Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νενάκι και κλέλια καλωσήρθατε στο σπιτάκι σας με τις μπουμπούκες σας.

vasdeli καλα αποτελεσματα για Παρασκευη!!

καλα αμα σας πω τι κανω...κατεβασα κουρτινες κ εβαλα πλυντηριο, τις κρεμασα, και εχω αποστειρωσει ολο το σπιτι..εχω ξεφυγει..

λες αμα γεννηθει η μπεμπα να χειροτερεψω και να τους ψεκαζω ολους με dettol????

ή απλα ειναι το συνδρομο φωλιας? καπως ετσι δε το λεγατε??:shock::shock::shock:

καλέ μαμουνάκι εγώ το έχω ρίξει στα τραπεζώματα και εσύ στην καθαριότητα μήπως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο;:tongue:

αγγελικούλα φαντάζομαι πως θα είναι το σπίτι τώρα με τις εργασίες.

εγώ έχω έρθει από το πρωι στη μαμά μου μιας και ο άντρας μου θα αργήσει να έρθει στο σπίτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σκατούλα Clelia καλωσορίσατε! Βρήκες πάλι τον τρόπο να μας συγκινήσεις με τικεράκι και τραγουδάκι!

Τσιπουρίτσα κάπως έτσι θα λέμε για την ακατανόμαστη και δεν ξέρω ακόμα τι μου επιφυλάσσει μέχρι να την τοποθετήσουν… που ξέρω ότι και κάτι άλλο δεν θα είναι λάθος…..

Η ντουλάπα πήγε 1300 ευρώ στρογγυλά, μαζί με ένα extra κομμάτι που παραγγείλαμε για να κάνει τη μετατροπή ο δικός μας μαραγκός…… αλλά με αυτό που πάθαμε εμείς, σιγά μην σου τους συστήσω… στην πυρά...... :evil:

Και η δικαιολογία στο στόμα…. πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό κλπ, από τον μικρότερο κλητήρα μέχρι το μεγαλύτερο αρχη-γλύφτη μας έχουν πάρει τηλέφωνο… και συγνώμη είναι καινούριο κομμάτι και η παραγγελία, μέτρα κλπ βγαίνουν από κομπιούτερ και τα κέρατα τους μέσα……… :mad:

Γιωτίτσα, φορτώνουν από το εργοστάσιο που είναι στο εξωτερικό (Ιταλία νομίζω;;;:confused:) δεν έχουν απόθεμα στην αποθήκη (Ελλάδα) λόγω νέου προϊόντος… και θα έρθουν με το πρώτο δρομολόγιο…. και καλά σκίστηκαν να εξυπηρετήσουν... αφού πρώτη φορά συμβαίνει (και τους πιστέψαμε ε;; )

Επικαλέστηκαν και το θάνατο 2 υπαλλήλων μεταφορέων για να μας συγκινήσουν (εκεί δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα….). Ας είναι, τουλάχιστον να τελειώνουμε με δαύτους και μετά ούτε να τους ξαναδώ…..

Μαράκι και λίγα φαντάζεσαι, πέρα από τις κούτες που είχαμε, τώρα έχουμε και την ξυλεία, α και ότι πράγματα είχαμε στους καναπέδες και στα τραπεζάκια (για ντεκόρ λέμε τώρα :rolleyes:) τα έχουμε πλέον στο πάτωμα, γιατί θα φύγουν κι αυτά αύριο………

Υπομονή και καλή καρδιά! Έχουμε πιο πολύτιμα θέματα να σκεφτόμαστε. Ας ήταν αυτό όλο το άγχος που περάσαμε και ας πάνε τα μετέπειτα όλα καλά! :!:

Φιλάκια σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

despina100

τι γίνεται? είναι συνηθισμένα τα πονάκια?

Τι είπε ο γιατρός?

, κι εγώ πονώ συχνά,!

FwTeiNi πολύ χαίραμε που σε διαβάζω τόσο καλά περιμένω να μεις να μας πεις εμπειρία και πολλές λεπτομερές μιας και εγώ θα γεννήσω κάπου στις 35 -36 εβδομάδες

mamounaki! Με το καλό να το φτιάξατε το δωμάτιο σας και με το καλό το μωράκι

καλησπέρα κ στις υπόλοιπες κούκλες ότι θυμάμαι έγραψα

ΚΛΕΛΛΙΑ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ

:tongue::tongue:

μετα απο τοση κουραση που τραβηξα, εριξα εναν υπνακο και επανηλθα...

Καταρχην ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ παλι clelia-μανουλα! καλη προσαρμογη με πολυ πολυ γαλατακι και ροζ αγκαλιτσες!!

angelique τι μουντζα εφαγες βρε κοριτσακι μου? δεν πειραζει ομως τη Δευτερα θα ειναι ολα τελεια..μεχρι τοτε προσεχε μην περδικλωθεις, στο εργοταξιο!

η πιεσουλα που ρωτας ειναι 13 με 7,5..12 με 7,5. πολυ καλυτερα απο πριν..

αυριο θα δω γιατρο και βλεπουμε..νομιζω οτι με διαιτα παω καλυτερα. ξεπρηστικαν και τα ποδια μου.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

η πιεσουλα που ρωτας ειναι 13 με 7,5..12 με 7,5. πολυ καλυτερα απο πριν..

αυριο θα δω γιατρο και βλεπουμε..νομιζω οτι με διαιτα παω καλυτερα. ξεπρηστικαν και τα ποδια μου.

Καλησπερααααααα

Καλά εννοείτε αν δεν τρώσ αλάτι ξεπρίζεσαι εγώ που είχα θέμα το λεύκωμα στα ουρά το έκοψα μαχαίρι και είμαι σουπερ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααα

Καλά εννοείτε αν δεν τρώσ αλάτι ξεπρίζεσαι εγώ που είχα θέμα το λεύκωμα στα ουρά το έκοψα μαχαίρι και είμαι σουπερ

mamalefteraki ευχαριστω για ευχουλες. και γω μαχαιρι το κοψα το ατιμο το αλατι..ειδα διαφορά!

που εισαστε ρε κοριτσιαααααα???βαριεμαιιιιιιιι:shock::shock::shock:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

despoina τι γινεται? εγω δεν πολυανησυχω, γιατι ειναι συνηθισμενα τα πονακια, κι εγω ποναω συχνα, αλλα τελοσπαντων ενημερωσε μας ρε κοριτσι!

vasdelion ειδες που τελικα ειναι πώς θα σου κατσει? εμεις μειναμε ευχαριστημενοι με τους fast και απο οικονομικης αποψης και κυριως γιατι τηρηθηκε κατα γραμμα ο,τι ειχαμε συμφωνησει. Παντως αυτο που εκαναν σε εσας χοντρο οπως και να το δεις,... Τι να πεις...

am13 ο συζυγος της vasdeli ειναι γιατρος και ο δικος μου αξιωματικος.

Ειρηνακι αντε ετοιμη εισαι κι εσυ, ας περιμενουμε βεβαια μεχρι την Πεμπτη να δουμε τι θα σου πει, αλλα σε βλεπουμε για την αλλη εβδομαδα.

chris, Ηλιανα, μαρακι καλημερες και φιλακια!!!

σε ποιο σωμα εγω ειμαι αεροπορια και ο συζυγος ναυτικο

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Μαζευτήκαμε κι εμείς σπιτάκι μας! Κλείσαμε τηλεορασίτσα την οποία περιμένουμε σε καμιά 15αριά ημέρες. Φάγαμε τις τσιπουρίτσες μας με τα βραστά λαχανικά μας και να’ μαστε!

Mamounaki μπράβο για την πίεση και το αλατάκι κι εγώ μια τρώω ανάλατα μια ελαφρώς αλατισμένα, εναλλάξ… αν και δεν έχω πρόβλημα με πίεση (υποτασική είμαι 5-9, άντε 5,5-11 να φτάσει στα τσακίρ κέφια), απλά μου παρουσιάστηκε πρήξιμο στα πόδια πριν κανά μήνα και κάτι και τις τελευταίες ημέρες και στα χέρια (η βέρα στο μικρό δαχτυλάκι και σήμερα κατήργησα και το ρολόι…). Όσο για τη Δευτέρα απ’ το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί!

Καλησπέρα στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσάκια! Είναι καμία εδώ τριγύρω;

Ελένη Αχλάτη ή κάπως έτσι, είναι καμία από εμάς; Μου την πετάει στις πρατάσεις το φβ και βλέπω ότι την έχετε φίλη κάποιες από εσάς........

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααα!πρωτη ξυπνησα σημερα..

τι κανετε? ειναι ολες οι κοιλιτσες καλα? οι φρεσκο-μανουλες?

σημερα θα παω να παρω καλλιεργεια απο μικροβιολογο και το απογευμα βουρ για γιατρο..:shock:

αχ κ όλο το βραδυ ειχα πονακια(μαλλον επειδη τα φτυσα χθες) :|και ενα κουνουπι που ζουζουνιζε μες τ'αυτι μου..(το τι σφαλιαρα μου εριξα..κ το κουνουπι ακαθεκτο:mad:)..κ συχνουρια με συγκεκριμενο ωραριο πια..2.30-4.30-6.30...:cry::cry::cry:

κατα ταλλα ολα καλα

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερα σε ολες τις ομορφες!ας ειμαστε και λιγο...πρησμενες οι περισσοτερες!

ειχα ανησυχο βραδυ,ξυπνησα 6-7 φορες τουλαχιστον.πιπι,νερο και ξανα προσπαθεια για νανι...μου εσπασαν τα νευρα!σηκωθηκα τελικα πριν καμια ωριτσα,εφτιαξα ενα εληνικο καφεδακι και ενιωσα καλυτερα.με τονωσε!

mamounaki ομοιοπαθουσα!με βασανισε κι εμενα κουνουπακι!ολα να πανε καλα με τις εξετασεις σου και το γιατρο το βραδυ!

κλειω πως παει?γνωριστηκατε με το θαυματακι σου?θηλαζετε?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!:P:p:p

Δεν σας διαβασα πολυ μια ματια εριξα και πηρε το ματι μου τις μανουλες μας!!!

Καλως ηρθατε μανουλες στα σπιτακια σας με τις κορτσαρες σας!!!!:D:D:D

Αντζελικα μου αμαν βρε κοριτσι μου τι ταλαιπωρεια ειναι τουτη??δεν το περιμενα απο νεοσετ και αντε πες τι μπορεις να κανεις????τιποτα καθεσαι και το τρως και λες ας τελειωσουμε οσο πιο γρηγορα γινεται δεν αντεχω:?

Μαμουνακι καλα αποτελεσματα και καλα νεακια απο τον γιατρο να μας φερεις!!!επισης μην ξεχασεις σημερα να ψαξεις να βρεις το κουνουπι δολοφωνο γιατι το βραδυ θα ειναι αργα παλι!!!!:tongue:

Βασω καταφερες να κλεισεις νεσεσερ???:roll::roll:

μονο εγω δεν μπορω να το κλεισω ολο βαζω και βγαζω πραγματα και ολο κατι μου λειπει!!!!τι κανω λαθος???μηπως περνω πολλα???εσεις τι βαλατε μεσα???:confused:

αυτα συγκρατησα για να σχολιασω τα αλλα δεν τα συγκρατησα σορυ κορτσαρες μου!!!:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα χρυσακι και βασουλα..ευχαριστω για ευχουλες..

και γω ελληνινικουλι πινω και εχω στησει καρτερι...στο ΚΟΥΝΟΥΠΙ..θα το βρω..(μια και δεν εχω και τι να κανω..θα βαραω κουνουπια!!)

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

το νεσεσερ λεω να το κλεισω σημερα!λοιπον...σαμπουαν-αφρολουτρο-αποσμητικο,χωρις αρωμα,με ουδετερο ph.σφουγγαρι,ξυραφακι,χτενα,οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα.ενυδατικη κρεμα προσωπου...τι αλλο?προιοντα μακιγιαζ δε θα παρω μαζι μου,δεν ειμαι φανατικη του ειδους αλλωστε.καμια αλλη ιδεα?για πειτε!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...