Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα!!

Χρυσακι αντε ηρθε κι η δικη σου η ωρα!!! Με το καλο!! Συμμαζεψου κι ερχεται η μπουμπου σου :)

maraki κρατα γερα, κι εγω νιωθω κουρασμενη και φαντασου οτι δεν εχω αλλο ζουζουνακι να με "παιδευει". Αντε λιγη πομονη ακομα...

τσιπουριδιον τρελαθηκες με τον ανιψιο-βασιλια της καρδιας σου?! Οσο για το κοπαδι παιδακια γελασα πολυ λεμε!!! Να'σαι καλα μοσχομυριστο ψαρακι μου αλλα ετσι οπως ειμαι δεν με σωζει ουτε μια στανη ολακερη!

vasdelidion λες γι' αυτο να ειναι ετσι η ψυχολογια μας? λογω αγοριων? μπα δεν πιστευω....

Κοριτσακια μου καινουριες μανουλες, τι φωτο υπεροχες ειναι αυτες στο φατσοβιβλιο??? Τι τρυφεροτητα, τι μεγαλειο.... Με συγκινησατε παλιοπαιδα!

Τι εχω παθει με τους φορτηγατζηδες, μα ρε κοριτσια σε αυτην την μετακομιση να μην μας καθεται τιποτα σωστο? Περιμενουμε τα πραγματα απο Κυπρο να ερθουν στην αποθηκη μας για να ερθει η μεταφορικη να τα μαζεψει ολα και να παμε (να παΝε δηλαδη...) Βολο να καθαρισουν και να στησουν το σπιτακι κι ολα καλα. Αλλα ελα που με το μπλεξιμο αυτο ουτε φορτηγο ερχεται ουτε μετακομιση γινεται....Και το αγχος αυξανεται... Που θα μεινει το μωρο που παει Δευτερα Βολο να αρχισει δουλεια? Ο καημενος εχει καταταλαιπωρηθει εδω και 2 μηνες. Ουφ! τα νευλα μου, που λεει κι η βαφτιστηρα μου (2,5 χρονων).

Οσο για τα βλαστοκυτταρα, καταληξαμε κι εμεις στην Δημοσια Τραπεζα. Πηγαμε χθες, ενημερωθηκαμε, πηραμε και το κιτ και μενει να αποφασισουμε αν θα κρατησουμε και μερος του ομφαλιου λωρου.

Εχει και ωραιοτατη εκθεση βιβλιου στο Ζαππειο, ενημερωνω οσες ενδιαφερονται και μπορουν να κανουν μακρινους περιπατους χωρις πανες ακρατειας, οπως η αφεντια μου που δεν αντεχει ουτε ωρα χωρις τουαλετα. :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζυγός

23/9-22/10

bonjour κουμπαρούλα μου!

να σου πω και παρθένος να είναι αφού είναι στο μεταίχμιο θα έχει στοιχεία κι από τα 2 !

πως πάει το δωμάτιο; ο κουμπαρος στο φουλ;

ναι! έχει βαφτεί ένα ωραιότατο βιολετί...!!! (έτσι το λέει), σήμερα θα μπει το κουρτινόξυλο, έρχεται το στρωματάκι, και γίνονται οι τελευταίες παραγγελίες για φωτιστικό και μοκετάκι και τα υπόλοιπα είναι εύκολα μετά! μια χαρά!

έχω αγωνία... αν δε μπορέσω να μπω το απόγευμα, θα ενημερώσω κάποια να τα μεταφέρει τα νέα μου!

με τα βλαστικύτταρα κι εμείς το ίδιο θα κάνουμε, πήραμε το κιτ και θα τα δώσουμε στη δήμόσια τράπεζα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Η Λιάνα είναι η καλύτερη μαθήτρια εδώ! ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα! φτου φτου!

Ελενάκι μου τί μπέρδεμα με τα φορτηγά!!!!! αμαν πιά!

ο ανηψιός μου μοσχομυριστούλης και γλυκούλης! κάνει και αγκαλιά τώρα βρε παιδάκια και λιώνω!!!!!!!!!! ειναι 5 μηνών! τώρα θα τον ξαναδώ τα χριστούγεννα με το καλό! αχ αχ αχ

οσο για την έκθεση θα πάω αλλά κι εσύ μπορείς να πας γιατί έχει την αιγλη για πιπί καλέ., πήγαινε να ξεχαστείς λίγο καλό μου!

όσο για τα παιδάκια...... και στάνη τσακίζουμε αμα θέλεις :P

Κουμπαρούλα με γεια της το δωματιο !!!!!!! έρχεται και η γκουγκουφκίτσα μας! τρέλα το βιολετί!

Διαφημίσεις

tsipouraki μην σε ακούσει ο άντρας μου.... γκρίνια να δεις σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

κι εγώ που έλεγα ότι επειδή είσαι καλό παιδί να σε κεράσω μια περιποιημένη Ναξιώτικη Βαφλα με πολύ παγωτό και σιρόπι!!!!!!!!! :tongue:

Ναξιώτικη Βαφλα με πολύ παγωτό και σιρόπι!!!!!!!!!

MERCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!

300 θα πάει το ζάχαρο και μόνο με τη σκέψη!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλά δε θα γεννήσω? θα δείτε τι έχω να πλακώσω! όσα κιλά δεν πήρα στην εγκυμοσύνη μου φαίνεται θα τα πάρω μετά από απωθημένο... χιχιχιχι

σας αφήνω!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.είμαι λίγο down η μικρή ανέβασε ικτερο παρόλο που ήταν από χτες το πρωί στις λάμπες και θα μείνουμε μια μέρα ακόμα.το καλό είναι ότι καταφέραμε να πίνουμε πολύ γάλα από την μανούλα ,αλλά λόγω του ικτερου αναγκαστικά για να δυναμώσει δίνουμε και λίγο ξένο.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα κορίτσια.είμαι λίγο down η μικρή ανέβασε ικτερο παρόλο που ήταν από χτες το πρωί στις λάμπες και θα μείνουμε μια μέρα ακόμα.το καλό είναι ότι καταφέραμε να πίνουμε πολύ γάλα από την μανούλα ,αλλά λόγω του ικτερου αναγκαστικά για να δυναμώσει δίνουμε και λίγο ξένο.

Καλημέρα φωτεινούλα! Μην το παίρνεις κατάκαρδα βρε! τα περισσότερα μωράκια χρειάζονται λίγη φροντίδα με τον ίκτερο, εσένα γεννήθηκε και νωρίτερα, όλα καλά θα πάνε! μπράβο για τον θηλασμό, είναι σημαντικό που είναι συνεργασιμη η κοπελάρα σου! θα βγείτε με το καλό, θα πάτε στο σπιτάκι σας και όλα θα είναι τέλεια! σκόρδα!

Kαλημερα κοριτσακια!!!

Τι ωραια νεα ειναι αυτα

Αντε chriς με το καλο!!!Ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Φωτεινουλα θα στο πω ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα μην στεναχωριεσαι!!!Τιποτα δεν ειναι ο ικτερος.Λιγη ταλαιπωρια μονο!!!Μετα θα το ξεχασεις!!Τα περασα και ξερω..

τσιππππππππ τι κανεις;;;;;

Πολλα φιλια σε ολες!!Παω να βαλω πλυντηριο και επανερχομαι!!

Kαλημερα κοριτσακια!!!

Τι ωραια νεα ειναι αυτα

Αντε chriς με το καλο!!!Ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Φωτεινουλα θα στο πω ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα μην στεναχωριεσαι!!!Τιποτα δεν ειναι ο ικτερος.Λιγη ταλαιπωρια μονο!!!Μετα θα το ξεχασεις!!Τα περασα και ξερω..

τσιππππππππ τι κανεις;;;;;

Πολλα φιλια σε ολες!!Παω να βαλω πλυντηριο και επανερχομαι!!

μου έλειψες εσύ! όταν πήγα στους U2 σε σκέφτηκα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...