Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσαρες το ψωμι εχει αλατι,οχι ομως πολυ.η αναλογια αλατιου και κιλα αλευρου που χρησιμοποιουνται ειναι ενδεικτικη,αλλα ας μη μπουμε σε λεπτομερειες.οτι πουν οι γιατροι και οτι ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας κι εμας!

tsipouritsa περιμενω να ερθει το αυριο,θα σκασω απο την αγωνια!!!χαμογελαω...σ ευχαριστω!φιλακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες το ψωμι εχει αλατι,οχι ομως πολυ.η αναλογια αλατιου και κιλα αλευρου που χρησιμοποιουνται ειναι ενδεικτικη,αλλα ας μη μπουμε σε λεπτομερειες.οτι πουν οι γιατροι και οτι ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας κι εμας!

tsipouritsa περιμενω να ερθει το αυριο,θα σκασω απο την αγωνια!!!χαμογελαω...σ ευχαριστω!φιλακια!

νόμιζα ότι το ψωμί έχει πολύ αλάτι γιατί σε κάποιον που είχε πίεση του το είχαν κόψει και μπορούσε να φάει μόνο το ειδικό ψωμί που ειναι για υπερτασικους για αυτό το είπα! εννοείτε ότι πουν οι γιατροί καλέ!

τέλεια αγωνία όμως ε; γλυκιά και μωρουδένια! <3

με το καλό!

Γεια σας κοριτσάκια μου, ψιλοχάθηκα αλλα είναι εδω η μαμα μου και χθες που είχε και ρεπό ο συζυγος βολτάραμε αρκετά.

Νενάκι κουκλάρες και οι δυο και μπράβο βρε θηρίο δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου μακάρι να γεννήσουμε όλες ετσι. Καλως ήρθατε στο σπίτακι σας και καλά σαράντα.

Αγγελικούλα περάστικα για τους πόνους σου αν και όταν γεννήσεις ουτε που θα τους θυμάσαι, βλέπω το ξενύχτι συνεχίζεται.

Μαμαλευτεράκι σε βλέπω εσένσ με τοσο θετική ενέργεια ποθ εχεις σίγουρα θα κλείσεις τις 36 εβδομάδες.

Μαμουνάκι λίγο προσοχη στη διατροφή και θα ρυθμιστεί η πίεση, όσο για το αγχός δεν χρειάζεται δεν είδες τι εἰπαν τα κορίτσια που γέννησαν, οτι δεν είναι τίποτα.

Φωτεινή και Κλειώ με το καλό να πάτε κι εσείς με τα κουκλάκια σας σπίτι σας.

Τσιπουρίτσα μου φιλάκια πολλά.

Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Μαμουνάκι τεράστια προσοχή στην πίεση, φτου φτου μακριά το αλάτι. Καλά αποτελέσματα την Πέμπτη. Κουκλίτσα είσαι καλέ! Σε είδα στο φβ!

Γιωτίτσα τι καλά που έχεις παρεούλα τη μανούλα σου! Πέρασες και όμορφο ΣΚ με τον αντρούλη σου, πήρες θετική ενέργεια!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι Αγγελική μου πήρα αρκετή θετική ενέργεια και αυριο επιτέλους είναι και η τελευταία του υπηρεσία. Εσείς τελειώσατε τα του δωματιου;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

ουουοουου γεια σας κοριτσια!!!

μολις φαγαμε γαλατακι και τεντωνομαστε!!!!παλι κακα μαλλον κανουμε!!!!!μα ειναι τοσο υσηχη,φτου φτου!!!το μωρακι μου το καλο.

δυστηχως ομως εχω την γκρινια της χριστιαννας λογω κρυωματος και δε μπορω να ηρεμησω...βλεπετε δε ειναι και δυσκολες οι μεταπτωσεις σε αυτην την περιοδο αλλα ευτυχως βαδιζω καλα μεχρι στιγμης.

πηγαμε τωρα το απογευμα στο νοσοκομειο να μας παρουν αιματακι για την ελειψη ενζυμου που κανουν.ουτε κιχ εβγαλε..

αυτα κοριτσια μου..τα λεμε μολις μπορεσω παλι.

αντε ανυπομονω με τα νεα σας αυριο απο τις περισσοτερες...

Φιλακια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

tsipouritsa και βασουλα ευχαριστω για συμβουλες..καλου κακου πηγα και πηρα φρυγανιες χωρις αλατι..εδω που φτασαμε τα κοψα ολα ας κοψω και το ψωμι..

no sex, no food...τι αλλη θυσια θα κανω πια??:D:D:D

φιλακια στις γλυκες μανουλες (φανταστικες φωτο)

angelique ευχαριστω για σχολιο..ειμαστε φιλες στο fb? θα μπω να δω..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημέρα!

σήμερα περιμένουμε και νέα από κάποια κορίτσια.

εχτές είχα κόσμο στο σπίτι και μετά ήμουν σε αποσύνθεση. παρακαλάω να γεννήσω δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα !!!η πριγκηπισσαμου ειναι 3200 και τα πνευμονια της εχουν ωριμασει!!!:D:D:D

Εβαλε αυτη μισο κιλο εβαλε και η μαμα μισο κιλο!!!το συνολο+9.5 κιλα η μανουλα και ηταν το τελευταιο ραντεβου μου αφου ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα ειστε εσεις κοριτσακια μου???καπου πηρε το ματι μου Νενακι παω να ψαξω!!!:lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

μπραβο χρυσακι..με τελεια κιλα θα βγει το κοριτσακι σου...την αλλη πεμπτη εχουμε γεννητουρια????με το καλοοοοοοοο!!! 4η κουκλαρα στη σειρα!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ! σημερα εχουμε ιατρικα ανακοινωθεν...περιμενουμε και τις αλλες κοιλουμπιτσες...καλα αποτελεσματα!

εγω περιμενω μανουλα να κανουμε παλι ενα φρεσκαρισμα υπνοδωματια, και αυριο μαλλον θα ερθει και η κουνια μας...αντε να οργανωνομαστε!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα στις gastro - μωρό - πεπελάρες μου!!!!!!!!

Εχω νέα από την Κλειώ, περιμένουν το τυπικό ΟΚ από τον παιδίατρο και βουρ για το σπιτάκι τους! :) :) :)

Σήμερα περιμένουμε πολλά νέα ε;;;;;; με το καλό <3 λλλίνες μου!

ουουοουου γεια σας κοριτσια!!!

μολις φαγαμε γαλατακι και τεντωνομαστε!!!!παλι κακα μαλλον κανουμε!!!!!μα ειναι τοσο υσηχη,φτου φτου!!!το μωρακι μου το καλο.

δυστηχως ομως εχω την γκρινια της χριστιαννας λογω κρυωματος και δε μπορω να ηρεμησω...βλεπετε δε ειναι και δυσκολες οι μεταπτωσεις σε αυτην την περιοδο αλλα ευτυχως βαδιζω καλα μεχρι στιγμης.

πηγαμε τωρα το απογευμα στο νοσοκομειο να μας παρουν αιματακι για την ελειψη ενζυμου που κανουν.ουτε κιχ εβγαλε..

αυτα κοριτσια μου..τα λεμε μολις μπορεσω παλι.

αντε ανυπομονω με τα νεα σας αυριο απο τις περισσοτερες...

Φιλακια!!

ΣΚΟΡΔΑ ΜΑΡΗ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

memo: επιλόχειες καταθλίψεις, ψυχολογικές μεταπτώσεις κλπ δεν χωράνε στο ένδοξο october power......

τα ξεκαθαρίζω από τώρα για όλες ...... <3

εδω ειμαι κι εγω...αραχτη στον καναπε.τελικα με ειδοποιησαν απο το γιατρουλη,θα με δει αυριο στις 11 στο αρεταιειο.αντε να δουμε...

Με το καλό βασιόλα μου! Λες να έχουμε γεννητούρια αυτή την εβδομάδα;

καλημέρα!

σήμερα περιμένουμε και νέα από κάποια κορίτσια.

εχτές είχα κόσμο στο σπίτι και μετά ήμουν σε αποσύνθεση. παρακαλάω να γεννήσω δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Κόσμο; μου φαίνεται πρέπει να έρθω ..... τί είναι αυτά καλέ; ετοιμόγεννη γυναίκα και δεξιώνεσαι κόσμο; απαπαπαπαπαπαπααααα

Μαράκι μου μαζέψου....... και... φιλί!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα !!!η πριγκηπισσαμου ειναι 3200 και τα πνευμονια της εχουν ωριμασει!!!:D:D:D

Εβαλε αυτη μισο κιλο εβαλε και η μαμα μισο κιλο!!!το συνολο+9.5 κιλα η μανουλα και ηταν το τελευταιο ραντεβου μου αφου ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα ειστε εσεις κοριτσακια μου???καπου πηρε το ματι μου Νενακι παω να ψαξω!!!:lol:

Τι λες τώρα;;;;;;; αχ με το καλό μαρηκρισάκι μου! θα είναι το πρώτο ζυγάκι του october power!!!!!!!!!! (στις 23 αλλάζει το ζώδιο το τσέκαρα)

μόνο 9,5 κιλάκια; και με νταρντανοπεπελάρα εντός; είσαι μονΔελοπρότυπον φιλενάδα!!!

Σε όλες όλες από ένα μεγάλο φιλί και από ένα μεγάλο παγωτό!

καλημερούδια κι από μένα!

δεν έχω νεάκια ακόμη, σε μια ώρα εχω ραντεβού με το γιατρό και κατά το μεσημεράκι λογικά θα ξέρουμε τι θα γίνει και με μένα!

στις 23 αλλάζει σίγουρα το ζώδιο??? ε κουμπαρούλα? να πιέσω για πιο μετά αν είναι έτσι... :confused::confused::confused::tongue:

τέλειες οι φωτός στο φέις!!! μπράβο νένα! κούκλα η μπέμπα σου! και μια χαρά μωράκι, δε θα σε κουράσει!

κρισάκι!!! άντε να δω κι εγώ πότε! λες να τις βγάλουμε μαζί? ε? (τέλειος ο τοίχος - άξιζε η 2μηνη αναμονή)

κορίτσια μου σας διάβασα λιγάκι στα πεταχτά, δε συγκράτησα πολλά, το μυαλό μου δεν είναι συγκεντρωμένο για όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά εκτός από κανα 2 πεσμένες (δέσποινα και ελενάκι), την αγγελικούλα μας που πονάει κα εξακολουθεί να κουράζεται και το μαμουνάκι που πρέπει πολύ πολύ πολύ να προσέχει και να κάνει ότι ΑΚΡΙΒΩΣ της είπε ο γιατρός της, οι υπόλοιπες είστε καλά!!!

και πολύ χαίρομαι! πάω να διαβάσω την ιστορία της νένας και τα λέμε σε λιγάκι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

στις 23 αλλάζει σίγουρα το ζώδιο??? ε κουμπαρούλα? να πιέσω για πιο μετά αν είναι έτσι... :confused::confused::confused::tongue:

Ζυγός

23/9-22/10

bonjour κουμπαρούλα μου!

να σου πω και παρθένος να είναι αφού είναι στο μεταίχμιο θα έχει στοιχεία κι από τα 2 !

πως πάει το δωμάτιο; ο κουμπαρος στο φουλ;

Καλημέρααααα!!!!!

Σε γενικές γραμμές όλες καλά διαβάζω! Άντε να τελειώνουμε ... αρχίζει και με κουράζει η αναμονή! Εγώ κοριτσάκια θα πάω στο γιατρό την άλλη τρίτη, έχω να πάω ήδη 15 μέρες και θα κάνω και άλλη μια βδομάδα. Μήπως είναι μεγάλο το διάστημα????????:confused: Μόνο το καρδιοτοκογράφημα μεσολάβησε την προηγούμενη βδομάδα!

Εντομεταξύ ούτε πονάκια έχω ούτε τίποτα, με βλέπω να γεννάω με το καιόύργιο χρόνο! χαχαχαχ!!!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...