Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαλτε με κι εμενα στην λιστα με τα σημερινα ραντεβου!!προεκυψε εκτατο!!!θα παω κατα το μεσημερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι την αλλη τριτη ή το αργοτερο πεμπτη ΓΕΝΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηρα χτεσ το ντοντορι και θελει να με δει....γιατι το ραντεβου μου αν καθησω κ περιμενω θα ειναι την δευτερα και δεν λεει!!!!θα παω λοιπον σημερα να κανονησουμε!!!!!!!!!!!!!!!απο το τηλεφωνο μου ειπε μολισ κλεισω 38 ή 38+1..αρα μαλλον την τριτη!!!!αχ κοριτσια ακομα δεν το εχω πιστεψει...κοντευει να διπλασιαστει η ευτυχια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι ομωσ και λιγο εωσ πολυ νταουν ..διοτι σημερα εκανε εισαγωγη ο φαδερ μου!!!!!ισωσ θυμαστε απο παλια (δεν θυμαμαι αν σασ το ειχα ξαναπει,...).

λοιπον ο πατερασ μου περσυ τον δεκεμβριο εκανε εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ(να τονισω οτι ηταν σε ιδιωτικη κλινικη κ με ακριβοπληρωμενουσ γιατρουσ...)!!!!ε κατα τον γεναρη-φλεβαρη αρχισε στην περιοχη του στομαχιου να του βγενει κατι σαν μπαλονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν κοιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι <γιατροι> εκει δεν τον εραψαν καλα ,δεν θα εβαλαν προφανωσ και τιποτα σαν δυχτι να συγκρατησει και ανοιξε η εσωτερικη τομη!!!!!τωρα μπηκε νοσοκομειο κ αυριο θα ξαναχειρουργηθει ωστε να τον ραψουν σωστα να μαζεψουν και την κοιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ τωρα πρεπει να παρακαλαω ,να μην με πιασουν οι πονοι νωριτερα γιατι εχω και μια αγγελικη.....ποιοσ θα μου την εχει????μακαρι να πανε ολα καλα εωσ την τριτη και να εχει βγει τοτε ο πατερασ μου να αναλαβει η μαμα μου εμασ....

α!!!!!!!!!!!!!!!!κι επειτα την αλλη παρασκευη(που λογικα εγω θα βρισκομαι ακομα κλινικη)οι γονεισ μου πρεπει να πανε αθηνα !!!!!!!!!!...θα αναλαβουν νονεσ κ η αδελφη μου το αγγελικιδιον ....αλλιωσ θα παρω μου φαινεται το παρκοκρεβατο μεσα στο δωματιο τησ κλινικησ και θα εχω και τισ δυο κορεσ μου!!!!!!!:tongue:;):P

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Princess1%20-%20main.jpg

με το καλό Ειρήνη μου με το καλό!!!!!!!!! Ερχετε η μέρα!!!!!!

Τρίτη ή Πέμπτη ε;;;;; Εγώ λέω Τετάρτη! χιχιχιχιιχι

όσο για τον μπαμπούλη σου όλα καλά θα πάνε :)

october power κι αυτός!!!!!!!!!!!!!!

φτου φτου καλέ ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

πάρε κι εσύ μια σκορδοβροχή να μην στη χρωστάω!

καλημεραδενεχωπληκτρολογιο

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

μου έλειψες εσύ! όταν πήγα στους U2 σε σκέφτηκα!!!!!!!!!!

πηγες U2;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αχ και βαχ!!!!

και γω εκει θα ημουν αν δεν ειχα μπεμπε!!Δεν πειραζει next time!!!

Και ποιοι δεν ηρθαν φετος πια!!Χαμος απο συναυλιες!!!Τεσπα!!!

Ειρηνη μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες!!!

Όλα καλά εδώ!

Αναμένω την Παρασκευή το ραντεβού με τον μπέμπαρο για Β' επιπέδοου!

vasdelidion λες γι' αυτο να ειναι ετσι η ψυχολογια μας? λογω αγοριων? μπα δεν πιστευω....

:)

Άστα να πάνε Ellain!!! Ό,τι μπαρούφα θες την ακούς κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης...

Κουράγιο με την μετακόμιση, ένα θα σου πω για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...Όταν κάναμε εμείς την μετακόμιση από Αθήνα για Μυτιλήνη είχαμε 2 φορτηγά. Το πρώτο λοιπόν τα κατάφερε και μπήκε στο πλοίο και ήρθε στο νησί στην ώρα του...Το 2ο δεν πρόλαβε(γιατί ως συνήθως οι εργάτες τεμπέλιαζαν και δεν ήταν στον Πειραιά όταν έπρεπε) με αποτέλεσμα να φτάσει 2 μέρες μετά....Άσε, μεγάλη πίκρα....

Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω, κάνατε καθόλου στην Μυτιλήνη; Κατι τέτοιο σα να πήρε το μάτι μου....

Καλημέρα κορίτσια.είμαι λίγο down η μικρή ανέβασε ικτερο παρόλο που ήταν από χτες το πρωί στις λάμπες και θα μείνουμε μια μέρα ακόμα.το καλό είναι ότι καταφέραμε να πίνουμε πολύ γάλα από την μανούλα ,αλλά λόγω του ικτερου αναγκαστικά για να δυναμώσει δίνουμε και λίγο ξένο.

Φωτεινή μην στενοχωριέσαι....Θα περάσει ο ίκτερος...και στο σπίτι που θα πάτε να την βάζεις σε παράθυρο κοντά, σε ήλιο. Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν έχει ικτερο το παιδί πρέπει να δώσουν ξένο....Αυτό είναι ανυπόστατο, μας το είπε και η παιδίατρος μας. Και μένα ο Παυλάκης έκανε αρκετό ίκτερο, μου είπανε να κόψω τον θηλασμό αλλά τους έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι....Μια χαρά συνήλθε μετά απο μερικές μερούλες το παιδάκι....με μαμίσιο γάλα...

Λένε ότι ικτερο ανεβάζουν συνήθως τα παιδάκια που έχουν διαφορετική ομάδα αίματος με την μαμά. Πράγματι, στην Ηλέκτρα μου(που έχουμε την ίδια ομάδα αίματος) δεν κάναμε καθόλου ίκτερο. Στον Παυλάκη(ο οποίος έχει την ομάδα αίματος του μπαμπά του) είχαμε ίκτερο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.

Eιρηνάκι και Χρυσάκι θα έχουμε αφίξεις την άλλη εβδομάδα, με το καλό κοριτσάρες μου.

Ειρηνη ελπίζω να πάνε ολα καλα με το μπαμπά σου και να έχει μια γρήγορη αναρρωση.

Ellain πολυ μπέρδεμα με τα πράγματα, ελπίζω σύντομα να ξεμπερδέψεται και να μπουν όλα σε μια σειρα.

Φωτεινούλα μην στεναχωριέσαι ο ίκτερος δεν είναι τίποτα απλώς θα καθυστερήσετε λίγο να πάτε στο σπιτάκι σας , αφου όλα τα αλλα είναι καλά και η μικρή τρώει και καλα απο οτι λές, σύντομα θα πάτε σπίτι.

Τσιπουρίτσα μας φτιάχνεις τη μέρα με αυτα τα γλυκα και ας μην τα τρώμε, απλώς που τα φανταζόμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

ιirini83 με το καλοοοοοο! κιαλλο ροζ ροζ μωρακι την αλλη βδομαδα???ενημερωσε μας αργοτερα για νεοτερα!

ΦΩΤΕΙΝΗ ειναι πολυ συνηθισμενο ο ικτερος..υπομονη και αυριο σπιτακι σας!

clelia καλη επιστροφη..περιμενουμε νεακια σου!

tsipoura μας ξελιγωσες με το ναξιωτικο γλυκακι σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

παω να συνεχισω δουλιτσες γιατι αφησα μανουλα μονη της:rolleyes::rolleyes:

επανερχομαι αργοτερα να σας διαβασω

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ΚΟριτσακια μου γλυκα ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες ειμαι ακομα σοκαρισμενη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω με τιποτας!!!:roll::roll::roll:

Ειρηνακι μου κοριτσακι μου λες να τις βγαλουμε μαζι???αχ γερα να ειναι τα πουλακια μου περιμενουμε νεακια και μην στεναχωριεσαι εμεις στο σοι μας λεμε οτι οταν ερχεται μωρο στην οικογενεια οτι προβλημα υπαρχει σε αυτην το τακτοποιει και το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει,ευχομαι λοιπον να συμβει και σε εσας και ολα να πανε τελεια!!!!:D

Τρελορενακι μας μην χανεσαι καλε εχπυμε καιρο να σε χορτασουμε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ισι μου ποσο μου αρεσει το μωβακι ή αλιως βιολετι:P:p

αντε και εμεις περιμενουμε τα νεα σου κοριτσι μου ολα καλα να πανε!!!

Αμαν βρε Μαρακι μου και εσει δεν εχεις αδειασει απο κοσμο και δουλειες!!!πως να μην κουραστεις η γκαστρωμενη!!!:roll::roll:

Βασω μου εσυ συνεχισε την ξαπλα απολαυσε την και αυριο λοιπον θα εχουμε νεακια!!!:D

mamounaki! μου τι να κανουμε ολα για τα μωρακια μας λιγο υπομονη και πολυ πολυ προσοχη!!!φτου σκορδα!!!!:-P

Ελαιν μου τι παιδεμα ειναι αυτο καλε???αμαν τους!!!:mad:

liana. καλα λεει η Τσιπουριτσα η πιο γλυκια εγκυουλα εισαι στομα εχεις και μιλια δεν εχεις πουλακι μου!!!

Τσιπουριτσα μου μακια μακια πολλα!!!!

Οποια ξεχασα ντροπη μου και φιλακι!!!:lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!!

Περιμενουμε κι αλλα μωρακια απο βδομαδα?Με το καλό Χρυσα και Ειρηνη και στα δικαμας οι υπόλοιπες!!!

Φωτεινη κι ο δικος μου εκανε ικτερο,όπως και τα περισσότερα νεογνα.. την τελευταια ημερα επεσε στο 12 (απο 13.5 μεγιστη τιμη) και μου ειπαν να το παω ξανα το βραδυ και την επομενη μερα για μετρηση..Φυσικα και δεν τον πήγα εκει, πήγα στο κοντινοτερο νοσοκομειο - ειχε μεσολαβησει πολύ στενο συγγενικο πρόσωπο (μαια)- του πήραν αίμα για την μέτρηση και ήταν όλα καλά!Εννοειται πως δεν ακουσα τα σχολια τους για ξενο γαλα αλλα επειδη κοντινοι συγγενεις μου εφαγαν τα αυτια για περισσότερα υγρα, εδωσα 2-3 φορες τσαγακι μετα το θηλασμο και μετα ευγενικα και με διακριτικοτητα τους ειπα να μας αφησουν μονους να βρουμε εμεις τους ρυθμους μας..

Τσιπουρα τι βαφλα ηταν αυτη???:shock::shock::shock:

Πάω να κανω κρεπες τωώώωωρα!!!!(αντι για βαφλα, δεν εχω βαφλομηχανημα...χαχα)

Ellain λίγος καιρος εμεινε και μετα ταλαιπωρια τελος!Ολα θα βρουν το δρομο τους εσυ μην αγχωνεσαι για αυτα, θα τη βρει την ακρη ο συζυγος...

Φιλια σε ολες και απο μια κρεπουλα απο αυτες που θα φτιαξω!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γειά σας κορίτσια!

εμείς σήμερα απλά ακούσαμε το μωράκι που είναι μια χαρά και θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα πάλι.Δε πιστεύω να γεννήσω νωρίτερα επομένως θα έχουμε αρκετά γεννητούρια πριν από εμάς μιας και βιάζεστε μερικές μερικές :P

Με το καλό Chris, Ειρήνη, Βάσω, Ίσι, ποιά άλλη ξεχνάω;

Είδα και τη Δέσποινα λίγο σήμερα αλλά τελικά δε τα καταφέραμε να πιούμε ένα καφέ :(

Clelia επιστρέφετε σπίτ σας σήμερα; Άντε περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις.

Φωτεινή με το καλό και εσείς να πάτε σπιτάκι σας.

Ellain πράγματι ατυχία και ταλαιπωρία! Αλλά μη σε παίρνει από κάτω

Vasdeli με το καλό και η Β επιπέδου!

Πετρούλα, Γιωτίτσα, Αγγελική, mamounaki, τσιπουρίτσα, Λιάνα, Μαράκι, Ρένα και όποια άλλη ξεχνάω πολλά φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

γεια σας και απο εμενα..(γεια σου ελεν παλι!)

chrisaki και ειρηνη τι σουπερ νεα ειναι αυτα; τελικα μηπως να το κανουμε september power, ολες γεννατε βρε πια!!!

ειρηνακι περαστικα στον μπαμπα σου!!μην ανησυχεις ολα θα πανε μια χαρα.

ρε μαμουνακι εσενα δεν εκανα φιλη σημερα στο φατσομπουκ; δεν εκανα καμια ασχετη εε:tongue::tongue:

πηγαμε και εμεις ντοκτορι σημερα..ο μπεμπακος εφτασε τα 3200 (τουλαχιστον μου ειπαν γιατι δεν μπορουσε να μετρησει καλα το κεφαλι επειδη ειναι χαμηλα)..οι συσπασεις συνεχιζονται (στο nst κατεγραψε 5 σε ενα τεταρτο:confused:).αφου μολις το ειδε η γιατρος μου λεει ¨"πονας;" Ε ΝΑΙ τι λεμε τοσες μερες της λεω; ε υπομονη και ξεκουραση μου λεει:( ποτε θα γεννησω ντε;

ειδα και την ελενη σημερα ΑΠΑΠΑ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ!!!:confused:

κατα τα αλλα ειμαι χαλια...μου εχει σπασει τα νευρα η μανα μου λεμε δεν αντεχω καθολου να μενουμε μαζι...ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ AΠΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ!!! Ελεος!!!! 3 φορες ξανασφουγγαρισα για να φυγουν οι σαπουναδες!!:confused::confused:

Μου λειπει πολυ το στεφανι μου...εχω πολυ αγχος...ποναει η μεση μου...(πωπω γκρινια εε...:(:(:()

φιλια σε ολες παω να κλαψω τη μοιρα μου...

υ.γ. ασχετο...τι επαθα στον υπερηχο σημερα...η βλαμμενη που μου τον εκανε ειχε πιασει την παρλα με τη μαια...περνει λοιπον το μπουκαλι με το ζελε...και μου απλωσε κανα κιλο πανω στο παντελονι!!! σαν γυφτισα κυκλοφορουσα ολη μερα στο ελενα!!! γκρρρ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...