Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτηνει αγάπη μου αν σου ζήσει τι να πω είμαι συγκινημένη που είσαι εδώ κοντα μας αγκαλιά με την μπουμπου σου θέλω τόσα να σε ρωτήσω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Clelia και Νένα τι υπέροχα τα νέα σας! Μακάρι και οι υπόλοιπες να έχουμε καλές γέννες και ήσυχα μωράκια!

Όσο για τη λίστα, όλα αυτά για το μωρό είναι απαραίτητα; Δε στα προμηθεύει το νοσοκομείο, πχ χρειάζονται οι γάζες, οι πάνες, το οινόπνευμα; Εμάς μας είπαν στα μαθήματα στο Έλενα να μη πάρουμε τίποτα για το μωρό, μόνο ρουχαλάκια αν θέλουμε να τα βάλουμε τα δικά μας και καμιά πετσετούλα.

Τα παρέχει αλά θέλω να τα έχω διπλά μου γιατί έχω το μωρό διπλά μου και δεν μπορώ να τρέχω στο δωμάτιο περιποιήσεις και έτσι τα παίρνω όλα μονή μου να είμαι καλυμμένη ;););););)

clelia ακομα γελαω με τη μεθυσμενη, φαφουτα παιδιατρο..καλά που τη ζυγισε τη μικρη...χαχαχα...

και τον ικτερο με το ματι???ολα απο αποσταση τα εξεταζε??:P:p:p

σε γενικες γραμμες τελεια γεννα..και το κουκλακι σου φαγανο ε?

nenaki ακρατεια ε? κ γω ελπιζω ναναι προσωρινο..δε λεει με τις tena συνεχεια:P:pπεραστικα στη μεγαλη κορουλα! οσο για τα ραμματα λογικο ειναι να πονας..4 κιλα παιδι εβγαλες!!!

φωτεινουλα προσεχε τη μπεμπα βρε...μην την ξαναριξεις κατω:P:p

θα σου δειξει αυριο η παιδιατρος πως να την θηλασεις..και ολα θα πανε καλα!! don't panic

μαμαλευτερακι πολυ καλη η λιστα σου..και η λιμα απαραιτητη..ΣΩΣΤΗ!!

Γιωτιτσα ωραια τα νεακια απο ενδοκρινολ. μετα τη λοχεια κανεις και ενα checkup θυροειδη..ολα καλα!

παω να ετοιμαστω γιατι εχουμε υπερηχοοοο!φιλακια!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

cl

μαμαλευτερακι πολυ καλη η λιστα σου..και η λιμα απαραιτητη..ΣΩΣΤΗ!!

!

Έχω κάνει διατριβή στο θέμα βαλίτσα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να σου σπάσει νύχι και αν γδέρνεις το μωρό ?

όχι όχι

Φωτεινή πήγατε στο σπιτάκι σας ε;;;; μπράβο!!!!!!!!!

η αδελφή μου που ο μικρός της δεν ήθελε τον ένα βύζο στην αρχή είχε πάρει θηλές σιλικόνης και μια χαρά! μπορείς επίσης να αποτανθείς σε μία σύμβουλο γαλουχίας για να σε βοηθήσει, από ότι έχω καταλάβει θέλει λίγη επιμονή στην αρχή και μετά πάει τραίνο το θέμα :)

Ηλιάννα έχεις κάνει όντως διατριβή μου φαίνεται! χιχιχιχιχι

Μαμουνάκι καλό υπέρηχο!

Διαφημίσεις

Γιώτα μου τέλεια τα νέα σου!!!

Φωτεινή πάρε θηλές σιλικόνης!! Θα σε σώσουν!! Εγώ παρόλο που έχω ρόγα (όχι καμιά τρελλή, περίπου 1.5 εκ πετάει) και την έπιανε μια χαρά το μωρό, επειδή υπέφερα από τις πρώτες ρουφηξιές της, έφτασα σε σημείο να φτάνει η ώρα να θηλάσω και τρόμαζα με την σκέψη. Μου είχε πει η μαία και μου έφερε η μαμά μου θηλές σιλικόνης: καμία σχέση ο πόνος... Τπτ απολύτως, απειροελάχιστα στην αρχή... Πάρε θηλές σιλικόνης!!

Και εμένα η λίστα μου φαίνεται πολύ μεγάλη, αλλά εγώ γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ. Εκεί δεν χρειάζεται να πάρεις ούτε πετσέτες, ούτε σεντόνια, τπτ!! Μόνο τα δικά σου πράγματα... Πάρτε και κανα βιβλιαράκι αν βαρεθείτε...

mamounaki αυτή που έλεγξε το παιδί με το μάτι ήταν χθες η παιδίατρος που ήρθε σπίτι: άλλη και τούτη!!! Είναι και συστημένη από την κουμπάρα μου: όταν εξέταζε την Ελισάβετ, της έπεσε το μαραφέτι που εξετάζει τα αυτάκια ανάμεσα στο χεράκι και το κεφαλάκι της :evil: :evil: !! Και αυτό το μαραφέτι είναι μασίφ σίδερο, ατσάλι δεν ξέρω τι σκ@τ@!!. Εννοείται πως χ@στηκε πάνω της και μας είπε ότι δεν της έχει ξανατύχει ποτέ της τέτοιο πράγμα... Εγώ όμως σπάστηκα!! Επιπλέον δεν μας έκοψε απόδειξη για 80 ευρώ. Εννοια της και αύριο θα της τηλ ο σύζυγος και θα της πει "Επί τη ευκαιρία που θα έρθεις, δεν μας φέρνεις και την αποδειξούλα επειδή μου τα επιστρέφει το ταμείο μου? Ξέρουμε ότι προχθές που ήρθες δεν ήσουν προετοιμασμένη, σε πήραμε τελευταία στιγμή κλπ. Σήμερα όμως σου υπενθυμίζω να μας την φέρεις" (και ας τολμήσει τα μα-μου-σου-του). Και τελευταίο: ενώ λέει ότι είναι εντατικολόγος στο ΜΗΤΕΡΑ, δεν την ξέρει κανείς εκεί. Στην κάρτα της γράφει σκέτο "εντατικολόγος". Μας έλεγε κάτι ιστορίες για αγρίους ότι είναι κάτι σαν εξωτερικός συνεργάτης στο ΜΗΤΕΡΑ, αλλά επειδή αυτό απαγορεύεται κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν... Ότι επικρατεί ένα περίεργο καθεστώς στο ΜΗΤΕΡΑ και για μένα κολοκύθια τούμπανα. Σαν να μας έλεγε παραμυθάκι για να δικαιολογηθεί γιατί επισήμως δεν είναι στο ΜΗΤΕΡΑ. Ανεπισήμως τους είναι απολύτως απαραίτητη βέβαια...

Πω!! Τώρα που τα γράφω ξανασπάστηκα!!! Μάλλον θα την φέρω αύριο εδώ και μετά τζους!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Όμορφα τα νέα από τις μανούλες και τις κορούλες τους!

Κλειώ σε όλες τις κουλές παιδιάτρους έπεσες, άλλαξε την σίγουρα…

Νένα ακόμα ταλαιπωρείται η μεγάλη σου; Υπομονή και με την ακράτεια, θα περάσει δεν μπορεί…

Φωτεινούλα, πω πω σοκ…… με τη μικρή! Προσοχή κοριτσάρες μου!

Γιωτίτσα όλα θα πάνε καλά και με το θυρεοειδή!

μαμουνακι καλό υπέρηχο!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μαμαλευτερακη εδω ειμαι τι αποριες εχεις?:P:p

Κλελια μου να σου ζησει δεν τα ειπαμε εμεις νομιζω... Ειδες ηθελε και η δικη μου η τσουπρα να ερθει παρεα σας ....

θηλες ολως τυχαιως μου ειχε δωσει μια φιλη που γεννησε πριν 2 μηνες αλλα δεν τισ χρησιμοποιησε...

Λες να τις αποστειρωσω και να τις χρησιμοποιησω?? δεν ειναι κακη ιδεα εγω σκεφτηκα αμεσως το θηλαστρο που κι αυτο το εχω προμηθευτει.

Τωρα εχει κατσει με τον μπαμπα της στο καναπε και μιλανε τωρα τι λενε δεν μου λενε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλα με μεγαλα κεφια η clelia.. γελαω με περιγραφη κωμικοτραγικων γεγονοτων με παιδιατρους...

καλε ΦΩΤΕΙΝΗ γραψε μας υψος, βαρος μπεμπας

στα δικα μου τωρα. Ιδανικες συνθηκες για φυσιολογικο τοκετο...ΑΛΛΑ παλι πιεση 14 / 8.

αυριο παω για καρδιοτοκογραφημα (80 ευρω παρακαλω) και αν οντως εχω προβληματακι θα προγραμματισουμε τον τοκετο (φυσιολογικο).

α και το μωρακι βγηκε κατα μια βδομαδα μικροτερο αυτη τη φορα...μπορει λεει λογω πιεσης δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε:cry::cry::cry: παντως φτασαμε τα 3 κιλα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

αχ κοριτσακια καφεδακι του οκτωβρη...εγω γεννησα την κορουλα μου 25/10/2007και σαν χτες μου φαινετε σε λιγες βδομαδες ομως κλεινει τα 3...με το καλο σας ευχομαι ολες και οσες εχετε γεννησει να σας ζησουν τα μωρακια σας....

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε ΙΩΑΝΝΑ 20, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!!!!

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που διαβάζω στην υπογραφή σου...

Να είσαι καλά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Λοιπόν, σας διαβάζω παραπάνω από μία ώρα, και εμένα με έπιασαν τα κλάμματα με την αντίδρασή σας όταν γέννησα... όπως επίσης και με το τραγούδι του Sakis, το οποίο από την αρχή μέχρι το τέλος αναφέρεται στην μικρή μου (οσονούπω και στα μπεμπίνια σας)...

Θα γράψω και εγώ την ιστορία τοκετού μου στο θέμα που μου άνοιξε το λατρεμένο μου vasdelόπαιδο (προς το παρόν κορίτσια ούτε που το έχω κοιτάξει, ήθελα να μάθω τα νέα σας)...

Σχετικά με τις σερβιέτες λοχείας όσες ρωτάνε: εγώ είχα λίγο αίμα (πλέον ελαχιστότατο) αλλά από το μαιευτήριο δεν χρησιμοποίησα δικές μου σερβιέτες - που θα μπορούσα άνετα. Χρησιμοποιούσα μία τεράστια λοχείας και δεν αγχωνόμουν για... ατυχηματάκια...

Λοιπόν: η καισαρική μου δεν πόνεσε διόλου. Την ημέρα του τοκετού προς το απόγευμα ένιωθα λίγο πόνο όταν κινούμουν, αλλιώς τπτ. Το βράδυ ζήτησα και μου έκαναν παυσίπονη για να μην πονέσω όταν κοιμάμαι... Αφού να φανταστείτε όταν ήρθε η νοσηλεύτρια για να μου την κάνει με βρήκε ξαπλωτή στα πλάγια και έμεινε έτσι :shock:, μου λέει "Καλά βρε θηρίο!! Εσύ έκανες καισαρική??".

Βέβαια σήμερα θα μου βγάλει εντελώς την γάζα η μαμά μου και θα είμαι με pulvo και ψιλο-χ@ζομαι πάνω μου μήπως και πονάω...

Η μικρή κορίτσια μου είναι πολύ ήσυχη φτου φτου της!!! Κλαίει μόνο όταν πεινάει! Αλλιώς τπτ, μόνο κάτι φωνούλες βγάζει και τρελλαίνομαι!! Θηλάζουμε αποκλειστικά και αυτό έχει πολύ πλάκα: ή που θα θηλάζει, θα σταματάει για 30' μάξιμουμ και μετά πάλι θέλει βυζί, ή που θα έχει χορτάσει και δεν θα ξυπνάει για να φάει, ούτε μετά από 3 ώρες - έχει πολύ πλάκα!! Με έχει κατουρήσει, με έχει χέσει :D!!

Η συνέχεια αργότερα, το νινί θέλει βυζί τώρα!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Η χρύσα σήμερα γεννάει ή την άλλη Πέμπτη ? Έχω χάσει τις μέρες!!

Κλειώ....ήμουν απόλυτα σίγουρη για σένα ότι ο θηλασμός θα πάει σούπερ....

Είμαι πολύ χαρούμενη....

Μπράβο σας !!!:P

Εγώ το μόνο που κάνω στο σπίτι είναι να θηλάζω! Όλα τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η μαμά μου, η οποία μαγειρεύει και δεν σφουγγαρίζει με palmolive. Ο σύζυγος κάνει ό,τι του πω και προς το παρόν έχει οργώσει τους δρόμους για εξωτερικές δουλειές... Έχω γυναίκα που καθαρίζει και σιδερώνει, οπότε δεν κάνω τπτ απολύτως.

.

Και πολύ καλά κάνεις!!!! Όλοι οι άλλοι θα ασχολούνται με τα υπόλοιπα και εσύ με την μικρούλα σου!!! Κάνεις την πιο σημαντική δουλειά! Μεγαλώνεις ένα νεογέννητο με το γάλα σου!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλησπερα κοριτσια! ολα σουπερ βλεπω!!

Κλειω μου εχεις ξετρελαθει; στα λεγαμε δεν στα λεγαμε;:Dη κορουλα σου ειναι μια κουκλα!! Για τους παιδιατρους τι να πω!!χτυπησες τζακ ποτ!!:confused::confused:

Νενακι τι πακετο εχεις φαει με τη χριστιαννα!!! αυτο ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος!! να προσεχεις την μπουμπου!!!ειδα χθες και τις φωτο και γελουσα γιατι παλι κλωνος νενας βγηκε!!!:tongue::tongue::tongue: τι κανεις μαρη και βγαινουν ιδια τα μικρα με σενα;πες μας και εμας που χασαμε απο χερι!!:tongue: ειναι πανεμορφη!!! και ζηλευω τρελα που ειναι τοσο ησυχη!!!

φωτεινη μην φρικαρεις με το θηλασμο θα στρωσουν τα πραγματα!! η αρχη ειναι παντα δυσκολη..θα βρειτε το ρυθμο σας και ολα θα πανε μια χαρα...αυτο με το κουνακι μονο που το διαβασα χεσ@#%$τηκα πανω μου!!! οσο για τη μικρη τι να πω; η 10η σεπτεμβριου βγαζει κουκλια!!!:D:D

μαμουνιτσα ολα βαινουν καλως!! μια χαρα φυσιολογικοτατα θα γεννησεις θα δεις!!!

γιωτιτσα, liana, και τσιπουριδιον και αγγελικουλα, ηλιαννα και τα λοιπα :tongue::tongue:πολλες φιλουμπες!!!

εγω ως συνηθως ακομα ποναω ....και απο γεννα τιποτις..ΟΥΣΤ!!!:evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...