Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φουσκιτσες και ξεφουσκιτσες :).εμείς ειμαστε καλά σήμερα πήραμε και το βιβλιαράκι μας κάναμε και το μάθημα μας πως να κάνουμε μπανακι και πως να αλλάζουμε πανουλα κι ολως τυχαίως η Μαια έκανε μάθημα πάνω στην μικρή :) γιατί εκλαιγε ,ήθελε κι άλλο μπανακι για αυτό χαχαχα θέλει να βγει καθαρουλα πολύ:)τώρα περιμένουμε να σχολασει

ο μπαμπά μας από την δουλειά που του την κάνανε σήμερα οι ..... Μπιπ να έρθει να μας πάρει.ελπίζω να καταφέρω αργά το βραδάκι να μπω στο Ίντερνετ γιατί στο σπίτι έχω ένα θεματακι ακόμα με το Ίντερνετ και να τα πούμε αναλυτικότερα.να μοιραστώ την στιγμή της γέννα μου μαζί σας. Άνετα ξανά γενναω :):):)

μπραβο φωτεινουλα! ενθαρρυνε μας γιατι μεχει πιασει αγχος!!!

καλη επιστροφη..περιμενουμε νεα σας..να μας φιλησεις τη γλυκουλα σου!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φουσκιτσες και ξεφουσκιτσες :).εμείς ειμαστε καλά σήμερα πήραμε και το βιβλιαράκι μας κάναμε και το μάθημα μας πως να κάνουμε μπανακι και πως να αλλάζουμε πανουλα κι ολως τυχαίως η Μαια έκανε μάθημα πάνω στην μικρή :) γιατί εκλαιγε ,ήθελε κι άλλο μπανακι για αυτό χαχαχα θέλει να βγει καθαρουλα πολύ:)τώρα περιμένουμε να σχολασει

ο μπαμπά μας από την δουλειά που του την κάνανε σήμερα οι ..... Μπιπ να έρθει να μας πάρει.ελπίζω να καταφέρω αργά το βραδάκι να μπω στο Ίντερνετ γιατί στο σπίτι έχω ένα θεματακι ακόμα με το Ίντερνετ και να τα πούμε αναλυτικότερα.να μοιραστώ την στιγμή της γέννα μου μαζί σας. Άνετα ξανά γενναω :):):)

Ξέχασα να σας πω ότι η μικρή γεννήθηκε την 35 η εβδομάδα και 4 μέρες.η τουμπιτσα μου ήθελε να βγει πιο νωρις από τον ξαδερφο της χαχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ξέχασα να σας πω ότι η μικρή γεννήθηκε την 35 η εβδομάδα και 4 μέρες.η τουμπιτσα μου ήθελε να βγει πιο νωρις από τον ξαδερφο της χαχαχα

θελουμε κιλα και υψος...πες μας!!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

σασ ευχαριστω κοριτσια για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!αντε october power και ο μπαμπασ!!!!!!!!χε χε!!!!!με συγκινησατε θκατουλεσ!!!!!!!!!!!!!

μόνο ευχές καλέ????? ΣΚΟΡΔΑ να δεις!!!!!!!!!!!!!!

φιλί!

(πως αντέχεις να έχεις σουφλέ και να μην το τρως; εγώ δεν φτιάχνω γλυκά, αρνούμε να μάθω γιατί μετά θα με τσουλάνε στο δρόμο χιχιχιχιχιιχι )

εδω ειμαι ακομα...περασα κολασμενη νυχτα..μιλαμε για πολυ πονο!!!! ξυπνησα στις 1 απο σφαχτες και κρατησαν μεχρι τις 3 και η κοιλια πετρα απο τις συσπασεις..τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα η κοιλια ακομα πετρα...δεν μπορω αλλο μωρεεεεεεεεεεεεεε:(:(:(:(:(

πάρε τηλέφωνο τα ντοκτοριά.. καλύτερα τώρα παρά μετά ..... λαλαλαλαλα

(με την μουσική πάρε τηλέφωνο τον κερατά για όποια δεν το έπιασε)

και να μας ενημερώσεις!

Φωτεινούλα μπράβο βρε!!!!! σκόρδα και σε σας και με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!!!!!!!! :)

Καλημερα κοριτσια!

Εδω κι'εγω.....αναμενω.....Εχω την Παρασκευη ραντεβου με την ντοκτορισα και βλεπουμε....Επειδη ειμαι κι'εγω καισαρικουλα καθε φορα που παω αναμενω και την ημερομηνια....Δεν βιαζομαι ομως να πω την αληθεια μου!!!!Δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα με 2.........

Πολυ θα ηθελα να μαθω τι κανει η Νενα αυτες τις πρωτες μερες.............

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες!

Δέσποινα, λες να είσαι η επόμενη; Άντε με το καλό!!!

Εγώ από την άλλη περιμένω την Παρασκευή για το Β' επιπέδου!!!!:D

Μίλησα με Clelia όλα καλά, θηλάζει και η μπεμπούλα είναι μια χαρά, είχαν ήσυχο βράδυ!:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοπέλες!

Δέσποινα, λες να είσαι η επόμενη; Άντε με το καλό!!!

Εγώ από την άλλη περιμένω την Παρασκευή για το Β' επιπέδου!!!!:D

Μίλησα με Clelia όλα καλά, θηλάζει και η μπεμπούλα είναι μια χαρά, είχαν ήσυχο βράδυ!:cool:

vasdeli καλα αποτελεσματα για Παρασκευη!!

καλα αμα σας πω τι κανω...κατεβασα κουρτινες κ εβαλα πλυντηριο, τις κρεμασα, και εχω αποστειρωσει ολο το σπιτι..εχω ξεφυγει..

λες αμα γεννηθει η μπεμπα να χειροτερεψω και να τους ψεκαζω ολους με dettol????

ή απλα ειναι το συνδρομο φωλιας? καπως ετσι δε το λεγατε??:shock::shock::shock:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!

ε ρε αφιξεις που θα εχουμε την αλλη εβδομαδα!!!!αχ πολυ χαιρομαι ρε κοριτσακια!!!αντε να γεννησετε ολες και μετα να λεμε ποσο εφαγε το δικο μου,το δικο σου,τι τσαχπινια εκανε σημερα και ολα αυτα τα γλυκουλικα!!!!!

ρε δεσποινα το ξερω οτι το κανες επιτηδες,εισαι μια ζουλιαρα!!νια νια νια!!!ειπαμε εσυ θα φτασεις τις 40!!!κανε υπομονη,λιγο εμεινε!!χεχε!!

κοριτσακια πραγματικα και εγω το σκεφτομουν οτι οι περισσοτερες θα γεννησετε σεπτεμβρη!!!!!τι october power ειμαστε δε ξερω!!!!βρε μπας και εγω ημουν η power και με ακολουθειτε???!!!χιχι!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα,εγω και η μπεμπουλα δηλ,η μεγαλη μου ειναι χαλια με ιωση,εχει εναν τρομερο βηχα ,αχ δεν αντεχεται αλλο,καμια γιαγια δεν προσφερθηκε να την κρατησει...τα νευρα μου...προφυλασσω οσο μπορω την μπεμπουλα,ελπιζω να μη κολλησει...

κατα τα αλλα επειδη ειναι τοσο ησυχη δε νιωθω καποια πιεση η ζορισμα..ξεχναει να σηκωθει και για μαμ να φανταστειτε..το βραδυ κοιμαται τελεια,γενικα ειναι τελειο νινι φτου φτου!!ας γινει καλα και η μεγαλη και πιστευω θα μαστε πολυ καλα!!

βεβαια με τραβανε τα ραμματα,καθομαι στο πλαι ενα πραγμα,αφου να φανταστειτε στην μεγαλη μου που βγηκε 3720 ειχα 2 ραμματα και τωρα που βγηκε 4000 κιλα ειχα 5..εριξα μια ματια εκει τι γινεται και λες οτι εχει γινει σφαγη!!!παναγια μου,τι τραβαμε!!!

επισης εχω βαρεθει ηδη μεσα στο σπιτι...θελω να βγω εξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..ουφ ποτε θα περασουν οι μερες!!!

ααα με εχει πιασει και μια λιγουρα για φαγητα και γλυκα που θελω να τρωω συνεχεια.ετσι ουτε στην εγκυμοσυνη ενιωθα!!!

φιλακια!!!!!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

μπραβο βρε νενακι..τι καλο κουκλακι εκανες? ομορφη, ησυχη, υπναρου..φτου φτου!!

μωρε γιατι δεν πιεζεις λιγο τις γιαγιαδες να κρατησουν το κοριτσακι σου λιγες μερες??ειναι κριμα να κολλησει το μωρακι..δεν εχει αντισωματα και συ να περασεις πιο ευκολα τη λοχεια...

περαστικα στο κοριτσακι σου..κ αυτο δεν μπορει να πλησιασει την αδερφουλα του και τα χει παρει ε?

φιλακια πολλα!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Καλησπέρα αγαπούλες μου!!

Μπήκα για να σας πω ότι είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!

Σας ευχαριστώ όοοοοοολες για τις ευχές σας!!

Θα διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι με λεπτομέρειες κλπ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερουδια κοριτσαρες!

νενα η μικρουλα σου καταλαβαινει τη μανουλα...δεν τη ταλαιπωρει το μαναρι μου!περαστικα στη μεγαλη κορακλα σου!!!

φωτεινη μου αυτο ηταν!ικτερος ΤΕΛΟΣ!!!ολα καλα απο δω και περα...να μου τη φιλησεις!

δεσποινα μας τρομαξες!τιποτα δεν εμεινε...τον φαγαμε το γαιδαρο!η ουρα τωρα...με το καλο!

τσιπουριτσα στειλε σε μενα γλυκακια!τα τσακιζω οοολα!πω πωωω!τρελη διαιτα εχει να πεσει οταν γεννησω...το κολοκυθι θα παει συννεφο!

ειρηνακι περαστικα στο μπαμπα!

vasdeli με το καλο η β επιπεδου!καλα αποτελεσματα!

φασολακια εχει το μενου σημερα...εβαλα λιγο στηθος κοτοπουλο μεσα να γινει πιο νοστιμο και κανα 2 πατατουλες.μιαμ...σε λιγο που θα ναι ετοιμο θα το τσακισω!

πηγα στο φαρμακειο το πρωι,πηρα ενα σαμπουαν-αφρολουτρο χωρις αρωμα,με ουδετερο ph,ενα επισης φαρμακευτικο σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη και ενα

apivita προιον για σκασμενα χειλη,εντελως φυτικο.α!και επιθεματα θηλης της chicco.ελαχιστα πραγματακια λειπουν για να ναι ετοιμο και το νεσεσερακι που θα παρω μαζι μου στο μαιευτηριο...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γεια σας κι από εμένα!

Γιωτιτσα δεν τελειώσαμε ακόμα με το δωμάτιο….. χθες ήρθε η ντουλάπα από τη NEOSET για να μην μακρολογώ δεν τοποθετήθηκε και το σπίτι είναι σαν αποθήκη ξυλείας……

1.παραγγείλαμε ντουλάπα 273 χ 240 χ 60 και παραλάβαμε 259 χ 240 χ 60 με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν τα εσωτερικά χωρίσματα, τελοσπάντων αυτό το ξεπεράσαμε και διαμορφώσαμε ξανά τους χώρους…

2.οι τεχνικοί ήρθαν χωρίς το σχέδιο της ντουλάπας και καλά που το είχαμε κρατήσει εμείς και σημειώσαμε χειρόγραφα τα υπόλοιπα… κι αυτό το ξεπεράσαμε…

3.ήρθαν χωρίς σκάλα για να στήσουν ντουλάπα θηρίο… καλά που είχαμε εμείς κι απʼ αυτήν…

4.και το πιο τραγικό, έκαναν λάθος και φόρτωσαν μικρότερη πλάτη από το εργοστάσιο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηθεί η ντουλάπα…….. πήραν πίσω μόνο την πλάτη και έφυγαν, τα υπόλοιπα έχουν πιάσει το μισό σπίτι, άλλα μονταρισμένα και άλλα χύμα………… Ο σύζυγος μου έχει βάλει εμπόδια για να μην μπουρδουκλωθώ σε κανένα μακρινάρι......

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της NEOSET. Θα ξαναέρθουν την Δευτέρα………….

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ……………

Κατά τʼ άλλα μέση και πόδι ελαφρώς καλύτερα! Να και ένα θετικό!

ellain πόσο σε καταλαβαίνω με τους φορτηγατζήδες και την μετακόμιση………… τα νεύλα μου!

Chrisoulaki μου πολύ χαίρομαι για σένα!!!!!!!!!!! Με το καλό λοιπόν την άλλη Πέμπτη! Θα παραλαμβάνω, κρεβατάκι, αλλαξιέρα και πολυκαρότσι και θα σε σκέφτομαι!!!!!!!!

Τσιπουράκι πολύ μου άρεσε ο μοσχομυριστούλης ανιψιός που λες.

ploegisi μπράβο σου και στο νινί σου!!!!!!! με το καλό να τελειώσει το δωματιάκι σας! όσο για το μετά τη γέννα μην το παρακάνεις… έτσι μου έλεγε και μια φίλη που είχε διαβήτη κύησης και είχε στερηθεί τα πάντα στην εγκυμοσύνη, αλλά δεν έβαλε κιλά … όταν γέννησε έτρωγε 2 σοκολάτες καθημερινά, το αποτέλεσμα + 10 κιλά, όσα δεν έβαλε έγκυος τα πήρε μετά, γιʼ αυτό προσοχή!

Φωτεινή ελπίζω η μικρούλα σας να είναι καλύτερα και να είστε ήδη σπιτάκι σας!

irini με το καλό κι εσύ!!! Τρίτη ή Πέμπτη η ώρα η καλή να είναι και περαστικά στο μπαμπάκα σου. Θυμάμαι την περίπτωσή του και τα υπέρογκα ποσά που είχατε χρεωθεί και στο τέλος βγήκε και η κοίλη, αν δεν κάνω λάθος είχες γράψει την ιστορία τότε με τον πατέρα της Ηρώς. (Αλήθεια πάλι χάθηκε....)

vasdeli με το καλό να απολαύσεις το Β επιπέδου σου!!!!!!!!!

Η Clelia επέστρεψε τελικά; Θα είναι καιρός γνωριμίας και προσαρμογής με την κορούλα της!!!

μαρακι μην παιδεύεσαι με τραπεζόματα κλπ, τα delivery κλέφτες θα γίνουν; Ποιος θα σε παρεξηγήσει;

Ελένη μου με το καλό και το δικό σου ζουζουνάκι και καλά κάνεις που δε βιάζεσαι!

Δέσποινα σου έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα βάσει συσπάσεων; Νομίζω έρχεται η ώρα σου, άντε να σταματήσεις να πονάς καλό μου!

μαμαλευτερακι προχωράμε δυναμικά με το μπέμπαρο!!!!!! Thank γου για το τραγουδάκι, το έβαλα μετά το στραπάτσο με τη NEOSET (φτου κακά) και μου έφτιαξε τη διάθεση!

Βάσω super και τα δικά σου!!!!! Είδες τσάμπα αγχωνόσουν!

am13 μη λες τέτοια γιατί και η δική μου ΠΗΤ είναι 28/10…….

μαμουνακι πως είναι η πίεση σου; κι εγώ τσιπούρες φτιάχνω………!!!!!! Τ' ακούς ψαράκι;;;

Νενάκι μπράβο στη junior και περαστικά στο Χριστιανάκι! Γκρρρρρ για τις γιαγιάδες……

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!

ε ρε αφιξεις που θα εχουμε την αλλη εβδομαδα!!!!αχ πολυ χαιρομαι ρε κοριτσακια!!!αντε να γεννησετε ολες και μετα να λεμε ποσο εφαγε το δικο μου,το δικο σου,τι τσαχπινια εκανε σημερα και ολα αυτα τα γλυκουλικα!!!!!

ρε δεσποινα το ξερω οτι το κανες επιτηδες,εισαι μια ζουλιαρα!!νια νια νια!!!ειπαμε εσυ θα φτασεις τις 40!!!κανε υπομονη,λιγο εμεινε!!χεχε!!

κοριτσακια πραγματικα και εγω το σκεφτομουν οτι οι περισσοτερες θα γεννησετε σεπτεμβρη!!!!!τι october power ειμαστε δε ξερω!!!!βρε μπας και εγω ημουν η power και με ακολουθειτε???!!!χιχι!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα,εγω και η μπεμπουλα δηλ,η μεγαλη μου ειναι χαλια με ιωση,εχει εναν τρομερο βηχα ,αχ δεν αντεχεται αλλο,καμια γιαγια δεν προσφερθηκε να την κρατησει...τα νευρα μου...προφυλασσω οσο μπορω την μπεμπουλα,ελπιζω να μη κολλησει...

κατα τα αλλα επειδη ειναι τοσο ησυχη δε νιωθω καποια πιεση η ζορισμα..ξεχναει να σηκωθει και για μαμ να φανταστειτε..το βραδυ κοιμαται τελεια,γενικα ειναι τελειο νινι φτου φτου!!ας γινει καλα και η μεγαλη και πιστευω θα μαστε πολυ καλα!!

βεβαια με τραβανε τα ραμματα,καθομαι στο πλαι ενα πραγμα,αφου να φανταστειτε στην μεγαλη μου που βγηκε 3720 ειχα 2 ραμματα και τωρα που βγηκε 4000 κιλα ειχα 5..εριξα μια ματια εκει τι γινεται και λες οτι εχει γινει σφαγη!!!παναγια μου,τι τραβαμε!!!

επισης εχω βαρεθει ηδη μεσα στο σπιτι...θελω να βγω εξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..ουφ ποτε θα περασουν οι μερες!!!

ααα με εχει πιασει και μια λιγουρα για φαγητα και γλυκα που θελω να τρωω συνεχεια.ετσι ουτε στην εγκυμοσυνη ενιωθα!!!

φιλακια!!!!!!!!!

γειά σας ΛεχωνοΠεπελάρες μου όμορφες με τις ωραίες κόρες!!!!!!!

<3 <3 <3

Κλέλια θέλουμε κι από εσένα όλες τις λεπτομέρειες μόλις μπορέσεις!!!!!!!!!!!

τα τικεράκια σας είναι τέλεια! με γειά τους και χαρά τους και ΣΚΟΡΔΑ!!!

όσο για το : "Αν ήσουν άνεμος εγώ σε κράτησα" ....

απλά υποκλίνομαι Κυρία μου (και κλαίω και λίγο με τα πιο χαρούμενα δάκρυα!)

Αγγελικούλα μου καινούργια βρισιά:

βρε αη στη Νεοσέτ! έτσι θα βρίζουμε πια! χιχιχιχιχιχιιχχιχιι

είναι απαράδεκτοι! και το σκεφτόμουν για το καινούργιο σπίτι που θα χρειαστώ ντουλάπα, πήγα μία προσφορά από μαραγκό, αλήθεια πόσο πήγε το μαλί για να δω αν αξίζει να μπω στον κόπο;

Βασιόλα μου την άνοιξες την όρεξη και σήμερα είχα μόνο γιαούρτι για μεσημεριανό! αχ πείνες Θεε μου αλλά...

" Κάτω τα κιλά Πάνω τα μωρά" οπότε επιμένω!

Κουμπαρούλα μου καλά σου λεει η Αγγελική, ούτε μετά θα πάρεις βάρος! Μονδελότατη θα παραμείνεις!

Γεια σου Κλειώ!!!

Με γεια το τικεράκι!!! Τέλειο!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια,

Κλειώ μου ήμουνα σίγουρη οτι θα περνάτε τέλεια τώρα που ηρθε στη ζωή σας το θαυματάκι σου. Με το θηλασμό πως τα πας; Γιατι θυμάμαι οτι το είχες πολύ αγχος.

Αγγελική σας τα εκαναν μαντάρα απο τη Neoset και πλήρωσες και 1200 ευρώ, ελπίζω να τους εβρισες και δεν κατάλαβα γιατι θα ξανάρθουν τη Δευτέρα απο σήμερα που είναι Τετάρτη, αυτοί δεν έκαναν το λάθος;

Νενάκι μια χαρά η νεαρή μπουμπου όσο για τη μεγάλη που θα πάει θα περάσει η παλιοίωση.

Φωτείνη αντε κι εσείς με το καλό στο σπιτάκι σας σήμερα.

Πάντως βρε κορίτσια δεν είναι απίστευτο να φευγείς απο το σπίτι σου και να επιστρέφεις με ενα νέο μέλος, το σπλάχνο σου το οποίο θα κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο ευτυχισμένη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...