Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε κοιτα να δεισ που μπηκα τελειωσ ξαφνικα κ τυχαια να δω τι κανετε και θα πετυχω και on line γεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι ολα καλα???????????????????????????????????????????????????????????

τι γινεται?πονασ ακομα????????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

δεσποινιω εισαι μεσα???????????????????????

να παω να κοιμηθω ησυχη ή να περιμενω??????????????????????σου περασαν?????????

αχ αντε να βγει ο αγοραροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το πρωτο αγορι του κλαμπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη δεσποινα με την εννοια σου κοιμηθηκα ,με την εννοια σου ξυπνησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι εγινε?ολα καλα?με σκασεσ θκατουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν δεν γεννησεσ ,μπεσ να μασ ενημερωσεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα.

τι έγινε καλέ δέσποινα είπες ένα πονάω και μετά εξαφανίστηκες. όλα καλά;

βασούλα μια χαρά η μικρούλα οπότε από βδομάδα περιμένουμε.

χτες το βράδυ με έπιασε ένα πόνος πολύ χαμηλά ρε κορίτσια και στο πλαι που είπα ότι ήρθε η ώρα να γεννήσω αλλά μετά από λίγο ηρέμησε. άντε να πάω στη γιατρό την άλλη τετάρτη να με δει μήπως και ο μικρός θελήσει να βγει νωρίτερα απ'ότι υπολογίζουμε.

Διαφημίσεις

Τι εγινε ρε παιδια???γιατι ποναει το κοριτσι μας???:roll::roll:

Καλημερα σε ολες σας!!!

Δεσποινιω μας???εισαι καλα φατσα???:confused::confused::confused:

Βασω μας λες την αλλη εβδομαδα να εχουμε και αλλο σκασιμο???ωρε θα καει το πελεκουδι παλι!!!!:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα.

τι έγινε καλέ δέσποινα είπες ένα πονάω και μετά εξαφανίστηκες. όλα καλά;

βασούλα μια χαρά η μικρούλα οπότε από βδομάδα περιμένουμε.

χτες το βράδυ με έπιασε ένα πόνος πολύ χαμηλά ρε κορίτσια και στο πλαι που είπα ότι ήρθε η ώρα να γεννήσω αλλά μετά από λίγο ηρέμησε. άντε να πάω στη γιατρό την άλλη τετάρτη να με δει μήπως και ο μικρός θελήσει να βγει νωρίτερα απ'ότι υπολογίζουμε.

Μμμμμμ αμεσως να γραψεις πριν απο εμενα εσυ να προλαβεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ παλι γιατι βρε κοριτσι πονας???μηπως εκανες καμια ταρζανια???

την αλλη Τεταρτη το ραντεβου???ευχομαι να προλαβεις να πας γιατι λιγο μακρια το βρισκω:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα εγκύουλες μου πως είστε ?

FwTeiNi μου τίποτα δεν είναι ο ΙΚΤΕΡΟΣ άντε πάρε τα πάνω σου φίλια μουτσσσσσσσσς

Η ΚΛΕΛΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ?

IRINI83 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ και με το καλό άντε γεννάμε καλέ όλες

vasdeli αυτό με την διαφορετική ομάδα κ ότι σχετίζεται με το ίκτερο δεν το ήξερα είναι αποδειγμένο ?

:tongue::tongue:

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

despoina τι γινεται? εγω δεν πολυανησυχω, γιατι ειναι συνηθισμενα τα πονακια, κι εγω ποναω συχνα, αλλα τελοσπαντων ενημερωσε μας ρε κοριτσι!

vasdelion ειδες που τελικα ειναι πώς θα σου κατσει? εμεις μειναμε ευχαριστημενοι με τους fast και απο οικονομικης αποψης και κυριως γιατι τηρηθηκε κατα γραμμα ο,τι ειχαμε συμφωνησει. Παντως αυτο που εκαναν σε εσας χοντρο οπως και να το δεις,... Τι να πεις...

am13 ο συζυγος της vasdeli ειναι γιατρος και ο δικος μου αξιωματικος.

Ειρηνακι αντε ετοιμη εισαι κι εσυ, ας περιμενουμε βεβαια μεχρι την Πεμπτη να δουμε τι θα σου πει, αλλα σε βλεπουμε για την αλλη εβδομαδα.

chris, Ηλιανα, μαρακι καλημερες και φιλακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρες στις γκαστρο-μωρουλινο-πεπέλες μου!!!!

Δεσποινάκι τί συμβαίνει; γεννάς; γέννησες; μην με τρελαίνεις!!!!! ενημέρωσε!

βρε irene φιλενάδα της δέσποινας για πες μας τί γίνεται!!!!!!

Ειρήνη μου περαστικά στον μπαμπούλη σου και πάλι, όλα τέλεια θα πάμε είπαμε!

κάτω από την σκέπη του october power και ο πατερούλης!

Μαράκι μάλλον κουράστηκες με τα σουαρέ και για αυτό πόνεσες ε;;;;;; καλά κάνω και θυμώνω λοιπόν!!!!!! ξεκουραση παρακαλώ! φιλί!

Βασιόλα μου την επόμενη εβδομάδα μάλλον;;;;;;; τρελαίνομαι!!!!!

Μαμαλευτεράκι μου καλή σου ημέρα και γλυκιά!

Πάμε γερά, την επόμενη εβδομάδα έχουμε γεννητούρια!!!!!!!

ή μήπως και νωρίτερα; δεσποινα μίλα!!!!!!!

Μαρηκρισάκι μου bonjour!

Μαμουνάκι αν και το τσάκωσες το παγωτάκι σου χθες δεν θα σε εξαιρέσω.....

σε όλες βάφλες, κρέπες, σουφλεδάκια σοκολάτας, πανακότες, γαλακτομπούρεκα και ότι τραβάει η όρεξη σας!!!!!!!

φιλιά φιλιά φιλιά

Διαφημίσεις

ξεχαστηκα και πηγα να γραψω παλι καλημερα...μετα θυμηθηκα οτι μπηκα πρωι πρωι (07,30)με την τσιμπλα στο ματι για να μαθω για την δεσποινα...

μαρη δεσποινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρεσει που καταλεγεσ για την νενα οταν μασ εκανε πλακα κ εσυ τωρα ουτε να ενημερωσεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σου στειλω τσιπουρα για χαστουκακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπ εγω θα παρω μια κρεπα με πολλη σοκολατα κ σαντυγη...οκ????????σουφλε εχω ηδη ετοιμο αλλα δεν μου πετυχε...

σασ ευχαριστω κοριτσια για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα!!!!!!αντε october power και ο μπαμπασ!!!!!!!!χε χε!!!!!με συγκινησατε θκατουλεσ!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

εδω ειμαι ακομα...περασα κολασμενη νυχτα..μιλαμε για πολυ πονο!!!! ξυπνησα στις 1 απο σφαχτες και κρατησαν μεχρι τις 3 και η κοιλια πετρα απο τις συσπασεις..τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα η κοιλια ακομα πετρα...δεν μπορω αλλο μωρεεεεεεεεεεεεεε:(:(:(:(:(

και ειχεσ μαρη θκατουλα και μενα ολο το βραδυ ξυπνη να περιμενω!για δεσ μετα απο σενα τισ ωρεσ που σου γραψα.....

θκατουλα κοντευεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ντοκτορι το πηρεσ τελεφωνο???????????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα φουσκιτσες και ξεφουσκιτσες :).εμείς ειμαστε καλά σήμερα πήραμε και το βιβλιαράκι μας κάναμε και το μάθημα μας πως να κάνουμε μπανακι και πως να αλλάζουμε πανουλα κι ολως τυχαίως η Μαια έκανε μάθημα πάνω στην μικρή :) γιατί εκλαιγε ,ήθελε κι άλλο μπανακι για αυτό χαχαχα θέλει να βγει καθαρουλα πολύ:)τώρα περιμένουμε να σχολασει

ο μπαμπά μας από την δουλειά που του την κάνανε σήμερα οι ..... Μπιπ να έρθει να μας πάρει.ελπίζω να καταφέρω αργά το βραδάκι να μπω στο Ίντερνετ γιατί στο σπίτι έχω ένα θεματακι ακόμα με το Ίντερνετ και να τα πούμε αναλυτικότερα.να μοιραστώ την στιγμή της γέννα μου μαζί σας. Άνετα ξανά γενναω :):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κοριτσακια!

αντε βρε Δεσποινακι100 να βγει το πρωτο αγορακι...θα ψαχνουμε γαμπρο με το κυαλι..υπομομονη κοντευεις!!

με πηρανε τηλεφωνο οτι την παρασκευη ερχεται η κουνια μας..να τελειωσω με δωματιακι επιτελους!

αυριο εχω και γιατρο να μας δει και να μας πει και μας νεα!

ευχαριστω για γλυκακι tsipoura θα το φυλαξω στο ψυγειο να το φαω μετα:tongue::tongue::tongue::tongue: α και σημερα θα φτιαξω τσιπουρες..χεχε εχεις την τιμητικη σου!!

καλημερα και πολλα φιλακιαααα!!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...