Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελάρες μου!!!!!!

Περιμένουμε νεάκια από γιατρούλιδες!

Τσιπουράκι μου όλο κεράσματα μας είσαι: καφεδάκια, σκορδάκια, τραγουδάκια :tongue:

Σας φιλώ!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chris 81

χτες σφράγισα βαλίτσα να σου πω τι έβαλα μεσα

νυχτικά –

εσώρουχα-

κάλτσες-

σουτιέν

–παντόφλες

σερβιέτες-

επιθέματα-

χαρτομάντιλα-

χαρτοπετσέτες

χτένα-

μπιστολάκι-

βούρτσα-

λακ-

κοκαλάκι

-τσιμπιδάκια

οδοντόκρεμα-

οδοντόβουρτσα-

μαντιλάκια καθαρισμού προσώπου

- κρεμά ημέρας

κραγιόν –πούδρα-μεικαπ - ρουζ κτλ

αφρόλουτρο

-ξυραφάκια

–λίμα –

φορτιστή κινητού

–κάμερα –

μηχανί -

υποσεντονα -

κρεμά για θηλές

–κρεμά για ραγάδες

– κρεμά για αιμορροΐδες

– ενυδατική σώματος

πετσέτες –

πατονετεσ-

καθαρό οινόπνευμα

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ εγώ θα το περιποιέμαι

φορμάικα για τον μικρό

φανελάκια

σκουφάκι

ένα καπελάκι

κατλσούλες

γαζούλες για αφαλό

μπεταντιν

αφρόλουτρο

μπουρνούζι

πετσετούλες για το κωλαράκι

σαλιάρες και πανάκια ρεψίματος

πλαστικά ποτήρια

-εμφιαλωμένο νερό-

χυμούς-

σοκολάτες

πάνες για το μωρό

μωρομαντιλα

υπόθετα λοναριν κ ντεπόν (αχρείαστα να είναι )

αυτά έβαλα μέσα και είναι λίγα νομίζω τα απαραίτητα πήρα ;););)

:tongue::tongue:

Λοιπόν, σας διαβάζω παραπάνω από μία ώρα, και εμένα με έπιασαν τα κλάμματα με την αντίδρασή σας όταν γέννησα... όπως επίσης και με το τραγούδι του Sakis, το οποίο από την αρχή μέχρι το τέλος αναφέρεται στην μικρή μου (οσονούπω και στα μπεμπίνια σας)...

Θα γράψω και εγώ την ιστορία τοκετού μου στο θέμα που μου άνοιξε το λατρεμένο μου vasdelόπαιδο (προς το παρόν κορίτσια ούτε που το έχω κοιτάξει, ήθελα να μάθω τα νέα σας)...

Σχετικά με τις σερβιέτες λοχείας όσες ρωτάνε: εγώ είχα λίγο αίμα (πλέον ελαχιστότατο) αλλά από το μαιευτήριο δεν χρησιμοποίησα δικές μου σερβιέτες - που θα μπορούσα άνετα. Χρησιμοποιούσα μία τεράστια λοχείας και δεν αγχωνόμουν για... ατυχηματάκια...

Λοιπόν: η καισαρική μου δεν πόνεσε διόλου. Την ημέρα του τοκετού προς το απόγευμα ένιωθα λίγο πόνο όταν κινούμουν, αλλιώς τπτ. Το βράδυ ζήτησα και μου έκαναν παυσίπονη για να μην πονέσω όταν κοιμάμαι... Αφού να φανταστείτε όταν ήρθε η νοσηλεύτρια για να μου την κάνει με βρήκε ξαπλωτή στα πλάγια και έμεινε έτσι :shock:, μου λέει "Καλά βρε θηρίο!! Εσύ έκανες καισαρική??".

Βέβαια σήμερα θα μου βγάλει εντελώς την γάζα η μαμά μου και θα είμαι με pulvo και ψιλο-χ@ζομαι πάνω μου μήπως και πονάω...

Η μικρή κορίτσια μου είναι πολύ ήσυχη φτου φτου της!!! Κλαίει μόνο όταν πεινάει! Αλλιώς τπτ, μόνο κάτι φωνούλες βγάζει και τρελλαίνομαι!! Θηλάζουμε αποκλειστικά και αυτό έχει πολύ πλάκα: ή που θα θηλάζει, θα σταματάει για 30' μάξιμουμ και μετά πάλι θέλει βυζί, ή που θα έχει χορτάσει και δεν θα ξυπνάει για να φάει, ούτε μετά από 3 ώρες - έχει πολύ πλάκα!! Με έχει κατουρήσει, με έχει χέσει :D!!

Η συνέχεια αργότερα, το νινί θέλει βυζί τώρα!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Η χρύσα σήμερα γεννάει ή την άλλη Πέμπτη ? Έχω χάσει τις μέρες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λοιπόν, σας διαβάζω παραπάνω από μία ώρα, και εμένα με έπιασαν τα κλάμματα με την αντίδρασή σας όταν γέννησα... όπως επίσης και με το τραγούδι του Sakis, το οποίο από την αρχή μέχρι το τέλος αναφέρεται στην μικρή μου (οσονούπω και στα μπεμπίνια σας)...

Θα γράψω και εγώ την ιστορία τοκετού μου στο θέμα που μου άνοιξε το λατρεμένο μου vasdelόπαιδο (προς το παρόν κορίτσια ούτε που το έχω κοιτάξει, ήθελα να μάθω τα νέα σας)...

Σχετικά με τις σερβιέτες λοχείας όσες ρωτάνε: εγώ είχα λίγο αίμα (πλέον ελαχιστότατο) αλλά από το μαιευτήριο δεν χρησιμοποίησα δικές μου σερβιέτες - που θα μπορούσα άνετα. Χρησιμοποιούσα μία τεράστια λοχείας και δεν αγχωνόμουν για... ατυχηματάκια...

Λοιπόν: η καισαρική μου δεν πόνεσε διόλου. Την ημέρα του τοκετού προς το απόγευμα ένιωθα λίγο πόνο όταν κινούμουν, αλλιώς τπτ. Το βράδυ ζήτησα και μου έκαναν παυσίπονη για να μην πονέσω όταν κοιμάμαι... Αφού να φανταστείτε όταν ήρθε η νοσηλεύτρια για να μου την κάνει με βρήκε ξαπλωτή στα πλάγια και έμεινε έτσι :shock:, μου λέει "Καλά βρε θηρίο!! Εσύ έκανες καισαρική??".

Βέβαια σήμερα θα μου βγάλει εντελώς την γάζα η μαμά μου και θα είμαι με pulvo και ψιλο-χ@ζομαι πάνω μου μήπως και πονάω...

Η μικρή κορίτσια μου είναι πολύ ήσυχη φτου φτου της!!! Κλαίει μόνο όταν πεινάει! Αλλιώς τπτ, μόνο κάτι φωνούλες βγάζει και τρελλαίνομαι!! Θηλάζουμε αποκλειστικά και αυτό έχει πολύ πλάκα: ή που θα θηλάζει, θα σταματάει για 30' μάξιμουμ και μετά πάλι θέλει βυζί, ή που θα έχει χορτάσει και δεν θα ξυπνάει για να φάει, ούτε μετά από 3 ώρες - έχει πολύ πλάκα!! Με έχει κατουρήσει, με έχει χέσει :D!!

Η συνέχεια αργότερα, το νινί θέλει βυζί τώρα!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Η χρύσα σήμερα γεννάει ή την άλλη Πέμπτη ? Έχω χάσει τις μέρες!!

Αγαπούλα!!!!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3

όλα καλά όλα ανθηρά!!!!!!!!

μπράβο σας μάνα και κόρη άψογη συνεργασία όπως και στην εγκυμοσύνη!!!!

φτου φτου φτου!

το κρισάκι πάει για την επόμενη πέμπτη!

ερώτηση: τα ποδαράκια πότε αρχισες να τα νοιώθεις και να τα κουνάς μετά την επισκληρίδιο;

φιλί

Διαφημίσεις

Ήρθα! Η μικρή με δούλευε, έκανε 2 ρουφήγματα και νάνι

Τσιπουρίτσα μου δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό που με ρωτάς, μάλλον κατά τις 14.00 ? Δεν είμαι σίγουρη... Η επισκληρίδιος έγινε στις 7 η πρώτη δοκιμαστική δόση, και κατά τις 7.45 η full δόση...

Συνεχίζω: για να καταλάβετε ότι δεν πόνεσα με την τομή, η μοναδική φορά που την ένιωσα (πολύ άσχημα) ήταν όταν την 2η μέρα ήρθε μία παιδίατρος-γκάου που μας έλεγε βλακείες... Το αποκορύφωμα ήταν όταν είπε: "Πάω μέσα να την ζυγίσω και να την μετρήσω και έρχομαι" και έφυγε. Υπόψη: το μωρό ήταν μαζί μου ... Ποιανής μωρό πήγε να μετρήσει, δεν ξέρουμε!! Και βέβαια δεν ξαναήρθε εκείνη την ημέρα. Αφού να φανταστείτε όταν αναρωτιόμασταν πού πήγε, λέγαμε ότι θα την βρούμε στο μπαρ να συνεχίσει την κρασοκατάνυξη (διότι εγώ είπα ότι είναι ντίρλα). Και όταν το μωρό έπαθε λόξιγκα λίγο αργότερα είπαμε ότι μάλλον το φύσηξε στην μούρη και αυτό μέθυσε . Ε λοιπόν! Μετά από αυτά, με έπιασαν τα γέλια, να γελάω και να πεθαίνω στον πόνο και να μην μπορώ να σταματήσω!! Τότε όντως ένιωσα φριχτούς πόνους και ζήτησα παυσίπονη εκείνη την στιγμή. Αλλιώς τπτ από πόνο.

Υ.Γ. Όταν ξαναήρθε σε άλλη φάση η παιδίατρος-γκάου και μου έλεγε τα δικά της, επειδή μιλάει λίγο περίεργα (μάλλον της έλειπαν δόντια), και θυμούμενη εγώ τα της προηγούμενης μέρας, έσκασα στα γέλια στα μούτρα της, έτσι ξεδιάντροπα .

Η μπέμπα μου τελικά είχε ίκτερο! Λογικά η πρώτη μέτρηση (2,6) ήταν εντελώς λάθος διότι την ημέρα εξιτηρίου είχε 12, οπότε αποκλείεται τέτοια άνοδος στα καλά καθούμενα... Τέλος πάντων, ήρθε και την είδε παιδίατρος χθες, την είδε σταθερή στο 12 περίπου (με το μάτι) και θα έρθει και αύριο... Εννοείται πως δεν σταματάμε θηλασμό, άλλωστε κανείς δεν μου είπε κάτι τέτοιο...

Εγώ το μόνο που κάνω στο σπίτι είναι να θηλάζω! Όλα τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η μαμά μου, η οποία μαγειρεύει και δεν σφουγγαρίζει με palmolive . Ο σύζυγος κάνει ό,τι του πω και προς το παρόν έχει οργώσει τους δρόμους για εξωτερικές δουλειές... Έχω γυναίκα που καθαρίζει και σιδερώνει, οπότε δεν κάνω τπτ απολύτως.

Για να μην ξεχνιόμαστε:

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10)

ΠΗΤ:

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

Υπόψην η Ελισάβετ στα χαρτιά θεωρείται πρόωρη - αν και 3 κιλη (εδώ γελάμε :D).

Η μαμά της τελικά γέννησε στα +11 (σύμφωνα με τον γιατρούλη +9)

Αν θυμηθώ κάτι άλλο, πάλι θα σας γράψω κατεβατό...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κουκλιτσες!!!

αντε με το καλο οσες πανε γιατρουλη σημερα!!!!σημερα Πεμπτη,αντε φευγει και αυτη η εβδομαδα,την επομενη εχουμε νεες αφιξεις!!!αχ τι ωραια!!!

εμεις ειμαστε καλα,η χριστιαννα χειροτερευει...ελπιζω σε γρηγορη αναρρωση ρε γμτ...

κ εγω την ημερα της γεννας ειχα σερβιετα τενα,μετα τις κανονικες night της always.εχει 2 μερες δεν εχω αιμα,απλα καφε υγρα..το μονο κακο ειναι οτι εχω κατι σαν ακρατεια..μηπως απο τα ραμματα δε μπορω να σφιχτω,δε ξερω..ελπιζω να μη μεινει κουσουρι!!χαχα

τα ραμματα ελπιζω να πεσουν γρηγορα και να μη με ενοχλουν,γιατι ειμαι σαν σπασμενη βαρκα..

με το θηλασμο τα παμε πολυ καλα,πως τα καταφερνει η μικρη και με κανει χαλια στα γαλατα δε μπορω να καταλαβω!!!

αχ αυτα ειναι τα ωραια!!χαχαχ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

clelia και νενα τι καλα που ειστε σπιτι με τα μωρουλινια σας!!!κουκλαρες μαμαδες και κορακλες!!!

κοριτσακια εσεις που εχετε ηδη γεννησει και οι δευτερομανουλες για ριξτε μια ματια σε αυτα που λεμε παραπανω για το τι θα χρειαστουμε τελικα στο μαιευτηριο...εχω μπερδευτει!πειτε τη γνωμη σας...σμουτς!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ax κοριτσια Κλειω και Νενάκι τι ωραία και τρυφερά τα νεα σας, ζηλευουμε θελουμε κι εμείς, αλλα ας μην βιαζόμαστε οσονούπω ερχονται και τα δικά μας.

Τα δικά μου νεα απο τον ενδοκρινολόγο είναι πολύ καλά, μου είπε να συνεχίσω τη διαιτούλα προληπτικά και να μετράω το σάκχαρο μια ώρα μετα το γευμα χωρίς βεβαια λεει να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφου οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές. Και μετα το σαραντισμό μου είπε να ελέγξουμε λίγο το θυροειδή γιατι του φάνηκε λίγο διογκωμένος, τωρα μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για το θυροειδή γιατι το παιδί εχει δικό του θυροειδή εδω και πολύ καιρό. Α ηπια και καφεδάκι εξω(οχι που θα αφηνα τη βολτίτσα) και ήταν σούπερ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

αυτα ειναι τα απαραιτητα μαμαλευτερακι???πω πωωω!!!ουτε τα μισα δεν εχω παρει!!!

Γεννώ σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν επιτρέπετε ο συνοδός καθόλη την ημέρα μόνο 2 ώρες επισκεπτήριο και επίσης έχω το μωρό μαζί μου στο δωμάτιο πρέπει να τα έχω όλα γιατί δεν μπορεί κάνεις να μου φέρει κάτι αν χρειαστώ μέχρι να γεννήσω όλο και κάτι ακόμη θα προσθέσω χιιχ

nenaki και Clelia ζείτε στιγμές απείρου καλουσσσσσσσσσσσσσς άντε να περάσουμε όλες από πανωωωωωωω

moytsssssssssssssssssssssssssssssss

:tongue::tongue:

Ax κοριτσια Κλειω και Νενάκι τι ωραία και τρυφερά τα νεα σας, ζηλευουμε θελουμε κι εμείς, αλλα ας μην βιαζόμαστε οσονούπω ερχονται και τα δικά μας.

Τα δικά μου νεα απο τον ενδοκρινολόγο είναι πολύ καλά, μου είπε να συνεχίσω τη διαιτούλα προληπτικά και να μετράω το σάκχαρο μια ώρα μετα το γευμα χωρίς βεβαια λεει να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφου οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές. Και μετα το σαραντισμό μου είπε να ελέγξουμε λίγο το θυροειδή γιατι του φάνηκε λίγο διογκωμένος, τωρα μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για το θυροειδή γιατι το παιδί εχει δικό του θυροειδή εδω και πολύ καιρό. Α ηπια και καφεδάκι εξω(οχι που θα αφηνα τη βολτίτσα) και ήταν σούπερ.

μπράβο κοπελάρα μου!!!!!!!!! όλα σούπερ ντουπερ !

σκόρδα καλέ!

Καλησπερα κι απο μενα....

Παιδια κουτουλαω ορθια :(

Δεν κοιμηθηκα απο το αγχος μου χτες , ημουν συνεχεια με το ενα ματι ανοικτο και το χερι μου να κραταει το κουνακι της μικρης... μεχρι που ......... οταν εριξε ενα μικρο κλαμα εγω πεταχτηκα επανω και εριξα το κουνακι κατω με την μικρη ευτυχως δεν βγηκε το παιδι εξω και δεν χτυπησε ...Μ'εχει πιασει ενα αγχος γιατι ενω θελει βυζι δεν μπορει να το πιασει ειδικα το αριστερο καλα και δεν πολυτρωει απο το στηθος μ'αποτελεσμα να περνουμε και συμπληρωμα......αυριο που θα ερθει η παιδιατρος μας απο το σπιτι θα της το πω αν ειναι να γινω η αγελαδιτσα Μιλκα της φαγε να βγαζω το γαλα και να της το δινω....

Χαιρομαι που ολες πανε πολυ καλα.............

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Clelia και Νένα τι υπέροχα τα νέα σας! Μακάρι και οι υπόλοιπες να έχουμε καλές γέννες και ήσυχα μωράκια!

Όσο για τη λίστα, όλα αυτά για το μωρό είναι απαραίτητα; Δε στα προμηθεύει το νοσοκομείο, πχ χρειάζονται οι γάζες, οι πάνες, το οινόπνευμα; Εμάς μας είπαν στα μαθήματα στο Έλενα να μη πάρουμε τίποτα για το μωρό, μόνο ρουχαλάκια αν θέλουμε να τα βάλουμε τα δικά μας και καμιά πετσετούλα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...