Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Καλή βδομάδα και όλα να πηγαίνουν τέλεια για όλες μας! Βλέπω είστε όλες καλά και χαίρομαι γι αυτό! Να καλωσορίσω και την evita… είδατε πόσο μεγαλώνει η παρέα μας ε???

Σας διάβασα όλες και χάρηκα που δεν άκουσα γκρίνιες, μόνο για κάτι νευράκια πήρε το αυτί μου… ηρεμία κορίτσια! Χαλαρώστε και απολαύστε το! Αυτό έκανα κι εγώ και πέρασα ένα πανέμορφο σαββατοκύριακο με βόλτες και καφεδάκια! Είχε και τέλειο καιρό που βοήθησε!

Εγώ το πήρα απόφαση πλέον ότι θα περάσω καλή εγκυμοσύνη και σταμάτησα να είμαι κλεισμένη στο σπίτι, άσχετα αν οι ζαλάδες μου και οι εμετοί δε σταμάτησαν ακόμη. Ε όχι μικρό μου σποράκι! Δε θα σου κάνω το χατίρι! Δε θα μου πάρεις εσύ τον αέρα από τώρα! Στο κάτω κάτω έχω να ζήσω χωρίς εσένα ακόμη 6 και κάτι μήνες!!!

Λοιπόν σας χαιρετώ για τώρα και θα τα πούμε και λίγο αργότερα! Πολλά τηλέφωνα σήμερα μωρέ… ουφφφφ!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε τσιπουρόψαρο, μα είναι δυνατόν να πονοκεφαλιάζεις επειδή σε πρήζουν αν θα κάνεις αγόρι ή κορίτσι?? Σιγά το μυστήριο δλδ... Δεν είναι να πεις ότι υπάρχουν πολλά φυλά, μόνο 2 τα κακόμοιρα: ή τσουτσούνι ή μνάκι!! Διαλιέχτε!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ploegisi: αφού θελεις αγόρι, εγώ στο εύχομαι. αν τώρα γίνει καμιά ανατροπή και είναι το δικό σου κορίτσι και το δικό μου αγόρι μπορούμε να τα ανταλάξουμε!!!!!! αχχαχαχαχαχαααααααααα

παιδάκια με έχουν πρήξει όλοι: επειδή έχω τα σπυράκια ότι θα κάνω αγόρι, άλλοι για τα σπυράκια ότι θα κάνω κορίτσι, επειδή τρώω τυριά ότι θα κάνω κορίτσι! επειδή δεν έχω εμετους ότι θα κάνω αγόρι, επειδή εχω πονοκεφάλους ότι θα κάνω κορίτσι (με έχουν διαλύσει εντελώς πια, καθημερινά κοιμάμαι και ξυπνάω με ημικρανεία)

αχ μωρέ ψαράκι μου!!! μακάρι να γινόταν να ανταλλάσαμε!!! χιχιχιχ!!!:P:p:p αλλά κάτσε ακόμη, νωρίς είναι, ας μάθουμε πρώτα σίγουρα τι γίνεται μέσα στην κοιλίτσα μας! όσο για τις απόψεις των γύρω σου, μην τους ακούς! συνήθως λένε αυτό που θέλουν να δουν!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ναι καλέ, έχει πλάκα ότι έχουν διαφορετική ετυμηγορία με τα ίδια στοιχεία!

ο πονοκέφαλος είναι ανεξάρτητος, έχω θέμα

διαβασα ότι πολλές γυναικες που δεν έχουν εμετούς έχουν πνοκεφάλους, προφανώς ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Είναι ορισμένες φορές που είναι τόσο έντονος ο πονοκέφαλος που με πιάνει ναυτία από αυτό!

courage! είπαμε να μην γκρινιάζουμε δευτεριάτικα :tongue:

Έχουμε ακριβώς το ίδιο θέμα tsipoura!!

Και εγώ έχω πονοκεφάλους, μην φανταστείς τπτ τραγικό, αλλά είναι σχετικά συχνοί και όταν τους έχω συνήθως έχω τάση για μπλιάααααξξ!! Έχω παρατηρήσει πως όταν ο καιρός είναι χάλια (συννεφιά, την κιτρινίλα που είχαμε πριν λίγες ημέρες) με πιάνει. Και κλασσικά αν έχω στενοχωρηθεί, αν έχω κοιμηθεί λίγες ώρες κλπ...

Επεξεργάστηκαν by Clelia

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή βδομάδα σ'όλες τι κάνετε; ΄

εγώ σήμερα παρόλο που εχτές κοιμήθηκα νωρίς τώρα κουτουλάω και παραδόξως πεινάω πολυυυ λέτε να σταματήσανε οι αναγούλες και να έρχονται οι λυγούρες;:tongue:

tsipoura όπως και να έχει πάντως το ταξιδάκι θα το κάνεις λίγες μέρες μείνανε μέχρι το πάσχα.

αλήθεια οι υπόλοιπες θα πάτε πουθενά γιατί εμένα ο άντρας μου με έχει πρήξει να πάμε στο βόλο σε κάτι ξαδέρδια μας και εγώ για να πω την αλήθεια δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά άντε να κουβαλήσουμε και όλα τα πράγματα του μικρού μετακόμιση κάνουμε κάθε φορά.

Μακάρι maraki να τελείωσαν οι αναγούλες σου και να χαρείς λίγο την μασαμπούκα!!

Εμείς Πάσχα Αθήνα θα την βγάλουμε. Αφ' ενός ο συζυγατος δουλεύει, αφ' ετέρου δεν θέλω να απομακρύνομαι από τον γιατρό μου (ο φόβος φυλάει τα έρμα). Σκασίλα μου, ούτως ή άλλως με τους γονείς μου θα είμαστε...

GEXxp3.png

κι εγώ αν δεν είχα το αδέρφι μου που γεννάει δεν θα πήγαινα κάπου

θα καθόμουν να κλωσάω το αυγό μου και να κοιμάμαι!!!!!!!

μαράκι μου φαίνεται πάνε οι αναγούλες!!!!! άντε καλή μάσα τώρα! :tongue:

Kαλημερα και απο εμενα πολυλογουδες!!! γραφω οτι θυμαμαι γιατι ως συνηθως βαριεμαι να πηγαινω μπρος πισω (τι βριζετε ρε???σας ακουω!!)

ζαργανα μην φωναζεις που δεν ενημερωνα!!κομματια ημουν η κακομοιρα!!! με 10 εμετους τη μερα 2 τασεις για λυποθυμια και ενα σκατο 14 μηνων να τρεχει πανω κατω σαν σβουρα τι να προλαβω να γραψω???? (α και ξεχασα να σου πω...αγορι θα εχεις :mrgreen: αφου δεν εχεις εμετους και εχεις σπυρια!!! καλα μιλαμε πως τα βγαζουν αυτα τα συμπερασματα μερικοι μερικοι ακομα δεν το εχω καταλαβει!! αλλα και εσυ βρε χαζη τι καθεσαι και τους ακους??? εμενα στη μελινα ΟΟΟΟΛΟ το σοι του αντρα μου ηταν σιγουρο οτι εχω αγορι γιατι το ειδε μια θεια τους στο φλυτζανι η οποια λεει πεφτει παντα μεσα:confused::confused::confused: εκανα μια χαρα οταν πηρα τηλεφωνο να τους πω οτι ειναι κοριτσι που δεν φανταζεσαι!!!ομαδικη καταθλιψη τους επιασε!!:mrgreen::mrgreen:

νενακι και στο δικο μου σπιτι ενας χαμος γινεται με τα παιχνιδια της μικρης..σημερα το πρωι πεταξε και μια κουκλα μεσα στην τουαλετα και με φωναζε λεγοντας πατς!!(πλατς δηλαδη) και καμαρωνε για το κατορθωμα της:evil::evil::evil::evil:

maraki να πας με τα χιλια στο βολο!!! εγκυες ειμαστε οχι αρρωστες!!! πασχα στην αθηνα δεν λεει!!δεν θα σουβλισεις να δοκιμασεις λιγο πετσουλα παιδι μου??:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εμεις θα φυγουμε για το χωριο στους δικους μου που περναμε σουπερ καθε πασχα..

οσο για το δευτερο παιδακι μαλλον ειμαι η μονη εδω μεσα που δεν το επεδιωξε. επειδη ξερω ποτε εγινε ομολογω πως χμ..χμ.. πως να το πω τωρα?:oops::oops::oops: χμ χμ.. περναγαμε καλα και ξεχασαμε να φρεναρουμε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ζαργανα (α και ξεχασα να σου πω...αγορι θα εχεις :mrgreen: αφου δεν εχεις εμετους και εχεις σπυρια!!! καλα μιλαμε πως τα βγαζουν αυτα τα συμπερασματα μερικοι μερικοι ακομα δεν το εχω καταλαβει!! αλλα και εσυ βρε χαζη τι καθεσαι και τους ακους???

αλήθεια λες τώρα ή με δουλεύεις Δεσποινάκιον ;;;;;;;;

το αφελές ψάρι.......

κι εγώ θα ήθελα σούβλες, πέτσες, κοκορέτσια κλπ

αν αποφασίσω να σουβλίσω το κατσικάκι στην Ελβετία που μένει το αδέλφι, ετοιμαστείτε να με δείτε στα κανάλια να με συλαμβάνει η Green Piece και η WWF!!!!!!!!!!!!!!! πρώτο θέμα θα γίνω!

αχαχαχαχαααααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

ζαργανα (α και ξεχασα να σου πω...αγορι θα εχεις :mrgreen: αφου δεν εχεις εμετους και εχεις σπυρια!!! καλα μιλαμε πως τα βγαζουν αυτα τα συμπερασματα μερικοι μερικοι ακομα δεν το εχω καταλαβει!! αλλα και εσυ βρε χαζη τι καθεσαι και τους ακους???

αλήθεια λες τώρα ή με δουλεύεις Δεσποινάκιον ;;;;;;;;

το αφελές ψάρι.......

κι εγώ θα ήθελα σούβλες, πέτσες, κοκορέτσια κλπ

αν αποφασίσω να σουβλίσω το κατσικάκι στην Ελβετία που μένει το αδέλφι, ετοιμαστείτε να με δείτε στα κανάλια να με συλαμβάνει η Green Piece και η WWF!!!!!!!!!!!!!!! πρώτο θέμα θα γίνω!

αχαχαχαχαααααααααααααα

ρε???τι ειναι αυτα που λες παιδι μου!!!! πλακα κανω??? δεν διαβασες απο κατω τι εγραφα για τα φλυτζανια??στανταρ κοριτσι ειναι!!!! ΚΟΡΑΚΛΑ!!!! Εγω να δειτε τι ηττα θα φαω που το εχω σιγουρο οτι ειναι κορη παλι και θα δω κανα τσουτσουνι τη δευτερα στην αυχενικη και θα παθω εγκεφαλικο!!:confused::confused:

Λενε παντως πως οι μαναδες παθαινουν μεγαλη τρελα με τους γιους αλλα εγω την εχω παθει ηδη με την κορη οποτε ποσο πια να τρελαθω?? ειμαι απο αυτες τις μαναδες που λενε "η κορη μου ειναι η πιο ομορφη, η πιο εξυπνη η πιο τσαχπινα κτλ κτλ κτλ...δηλαδη ειμαι που ειμαι ψωνιο σκεψου τι θα παθω μετα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σε βλεπω με τη σουβλα στην ζυριχη (αληθεια σε ποια πολη πας??) και τους ελβετους να σε βλεπουνε να τρως το κεφαλι και να φρικαρουν τελειως!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

despoinakion μακάρι !!!!! να είναι πρώτα καλά τα μωρά μας!

στην Βασιλεία μένει η ερωτική μετανάστρια αδελφή μου, ευτυχώς η <3λλλλίνα της είναι ιταλός και όχι ελβετός! και τι ιταλός;;;; ναπολετάνος!!!!!!!!!

πάλι καλά, μπορούμε να συνεννοηθούμε κάπως

una ratsa una fatsa :-D

με βλέπω λοιπόν μπροστά στο δημαρχείο με την σούβλα και όλο το ζωο περασμένο, τιριτιρι και να έρχονται να με μαζεύουν οι οικολογικές οργανώσεις! στα κανάλια πρωτο θέμα!

α ρε ψαρακι, πολλη πλακα θα εχει να σε λιντσαρουν οι οικολογοι ενω γλειφεις το κοκκαλακι απο το παϊδι του αρνιου!!

maraki εγω στην θεση σου θα πηγαινα, βεβαια καταλαβαινω πολλη ταλαιπωρια η μεταφορα της προικας του μωρου σας αλλα απο την αλλη αν η παρεουλα ειναι καλη θα περασετε super!

clelia καθοτι ειμαι βερα Αθηναια (μην σπευσετε να σχολιασετε πικροχολα οι υπολοιπες :P χαχαχαχ) και δεν ειχαμε χωριο να σουβλιζουμε το αρνακι εχω κανει εγω Πασχα στην βεραντα του σπιτιου μας ωραιοτατα! Οπως ειπα και στο Μαρακι, σημασια εχει η παρεουλα, αν ειστε με τους δικους σας και γελασετε, θα περασετε μια χαρα!

Εγω παλι εχω δυο φανταστικες επιλογες: ή να κανω Πασχα στο στρατοπεδο, οπου ο συζυγος λογω ποστου δεν θα μεινει μαζι μου ουτε στιγμη, ή να κανω Πασχα μονη μου στο σπιτι. Τελειο??? Δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω!!! ( Και ειμαι και ακαματρα και δεν ξερω ουτε αρνι στο φουρνο να κανω...Παλι νηστικια θα μεινω φετος!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!

τι κανετε?εμεισ μια χαρα!!!σπαστικα λιγο γιατι ειπα να κανω κι εναν υπερηχο στο νοσοκομειο μιασ και την επομενη εβδομαδα θα κανω την αυχενικη...ειχα κλεισει το ραντεβου εδω και 3 εβδομαδεσκαι ηταν για αυριο...το περιμενα πωσ κ πωσ να δω οτι ολα ειναι ενταξει και με πηραν πριν λιγο οτι ακυρωνετε λογω απεργιασ επ αοριστο!!!!!τι το θελα το νοσοκομειο???:confused::rolleyes:αφου τοσα χρονια εξω τουσ κανω!!!τωρα υπομονη μεχρι την αυχενικη!!

Με λιγα λογια δεν βλεπω να με στελνει δουλεια και επισης δεν βλεπω να εχω και δουλεια ετσι πως παει το πραγμα:roll::roll::roll:

Τι να κανουμε ομως για τα μωρακια μας αξιζουν τα παντα αυτο σκεφτομαι και χαλαρωνω!!!!:P:p:p

κουκλιτσα εχεισ ικα?αν ναι θα πιασεισ να παιρνεισ αδειεσ λογω επαπιλουμενησ κυησησ!!!και στισ δυο προηγουμενεσ εγκυμοσυνεσ μου που ηταν επαπηλουμενεσ αλλα και σε αυτην αυτο θα κανω...ωσ τωρα εχω το εξαμηνο του οαεδ(αδεια μητροτητασ)αλλα απο μεθαυριο ληγει και αναγκαστηκα θα αρχισω τισ αδειεσ του ικα!

stone η τουρτιτσα περιλαμβανει : 1 fleece κουβερτουλα,1 πιπιλα,2 ολοσωμα κορμακια,2 πανακια καθαρισματος,42 πανες,1 βρεφικο σετ βουρτσακι-χτενα,3 ζευγαρια καλτσακια,1 λουτρινο αρκουδακι και το συνολικο κοστος 30 ευρω.

ειναι πραγματικα πανεμορφη και δεν μοιαζει να εχει μονο τοσα χρηματα!!!!αραγε υπαρχει καποιο σαιτ να μαθουμε πωσ γινετε?λογικα βαζεισ απο μεσα την κουβερτιτσα και αρχιζεισ και χτιζεισ με τα μπεμπιλινο ε?

Βρε τσιπουρόψαρο, μα είναι δυνατόν να πονοκεφαλιάζεις επειδή σε πρήζουν αν θα κάνεις αγόρι ή κορίτσι?? Σιγά το μυστήριο δλδ... Δεν είναι να πεις ότι υπάρχουν πολλά φυλά, μόνο 2 τα κακόμοιρα: ή τσουτσούνι ή μνάκι!! Διαλιέχτε!!!

αχ βρε κοριτσια τι θυμηθηκα τωρα που διαβασα το μηνυμα τησ κλελιασ?!!!μιλαμε για το <<κουφο>>που ακουσα!!!!!(να το πω και στο αλλο κλαμπ να γελασουν...)

ειναι εγκυοσ η γυναικα του ξαδελφου του αντρα μου...απο οτι λογαριασα περιπου 7 εβδομαδων...γενναει τελη οκτωβρη..

ασχετωσ οτι ο γιατροσ τησ ειπε πριν ενα μηνα οταν πηγε οτι ειναι στον δευτερο μηνα,ολοι αυτοι καθονται απο τοτε και λενε οτι ειναι 2 μηνων...επομενωσ τωρα ειναι 3!!!!!ετσι οπωσ πανε θα το γεννησει μαη και θα ειναι τελειομηνο!!!:tongue::tongue::tongue:λοιπον περα απο αυτο στην πρωτη επισκεψη πηγε σε εναν γιατρο(τζιμανι)και τουσ ειπε οτι ειναι αγορι!!!!!μιλαμε για 4-5 εβδομαδων...!!!!:tongue::tongue::tongue:και τον ρωτανε βλεπετε κατι?και λεει ναι ναι απο εμπειρια το λεω!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι αλλο θα ακουσω η ερμη μανα???????:confused::confused::confused:

Λενε παντως πως οι μαναδες παθαινουν μεγαλη τρελα με τους γιους αλλα εγω την εχω παθει ηδη με την κορη οποτε ποσο πια να τρελαθω??

ναι το παραδεχομαι κι εγω...!!!!!κοριτσια ειμαι φουλ ερωτευμενη με την κορη μου!!!!!και ακριβωσ αυτο λεω και εγω....ποσο πια να τρελαθω??

α οσο για την εγκυμοσυνη και εμασ ηταν απολυτα συνειδητη....ασ μην ειχα και την καισαρικη και θα εμενα εγκυοσ στο τριμηνο!!!!:tongue::tongue::tongue:ηθελα να εχουν μικρη διαφορα!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Πως ειστε;;

Δεσποινα αυτα τα ευχαριστα ατυχηματα συμβαινουν αν δεν πιανου ν καλά τα φρενα!!χαχα Ωραια περιγραφη εκανες όμως..

Τσιπουρα μου ασε τους αλλους να λένε!!Εσυ τη δουλεια σου και το σπορακι σου..Η αληθεια ειναι οτι καποιοι τα λένε απο ενδιαφερον ενω καποιοι αλλη με κουτσομπολιτσικη διαθεση :mad:

Ταξιδι ακουω ε;;Τελεια!!!

Ploegisi εσυ εχεις βρει το νοημα!!Θα καλοπερασεις στην εγκυμοσυνη σου και οι ορμονες ας χορευουν, κι εσυ μαζι!!Ετσι πρεπει, οχι νευρα, οχι φωνες (τα λέω για να τα ακούω, αν και σε σχεση με την προηγουμενη εγκυμοσυνη με βρισκω πολύ προχώ..)

Ειρηνη τι θα κανεις τωρα με την αυχενικη;;;Σε ιδιωτη μαλλον ε;;

Εllain στο στρατοπεδο ψηφιζω εγω, παρεα με τον ελληνικό στρατο!!Αυτο κι αν ειναι πατροπαραδοτο Πάσχα..

Μαρακι Βολος;;και το σκεφτεσαι;;Αντε ετοιμασε διακοπολίστα και καλα να περασετε!!!

Κλέλια και το Πασχα στην Αθηνα ομορφα θα ειναι..αφου θα αδειασει σχεδόν όλη η πρωτευουσα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...