Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε?

evita καλωσ ηλθεσ στην παρεα μασ!!!

κοριτσια εδω και καιρο παρατηρησα οτι ειμαστε στο κλαμπ πολλεσ μανουλεσ που εχουμε ηδη νινακια και μαλιστα πολυ πολυ μικρα ε????εβιτακι το κοριτσακι σου ειναι σχεδον 1 ετουσ+κατι μηνεσ ε?οπωσ και στο νενακι!!!αλλα και το μαρακι εχει μικρο παιδακι και η δεσποινα και η stone ε?(αν ξεχασα καμια συγνωμη αλλα ακομα προσπαθω να σασ μαθω ολεσ!!)

βιαστικαμε οπωσ φαινεται!!!!χε χε!!καλα εγω λιγο παραπανω αφου το αγγελικακι μου ειναι 9 μηνων...και οταν με το καλο γεννησω θα ειναι 15 μολισ μηνων!!!!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

evita! καλωσήρθες!! Καλή λευτεριά!! Aλήθεια, πού γεννάς με το καλό? (έχω λυσσάξει να ενημερώσω τον πίνακα!!)

chris άντε, κοντεύουν οι μέρες της ξάπλας! Να σηκωθείς να σουλατσάρεις λίγο και εσύ σαν κοριτσάκι, αμάν!!

nenaki - 10/9 Σέρρες

amelie3 - 28/9

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 5/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

ellain - 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura - 12/10 Ιασώ

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

renah -12/10/2010 Θρακη (δεν ξερω ακομη σε ποια πολη θα γεννησω...)

Γκρετα - 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές)

hroukaki - 15/10 Χανιά Κρήτης - Κλινική Καπάκη

Stone - 20/10/2010 Διαβαλκανικό

maraki32 - 21/10 Λητώ

evita! - 27/10

mimika85 - 31/10

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

evita! καλωσήρθες!! Καλή λευτεριά!! Aλήθεια, πού γεννάς με το καλό? (έχω λυσσάξει να ενημερώσω τον πίνακα!!)

chris άντε, κοντεύουν οι μέρες της ξάπλας! Να σηκωθείς να σουλατσάρεις λίγο και εσύ σαν κοριτσάκι, αμάν!!

nenaki - 10/9 Σέρρες

amelie3 - 28/9

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 5/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

ellain - 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura - 12/10 Ιασώ

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

renah -12/10/2010 Θρακη (δεν ξερω ακομη σε ποια πολη θα γεννησω...)

Γκρετα - 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές)

hroukaki - 15/10 Χανιά Κρήτης - Κλινική Καπάκη

Stone - 20/10/2010 Διαβαλκανικό

maraki32 - 21/10 Λητώ

evita! - 27/10

mimika85 - 31/10

καλα κανεις εσυ ετσι να ενημερωνεις τον μεγαλο πλεον πινακα μας!!!γουσταρωωωωωωω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ααα απο την χαρα μου που ειδα το νινι δεν σας ειπα,τον ρωτησα ποτε σηκωνομαι και μου ειπε εχεις ακομα.Συνεχιζεις την ξαπλαααααα μου λεει και μετα θα σε εχω να καθεσαιαιαιαια.Με λιγα λογια δεν βλεπω να με στελνει δουλεια και επισης δεν βλεπω να εχω και δουλεια ετσι πως παει το πραγμα:roll::roll::roll:

Τι να κανουμε ομως για τα μωρακια μας αξιζουν τα παντα αυτο σκεφτομαι και χαλαρωνω!!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γεια σας κοριτσακια μου!!

evita καλως μας ηρθες και με μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι.

εμεις σημερα πηγαμε στο χωριο μου και πριν λιγο γυρισαμε.πηγαμε και στα ζωα που εχουμε και η μικρη ξετρελαθηκε!!χαιδευε το αλογο,τα προβατακια ,φωναζε τα γουρουνακια τις κοτουλες (ουτε ζωολογικος κηπος να μασταν!!χαχαχ)

εγω το δευτερο το εκανα συνειδητα οπως και το πρωτο φυσικα γιατι ηθελα να εχουν μικρη διαφορα και να ξεμπερδεψω λιγακι μαζι που λενε!!βεβαια σκεφτομαι και για τριτο αλλα μετα απο 6-7 χρονια (που θα το πεθυμησω κιολας)!!

ρε κοριτσια εσεις με δευτερα παιδακια τα παιχνιδια των παιδιων σας που βρισκονται?γιατι εμενα ειναι στο σαλονι ανακατα χαμο!!!!γιατι γινεται ενας πανικος???

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Nένα παιδί μου πού πήγες? Στο μικρό σπίτι στο λειβάδι?? :D

chris δεν πειράζει που είσαι λίγο στην "μούχλα", το νινί να είναι καλά και εμείς κάνουμε ό,τι πρέπει γι' αυτό, έτσι δεν είναι? Όσο για την δουλειά σου, γιατί φοβάσαι? Με επαπειλούμενη δεν έχεις πάρει άδεια? Διότι την δουλειά σου την έχεις σίγουρη ακόμη και 1 χρόνο μετά την γέννα. Μετά... βλέπουμε, μην αγχώνεσαι από τώρα με τέτοια σενάρια...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!

Νενακι τι τουρτα υπερπαραγωγη ειναι αυτη;;;Συγχαρητηρια!!Πες μας λίγο και το budget..

Hroukaki & evita καλως ήρθατε και καλή συνεχεια στην εγκυμοσύνη σας!!

Chris μην αγχωνεσαι για τιποτα!!Ολα θα πάνε κατ'ευχήν και με τη δουλειά..

Εγω τα παιχνιδια του μικρου μου τα εχω σε ενα δωματιο στο ισογειο του σπιτιου που ειναι ενας παιδότοπος..Πολλές φορες τα φερνει εκει που καθομαστε ή στην κουζίνα και μετα τα ξαναπηγαινει στη θεση τους..Η προηγουμενη κατασταση ηταν αυτη που περιγραφεις Νενα, ολα μεσα στο σαλόνι διασκορπισμενα και τα πόδια μου συνεχως χτυπημενα απο αυτα που πατουσα..

Επίσης και εγω εχω παρατηρησει οτι ειμαστε αρκετες μανουλες με παιδακια-μωρακια..Και η δικη μας απόφαση ηταν συνειδητη και μαλιστα ο συζ. το επιθυμουσε νωριτερα, εγω ημουν λίγο διστακτικη γιατι ειχα μια δυσκολη εγκυμοσυνη στον Ανασταση μου και ψιλοφοβηθηκα μηπως εχω παλι τα ιδια αλλά Δοξα τω Θεώ προς το παρόν όλα ειναι καλά!!

Καλό Βραδυ σε ολες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια.

evita καλωσήρθες στην παρέα μας τελικά ο οκτώβρης σκίζει.

εμείς τα παιχνίδια τα έχουμε σκόρπια σε όλο το σπίτι ακόμα και στο μπάνιο έχουμε παιχνίδια:rolleyes::rolleyes:. πλέον έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ότι το σπίτι δεν θα είναι πια συγιρισμένο.

όσο για το δεύτερο παιδί είναι συνειδητή απόφαση γιατί δεν θέλαμε να έχουνε μεγάλη διαφορά ηλικίας

καλό βράδυ

καλημερα κοριτσια..

εγω παλι ειμαι χαλια ρε γμτ.ο λαιμος μου,μπουκωμα,βηχα που με αναγουλιαζει.αφηστε τα να πανε.αμαν δεν μπορω ετσι.

εσεις ευχομαι να ειστε καλα!!

stone η τουρτιτσα περιλαμβανει : 1 fleece κουβερτουλα,1 πιπιλα,2 ολοσωμα κορμακια,2 πανακια καθαρισματος,42 πανες,1 βρεφικο σετ βουρτσακι-χτενα,3 ζευγαρια καλτσακια,1 λουτρινο αρκουδακι και το συνολικο κοστος 30 ευρω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

nenaki περαστικούλια σου!! Να προσέχεις, καιρό σε κυνηγάει το κρύωμα. Τρώγε πορτοκάλια!

Συγνώμη, για όοοοοοοοοοοολα αυτά τα πράγματα, μόνο 30 ευρώ?? Εγώ νόμιζα ότι τόσο έχουν οι πάνες (τόσο άσχετη είμαι!!)

GEXxp3.png

ευχαριστω cleliaki μου,και εγω θελω να φυγει το ατιμο το κρυωμα.μπορω να αντεξω το μπουκωμα αλλα οταν εχω και τον λαιμο μου,δεν παλευεται.δε μπορω να παρω και φαρμακα,αστα να πανε.

οι πανες το 1 νουμερο που ειναι για νεογεννητο ειναι φθηνες,μετα αρχιζουν οι αυξησεις!!!Πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο και ειναι πιο πρακτικο,απο το να επαιρνα ενα σετ ρουχακια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εννοείται-ται ότι αξίζει!! Κατ' αρχήν έχεις βάλει μέσα της παναγιάς τα μάτια! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το εκτιμήσει! Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε πολύ σαν δωράκι! Εύγε παιδί μου, είσαι άξια!!

GEXxp3.png

Καλημερα october power και καλη εβδομαδα!!! Και αρχιζω--->

nenaki η τουρτιτσα σου δεν ΠΑΙ-ΖΕ-ΤΑΙ λεμε!! Πολυ ωραια και θα εκτιμηθει αναλογως εκει που θα παει!!!!

hroukaki η ωρα η καλη!! με το καλο ο γαμος, θα εισαι μια γλυκια νυφουλα!!

evita καλωσηρθες κι εσυ στην παρεουλα μας!!

chris τι παιδαρος/ κοριτσαρος ειναι αυτος που κουβαλας???μπραβο!! εχεις καμια συνταγη???χιχιχιχι

clelia μου ενημερωθηκε αρκουντως η λιστα μας, ε? Μου αρεσεις γιατι εισαι οργανωτικη!!!

Η μανουλα μου ηρθε κι εφυγε, φαγαμε του σκασμου ολο το ΣαβΚυρ, τωρα εμεινα με τα γνωστα αγχη μου για το μωρο. Καλα ηταν που με την παρεουλα ειχα ξεχαστει λιγακι... Υπομονη ως την αλλη Τριτη που παμε για αυχενικη...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημερα ellain!καλη εβδομαδα.

ελα μη σκεφτεσαι αρνητικα..αυτο το αγχος δε θα μας φυγει ποτε.εσυ να δεις αγχος οταν γεννηθει και μετα!!τοτε αρχιζουν τα πραγματικα αγχοι!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γειά σας και πάλι

διάβαζα διάβαζα τελειώμό δεν είχατε ... γλωσσοκοπάνες μου!!!!

τι να πρωτοπώ κι εγώ (Η γλωσσοκοπάνα)

εβιτα: καλώς ήρθες στο τρελοκομείο μας!

δεσποινα: να μην χάνεσαι παρακαλώ, μας είχες πετάξει αυτά για τα πονάκια κλπ και μετά εξαφανίστηκες σκατούλα και είχα ανησυχήσει! άντε ας το πω εγώ γιατί μόνο η Κλέλια στο είπε! αχαΧΑχα

χαίρομαι που όλα είναι καλά!!!! φτου φτου

ελαιν: κουράγιο που έφυγε η μανούλα σου... κι εμένα έφυγε πήγε στην αδελφή μου που γεννάει στα ξένα.....

νενάκι: η τούρτα είναι καταπληκτική!!!!!! άξια κόρη του october power!!!!!!!

ηρουκάκι: με το καλό ο γάμος! να είστε ευτυχισμένοι!

κλέλια: πάλι καλά που έχουμε κι εσένα και μας οργανώνεις

Chris: μόνο την ξεκούραση σου να σκέφτεσαι και άσε τις δουλειές κλπ!!!!!!

χαλαρά και όμορφα!!!!!

ploegisi: αφού θελεις αγόρι, εγώ στο εύχομαι. αν τώρα γίνει καμιά ανατροπή και είναι το δικό σου κορίτσι και το δικό μου αγόρι μπορούμε να τα ανταλάξουμε!!!!!! αχχαχαχαχαχαααααααααα

παιδάκια με έχουν πρήξει όλοι: επειδή έχω τα σπυράκια ότι θα κάνω αγόρι, άλλοι για τα σπυράκια ότι θα κάνω κορίτσι, επειδή τρώω τυριά ότι θα κάνω κορίτσι! επειδή δεν έχω εμετους ότι θα κάνω αγόρι, επειδή εχω πονοκεφάλους ότι θα κάνω κορίτσι (με έχουν διαλύσει εντελώς πια, καθημερινά κοιμάμαι και ξυπνάω με ημικρανεία)

μαράκι, ειρήνη, stone φιλιά ας

ελπίζω να μην ξέχασα καμιά!!!!!!!!!!!!

επίσης σκέφτηκα τις συμβουλές σας και της μαμά μου.... και είπα να πάω για πάσχα στο αδελφάκι μου

θα είμαι 12-13 εβδομάδων. τι να πω; λέγε λέγε σου μπαίνουν ιδέες!!!!!

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...