αυτη τη φορα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!

vasdeli τα νέα σου είναι τελειότατα και ο μπέμπης μεγαλούλης!! Συνήθως γύρω στο μισόκιλο βγαίνουν στην β' επιπέδου... ακόμα και εδώ μας εκπλήσσει το νινί μας!!

Ναι, η αλήθεια είναι πως ανησυχούσα κι εγώ μην έχει να κάνει τίποτα με το ζάχαρο και είναι τεράστιος αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ καλός!!! Οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές και η γλυκοζηλιωμένη που έκανα πριν 2 μέρες βγήκε άριστη(μωρού παιδιού, όπως χαρακτηριστικά μου είπανε). Θα κάνω όμως και την καμπύλη σε 4 βδομάδες περίπου και βλέπουμε....:-)

Βέβαια σε ένα άλλο μνμ της η Αγλαΐα λέει ότι δεν πρέπει να ζεσταίνουμε το γάλα για να το αποψύξουμε :confused:?? Εγώ αυτό που αποθηκεύω στο ψυγείο το ζεσταίνω σε μπεν μαρί... μλκ κάνω?

Clelia, η Αγλαία αναφέρεται σε γάλα από την κατάψυξη, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και η Ειρήνη. Όταν λέει ότι δεν πρέπει να ζεσταίνουμε το γάλα για να το αποψύξουμε εννοεί ότι δεν πρέπει να το βγάλεις από την κατάψυξη και να το βουτύξεις αμέσως στο ζεστό νερό. Γι' αυτό, αν θυμάσαι, όταν με ρώτησες με το μήνυμα, σου είπα πως αν το βγάζεις από την κατάψυξη πρέπει πρώτα να το αφήσεις να ξεπαγώσει φυσικά(σε θερμοκρασία δωματίου και μετά σε μπεν μαρί με ΧΛΙΑΡΟ νερό.:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΧΡΟΝΟΥ

Πεμπτη

Ωρα 8.10 Πιτσιλισα με την κολωνια το χαλι.Μυριζει ωραια.Η μαμα θυμωσε.Κολωνια

απαγορευεται.

Ωρα 8.45 Εριξα τον αναπτηρα του μπαμπα στον καφε.Εφαγα φωνη.

Ωρα 9.00 Πηγα στην κουζινα.Για επιθεωρηση.Διωχτηκα.Κουζινα απαγορευεται.

Ωρα 9.15 Πηγα στο γραφειο του μπαμπα.Εβγαλα βιβλια.Διωχτηκα.Και το γραφειο

απαγορευεται.

Ωρα 9.30 Εβγαλα το κλειδι της ντουλαπας.Η μαμα δεν ηξερε που ειναι.Ουτε κι εγω.Κακε

Γιαννακη.Φαπ στα χερακια.Κλειδι απαγορευεται.

Ωρα 10.00 Βρηκα κραγιον.Εβαψα το χαλι.Απαγορευεται.

Ωρα 10.40 Βρηκα εφημεριδα.Τριζει ωραια οταν τη σκιζεις.Απαγορευεται.

Ωρα 11.00 Επρεπε να πιω γαλα.Ηθελα μονο νερο.Εβγαλα κραυγη.Εφαγα φωνη.

Ωρα 11.10 Εβρεξα το παντελονι.Εφαγα φωνη.Βρεξιμο απαγορευεται.

Ωρα 11.30 Βρηκα τσιγαρα.Τα εσπασα.Καπνος μεσα.Δε μυριζει καλα.Μονο για τη μαμα,για το

Γιαννακη απαγορευεται.

Ωρα 11.45 Κυνηγησα σαρανταποδαρουσα μεχρι κατω στον τοιχο.Εκει βρηκα χορταρι.Μυριζει

ωραια.Αλλα απαγορευεται.

Ωρα 12.30 Εφτυσα τη σαλατα.Δεν τρωγεται.Απαγορευεται το φτυσιμο.

Ωρα 12.35 Μπανιο.Εβγαλα το βουλωμα.Απαγορευεται.Φαπ στα χερακια.

Ωρα 12.45 Εβαλα τα χερακια μεσα στο αγγειο.Η μαμα φωναξε ''κακα!''!Απαγορευεται αυστηρα.

Ωρα 13.50 Μεσημβρινη αναπαυση στο κρεββατι.Δεν κοιμηθηκα.Σηκωθηκα πανω.Κρυωνα.

Απαγορευεται το κρυωμα.

Ωρα 14.45 Τραβηξα το τραπεζομαντηλο.Εσπασε το σταχτοδοχειο.Ηχησε ωραια.Απαγορευεται

το τραπεζομαντηλο.

Ωρα 14.56 Σκεφτηκα.Διαπιστωσα οτι ολα απαγορευονται.Για ποιο σκοπο ζει κανεις?

cute-k10.jpg

Διαφημίσεις

Γιωτιτσα μεγεια ο Γουίνι που θα στολίζει τους τοίχους σας!

Ρένα κοντεύεις κι εσύ!

ploegisi μεγεια το μαλλί!

Φωτεινούλα! Αγγελικούλα το όνομα της μικρής: καμαρώνω!!!!

τσιπουράκι με το καλό να υπογράψετε αύριο για το σπιτάκι και να το κατα-ευχαριστηθείτε!

Clelia καλύτερα να πλένεις το ζιβυ όταν είναι να θηλάσεις την μικρή και ας λέει η αλοιφή ότι δεν θέλει ξέβγαλμα. Υπομονή με το θηλασμό, αργότερα θα μας δίνεις εσύ συμβουλές και κουράγιο!

Μαμουνάκι και πάλι με έναν πόνο! Να ηρεμίσεις σήμερα γιατί αύριο, αύριο!!!!!!!

ellain μπράβο στο παπάκι σου!!! Η ψυχολογία σου πως είναι;

δεν σας είπα το καλύτερο… χθες (Πέμπτη) είχαμε πάει να κοιτάξουμε για κουρτινόβεργες και επιστρέφοντας, εντελώς τυχαία, για κακή του τύχη, συναντήσαμε στη γειτονιά τον πωλητή της NEOSET (φτου κακά)… ξεθύμανα η γυναίκα… τον έγδαρα με το γάντι….. σαν κυουρία! Δεν θα το έκανα ποτέ σε πωλητή που δεν έχει ευθύνη αλλά ο συγκεκριμένος είχε βάλει το χεράκι του… και το ½ της υπόθεσης ήταν εξ’ αιτίας του…….

μαμαλευτεράκι! έβαλες τικεράκι; τι καλά!

Βασούλα πλησιάζεις κι εσύ! Καλή χώνεψη κι όλας. Κι εγώ χτύπησα μια καρμπονάρα με ανάλατα μακαρόνια, αυτό με μάρανε τα αλλαντικά που ήταν τίγκα στο αλάτι που τα βάζεις;;;; Βέβαια μέχρι να κοιμηθώ εγώ μια χαρά θα τα χωνέψω……

Ειρήνη yes! Καταφτάνει και το 5ο νινάκι μας! Εντυπωσιάστηκα που ενθουσιάστηκε ο γιατρός σου! Καλά έπρεπε να φτάσεις στο τέλος για να σου πει μια καλή κουβέντα; Σιδερένιος ο μπαμπάς σου!

Stone υπέροχα και τα δικά σου νέα και τέλειο το βάρος του μωρού σου! Μεγεια και το καινούριο δωμάτιο του «μεγάλου»

Γεια σου Ελένη! Να μας γράφεις έστω κι ένα γεια όταν μπορείς!

vasdelaki τέλειος ο μπεμπαρίνος και πάντα σε ετοιμότητα τα «όπλα» του! Σε ποιο γιατρό έκανες το Β επιπέδου; Μεγεια και τα οικογενειακά σας ψώνια! Το βάρος του μου φαίνεται μια χαρά μιας και έκανες την εξέταση 23+ εβδ.

am13 μπράβο και στο δικό σου το αντράκι!

Δεσποινάκι μου, σου εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα γρήγορα και με κανέναν πόνο, έτσι για να μην παραπονιέσαι! Θα μας κάνεις να αυτοκτονήσουμε….. με αυτά που λέει το ημερολόγιο. Τι κακούργοι που ήμαστε τελικά……

Τα δικά μου τώρα, πήγαμε ΛΗΤΩ, πήραμε σουτιέν θηλασμού, επιθέματα, αλοιφή για της θηλές, εσώρουχα μιας χρήσης και σερβιέτες λοχείας. Κλείσαμε τελικά και κουρτινόβεργες και θα τις έχουμε πρώτα ο Θεός την Τρίτη-Τετάρτη………. για να δούμε…

Κατά τ’ άλλα καλά είμαστε. Αυτή την εβδομάδα περιμένουμε να ολοκληρωθούν πολλές δουλειές!

Να σας πω κι ένα κουφό, ακούω ότι πηγαίνετε στους γιατρούς σας κλπ, εγώ έχω να δω την δικό μου από τον Ιούλιο (26 εβδ)….. και θα τον δω τον Οκτώβριο όταν θα είμαι πλέον στο μήνα μου (36+)! Τι να πω. Βέβαια έχω δει το μωράκι μου 2 φορές ενδιάμεσα, αλλά όχι στον γιατρό μου. Τη μια με δική μου πρωτοβουλία σε επαρχιακό ιατρό στις διακοπές και την 2η με το ντόπλερ. Σημασία έχει ότι είναι όλα καλά, αλλά το κάνω το παραπονάκι μου……. :tongue:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική στον γιατρό μου, εδώ στην Αθήνα την έκανα την Β' επιπέδου.Λέγεται Ιωάννης Τζιώτης και το ιατρείο του είναι στην Κηφισίας.

Ναι, ακριβώς...το βάρος είναι λίγο +++ γιατί η εβδομάδα είναι 23++ !!!!!

Κι εμένα ο γιατρός μου είπε να κάνω σε 4 εβδομάδες περίπου την καμπύλη και μετά θα με δει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Όλα καλά vasdelaki μου, να μην ανησυχείς!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πάω για νάνι (το ανέκδοτο της ημέρας) :tongue:

Καλό Σ/Κ να έχουμε κοριτσάκια μου και με το καλό οι νέες αφίξεις!

Μαμουνάκι σε περιμένουμε! :D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο σ-κ να εχουμε!!!

ξυπνησα και κλασσικα πινω το καφεδακι μου...να κερασω?η κοιμαστε ακομα φιλεναδες?

θα ρθει η μανουλα μου σημερα να βοηθησει λιγο στο μαγαζι και να με δει,μενει λαγονησι και εκτος της αποστασης και του οτι δουλευει κι εκεινη,εγω πλεον αποφευγω να οδηγω σε μεγαλες αποστασεις κι ετσι εχω 10 μερες να τη δω!μανουλα!αδυναμιες ειναι αυτες...

κατα τα αλλα,τα δικα μας,ξυπνησα με καουρες.εσεις κορες εχετε ενοχλησεις στο στομαχι?εμενα ειναι εντονες γαμωτο...ειναι βεβαια και η χθεσινη γουρουνιαση που χειροτερευει την κατασταση!

μακια στα μαγουλακια σε μαμαδες και μπεμπακια!και φυσικα σε τσιπουροψαρακια!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλεεεεεεεεεεε!!!καλε εχουμε και αλλα γεννητουρια???

Μαμουνακι κοριτσι μου με μια ανασα να την βγαλεις!!!περιμενουμε νεα σου με αγωνια....ααααααχ τι καλα και αλλα μωρακια καλε τι δυναμικη αρχη ειναι αυτη που καναμε φτου φτου σκορδα μας:D:D:D:D

Καλημερουδια ειπα δεν ειπα???

Καλημερααααααααααα τσουπρες!!!!

Λοιπον για να μην ξεχαστω:

Βασντελι μου τελεια η β' μπραβο κοριτσι ολα ετσι καλα να πηγενουνε και σε λιγο ερχεται και η σειρα σου!!!!:P

Αντζελικα μου μεγειες μεγειες!!!!ελπιζω αυτην την εβδομαδα παλιοκουκουβαγακι μου να τακτοποιηθειτε μπας και κοιμηθεις καθολου!!!:tongue::tongue:

Βασω μου καλημερα και εγω εαν φαω το βραδυ βαρεια και κυριως ντοματα εχω καουρες αλλιως μια χαρα!!!

Ειρηνακι μου Τριτη θα το βγαλεις τελικα το μπεμπε ε???ειδες που ολα πηγαν καλα με τον μπαμπακα σου??αντε ηρεμησε τωαρ και εσυ λιγο και ευχομαι σιδερενιος ο ανθρωπος αλλο κακο να μην του τυχει!!!:P

Τσιπουριτσα μου τι σιφουνας εισαι εσυ μαρη???ποτε βρηκες κιολας???αντε μολις πεσουν οι υπογραφες πες μας να ευχηθουμε και να γιορτασουμε την καινουρια φωλιτσα σας!!!και φυσικα ξερεις τι θα κρεμασεις με το που μπεις στην εισοδο ε???σκορδα φυσικα!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Δεσποινιω μας κουφανε το μωρο!!!!τι τραβανε και αυτα τα καημενα απο εμας τις ανισορροπες ενα μη ειμαστε!!!:lol::lol:

Πετρουλιτσα μου καλη μια χαρα το νινακι ε???εσενα σε επιασε η ανυπομονησια ή οχι ακομα???

Ισιιιιιιιιιιιιι μου ???που εισαι εσυ καλο μου???μπορει να εγραψες και να σε εχασα βεβαια γιατι δεν τα διαβασα και ολα...εχουμε κανενα νεο???:roll:

Φιλακια στις μανουλες μας και στα κοριτσακια που ξεχασα!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κούκλες μου πάω να κάνω μια διόρθωση στο τικερ μου και επανέρχομαι αν τα καταφέρω δηλ γιατί η πετρούλα μου το έκανα εγώ σκράπας χιχιιχ

:tongue::tongue:

καλημέρα!

μαμουνάκι με ένα πόνο να υποδεχθείς το καινούργιο μέλος της οικογένειας.

ειρηνάκι η τρίτη είναι κοντά άντε κοντεύεις και εσύ με το καλό.

εντωμεταξύ όλες οι πρωτότοκες βαλθήκατε να γεννήσετε το σεπτέμβρη ε; βιάζεστε ε;;;)

εγώ αυτή τη φορά δεν έχω καθόλου καούρες ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα και αυτό.

δεσποινάκι πραγματικά μεγάλη αλήθεια αυτό που έγραψες.

vasdeli όλα καλά με το μπέμπη. μεγαλώνει μωρέ ο μικρούλης

εγώ από το πρωι που ξύπνησα έχω τρελαθεί στις δουλειές. με έχει πιάσει μια μανία να είναι όλα εντάξει λές το ένστικτό μου να μου λέει ότι ο μπέμπης έρχεται. σήμερα μπαίνω και στο μήνα μου:P

κ

εντωμεταξύ όλες οι πρωτότοκες βαλθήκατε να γεννήσετε το σεπτέμβρη

εγώ από το πρωι που ξύπνησα έχω τρελαθεί στις δουλειές. με έχει πιάσει μια μανία να είναι όλα εντάξει λές το ένστικτό μου να μου λέει ότι ο μπέμπης έρχεται. σήμερα μπαίνω και στο μήνα μου:P

ΑΧ ΣΤΕΚΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...