Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δέσποινα, θέλει να σε παιδέψει ο μπέμπαρος για να τα ξεχάσεις όλα όταν τον δεις!!!:P

ναι ναι!!! θα φαει καμια φαπα ξεγυρισμενη που με ταλαιπωρει ετσι ο μουργος!!!αντρες παιδι μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι!!! θα φαει καμια φαπα ξεγυρισμενη που με ταλαιπωρει ετσι ο μουργος!!!αντρες παιδι μου!!

Κι εγώ σου λέω πως όταν τον δεις θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δεσποινάκι πονάς καλό μου ε; Σε ταλαιπωρεί πολύ ο μπεμπούλης σου! Λοιπόν όταν βγει δώσ' του μια σφιχτή αγκαλιά και όλα θα περάσουν!!!!!!!!!!!!!

Υπομονή περνάει ο καιρός και καταφτάνει το 2ο ζουζουνάκι σου!!!!

Φιλάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

1001 - 1002 - 1003... sheep510x285.jpg

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημεραααα! φτιαχνω καφεδακια και σας σερβιρω αμεσως! ξυπνηστεεε...

αχ εσυ angelique κοιμησου λιγο παραπανω γιατι αποτι ειδα ειχες καταμετρηση προβατων...θα σου φερω καφεδακι πιο μετα..:tongue:

αντε να ρθει και η κουνια μας σημερα...

αντε να κανουμε και nst να δουμε τι θα γινει..

σημερα ειμαι 37η εβδομαδα!!!!

δεσποινακι υπομονη..ο μπουμπουκος ε-ε-ερχεται!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες μου...

Αγγελικη ετσι οπως το πηγαινες θ'ανοιγες μαντρι :tongue::tongue::tongue:

Αχ κοριτσια μολις μιλησα με την γιατρο μου,μαλλον μου λεει δεν εχεις πολυ γαλα , θα δοκιμασουμε και με χειροκινητο θηλαστρο για λιγο να δουμε πως παει και πραττουμε.Το θεμα ειναι οτι η μικρη προτιμαει μονο το ενα βυζακι το αλλο δεν το καταδεχεται ....

καλα με μεγαλα κεφια η clelia.. γελαω με περιγραφη κωμικοτραγικων γεγονοτων με παιδιατρους...

καλε ΦΩΤΕΙΝΗ γραψε μας υψος, βαρος μπεμπας

στα δικα μου τωρα. Ιδανικες συνθηκες για φυσιολογικο τοκετο...ΑΛΛΑ παλι πιεση 14 / 8.

αυριο παω για καρδιοτοκογραφημα (80 ευρω παρακαλω) και αν οντως εχω προβληματακι θα προγραμματισουμε τον τοκετο (φυσιολογικο).

α και το μωρακι βγηκε κατα μια βδομαδα μικροτερο αυτη τη φορα...μπορει λεει λογω πιεσης δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε:cry::cry::cry: παντως φτασαμε τα 3 κιλα!

μαμυνακι γεννηθηκε 2600 ακριβως :P και 47cm...

Αχ παιδια μου ειναι τοσο ησυχη που λυπαμαι να την ξυπνησω για να την ταισω το βραδυ .... τρωει κοιμισμενη ,κανει μπανιο κοιμησμενη... λετε οταν μεγαλωσει να κανει και σεξ κοιμισμενη ????

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα τσουπρες μου...

Αγγελικη ετσι οπως το πηγαινες θ'ανοιγες μαντρι :tongue::tongue::tongue:

Αχ κοριτσια μολις μιλησα με την γιατρο μου,μαλλον μου λεει δεν εχεις πολυ γαλα , θα δοκιμασουμε και με χειροκινητο θηλαστρο για λιγο να δουμε πως παει και πραττουμε.Το θεμα ειναι οτι η μικρη προτιμαει μονο το ενα βυζακι το αλλο δεν το καταδεχεται ....

μαμυνακι γεννηθηκε 2600 ακριβως :P και 47cm...

Αχ παιδια μου ειναι τοσο ησυχη που λυπαμαι να την ξυπνησω για να την ταισω το βραδυ .... τρωει κοιμισμενη ,κανει μπανιο κοιμησμενη... λετε οταν μεγαλωσει να κανει και σεξ κοιμισμενη ????

:P:p:p:p:p:p

καλημερα φωτεινουλα..συνεχισε τις προσπαθειες θηλασμου..θελει πεισμα..οσο πιο ρουφαει τοσο πιο πολυ γαλατακι θα κατεβαινει..

αντε μπεμπα και στο αλλο βυζακι...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερουδια κοπελες!πως ξημερωσαμε?μια χαρα κοιμηθηκα εγω,ξυπνησα ομως με πονακια...περασανε κανα 10λεπτο μετα και τωρα πινω καφεδακι αραχτη στον καναπε.

mamounaki αν ειχα carrefour εδω κοντα θα πεταγομουν...αλλα το κοντινοτερο σε μενα απεχει μερικα χλμ.

φωτεινη μου μια χαρα το κοριτσακι σου!μινιον κουκλιτσα!ολα καλα θα πανε με το θηλασμο,εχω ακουσει οτι η επιμονη και η υπομονη κανουν θαυματα!οσο για οταν μεγαλωσει...χλωμο το κοβω να κοιμαται στο σεξξξξξξξξ....χαχαχαχχαχα!!!

δεσποινα ο κουκλος σου εεερχεται!!!και σου κανει κολπα απο τωρα για να σε προετοιμασει...και να σε ενημερωσει οτι ειναι ζορικος!λες να γεννησεις πρωτη η θα περιμενετε εμας???

αυπνιες αγγελικουλα?πω πωωω προβατακια!!!κανε νανι τωρα,ωραιος ο πρωινος υπνος!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλημερα βασω! ελληνικουλι πινεις?

οταν λες οτι κοιμηθηκες πολυ καλα θες να πεις οτι δεν ξυπνας ενδιαμεσα για πιπι? το πας σερι βρε θηριο?

εγω τουλαχιστον 3 φορες ξυπναω ενδιαμεσα:-(:-(:-(

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδιαααααααααα!!!!!:P:p:p

τι μου κανετε οι πρωινες???πωπω εγω ψιλοκοιμαμαι ορθια ειχε παρτυ μαλλον η δικια μου χθες το βραδυ αποχαιρετιστηριο στην γειτωνια της και δεν ηρεμουσε με τιποτα.:lol::lol:

Βασω μου ευχαριστω για την βοηθεια με τα πραγματα αλλα παλι η ανισορροπη δεν εκλεισα νεσεσερ!!!:mrgreen::mrgreen:

Αντζελικα μου τι θα γινει κοριτσι μου με την περιπτωση σου θα τα κλεισεις τα ματακια σου να κοιμηθεις λιγο ή ετσι θα το πας μεχρι να γεννησεις????παλιοκουκουβαγακι!!!:tongue::tongue::tongue:

Αμαν ρε Κλελουκο ειμαστε και γκαστρωμενες γυναικες θα γεννησουμε πριν την ωρα μας ετσι που τα γραφεις!!!τρελαρα!!!:lol::lol::lol:

Φωτεινουλα μου και εγω με τοσο διαβασμα που εχω ριξει για τον θηλασμο το μονο που μπορω να σου πω ειναι κανε κουραγιο μην τα παρατας συνεχισε και ας ειναι παιδεμα θα σου κατεβασει και αλλη ποσοτητα η μπουμπου οσο την βαζεις και την ξαναβαζεις!!!!

Μαμουνακι μου πολλα πραγματακια σημερα ε???ωραια μερα θα ειναι θα δεις!!!φτου σκορδα!!!

Δεσποινιω μου μην παιδι μου τον λες ετσι και ειναι κανενας πεισματαρης και γαιδουρεψει και δεν βγαινει για αντιπηνα!!!εσυ θα το δελεαζεις...θα λες ελα αγορινα μου στην μανουλα ελα να δεις τι θα σου δωσει ελα εχει και σοκολατιτσα...τετοια θα λες καταλαβες???εεεεε και στο κατω κατω κυρια μου τωρα εγινε το παιδι 38 εβδομαδες κατσε........αααααααααααα......μα πια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τσιπουριτσα μου ο μικρος περδικι ειναι ετσι???ολα καλα???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...

σημερα και αυριο η μπεμπιλινο εχει -50% σε πανες στα carrefour..

να παρουμε κανα κουτακι? ή ειναι υπερβολη:?::?::?:

Εγω με τοσα κουπονια που εχω μαζεψει κοιταω τις ημερομηνιες που εχουν για ληξη του κουπονιου και περνω ...ηδη εχω 4 πακετα πανες και χτες ο αδερφος μου πηρε για τον γιο του πηρε και για την ανιψια του χαχαχαχ και λεει ..."Ωχ της ανιψιας μου εχουν 4,50 ευρω και του γιου μου 20 ευρω μηπως να του βαλουμε μικροτερα? " και πεθαινει η νυφη μου στα γελια χαχαχα

:P:p:p:p:p:p

καλημερα φωτεινουλα..συνεχισε τις προσπαθειες θηλασμου..θελει πεισμα..οσο πιο ρουφαει τοσο πιο πολυ γαλατακι θα κατεβαινει..

αντε μπεμπα και στο αλλο βυζακι...

Τωρα σε λιγο θα κανω το βγαλω με χειροκινητο θηλαστρο που εχω.Μου ειπε η γιατρος μου που την πηρε και της το ειπα οτι να δοκιμασουμε ετσι για λιγο να δουμε πως θα παει κι αν βγαζω γαλα.Αν βγαζω γαλα θελει προσπαθεια, αν παλι δεν βγαζω να προσπαθησω να βγαλω οσο βγαλω για κανενα μηνα να παρει γαλα δικο μου η μικρη και μετα το κοβουμε.Παντως δεν εχει πετρωσει ειναι τοσο μαλακο το στηθος μου οπως πριν.Μηπως εχω γαλα light και δεν χορταινει η μικρη? χαχαχαχ

Καλημερουδιαααααααααα!!!!!:P:p:p

τι μου κανετε οι πρωινες???πωπω εγω ψιλοκοιμαμαι ορθια ειχε παρτυ μαλλον η δικια μου χθες το βραδυ αποχαιρετιστηριο στην γειτωνια της και δεν ηρεμουσε με τιποτα.:lol::lol:

Βασω μου ευχαριστω για την βοηθεια με τα πραγματα αλλα παλι η ανισορροπη δεν εκλεισα νεσεσερ!!!:mrgreen::mrgreen:

Αντζελικα μου τι θα γινει κοριτσι μου με την περιπτωση σου θα τα κλεισεις τα ματακια σου να κοιμηθεις λιγο ή ετσι θα το πας μεχρι να γεννησεις????παλιοκουκουβαγακι!!!:tongue::tongue::tongue:

Αμαν ρε Κλελουκο ειμαστε και γκαστρωμενες γυναικες θα γεννησουμε πριν την ωρα μας ετσι που τα γραφεις!!!τρελαρα!!!:lol::lol::lol:

Φωτεινουλα μου και εγω με τοσο διαβασμα που εχω ριξει για τον θηλασμο το μονο που μπορω να σου πω ειναι κανε κουραγιο μην τα παρατας συνεχισε και ας ειναι παιδεμα θα σου κατεβασει και αλλη ποσοτητα η μπουμπου οσο την βαζεις και την ξαναβαζεις!!!!

Μαμουνακι μου πολλα πραγματακια σημερα ε???ωραια μερα θα ειναι θα δεις!!!φτου σκορδα!!!

Δεσποινιω μου μην παιδι μου τον λες ετσι και ειναι κανενας πεισματαρης και γαιδουρεψει και δεν βγαινει για αντιπηνα!!!εσυ θα το δελεαζεις...θα λες ελα αγορινα μου στην μανουλα ελα να δεις τι θα σου δωσει ελα εχει και σοκολατιτσα...τετοια θα λες καταλαβες???εεεεε και στο κατω κατω κυρια μου τωρα εγινε το παιδι 38 εβδομαδες κατσε........αααααααααααα......μα πια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τσιπουριτσα μου ο μικρος περδικι ειναι ετσι???ολα καλα???:roll:

Τωρα εβαλα να δω ενα σιντι που μου δωσανε στο ΙΑΣΩ να δω τι λεει κι εκει μεσα... ισως να μην κραταω κι εγω καλα το στηθος μου η την μικρη τι να πω??:(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινη άσε τον κάθε ανεγκέφαλο(σόρι για την έκφραση αλλά δεν μπορώ πια άλλο, έλεος!!!) παιδίατρο να λέει ό,τι θέλει...πάρε το swing της medela και ξεκίνα αντλήσεις...Όσο υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά....Όλες οι μάνες μπορούν να θηλάσουν.

Καλημέρα, φεύγω για το αεροδρόμιο!

Μπεμπαρίκο, σου' ρχομαι!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Φωτεινη συμφωνω οτι σου λεει μαλλον χαζομαρες ο παιδιατρος...εγω δεν καταφερα ΠΟΤΕ να βγαλω πανω απο 30 ml με θηλαστρο!! και ειχα πολυ γαλα..αν πιεζα το στηθος πεταγοταν μεχρι την απενταντι γωνια (αγελαδα λεμε)..οποτε δεν το καταλαβαινω αυτο που σου λεει!!:confused::confused:

αν πιστευεις οτι δεν εχεις αρκετο γαλα βαζε τη μικρη πιο συχνα στο στηθος..και κανε υπομονη τις πρωτες 6 εβδομαδες μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος..μετα θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα..τωρα αν δεις οτι κουραζεσαι, το παιδι πειναει, η οτι σου εχει μαμηθει η ψυχολογια (γιατι αυτο ειναι το χειροτερο) δωσε και λιγο συμπληρωμα δεν χαλασε και ο κοσμος!!! και εγω εδινα στην αρχη για καμια 10αρια μερες τα απογευματα (αφου ομως παντα το παιδευα με το βυζι αλλα το απογευμα μου εβγαζε το λαδι εκλαιγε συνεχεια σαν να πειναει) μεχρι που σταματησε να γκρινιαζει και συνεχισαμε για 7 μηνες μονο με το γαλα της μαμας αγελαδας και ολα οκ!!! υπομονη ειναι πακετο ο θηλασμος!! οι περισσοτερες γυναικες τα παιζουν στην αρχη!!

καλημερα βασω! ελληνικουλι πινεις?

οταν λες οτι κοιμηθηκες πολυ καλα θες να πεις οτι δεν ξυπνας ενδιαμεσα για πιπι? το πας σερι βρε θηριο?

εγω τουλαχιστον 3 φορες ξυπναω ενδιαμεσα:-(:-(:-(

ελληνικο πινω χειμωνα-καλοκαιρι το πρωι,με τονωνει και δε μου χαλαει και το στομαχι.κοιμηθηκα πολυ καλα εννοω οτι σηκωθηκα 3-4 φορες για πιπι και νερο,απλα μετα ξανακοιμηθηκα σχεδον αμεσως.επιπλεον επεσα στις 10 και σηκωθηκα 8 παρα,ολα οκ δηλαδη!;)

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...