Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμαλευτερακι με τελευταία περίοδο 18/1 σου βγαίνει ΠΗΤ 25/10, το άλλαξα στη λίστα. Συμφωνείς;

Το 34+4 εβδ είναι οκ τώρα!

Clelia- 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ)

nenaki- 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi- 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza- 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki- 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana- 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah- 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain- 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

ploegisi- 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki- 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S- 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone- 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire- 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli- 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κορίτσια καλημέρα;

σας διάβασα αλλά το μυαλό μου είναι τόσο κουρκούτι που δεν θυμάμαι τίποτα:tongue: το βράδυ δεν κοιμήθηκα και καλά δεν φτάνει που ξύπναγα για τουαλέτα, κοιμήθηκα και στις 2, ο μικρός ήθελε 5 η ώρα να πάω να κοιμηθώ μαζί του, στο μονό κρεβάτι με τα αρκουδάκια του και τα μαξιλάρια μου αγκαλιά ξύπνησα στις 6:30 πιασμένη, ύπνος άστα να πάνε.

εντωμεταξύ νιώθω την κοιλιά μου να έχει κατέβει αρκετά λέτε ο μικρός να είναι πλέον καθοδόν, αύριο μπαίνω και στο μήνα μου και την τετάρτη θα πάμε να με δει η γιατρός.

για το μπανάκι εγώ όσο χώραγε τον έκανα μπάνιο στον νιπτήρα και μετά είχα πάρει ένα που στηρίζεται στα πλαινά της μπανιέρας για να μην χρειάζεται να σκύβω και πολύ.

Μόλις επέστρεψα, τα αυτοκόλλητα είναι τέλεια και σε τέλεια συσκευασία για να μην πάθουν το παραμικρό, την άλλη εβδομάδα περιμένουμε αλλο ενα για τον άλλο τοίχο.

Μαμαλευτεράκι τέλεια τα νεα σου απο το γιατρό, τελικά θα γεννήσεις τελειόμηνο.

Καλημέρα Μαράκι, απο οτι κατάλαβα εχεις κουραστεί αρκετα, κάνε λίγο υπομονή, κι εμένα μου λένε οτι η κοιλιά μου εχει κατεβει αλλα νομίζω οτι ετσι έλεγε και η Νενα και τελικά εφτασε μεχρι το τέλος.

Αχ ανυπομονούμε να ανέβουμε στην απο πάνω λίστα όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου!!

ισι εδω ειμαι ,σας διαβαζω καθημερινα και χαιρομαι με τα ομορφα που διαβαζω.

Δεν γραφω γιατι αυτο το παλιο πσ του σπιτιου κολλαει διαρκως και εκνευριζομαι.κανω δεκα ωρες να γραψω 3 γραμμες!!!

Πηγα γιατρο χθες και απο βδομαδα θα κανω καρδιοτοκογραφω.Ολα τελεια

3058 η μπεμπουλα ,οι εξετασεις ολες σουπερ ,ζαχαρο τελειο ,ολα καλα

Εχω συνεχως πονακια.Τελικα ημερομηνια εχω 3/10 και οχι 9/10 αρα μας μενουν 2 βδομαδες....Την αλλη βδομαδα να γεννησω θελω!!!

Κλελια αυτο που ξερω εγω και λενε οι περισσοτεροι ειναι οτι εινια λαθος να ξυπνας ενα μωρακι να το ταισεις!Αναστατωνεται και γινεται πιο νευρικο.Αυτο που μου χε πει τοτε η παιδιατρος μου -που και η δικια μου γεννηθηκε 2630-ειναι οτι αν περασουν 5-6 ωρες το ψιλοξυπνας οχι τοσο για να το ταισεις αλλα για να διαπιστωσεις αν συμβαινει κατι αλλο( μηπως ειναι αρρωστουλι κλπ).Θα την σκοτωνα την πεθερα μου που ειχαν περασει 4 ωρες και μου το ξυπνησε να το ταισω ακι μετα δεν μπορουσα να την ησυχασω με τπτ!!!Δεν ηρεμουσε και γι αυτο ειχα ρωτησει τοτε και την γιατρο και μου χε πει, ποτε δεν ξυπναμε ενα παιδακι-βρεφακι για να φαει!!!!Κυριως βραδυ..Το βραδυ το αφηνουμε να κοιμηθει οσο θελει.Για το πρωι ισχει αυτο που σου γραψα παραπανω.

Διαφημίσεις

κουρεύτηκα, χτενίστηκα, άλλος άνθρωπος έγινα! πολύ χαίρομαι!

ρενάκι καλά έκανες και έγραψες! αφού είσαι καλά, όλα οκ! άντε άντε, ερχεται η σειρά μας!

βρε μαράκι τι θα γίνει? θα ξεκουραστείς ποτέ? θα γεννηθεί και θα σου λέει ότι είναι κουρασμένο το κουκλί σου!

γιώτα από που παρήγγειλες αυτοκόλλητα?

α! ποια είπε για καρδιοτοκογράφημα 80??????? έλεος!!! εμένα δε μου παίρνει τίποτα παραπάνω! την επίσκεψη μόνο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα!!!

Αγγελική, δεν κοιμάσαι τα βράδια... τα πρωινά ή τα μεσημέρια τουλάχιστον ξεκουράζεσαι??

μαμαλευτεράκι οι θηλές σιλικόνης με έχουν σώσει... Άραγε θα βοηθήσουν να σκληρύνουν οι ρόγες μου, ή συνέχεια θα τις χρησιμοποιώ?? Δεν με χαλάει καθόλου, ίσα-ίσα, απλά το έχω απορία...

Φωτεινή δεν υπάρχει περίπτωση θηλαστικό να μην έχει επαρκές γάλα για το μικρό του: έχεις ακούσει ποτέ κατσίκα να μην έχει γάλα?? Αυτά είναι βλακείες!! Κατ' αρχήν μην χρησιμοποιείς χειροκίνητο θήλαστρο!!!! Θα τα κάνεις χειρότερα και λογικά θα τραυματιστείς!!! Πάρε το swing της medela που είναι 2 φάσεων και μιμείται τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού!! Από Ελλάδα κοστίζει 150 ευρώ, αξίζει τον κόπο όμως... Όντως με την χρήση του θα ξεμπλοκάρει το στήθος - τώρα που είναι αρχή - και λογικά "φτιάχνει" και τις ρόγες! Ναι, να χρησιμοποιήσεις θηλές σιλικόνης, θα σωθείς! Αν αποστειρώσεις τις θηλές της φίλης σου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, να ξέρεις όμως ότι ένα ζευγαράκι medela θηλές κοστίζουν 7-9 ευρώ. Εγώ έχω 2 ζευγαράκια και συνέχεια τα αποστειρώνω. Επίσης το μωρό σου επειδή είναι προωράκι και μικρούλι, φρόντιζε να το ξυπνάς για να φάει κάθε 3 ώρες. Τα μωρουλίνια σαν το δικό σου όταν πεινάσουν δεν κλαίνε πάντα, κάποια γίνονται ληθαργικά και κοιμούνται! Κάθε 3 ώρες μαμ, είναι σημαντικότατο μην το ξεχνάς!!!!

Αυτά που είπε η Δέσποινα είναι σωστότατα: αν χρειαστεί μην διστάσεις να δώσεις ξένο γάλα!! Δεν χάλασε ο κόσμος και ίσα-ίσα που θα νιώσεις πιο ήρεμη και έτοιμη για αποκλειστικό θηλασμό... Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος...

Ποιά ρώτησε για μπανάκι? (δεν θυμάμαι). Εμένα μου έδωσε η αδελφή μου ένα μπανάκι-επιπλάκι, το οποίο με βολεύει απίστευτα διότι εκεί που το έχω βάλει φτάνει το καταβρεχτήρι της μπανιέρας και δεν χρειάζεται να γεμίζω νερά. Χθες την κάναμε μπάνιο πρώτη φορά!! Βέβαια μισή-μισή καθώς ο αφαλός δεν έχει πέσει...

ploegisi εννοείς κάτι τέτοιο: http://baby-years.com/bath-time/summer-deluxe-nursery-and-bath-kit.html . Εγώ βέβαια που παρήγγειλα από αυτούς εκνευρίστηκα διότι μου έκαναν βλακεία με τα επιθέματα στήθους...

Την ξυπναω αλλα δεν ξυπναει :tongue:μου εμοιασε σ'αυτο τουλαχιστον ... τρωμε και κανουμε μπανιο κοιμισμενες μεχρι στιγμης.

10γρ εβγαλα και απο τα δυο ... αλλα πεθανα και στους πονους... και κουραστηκα να τρομπαρω συνεχεια :(.

Με τις θηλες το δοκιμασα και μου φευγουν οι ρημαδες :mad::-x:-x:-x

Μα τα χαίρεστε Μανούλες!!!!!!!!!!!

Ελισσάβετ, Νικολέτα και Μπεμπούλα (Φωτεινή πως θα την πείτε τη μικρή; ) να σας χαιρόμαστε!!!!!!

Γερές και Τυχερες να είστε!

rozxroniapolla0306.gif&t=1

Τσιπουριτσα εχουμε ενα βασικο ονομα Αγγελικη της μαμας μου , αλλα ειχαμε σκοπο να βαλουμε αλλο ενα που σημερα γιορταζει κιολας Αγαπη... αλλα ειδα κατι στον υπνο μου και το συζητησα με τον Γιωργο και συμφωνησε να βγαλω το ονομα του Παππου μου δηλαδη Φιλιππα και του αρεσε του Γιωργου οποτε το κραταμε κι αυτο άλλα το βασικο θα ειναι το Αγγελικη...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τσιπουριτσα εχουμε ενα βασικο ονομα Αγγελικη της μαμας μου , αλλα ειχαμε σκοπο να βαλουμε αλλο ενα που σημερα γιορταζει κιολας Αγαπη... αλλα ειδα κατι στον υπνο μου και το συζητησα με τον Γιωργο και συμφωνησε να βγαλω το ονομα του Παππου μου δηλαδη Φιλιππα και του αρεσε του Γιωργου οποτε το κραταμε κι αυτο άλλα το βασικο θα ειναι το Αγγελικη...

το μεσσαίο μου όνομα είναι αγγελική

είχα γράψει κάτι εδώ στην φωτεινη σε σχέση με τα ονόματα και το έσβησα, όσες με ξέρετε καταλαβαίνεται ..... χιχιχιχιχιιχιχι

Διαφημίσεις

Παω να μαζεψω την κορη μου απο τον ηλιο που την εχω βαλει {κανουμε ηλιοθεραπεια απο τωρα για του χρονου :P:p:p}

να την βαλω μεσα και να ετοιμασω τραπεζι ερχεται ο μπαμπας οπου να ναι να μας ταισει :P:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Παιδάκια αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσουμε με την ιδιοκτήτρια λογικά αύριο θα το κλείσουμε το καινούργιο σπιτάκι!!!!!!!!

θέλουμε να ανακαινίσουμε την κουζίνα αλλά όχι με δικά μας έξοδα.....

μακάρι να προχωρήσουμε !!!!!

ξέρω ότι θα μου βγει ο π..ος αλλά τουλάχιστον θα είναι για καλό!

μεγειά μεγειά! με το καλό!!! δεν ήξερα ότι βρήκατε σπίτι! μπορεί και να μου ξέφυγε! άντε, ώρα να δουλέψεις λιγάκι και για σένα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi με 'γεια το μαλλλλλί!!!

Ρένα, επιμένω και είμαι απόλυτη σε αυτό επειδή μου το είπε και η μαία, και ο γυναικολόγος και η παιδίατρος: κυρίως τα πρωοράκια τα ξυπνάμε κάθε 3 ώρες!!! Δεν θέλω να γράψω περαιτέρω τους λόγους, αλλά είναι πολύ σημαντικό!!

Φωτεινή μου αφού την ξυπνάς αλλά δεν τρώει οκ, κανένα πρόβλημα, εσύ όμως πρέπει να την ξυπνάς μέχρι να φτάσει τα 3 κιλάκια... Λοιπόν πάλι θα επιμείνω και ας γίνω κουραστική: πέτα το χειροκίνητο θήλαστρο!!!! Δεν θα σου κάνει καλό!!! Και μόνο που πονάς, αυτό λέει πολλά! Το θήλαστρο δεν πονάει, είμαι κάθετη: εγώ με πονεμένες θηλές και δεν πονούσα. Αυτό που έχεις στην ουσία είναι ρουφηχτήρι, δεν κάνει σωστές θηλαστικές κινήσεις όπως κάνει το μωρό σου και δεν σου αδειάζει το στήθος!!

Εγώ πάντως την πρώτη φορά που άντλησα πρωτόγαλα έβγαλα 5-10 μλ. Μετά που κατέβηκε γάλα έβγαλα 25, μετά πήγε 50, μετά 75 και χθες που άντλησα είδα 100 μλ (!!!). Όσο πιο πολύ κινητοποιείς το βυζί, τόσο πιο πολύ θα βγάζει... (πέτα το το ρημάδι το θήλαστρο!!!).

μαμαλευτεράκι με πονάει όταν ρουφάει!! Απίστευτα όμως!! Έστειλα τον σύζυγο να μου πάρει μια αλοιφή που δεν θέλει ξέβγαλμα (καθώς αυτή που είχα αγοράσει, την έχασα). Και χθες που αποστείρωνα όοοοοολες τις θηλές αναγκαστικά την θήλασα χωρίς σιλικονάτη θηλή, και πάλι ψόφησα... Δεν λέει να πονάς, να συνδυάζεις τον θηλασμό με πόνο, οπότε προς το παρόν δεν παραπονιέμαι...

Clelia- 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ + 1 ημ)

nenaki- 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi- 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza- 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki- 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana- 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah- 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain- 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

ploegisi- 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki- 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S- 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone- 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Μαμαλευτεράκι - 25/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire- 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli- 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μεγειά μεγειά! με το καλό!!! δεν ήξερα ότι βρήκατε σπίτι! μπορεί και να μου ξέφυγε! άντε, ώρα να δουλέψεις λιγάκι και για σένα!

ευχαριστώ καλό μου! δεν το έχουμε κλείσει ακόμα, το κουβεντιάζουμε! μας αρέσει πολύ, είναι σε βολική περιοχή δίπλα σε μετρό!!!!!!!!

μακάρι να προχωρήσει!

όσο το να δουλέψω για μένα... δεν το έχω καμία όρεξη!!!!!! μα καμία όρεξη! δεν αντέχω μαστόρια και συνενοήσεις κλπ μπούχτισα πλέον!

αλλά θα το κάνω!

ααα και με γειά το μαλλί ωραία και μοιραία κουμπάρα μου!

παιδιά βαριέμαι τρελά!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...