Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω έναν μπέμπαρο 640 γραμμάρια!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

Όλα ήταν τέλεια στην Β' επιπέδου, δόξα τω Θεώ!!!

Με το που έβαλε το μηχάνημα πάνω στην κοιλιά μου ο γιατρός, κορίτσια είδα τα οπίσθια(!!!!) του λεγάμενου, τις πατούσες του και το 'λιλί' να πεταρίζει!!!!!:tongue::tongue::tongue:. Μετά φάγαμε και μια μούντζα!!!:tongue:

Αχ, τι ευτυχία είναι αυτή!!!

Ποδαράκια, χεράκια, αυτάκια, μηριαία οστά, μυτούλα, μάτια, καρδούλα, νεφροί, εγκέφαλος όλα στην θέση τους και τέλεια ανεπτυγμένα!!!

Το μόνο που μου είπε ο γιατρός ήταν ότι την στιγμή εκείνη είχα μια συσπασούλα και μου είπε ότι θέλει ξεκούραση...Βέβαια είμαι και στο πόδι από τις 9 το πρωί και η Αθήνα δεν παλεύεται για έγκυο...Βολόδερνα και στα μαγαζιά για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει η στιγμή για το ραντεβού!!!(Πήγα στα Η&Μ, στο Avenue και ψώνισα καταπληκτικά ρουχάκια για τα παιδιά(και τα 3 αλλά και την μαμά τους!!!)

Ο γιατρός είπε ότι η εγκυμοσύνη μου πάει πολύ καλά και αν συνεχιστεί έτσι θα το παρατείνουμε λίγο ακόμη με την γέννα και θα πάω για καισαρική στις 27 του Δεκέμβρη!!!

Μου μέτρησε και τον τράχηλο, ο οποίος είναι άριστος. Πιεσούλα μια χαρά...

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Δεν σας διάβασα, θα μπω ξανά το βράδυ αργά με κλόπι ιντερνέτ ξανά!!!!

Kάτι πήρε το μάτι μου μόνο για το μαμουνάκι που γεννάει αύριο!!!! Με το καλό!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamounaki με το καλό κοπέλα μου!! Θα τρελλαθείς από την χαρά σου!! Αύριο ξεκινάει η ζωή σου καλή μου!!! Αχ τι καλά!!!

vasdeli τα νέα σου είναι τελειότατα και ο μπέμπης μεγαλούλης!! Συνήθως γύρω στο μισόκιλο βγαίνουν στην β' επιπέδου... ακόμα και εδώ μας εκπλήσσει το νινί μας!!

Ellain, Ειρήνη και Stone: άντε!! τελική ευθεία είστε κοριτσάκια μου!!!

Μάνες βετερένες, τα φώτα σας!! Όταν αντλώ μία ποσότητα πχ 100 μλ την βάζω στο ψυγείο. Μετά το νινί ζητάει, οπότε το ξεπαγώνω. Αν όμως εκείνη την στιγμή το μωρό πιεί μόνο 20 μλ τι κάνω?? Το υπόλοιπο το πετάω ή το ξαναβάζω ψυγείο??

Για πείτε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

mamounaki με το καλό κοπέλα μου!! Θα τρελλαθείς από την χαρά σου!! Αύριο ξεκινάει η ζωή σου καλή μου!!! Αχ τι καλά!!!

vasdeli τα νέα σου είναι τελειότατα και ο μπέμπης μεγαλούλης!! Συνήθως γύρω στο μισόκιλο βγαίνουν στην β' επιπέδου... ακόμα και εδώ μας εκπλήσσει το νινί μας!!

Ellain, Ειρήνη και Stone: άντε!! τελική ευθεία είστε κοριτσάκια μου!!!

Μάνες βετερένες, τα φώτα σας!! Όταν αντλώ μία ποσότητα πχ 100 μλ την βάζω στο ψυγείο. Μετά το νινί ζητάει, οπότε το ξεπαγώνω. Αν όμως εκείνη την στιγμή το μωρό πιεί μόνο 20 μλ τι κάνω?? Το υπόλοιπο το πετάω ή το ξαναβάζω ψυγείο??

Για πείτε...

Γεια σου Clelia....

Σου παραθετω ποστ της Αγλαιας.....

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=142729&postcount=6

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=142730&postcount=7

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=142731&postcount=8

Οταν λες οτι πονας στο θηλασμο εννοεις οτι ειναι ακομα πληγωμενη η θηλη σου απο το μπεμπακι??????

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ!! Σμουτς!! Οπότε μπορώ να το βάλω πάλι στο ψυγείο για 4-5 ώρες μάξιμουμ. Τέλεια!!

Βέβαια σε ένα άλλο μνμ της η Αγλαΐα λέει ότι δεν πρέπει να ζεσταίνουμε το γάλα για να το αποψύξουμε :confused:?? Εγώ αυτό που αποθηκεύω στο ψυγείο το ζεσταίνω σε μπεν μαρί... μλκ κάνω?

Δεν είναι ακριβώς πληγωμένες οι θηλές μου. Ίσως λίγο γδαρμένες αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Απλά όταν ξεκινάει τον θηλασμό που οι πρώτες της κινήσεις είναι έντονα ρουφήγματα, υποφέρω μιλάμε!!! Με τις θηλές σώθηκα. Πολύ μικρή ενόχληση και μόνο στην αρχή... Καμία σχέση αν δεν τις χρησιμοποιούσα. Είχα φτάσει σε σημείο στην αρχή του θηλασμού να δαγκώνω το χέρι μου από τον πόνο!!!

GEXxp3.png

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ!! Σμουτς!! Οπότε μπορώ να το βάλω πάλι στο ψυγείο για 4-5 ώρες μάξιμουμ. Τέλεια!!

Βέβαια σε ένα άλλο μνμ της η Αγλαΐα λέει ότι δεν πρέπει να ζεσταίνουμε το γάλα για να το αποψύξουμε :confused:?? Εγώ αυτό που αποθηκεύω στο ψυγείο το ζεσταίνω σε μπεν μαρί... μλκ κάνω?

Δεν είναι ακριβώς πληγωμένες οι θηλές μου. Ίσως λίγο γδαρμένες αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Απλά όταν ξεκινάει τον θηλασμό που οι πρώτες της κινήσεις είναι έντονα ρουφήγματα, υποφέρω μιλάμε!!! Με τις θηλές σώθηκα. Πολύ μικρή ενόχληση και μόνο στην αρχή... Καμία σχέση αν δεν τις χρησιμοποιούσα. Είχα φτάσει σε σημείο στην αρχή του θηλασμού να δαγκώνω το χέρι μου από τον πόνο!!!

Λεει για γαλα απο την καταψυξη.

Εσυ βγαζεις το γαλα της ημερας οποτε καλα κανεις και το βαζεις ψυγειο(και μετα μπεν μαρι)!

Αν ο πονος ειναι στην θηλη απο το λαθος πιασιμο του μωρου(στην αρχη....κλασικο προβλημα) τοτε θα περασει συντομα....

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

Έχω έναν μπέμπαρο 640 γραμμάρια!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

Όλα ήταν τέλεια στην Β' επιπέδου, δόξα τω Θεώ!!!

Με το που έβαλε το μηχάνημα πάνω στην κοιλιά μου ο γιατρός, κορίτσια είδα τα οπίσθια(!!!!) του λεγάμενου, τις πατούσες του και το 'λιλί' να πεταρίζει!!!!!:tongue::tongue::tongue:. Μετά φάγαμε και μια μούντζα!!!:tongue:

Αχ, τι ευτυχία είναι αυτή!!!

Ποδαράκια, χεράκια, αυτάκια, μηριαία οστά, μυτούλα, μάτια, καρδούλα, νεφροί, εγκέφαλος όλα στην θέση τους και τέλεια ανεπτυγμένα!!!

Το μόνο που μου είπε ο γιατρός ήταν ότι την στιγμή εκείνη είχα μια συσπασούλα και μου είπε ότι θέλει ξεκούραση...Βέβαια είμαι και στο πόδι από τις 9 το πρωί και η Αθήνα δεν παλεύεται για έγκυο...Βολόδερνα και στα μαγαζιά για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει η στιγμή για το ραντεβού!!!(Πήγα στα Η&Μ, στο Avenue και ψώνισα καταπληκτικά ρουχάκια για τα παιδιά(και τα 3 αλλά και την μαμά τους!!!)

Ο γιατρός είπε ότι η εγκυμοσύνη μου πάει πολύ καλά και αν συνεχιστεί έτσι θα το παρατείνουμε λίγο ακόμη με την γέννα και θα πάω για καισαρική στις 27 του Δεκέμβρη!!!

Μου μέτρησε και τον τράχηλο, ο οποίος είναι άριστος. Πιεσούλα μια χαρά...

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

ΣΚΟΡΔΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!

μπήκα για να δω τα νέα σου!!!!!!!

<3

Α, ωραία Ειρήνη, οπότε είμαι καλή μαθήτρια, όσο πρόλαβα να διαβάσω και να ρωτήσω καλά τα κάνω προς το παρόν :D.

Λες να περάσει ο πόνος?? Μακάρι διότι νόμιζα ότι όσο καιρό θηλάζω, θα χρησιμοποιώ θηλές.

Βέβαια τώρα, ακόμα και με τις θηλές σιλικόνης, έχω μια ενοχλησούλα, οπότε ακόμα δεν θέλω να προσπαθήσω χωρίς θηλές. Έβαλα σήμερα αλοιφή medela, να δούμε... Δεν με ενοχλούν οι σιλικονάτες μωρέ, αλλά θα ήθελα να μην έχω στο νου μου αποστειρώσεις, πού τις ακούμπησα, να προσέχω κλπ...

GEXxp3.png

σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακια μου για θετικη ενεργεια κ ευχουλες..αχ πώς θα κοιμθω σημερα???

vasdeli πολυ χαρηκα με β επιπεδου...ειναι πολυ σημαντικη εξεταση κ οταν ακους τα καλα νεα ειναι μεγαλη ανακουφιση...

eirinaki την τριτη?με το καλο κοπελα μου και συ!!

οσο θα λειπω να μου προσεχετε τις κοιλιτσες κ τα μωρακια σας!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσαρες πριν λιγο τσακισα 2 1/2 ολοκληρα σουβλακια!!!κοντευω να σκασω...μα πως τα εφαγα?να μη μιλησω και για τη μιση μεριδα πατατες...θα ξημερωσω!!!

mamounaki θα σε εχω στο μυαλο μου,σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!

mamaclelia ειμαι σιγουρη οτι τελικα θα τα πατε μια χαρα με το θηλασμο!

vasdeli τελειος ο μπεμπαρος!πολυ χαιρομαι!με το καλο...

τα πονακια εχουν γινει καθημερινα...θυμιζουν εντονους πονους περιοδου τις περισσοτερες φορες.πολυ συχνα πετρωνει και μουδιαζει απο το τεντωμα.λετα να πλησιαζουμε?αααντε μπεμπουλα...εεελα στη μαμα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

mamounaki ευχομαι πραγματικα μεναν πονο.

κοριτσια καιγω νπηγα χτες γιατρο ταντρακι μου ειναι 2500 κανει αναπνευστικες κινησεις που σημαινει οτι γλυτωνουμε τουλαχιστον θερμοκητιδα δευτερα παω για τις τελευταιες εξετασεις ρουτινας αιμα ουρα κλπ.και βλεπουμε μεχρι την αλλη πεμπτη παλι.

vasdeliχαιρομαι που ειχες καλα απολτελεσματα.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

ρε θα μου πει καμια γιατι ποναω εγω και γεννατε εσεις;;:confused::confused::confused::confused::confused: λετε να περναω τους πόνους για ολες μας; ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!:evil::evil:

Μαμουνιτσα με το καλο!!! με κανεναν πονο!!!! και αλλη γυναικα ερχεται!!! ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΕΟ;;

Λεει για γαλα απο την καταψυξη.

Εσυ βγαζεις το γαλα της ημερας οποτε καλα κανεις και το βαζεις ψυγειο(και μετα μπεν μαρι)!

Αν ο πονος ειναι στην θηλη απο το λαθος πιασιμο του μωρου(στην αρχη....κλασικο προβλημα) τοτε θα περασει συντομα....

γεια σου ρε ειρηνη βετερανα!!!

Vasdeli υπέροχα τα νέα σου!:P

Mamounaki να προσπαθήσεις να περάσεις ήρεμη νύχτα και όλα θα πάνε καλά! Άλλωστε η αυριανή μέρα είναι μοναδική! Με το καλό! Θα περιμένουμε νέα σου!

ρε θα μου πει καμια γιατι ποναω εγω και γεννατε εσεις;;:confused::confused::confused::confused::confused: λετε να περναω τους πόνους για ολες μας; ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!:evil::evil:

Μαμουνιτσα με το καλο!!! με κανεναν πονο!!!! και αλλη γυναικα ερχεται!!! ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΕΟ;;

Δέσποινα υπομονή! Πότε θα ξαναπάς στο Έλενα; Εμένα μου είπε για Τρίτη πάλι.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...