Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια θέλω βοήθεια...

είναι από τα λίγα που μου λείπουν... είχα βρε σε ένα site ένα πακετάκι νεσεσεράκι να το πω για το μωρό που περιελάμβανε χτένα, βουρτσάκι, ψαλιδάκι και θερμόμετρο και δε θυμάμαι τι άλλο... το ψάχνω εδώ αλλά δεν έχουν κάτι ανάλογο... μήπως πήρε τίποτα το μάτι σας για να έχω στο μυαλό μου την εταιρία?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Isoula Εννοώ μέσα στο μπανάκι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω :rolleyes::tongue:

(επίσης δε γνωρίζω για το site που λες, αν βρω κάτι θα σου πω). Καλή περιποίηση στο κομμωτήριο!

μαμαλευτερακι καλά είμαι, με πρησμένα δάχτυλα χεριών κανά 2 ημέρες τώρα, σαν εξωγήινος νιώθω.... Για τη λίστα no problem :P

Εσύ σε ποια εβδ. είσαι τώρα;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Isoula Εννοώ μέσα στο μπανάκι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω :rolleyes::tongue:

(δεν ξέρω για το site που λες, αν βρω κάτι θα σου πω)

μαμαλευτερακι καλά είμαι, με πρισμένα δάχτυλα χεριών κανά 2 ημέρες τώρα, σαν εξωγήινος νιώθω.... Για τη λίστα no problem :P

Εσύ σε ποια εβδ. είσαι τώρα;

Είμαι 34 και 4 μέρες δεν ξέρω να βάζω τικερ συγγνώμη

:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Μαμαουνάκι περιμένουμε νεα απο το NST σου, που σίγουρα θα είναι πολυ καλά.

Αγγελικούλα οι αυπνίες συνεχίζονται βλέπω, ουτε τα προβατάκια βοηθάνε ουτε τίποτα.

Φωτεινη είσαι μεγάλο τρελλοκομείο, όσο για το θηλασμό σίγουρα θα τα βρείτε με την κόρη σου, η αρχή ειναι λιγο δυσκολή.

Κλειω μου βλέπω πέτυχες παιδίατρο τεφαρίκι. Αν θέλεις πάντως επειδη εχω εμπειρία λογω επαγγελματος να σου συστήσω, μου λες.

Φιλάκια πολλα στα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Εγω θα πεταχτω για λιγο στο ταχυδρομειο γιατι ηρθαν τα αυτοκολλητα του Winnie για να τα τοποθετήσουμε το ΣΚ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γειά σας όμορφες Πεπέλες μου!!!!!

Τί να πρωτοσχολιάσω;;;;;

Κλέλια και Όλες οι μανούλες είναι προτιμότερο οι παιδίατροι σας να είναι γιατροί των Παίδων (αχρείαστοι να είναι βέβαια) !!!!!

Μαμουνάκι 3κιλη ε;;;;;;; μπράβο!!!!!! με γειά και η κούνια :)

Κρισάκι μου ο μικρός είναι jet και ετοιμάζεται να πετάξει να πάει στο χωριό του (πάνε στο αεροδρόμιο τώρα) παίρνοντας μαζί του και την μάνα του κλαψ θα μου λείψουν είμαι κάπως σήμερα άκοσα και την αδελφή μου να μισοκλαίει στο τΕλέφωνο και....

Φωτεινή επιμονή επιμονή επιμονή με το βυζί καλά σου λένε οι πρωταθλήτριες, βάλε τις θηλές σιλικόνης θα δεις, κάτι λίγο να έχει η μια θηλή δεν το θέλουμε έτσι ήταν και η αδελφή μου αλλά τώρα τρωει φουλ! παιδιά έχει πολύ πλάκα μόλις βλέπει τον βύζο του γελάει του μιλάει κλπ! αχαχαχαααααααααααα

ηλιάννα κάνε κανένα σεμινάριο παιδί μου!

Τωρα που εμφανίστηκε η κουμπάρα μου μας λείπουν μόνο οι άλλες 2 ελένες!

Ειρήνη τί νέα ; που είσαι καλό μου;

Αγγελική κοιμήσου κι ασε τα πρόβατα γιατί έρχεται η μωρουλίνα σου και θα έχεις PartyMyCribBYOB.jpg

Δεσποινάκι θυμάσαι πως έκανες όταν είχες δει το 3d υπέρηχο;

που να δεις τι έχει να γίνει μόλις δεις τον παίδαρο

έτσι θα σε αλοιφουμε:

Butter_Large.jpg

Vasdelakion με το καλό να δεις τον μπέμπαρο σήμερα! περιμένουμε ενημέρωση!

σε όλες πολλά φιλιά :)

Καλέ δεν σας είπα !!!!!!!!!

ΕΧΑΣΑ 1,500 αυτό το 10ήμερο!!!!! Κάτω τα κιλά Πάνω τα μωρά!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Είμαι 34 και 4 μέρες δεν ξέρω να βάζω τικερ συγγνώμη

μαμαλευτερακι στο είχα πει και προηγούμενη φορά αλλά μάλλον δεν το είχες δει, οπότε το ξαναλέω:

Στη λίστα σε έχουμε με ΠΗΤ 15/10, οπότε λογικά σήμερα είσαι 36 εβδ ακριβώς (εκτός αν είναι λάθος η ΠΗΤ σου...)

Να φανταστείς εγώ που έχω ΠΗΤ 28/10 (δηλαδή 13 ημέρες αργότερα από εσένα) είμαι σήμερα 34+1 εβδ, άρα κάτι δεν έχεις μετρήσει σωστά;

Γιωτιτσα καλημέρα!!!!!!!! Τρέξε να παραλάβεις Γουίνι!!!!! Τέλεια!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!

Αγγελική, δεν κοιμάσαι τα βράδια... τα πρωινά ή τα μεσημέρια τουλάχιστον ξεκουράζεσαι??

μαμαλευτεράκι οι θηλές σιλικόνης με έχουν σώσει... Άραγε θα βοηθήσουν να σκληρύνουν οι ρόγες μου, ή συνέχεια θα τις χρησιμοποιώ?? Δεν με χαλάει καθόλου, ίσα-ίσα, απλά το έχω απορία...

Φωτεινή δεν υπάρχει περίπτωση θηλαστικό να μην έχει επαρκές γάλα για το μικρό του: έχεις ακούσει ποτέ κατσίκα να μην έχει γάλα?? Αυτά είναι βλακείες!! Κατ' αρχήν μην χρησιμοποιείς χειροκίνητο θήλαστρο!!!! Θα τα κάνεις χειρότερα και λογικά θα τραυματιστείς!!! Πάρε το swing της medela που είναι 2 φάσεων και μιμείται τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού!! Από Ελλάδα κοστίζει 150 ευρώ, αξίζει τον κόπο όμως... Όντως με την χρήση του θα ξεμπλοκάρει το στήθος - τώρα που είναι αρχή - και λογικά "φτιάχνει" και τις ρόγες! Ναι, να χρησιμοποιήσεις θηλές σιλικόνης, θα σωθείς! Αν αποστειρώσεις τις θηλές της φίλης σου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, να ξέρεις όμως ότι ένα ζευγαράκι medela θηλές κοστίζουν 7-9 ευρώ. Εγώ έχω 2 ζευγαράκια και συνέχεια τα αποστειρώνω. Επίσης το μωρό σου επειδή είναι προωράκι και μικρούλι, φρόντιζε να το ξυπνάς για να φάει κάθε 3 ώρες. Τα μωρουλίνια σαν το δικό σου όταν πεινάσουν δεν κλαίνε πάντα, κάποια γίνονται ληθαργικά και κοιμούνται! Κάθε 3 ώρες μαμ, είναι σημαντικότατο μην το ξεχνάς!!!!

Αυτά που είπε η Δέσποινα είναι σωστότατα: αν χρειαστεί μην διστάσεις να δώσεις ξένο γάλα!! Δεν χάλασε ο κόσμος και ίσα-ίσα που θα νιώσεις πιο ήρεμη και έτοιμη για αποκλειστικό θηλασμό... Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος...

Ποιά ρώτησε για μπανάκι? (δεν θυμάμαι). Εμένα μου έδωσε η αδελφή μου ένα μπανάκι-επιπλάκι, το οποίο με βολεύει απίστευτα διότι εκεί που το έχω βάλει φτάνει το καταβρεχτήρι της μπανιέρας και δεν χρειάζεται να γεμίζω νερά. Χθες την κάναμε μπάνιο πρώτη φορά!! Βέβαια μισή-μισή καθώς ο αφαλός δεν έχει πέσει...

ploegisi εννοείς κάτι τέτοιο: http://baby-years.com/bath-time/summer-deluxe-nursery-and-bath-kit.html . Εγώ βέβαια που παρήγγειλα από αυτούς εκνευρίστηκα διότι μου έκαναν βλακεία με τα επιθέματα στήθους...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μόλις μίλησα με γιατρό όλα καλά μου λεει θα φτάσουμε και στις 37 σιγά σιγά απλά θα μπει μια δυο μέρες στα νεογνά προληπτικά αχ παναγία μου σε ευχαριστώ

Clelia καλές η θηλές σιλικόνης οσο είναι πληγωμένες η θηλές σου αλά γιατί να σας χωρίζουν δυο εκατοστά σιλικόνης αν μπορείς βαλε και λίγο σκέτο σιγά σιγά πάντα χωρίς να σε ερεθίζει να γίνετε απόλυτο θηλαστικό ζευγάρι τελικά μπήκατε καθόλου θερμοκοιτίδα ώσεις ?

Διαφημίσεις

καλημέρα κουμπαρούλα <3

κλέλια κάτι τέτοιο, αλλά ήταμ πιο όμορφο, σαν βαλιτσάκι, είχε λιγότερα πραγματάκια και έκανε γύρω στα 20-25?... γμτ... δε θυμάμαι που το είχα δει...

κορίτσια το ρενάκι τι κάνει? χάθηκε ή είναι ιδέα μου?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα τσιπουρίτσα και με το καλό να ξαναδείς τον μπεμπάκο σας και να του χαρίσεις και το ονοματάκι του!

Καλημέρα μανούλα Clelaki, που καιρός για ύπνο μεσημεριανό; Τα πρωινά ξυπνάω 9-10, σήμερα όμως ξύπνησα 9 παρά με τηλέφωνο από Εθνική και δεν ξανακοιμήθηκα, α το βράδυ συνέχισα τα προβατάκια μου μέχρι τις 6 και, μετά δε θυμάμαι τίποτα…….

Α! για πες εβδ. που γέννησες, να μπει σαν πληροφορία στη λίστα (πρόταση από μαμαλευτερακι)

Μπράβο μαμαλευτεράκι! Κάτι σε ρωτάω πιο πριν για την εβδομάδα σου και την ΠΗΤ σου, για δες…

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

το βρήκα!

http://www.mothercare.com/Mothercare-Ergonomic-Grooming-Set/dp/B000IVU09C/sr=1-9/qid=1284713081/ref=sr_1_9/277-4750985-2966839?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44539031&mcb=core

άντε να πάω να δω αν το έχουν στο κατάστημα... αλλιώς θα το παραγγείλω

κλέλια καλημέρα σε σένα και στην κουκλάρα σου!

δε σας είπα! χθες μου ήρθε και το πρώτο δωράκι για το μωράκι! από τρίτο πρόσωπο εννοώ γιατί εμείς της έχουμε ήδη ψωνίσει πολλά! φορμάκι με πάνα και γαντάκια σκουφάκι και σαλιάρα και καλτσάκια! άσπρα με λίιιιγο ροζάκι τρέλα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

μαμαλευτερακι στο είχα πει και προηγούμενη φορά αλλά μάλλον δεν το είχες δει, οπότε το ξαναλέω:

Στη λίστα σε έχουμε με ΠΗΤ 15/10, οπότε λογικά σήμερα είσαι 36 εβδ ακριβώς (εκτός αν είναι λάθος η ΠΗΤ σου...)

Να φανταστείς εγώ που έχω ΠΗΤ 28/10 (δηλαδή 13 ημέρες αργότερα από εσένα) είμαι σήμερα 34+1 εβδ, άρα κάτι δεν έχεις μετρήσει σωστά;

Γιωτιτσα καλημέρα!!!!!!!! Τρέξε να παραλάβεις Γουίνι!!!!! Τέλεια!!!!!!

ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΛΕΙΝΩ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ 26 -9 ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΣΟ

ΑΓΚΕΛΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ? γίνετε ?ΤΩΡΑ το ειδα για τις 15 -10

Καλέ 26 -10 κλείνω 40 εβδομάδες πως τα γράψαμε λάθος παντός εγώ είμαι 34 και 4 ήμερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...