Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι κι εγώ και πάλι!

στη μανούλα για φαγητό και μετά λέμε κανα καφεδάκι με φίλους, θα δούμε... αν αντεχω...

λοιπόν τα νέα μου είναι ότι τελικά θε γεννήσω στο νοσοκομείο της νάουσας (όχι της βέροια, είναι απαράδεκτο από πολλές απόψεις), με γιατρό που μου σύστησαν πολλοί, ανάμεσά τους και ο δικός μου. πήγα σήμερα, με είδε, πήρε το ιστορικό μου, όλα καλά, μάλιστα πρότεινε και φυσιολογικό τοκετό αν μπορέσουμε να το καταφέρουμε, αλλά θα το ξανασυζητήσουμε την άλλη τρίτη που θα ξαναπάω. εκτός απροόπτου και επειδή οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές, θα γεννήσω μετά την 38η βδομάδα, άρα για αρχές οκτωβρίου με βλέπω! να πάω με το καφέ μας!

οπότε όποιες βιάζοβται, καλά κάνουν!!! και ευτυχώς παναγίτσα μου είμαι καλά και δε θα "χρειαστεί" να βιαστώ κι εγώ! είμαι πολύ ικανοποιημένη, είδα και μια φίλη στη νάουσα που γέννησε χθες ένα κουκλί! τρελοφατσούλα ήταν ο μπέμπης! (μέχρι και από θεσσαλονίκη λέει πηγαίνουν στη νάουσα!!!)

οπότε αναμένουμε μια ακόμη εβδομάδα!

φιλιά πολλά σε όλες όλες όλες!!! όποτε μπορέσω θα σας ξαναδώ!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

despoinaaa ειμαστε οι γκρινιαρες του october!! μου φαινεται οτι πρεπει να παρουμε τα πανω μας! οσο για το extra σφουγγαρισμα με palmolive ακουγεται αστειο, αλλα φανταζομαι τους καπνους να βγαινουν απο το αυτια σου! Μου θυμιζει σκηνικα απειρου καλλους με την γιαγια μου (π.χ. προχθες εφαγε το φαγητο που ειχε μαγειρεψει η μαμα μου για το σκυλο της θειας μου, και της αρεσε κιολας!!!χιχιχιχ)

Ειρηνακι αντε ρε κι εσυ!!! ηρθε η σειρα σου!τι καλα μια μια να παιρνουμε σειρα!

Λιανα από,τι μας ειπαν χθες στην Τραπεζα ο ομφαλιος λωρος εχει αποδειχθει οτι χρησιμοποιειται σε 2-3 περιπτωσεις για αναπλαση ιστων (πολλαπλη σκληρυνση, αρθροπλαστικες κ.α.). Ακομα οντως συνεχιζονται οι ερευνες για το πού αλλου θα εχει χρησιμοτητα. Και μην ξεχναμε οτι ακομα και στην Δημοσια Τραπεζα η φυλαξη ομφαλιου λωρου (η οποια ομως ειναι προσωπικη, οχι οπως το αιμα που μπαινει στην παγκοσμια τραπεζα) στοιχιζει 1230 ευρω. Αυτα τα λιγα γνωριζω και μενει να αποφασισουμε.

vasdelaki καλα πηρε το ματι σου το γαλανο και μπιρμπιλωτο, ημαστε στην Μυτιληνη πριν 2 χρονια, πριν την Κυπρο, μεναμε στην Χρυσομαλλουσα. Εγω πηγαινοερχομουν, δεν ημουν μονιμη, ειχαμε ξαναδηλωσει Μυτιληνη σε περιπτωση που πηγαιναμε νησι αλλα μας εκατσε στερια. Για μετακομιση ειχαμε παρει τους fast movers οι οποιοι ηταν τελειοι και τους συστηνω ανεπιφυλακτα. Και τωρα με αυτους θα ξαναπαμε. Αλλα μας παιδευουν λογω απεργιας.

ρε τσιπουρακι το σκεφτηκα αν εχω αναγκη να παω στην Αιγλη αλλα δεν ειναι λιγο ξεφτιλα?? Ομως θελω πολυ να παω εκθεσηηηηη!!!! Λογω Κυπρου εχω να παω 2 χρονια :(

Ελενακι (μαμα των τριων) μια χαρα νομιζω οτι εμεις μαζι θα παμε να γεννησουμε στην ωρα μας! δεν μας κανουν την χαρη τα μωρουδακια μας να ερθουν λιιιιιγγοοοοο νωριτερα , ας ειναι θα περιμενουμε!

Ελενακι (μαμα της γκουγκουφκας) καλα που το βλεπουν ολες το βιολετι δωματιο κι εγω δεν το βρισκω??? Ειναι σε προηγουμενες σελιδες??? Οσο για το νοσοκομειο, αφου νιωθεις καλα με την επιλογη σου, ασφαλης και σιγουρη, ολα θα πανε τελεια!

Οσο για βαφλες, κρεπες, και λοιπα γλυκα ενα εχω να πω : ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελενη και Δέσποινα μια χαρά τα μπεμπάκια σας, μπράβο.

Δεσποινα υπόμονη με τη μαμα, τι να κάνει κι αυτη μάλλον να βοηθήσει προσπαθεί. Πάντως πιστευω οτι οπου να ναι θα γεννήσεις, με τόσες συσπάσεις πια τι να πω.

Ploegisi ωραια τα νεα σου και χαίρομαι που τελικά επέλεξες καλο γιατρο και νοσοκομείο της αρεσκείας σου και το σημαντικότερο οτι δεν χρειάζεται να γεννήσεις γρηγορότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

ρε μαμουνακι εσενα δεν εκανα φιλη σημερα στο φατσομπουκ; δεν εκανα καμια ασχετη εε:tongue::tongue:

δεσποινακι εμενα εκανες φιλη σου ναι..δεν εχω βαλει φωτο με κοιλουμπα..με το δικιο σου..

εχω ξεκαρδιστει στα γελια με τη γκρινια σου..μανουλα με AVA στο πατωμα, κοιλια με 1 κιλο ζελε στο Ελενα, γιατρος που δεν καταλαβαινει τοσο καιρο οτι πονας...:P:p:p χαλαρωσε και δες τη θετικη πλευρα..

το πατωμα εγινε ΤΖΙΤΖΙ- η γιατρος καταλαβε τελικα οτι λες αληθεια οτι πονας- και ο υπερηχος με τοσο ζελε βγηκε τελειος!!!:wink:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

εμείς σήμερα απλά ακούσαμε το μωράκι που είναι μια χαρά και θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα πάλι.Δε πιστεύω να γεννήσω νωρίτερα επομένως θα έχουμε αρκετά γεννητούρια πριν από εμάς μιας και βιάζεστε μερικές μερικές :P

μπράβο βρε Ελένη μου :) :) :) αφήστε τις βιασύνες καλέ, χαλαρά!

Σκορδα!

πηγαμε και εμεις ντοκτορι σημερα..ο μπεμπακος εφτασε τα 3200 (τουλαχιστον μου ειπαν γιατι δεν μπορουσε να μετρησει καλα το κεφαλι επειδη ειναι χαμηλα)..οι συσπασεις συνεχιζονται (στο nst κατεγραψε 5 σε ενα τεταρτο:confused:).αφου μολις το ειδε η γιατρος μου λεει ¨"πονας;" Ε ΝΑΙ τι λεμε τοσες μερες της λεω; ε υπομονη και ξεκουραση μου λεει:( ποτε θα γεννησω ντε;

μπράβο και σε σένα Δόκτωρ μου!!!!!! όλα τέλεια ο Μπέμπαρος!

η μάνα σου είναι ΘΕΑ!!!!!!!!!! τρελάθηκα στα γέλια!

όσο για τη γκρίνια .... σε έχουμε συνηθίσει πλέον αν δεν γκρινιάζεις είναι που ανησυχώ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπόν τα νέα μου είναι ότι τελικά θε γεννήσω στο νοσοκομείο της νάουσας (όχι της βέροια, είναι απαράδεκτο από πολλές απόψεις), με γιατρό που μου σύστησαν πολλοί, ανάμεσά τους και ο δικός μου. πήγα σήμερα, με είδε, πήρε το ιστορικό μου, όλα καλά, μάλιστα πρότεινε και φυσιολογικό τοκετό αν μπορέσουμε να το καταφέρουμε, αλλά θα το ξανασυζητήσουμε την άλλη τρίτη που θα ξαναπάω. εκτός απροόπτου και επειδή οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές, θα γεννήσω μετά την 38η βδομάδα, άρα για αρχές οκτωβρίου με βλέπω! να πάω με το καφέ μας!

Ζυγός Ζυγός Ζυγός και με τη βούλα κουμπαρουλα μου! τα Σκόρδα βέβαια βροχή κανονική πάνω στη κοιλιά σου!!! Με το καλό!!!!!!!!!

ρε τσιπουρακι το σκεφτηκα αν εχω αναγκη να παω στην Αιγλη αλλα δεν ειναι λιγο ξεφτιλα?? Ομως θελω πολυ να παω εκθεσηηηηη!!!! Λογω Κυπρου εχω να παω 2 χρονια :(

ποια ξεφτίλα καλέ! με τόσο κόσμο που έχει η αίγλη νομίζεις ότι ξέρουν ποιος κάθετε και ποιος είναι περαστικός; σιγά! να πας, να το ευχαριστηθείς και να τους κατακατουρήσεις!

Γιωτίτσα μου η Πετρούλα κερνάει κρέπες που φτιάχνει σήμερα! Εγώ κέρασα το πρωί βάφλα.... έτσι που το πάμε ..... ούτε το κολοκύθι δεν θα μας σώσει! χιχιχιχιχιιχι

Μαμουνάκιον μου αρέσει η θετικότατη διάθεση άρπαξε κι εσύ ένα σκορδο

εδώ είμαι και εγώ. έβαλα τον μικρό για ύπνο και κοιμήθηκα και εγώ καμιά ωρίτσα και ξύπνησα από τις κλωτσιές. αυτό το παιδί μόλις πω ότι θα ξεκουραστώ μισή ώρα τότε θυμάται να με ξεπατώνει στην κλωτσιά.

χρυσάκι και ειρηνάκι θα έχουμε καινούργιες αφίξεις την άλλη βδομάδα τι καλά:P

δέσποινα μου μια χαρά ο μικρός.:P

ίσι μου τέλεια και τα δικά σου νέα.:P

εγώ να πω την αλήθεια μου την κρεπούλα την χτύπησα προχθές και ήταν μούρλια.:tongue:

vasdelaki καλα πηρε το ματι σου το γαλανο και μπιρμπιλωτο, ημαστε στην Μυτιληνη πριν 2 χρονια, πριν την Κυπρο, μεναμε στην Χρυσομαλλουσα. Εγω πηγαινοερχομουν, δεν ημουν μονιμη, ειχαμε ξαναδηλωσει Μυτιληνη σε περιπτωση που πηγαιναμε νησι αλλα μας εκατσε στερια. Για μετακομιση ειχαμε παρει τους fast movers οι οποιοι ηταν τελειοι και τους συστηνω ανεπιφυλακτα. Και τωρα με αυτους θα ξαναπαμε. Αλλα μας παιδευουν λογω απεργιας.

!

Τι σύμπτωση!!! Κι εμείς τους ξεφτίλες τους fast movers είχαμε και πάθαμε αυτά που πάθαμε!!!! Εγώ δεν θα τους συνιστούσα....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα σε όλες δεν διαβασα ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

γύρισα από γιατρό απίστευτα ταλαιπωρημένη

με τα μηχανήματα και με τις εξετάσεις

αύριο πάλι ουρά και αίμα την Πέμπτη

είχαμε κάποιες συσπάσουμε

την αλη τρίτη θα κανονίσουμε για τοκετό μάλλον στις 28 θα βάλουμε τεχνητούς και βλέπουμε

ελπίζω να πάμε στις 5 Οκτωβρίου αν δεν κάνω λοίμωξη

34 και 1 σήμερα

βάρος δεν μου είπε του μικρού

φίλια πάνω να κάνω καφέ ελληνικό να πιω να ξελαμπικαρω με την πεθερά στην βεράντα φιλιααααααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσια σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγα ντοκτορι αλλα ειχε γεννα κ μου ειπε να παω την πεμπτη!!!!!αλλα απο οτι μου ειπε στα κλεφτα μαλλον τριτη ή πεμπτη θα γεννησω!!!!θα του επιμεινω τριτη ,διοτι οπωσ σασ ειπα πεμπτη βραδυ με παρασκευη βραδυ οι γονεισ θα ειναι αθηνα...οποτε καλυτερα τριτη να εχω εστω λιγο βοηθεια με την μικρη!!

Ειρηνακι μου κοριτσακι μου λες να τις βγαλουμε μαζι???αχ γερα να ειναι τα πουλακια μου περιμενουμε νεακια και μην στεναχωριεσαι εμεις στο σοι μας λεμε οτι οταν ερχεται μωρο στην οικογενεια οτι προβλημα υπαρχει σε αυτην το τακτοποιει και το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει,ευχομαι λοιπον να συμβει και σε εσας και ολα να πανε τελεια!!!!:D

χρυσακι μου λεσ?παντωσ αυτο που εγραψεσ με το μωρο οτι τα ταχτοποιει ,δεν το ηξερα αλλα 15 μηνεσ τωρα με την αγελικη το εχω συνειδητοποιησει!!!!!!!!!!!!ειλικρινα!!!ξερεισ το τι ζορια και καταστασεισ (ιατρικησ φυσησ..)εχουν περασει οι δικοι μου (μαμα κ μπαμπασ)που κατω απο αλλεσ συνθηκεσ θα τα χαν παιξει και ομωσ τωρα που ειναι η αγγελικη ολα ξεπερνιουνται!!το εχω συζητησει παρα πολλεσ φορεσ με την μητερα μου....

.

ρε μαμουνακι εσενα δεν εκανα φιλη σημερα στο φατσομπουκ; δεν εκανα καμια ασχετη εε:tongue::tongue:

χε χε!!γελασα με την ερωτηση σου γιατι κι εγω αυτο ακριβωσ μπηκα να την ρωτησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι εμενα εκανες φιλη σου ναι..δεν εχω βαλει φωτο με κοιλουμπα..με το δικιο σου..

εχω ξεκαρδιστει στα γελια με τη γκρινια σου..μανουλα με AVA στο πατωμα, κοιλια με 1 κιλο ζελε στο Ελενα, γιατρος που δεν καταλαβαινει τοσο καιρο οτι πονας...:P:p:p χαλαρωσε και δες τη θετικη πλευρα..

το πατωμα εγινε ΤΖΙΤΖΙ- η γιατρος καταλαβε τελικα οτι λες αληθεια οτι πονας- και ο υπερηχος με τοσο ζελε βγηκε τελειος!!!:wink:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:πραγματι βρε γκρινιαροδεσποινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδεσ ποσο δικιο εχει το μαμουνι??????:tongue::tongue::tongue:ολα αψογα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και το πατωμα σου ειδικα λαμπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φίλια πάνω να κάνω καφέ ελληνικό να πιω να ξελαμπικαρω με την πεθερά στην βεράντα φιλιααααααααααααα

:confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:μια χαρα σε βρισκω ηλιαννα μου!!!!!!!!!!αφου υπαρχουν και πεθερικα προσ ξελαμπικαρισμα...μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλτην τοτε κ απο εδω!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

:confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:μια χαρα σε βρισκω ηλιαννα μου!!!!!!!!!!αφου υπαρχουν και πεθερικα προσ ξελαμπικαρισμα...μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στειλτην τοτε κ απο εδω!!!!!!!!

και απο δω στειλτη μετα:P:p:p:p:p:p

Μαμαλευτερακι λιγο υπομονη...και ολΑ θα πανε καλα!!!!

κοριτσια εχουμε καμια Σταυρουλα??δε θυμαμαι...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!

ολη μερα στους δρομους ημουν σημερα...λοιπον!τα νεα μας!

ο γιατρουλης μας ειπε οτι η μικρη μας ειναι μια χαρουλα,για την ακριβεια οτι καλοπερναει εκει μεσα!!!ειναι 3.100,το αμνιακο ειναι οκ και ο τραχηλος κλειστος ακομα...με βαση την εκτιμηση του δεν περιμενουμε εκπληξεις για καμια εβδομαδα...θα με ξαναδει την αλλη τριτη,εκτος απροοπτου οπως ειπε...αφησε και ενα μικρο περιθωριο να με πιασουν οι πονοι νωριτερα λοιπον.χαρηκα γιατι δεν εκανε καμια αναφορα σε καισαρικη ξανα.ουφ!παει κι αυτο...

σας διαβασα στα πεταχτα αλλα ολο και κατι θυμαμαι!

ειρηνη και χρυσα πλησιαζει η ωρα!με το καλο κοριτσαρες...

μαμαλευτερακι οοοολα θα πανε καλα!

ploegisi τελεια τα νεα σας!μπραβο!

δεσποινακι μια χαρα ο μπεμπαρος...εεερχεται!

μαμα της γκουγκουφκως μια χαρα με το νοσοκομειο...ολα θα πανε τελεια!

σιγουρα ξεχασα καποια κοριτσακια...φιλακια πολλα!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

κοριτσιαοτι προλαβα διαβασα.μαθαινω ωραια τα νεα σας.αχ βρε παιδια μη μιλατε για κρεπες και βαφλες γιατι ειμαι ασυγκρατητη με αυτα και λογω σαγχαρου ταχω κομενα.μη με ταλαιπωρειτε την ερμη....

ργω παλι λεω αυτη τη φορα να ταφησω χαλαρα και οποτε ερθει.στο ζαχαρενιο μου και που κανονισα να μπω προγραμματισμενα τη προηγουμενη σπασαν τα νερα.και ηταν και αργια.εικοστη ογδοη οκτωμβρη βγηκε και επετειακος ο ατιμος τωρα κατλαβαινω γιατι μου λεει συνεχεια οχι

vasdeli αληθεια τι δουλεια κανετε με τον αντρα σου .μηπως ειναι τιποτα συναδερφοι με το δικο μου?γιατι διαβασα για μετακομησεις και σε σενα και στην ellain

νενακι τρελλα οι φωτογραφιες γλυκα η μπουμπου και η μαμα μαζι.

μαρακι 32 σε καταλαβαινω και μενα ο δικος μου τα ιδια κανει

μαμαλευτερακι ολα καλα θα πανε θετικη ενεργεια θελει μονο

ploegisi ζυγος με το καλο

τελικα τι ειναι καλο να σου σπασουν τα νερα η να σε πιασουν οι πονοι. και αν κανεις προκληση αληθευει οτι ειναι πιο εντονοι λογω των φαρμακων???

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

μετα απο πολυ κουραση πηγαμε βολτουλα το ζευγος..αχ ενιωθα οτι ολοι με κοιτουσαν στην κοιλια μου? τυχαιο? δεν νομιζω...και εφαγα ενα παγωτακι μικρουλι..:tongue: αλλα δεν το λεω πουθενα:wink:

καλο βραδυ και φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...