Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsakia μου γλυκα το october power ξαναχτυπα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Αυριο γενναωωωωω!!!! παρθενακι κοριτσια..γλιτωσα τον κρονο καλε..απαπα..

η εξεταση nst βγηκε οριακη..και τεθηκε το διλλημα ή γενναμε σημερα ή αυριο επαναληψη εξεταση..ο γιατρουλης ομως αποφασισε..γεννα ΑΥΡΙΟ. δεν το ρισκαρουμε γιατι μωρακι ειχε ταχυκαρδια, αφου ειχα κ γω..

εβαλα και τα κλαματα γιατι δεν το περιμενα..αλλα τωρα ηραμησα..φτιαχνω τα πραγματακια μου τωρα...

ειδατε το συνδρομο φωλιας? ενστικτο...κουρτινα για κουρτινα δεν αφησα απλυτη..

α φυσιολογικο τοκετο με προκληση στις 6.30πμ...θα σας ενημερωσω οταν μπορεσω

παω να σας διαβασω τωρα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsakia μου γλυκα το october power ξαναχτυπα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Αυριο γενναωωωωω!!!! παρθενακι κοριτσια..γλιτωσα τον κρονο καλε..απαπα..

η εξεταση nst βγηκε οριακη..και τεθηκε το διλλημα ή γενναμε σημερα ή αυριο επαναληψη εξεταση..ο γιατρουλης ομως αποφασισε..γεννα ΑΥΡΙΟ. δεν το ρισκαρουμε γιατι μωρακι ειχε ταχυκαρδια, αφου ειχα κ γω..

εβαλα και τα κλαματα γιατι δεν το περιμενα..αλλα τωρα ηραμησα..φτιαχνω τα πραγματακια μου τωρα...

παω να σας διαβασω τωρα

Με το καλό μαμουνάκι!!!!!!!!!!! Ολα τέλεια θα πάνε!!!!!!!!!!

εννοείτε να μας ενημερώσεις για όλα!!!!!!!!!!!!

και ..... ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!

ερχετε κι αλλο μωράκι!!!! αχ τι καλά !!!!!!!!

ναι 4ο κοριτσακι στη σειρα, παρθενακι και Σαββατογεννημενο...μακαρι να πανε ολα καλα..εχω πολυ αγχος

τσιπουριτσα οταν επιστρεψω ευχομαι να χετε νεο σπιτακι

vasdeli καλα αποτελεσματα βεπιπεδου.

δε θυμαμαι τιποτα αλλο..συγχωρηστε με..φιλακιααα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki με το καλο κοπελα μου, μην βαζεις τα κλαματα καλε!!! Ολα καλα θα πανε, τι καλα, θα εχουμε κι αλλο μωρακι αυριο!!!!! φτιαξε τα πραγματακια σου με την ησυχια, αυριο ειναι η μεγαλη μερα!

tsipouridion με το καλο το νεο σπιτακι, αντε να το κλεισετε κι ολα τα αλλα θα γινουν, ξερεις εσυ απο καρπαζια και χαστουκι, δεν μασας, αν σε στραβωσουν τα μαστορια τους ξηγιεσαι αναλογως ;)

Κλελακι, πεθανα στο γελιο με την μπεκρα την παιδιατρο! Τι καλο που ειναι το γκουσγκουνοΕλισαβετακι σου, μακαρι να συνεχισει ετσι με τον υπνο ;) Επισης μου φαινεται πολυ διασκεδαστικο που ολο αυτον τον καιρο ειχαμε τοσες αποριες και προσπαθουσαμε να τις λυσουμε εδω παρεα και τωρα εισαι βετερανα, γουσταρω :)

Νενακι και Φωτεινουλα τι καλα που και τα δικα σας κοριτσακια συνεχιζουν και μεγαλωνουν, κοιμουνται κι ειναι τοσο καλα! Μακαρι να ειναι ετσι και τα δικα μας

Ισουλα με τις υγειες σου το μαλλακι!

Γιωτιτσα νομιζω οτι εχεις κανει επαγγελματικη δουλεια σε επιπεδο δωματιου και θελουμε οπωσδηποτε φωτο!!!

Αγγελικουλα θελω να σε συγχαρω, πώς τα καταφερνεις παιδι μου με αυτες τις....ανυπαρτκες ωρες υπνου να στεκεσαι στα ποδια σου??? Εισαι θαυμα τηα επιστημης! παρε μια <3 Οσο για την ΝΕΟSET φωναξε Τσιπουρα για κατεπειγον χαστουκισμα!!

Στα δικα μου τωρα, ολες οι εξετασεις καλες, πηγαμε και γιατρουλη το παπακι μεγαλωνει μια χαρα εφτασε τα 2900, εχει παρει θεσουλα για την μεγαλη εξοδο, δεν εχω πρηξιμο, πιεση, ολα πανε καλα. Το μονο σοβαρο προβλημα ειναι η τουαλετα χιχιχιχι, στο τελος για να πηγαινω μεχρι τον φουρνο θα βαλω καθετηρα!

Το μωρο εφυγε σημερα για Βολο μαζι με μαμα μου και πεθερα για να καθαρισουν το σπιτακι, αλλα δυστυχως μετακομιση δεν φαινεται στον οριζοντα... Θα ερθει το παπι, θα παμε Βολο και δεν θα εχουμε ουτε καρεκλα να καθισουμε! Μα να μην εχω φορτηγο να κανω την δουλεια μου μονη μου?! τελοσπαντων υπομονη....

vasdelidion περιμενουμε νεα σου!

φιλακια σε ολες

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellainaki mou!!!! μας έλειψες καλέ!!!!!!

b-410027-Animated_Baby_Duck.gif

μπράβο του παπακιού σου!!!! θα είναι το πιο γλυκό παπάκι του κόσμου!!!!!!

όλα καλά όλα ανθηρά!

κάτι δεν έχω καταλάβει με τα φορτηγά και τα πράγματα; ποιο είναι το πρόβλημα με την μετακόμιση; θέλεις να σου στείλω εγώ φορτηγά; και φορτηγά βρίσκουμε και ότι θέλετε, αρκεί να σας βλέπω :)

παω να σας διαβασω τωρα

Ax τι νεα είναι αυτά?

άντε με το καλό κούκλα μου με το καλό ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

:tongue::tongue:

mamounaki ME ΤΟ ΚΑΛΟ κοριτσι μου!ευχομαι να ειναι κυριολεκτικα με ενα πονο!ειμαστε εδω για ο,τι χρειαστεις και φυσικα περιμενουμε νεακια το συντομοτερο!ΕΡΧΕΤΑΙ και το 4ο μπουμπουκακι μας...χαιρομαι πολυ πολυ!!!αυριο θα γινεις κι εσυ μια ευτυχισμενη μανουλα...ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμουνακι με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι με εναν πονο και ολα να πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια σασ ειπα χτεσ οτι θα εμπαινα αλλα χτεσ τελικα γυρισαμε 11.30 το βραδυ!!!!!ξεσαλωσαμε!!!!

λοιπον η μπουμπουκα μου ειναι 2950!!!νταρντανα!!χι χι!!!μα και η αγγελικουλα 2500 γεννηθηκε!!

ο γιατροσ δεν περιμενε να εχω τοσο καλεσ αναλυσεισ και υπερηχο!!για μια φορα ενθουσιαστηκε!!!και τα νεα μασ...............................

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα παω δευτερα να κανω τισ απαραιτητεσ εξετασεισ και τριτη πρωι η καισαρικη!!!!!

εν τω μεταξυ σημερα το μεσημερι βγηκε και ο πατερουλησ μου!!!!!!!!ολα καλα!!!δοξα τω θεω!!ετσι και τωρα να με πιασουν οι πονοι,εχω το ελευθερο να γεννησω....:tongue::tongue::tongue:

φωτεινουλα επειδη στην αγγελικουλα ειχα ταλαιπωρηθει παρα μα παρα πολυ θα σε συμβουλευα να ακουσεισ 2-3 πραγματακια που σου ειπαν και τα κοριτσια...

καταρχην θυμαμαι τοτε που μου ελεγαν οτι μπορει μια μανουλα δυδιμων να ταιζει επαρκεστατα τα μωρουλινια τησ και οταν παει να βγαλει με το θηλαστρο να βγαλει με το ζορι 10ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το θηλαστρο δεν δειχνει το ποσο γαλα εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισησ μην ακουσ(γιατι κι εμενα το ελεγαν...)οτι υπαρχουν ελαφρυα και δυνατα γαλατα....ολεσ οι μανουλεσ του κοσμου το ιδιο καλο γαλα εχουν!!!!!!!!!!!

κι επισησ το χειροκινητο (τησ chicco)δεν εχεισ?ασ το κοπελα μου!!!!!!!κι εγω αυτο ειχα αλλα περα απο πληγωμενεσ θηλεσ και τα οσα μυρια ειχα τραβηξει με το θεμα θηλασμοσ ειχα και τενωντιτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!σοβαρα μιλαω!!!

τωρα παραγγειλα (με συμβουλεψε η εξπερ του ειδουσ στα σαιτ κλελια)απο το e-farmacy το swing!!αυριο ή την δευτερα θα ελθει...

μαρη τσιπουριτσα με το καλο να νοικιασετε το σπιτακι και να μεινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μαρη κρυσακι γενναει την πεμπτη?θα παει με καισαρικη?ή με προκληση?

λοιπον...εχουμε και λεμε!!!!!!!!!!!!!αυριο το μαμουνακι γενναει την 4η μπεμπουκα ,την τριτη (εχτοσ και αν γεννησει καμια ενδιαμεσα) εγω την πριγκιπισσουλα μου ...που θα ειναι η 5η ποπελαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ω ρε γλεντια στο octomber power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τουσ κατατρωποσαμε τουσ αντρεσ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ρένα, επιμένω και είμαι απόλυτη σε αυτό επειδή μου το είπε και η μαία, και ο γυναικολόγος και η παιδίατρος: κυρίως τα πρωοράκια τα ξυπνάμε κάθε 3 ώρες!!! Δεν θέλω να γράψω περαιτέρω τους λόγους, αλλά είναι πολύ σημαντικό!!

ok!!!

O Καθενας ακολουθει φυσικα τις συμβουλες του δικου του γιατρου.Αν ακουγαμε τις αποψεις ολων των γιατρων..παει θα ειχαμε τρελαθει!!!!

Μαμουνακι!!!!!Με το καλο !!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!

Σας εχασα λίγο αυτες τις μερες γιατι λόγω μιας μικρο ανακαινισης δεν ειχαμε internet.Eιμαστε λίγο ξεσηκωμενοι αυτη την εβδομαδα..Θα αλλαξουμε δωματιο στον μικρο (μεγαλο σε λίγο καιρό) και του φτιαχνουμε το καινουριο του

Σημερα πηγαμε και στον γιατρό και μας βρηκε πολύ καλούς!!!!

Ζυγιζουμε 3.150 κιλα ( ο μικρος δλδ γιατι η μαμα ειναι + 75...), εχει παρει θεση - αν και ειναι λίγο ψηλά- και μου ειπε οτι απο εδω και περα οτι ωρα και να γεννησω ειμαστε απόλυτα ασφαλεις..Τον ρωτησα τι μπορω να κανω για να επιταχυνω τον τοκετό και μου ειπε " κανε και bungee jumping αν θες τωρα!!!" μετα προσθεσε και το sex οποτε απο σημερα ξεκιναμε αφοβα!!!χαχαχα

Διαβαζω οτι ερχονται κι αλλα μωρακια στην παρεα μας και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια με το καλό και με εναν πόνο!!!

Τα νεο-αφιχθεντα πως ειναι??Δεν προλαβα να σας διαβασω, ελπίζω να ειστε ολες καλά!!Σας στελω τα φιλια μου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Με το καλό πεπελάρες μου!!!!!

γλέντια που θα κάνουμε την τρίτη!!!!!!!! κοντά 3000 κιλη η πριγκιπισσά Νο2?????

σκορδοβροχή κανονική ετοιμάζω!

αφού ο γιατρός σου μας έβγαλε την πιστη 9 μήνες τώρα έρχεται και συμφωνεί μαζί μας ότι όλα είναι τέλεια;;;;; και βέβαια είναι τέλειο ντοκτορ μου !!!! τί μας τα τουτ τουτ τόσους μήνες;;;; χιχιχιχιχιχιιχιχιχιιχιχιχιι

είδες και ο μπαμπάς???? φτου φτου καλε!

Πετρουλα σεχ ακουω..... !!!!!!!!!! καλό σκ σου εύχομαι! 3.150 ο ταλιμπάν???? σκόρδα και σε σένα καλέ!

πάντως καλά λεει η ειρήνη τα κορίτσια ...... μνθυελα στο october power!

ροκού μου φιλιά σου!

Αχ τι καλά που θα έχουμε και άλλες αφίξεις αυτήν την εβδομάδα!

Με το καλό mamounaki, Irini και chris!

tsipoura μου και για σας να πάνε όλα καλά, άλλωστε από ό,τι βλέπω όλα τακτοποιούνται σιγά σιγά. Μια χαρά τα νέα για το σπίτι, τη διατροφή, επομένως σκεφτόμαστε θετικά!

Φιλιά σε όλες, δεν έχω και πολύ όρεξη τελευταία να γράφω, μοιράζομαι και τον υπολογιστή με την αδερφή μου και άλλωστε είμαστε τόσες πολλές που ποια πρώτα να σχολιάσω και τι να πρωτοθυμηθώ! Πάντως σας διαβάζω συνεχώς!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσάκια διάβασα πολύ πολύ λίγα γιατί είμαι βιαστική, θα επιστρέψω το βράδυ για περεταίρω σχολιασμό.

Προς το παρόν ήθελα να ευχηθώ στο γλυκό μαμουνάκι μας με έναν πόνο να βγει ο θησαυρός σου, να είναι γερή και να σου μοιάσει γιατί είσαι κουκλίτσα!!!!!!!!!!!! :D:tongue:

Όλα τέλεια θα πάνε!!!!!!!!!!! Ο πελαργός που έλεγε η μαμαλευτερακι είναι πάνω απ’ το δικό σας σπιτάκι και ετοιμάζεται να προσγειωθεί, με το καλό να τον υποδεχτείτε!

Φιλάκια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...