Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τον έχω δει που τον κρατάς αγκαλιά!!!! Κουκλάκι ζωγραφιστό είναι να τον χαίρεσαι!!! Και εννοείται ότι έτσι θα γίνουν και τα δικά μας αστεράτα μωρά!!!!!!! :D

Έβαλα κάποιες στο φεις να δεις να λιώσεις

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έβαλα κάποιες στο φεις να δεις να λιώσεις

Χα χα τις είδα, super :D:!:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα κοριτσακια..σημερα πηγα για αναλυση κολπ.υγρων..

ειμαι με ενα πιεσομετρο στο χερι, ποδια χερια το βραδυ ηταν τουμπανο και τωρα μαγειρευω φανταστικο αναλατο κοτοπουλο...αντε να δουμε.,.τον τελευταιο μηνα τι αλλο κουσουρι θα βγαλω..

chris περιμενουμε νεακια σου το βραδακι

καλα αποτελεσματα και στα 5 κοριτσακια μας που εχουν εξετασεις αυριΟ

maraki32 με το καλο να μπειςκαι συ στο μηνα σου

τσιπουρα μας καλωςηρθες...ο ανηψουλης σου θα εχει χαρεμι ολοκληρο εδω μεσα...

καλα η φωτο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! και τα 3 ειναι ΡΟΖ-ΡΟΖ!

FWTEINH ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!! Με το καλο να βγειτε, να μην εχετε ικτερο, και να πατε σπιτακι σας να θηλασετε πολυ πολυ γαλατακι!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στον αγιασμό των σχολείων, έμαθα και σε ποιο Γυμνάσιο τοποθετήθηκα και θα πάρω την άδειά μου αυτή τη βδομάδα.Μετά πήγαμε βόλτα στη θάλασσα, φάγαμε μπουγάτσα και λουκουμάδες και πήγαμε στο πάρκο για να παίξουν τα παιδιά στην παιδική χαρα και να πιει και η μαμά καφεδάκι!!!!

Η διάθεσή μου δεν είναι και στα καλύτερά της...Είναι μια βδομάδα που έχω πόνο στην αριστερή -και μόνο- μεριά της μέσης καθώς και στην ηβική περιοχή...:(Υποθέτω ότι ανοίγουν τα οστά της λεκάνης καθώς μεγαλώνει ο μπέμπαρος!!!!

Κατα τα άλλα ωραία μέρα με λιακάδα είχαμε...

Καλημέρα κοριτσαρες.όλα καλά μέχρι τώρα μας πανε.είχαμε ανησυχίες το βράδυ και δεν φάγανε από το βυζακι κάναμε μαμ λίγο ξένο δεν μας πειράζει όμως γιατί πρέπει να πάρουμε κιλακια και να αποφύγουμε το ικτερο.σήμερα θα κάνουμε μέτρηση ικτερου και αύριο το πρωί και θα μας πουν αν η μικρή θα βγει κανονικά αύριο.όλο κοιμάται και μ΄αρεσει αυτό πολύ πολύ!!!μακάρι να είναι και μετά έτσι:) να σας πω μια αλήθεια;;;δεν το πιστεύω ακόμα ότι έγινα μανούλα :)

Φωτεινή, έχε κατά νου όσοα παιδάκια έχουν ίκτερο είναι λίγο πιο νωχελικά....στην αρχή!:-D

βασδελακι μου....δεν ημουν καλη μαθητρια.....και δεν θυμαμαι ποια αποσμητικα μου ειχεσ πει!!!!!!!!!!!!!!!ψαχνω στισ προηγουμενεσ σελιδεσ αλλα δεν το βρισκω!!!!!!!!!!!ειχεσ πει μου φαινεται το garnier?????

Με πρόλαβε το τσακάλι, η Πετρούλα....:P

καλησπερα κοριτσακια..σημερα πηγα για αναλυση κολπ.υγρων..

ειμαι με ενα πιεσομετρο στο χερι, ποδια χερια το βραδυ ηταν τουμπανο και τωρα μαγειρευω φανταστικο αναλατο κοτοπουλο...αντε να δουμε.,.τον τελευταιο μηνα τι αλλο κουσουρι θα βγαλω..

Ανέβασες πίεση, μαμουνάκι;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

vasdelaki μου θέλω να βλέπω καλή διάθεση παρακαλώ πολύ γιατί ... ερχομαι ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ! <3

Τσιπουράκι μου!

Είδες τι κούκλες λεχώνες έχουμε;:D

Που θα πάει και η διάθεση....πρόσφατα άκουσα μια μπαρούφα: Όσες κυοφορούν αγόρια, λέει, έχουν όχι και τις καλύτερες των διαθέσεων....

(Ακούς, Ελενούσκαγια;:D)

Μπαρούφα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΔΕΛΟΤΑΤΕΣ!!!

βικούλα μου μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? δεν το ξέρω! :o

αλλάξει και ο καιρός, μπαίνει το φθινόπωρο ίσως και για αυτό.....

παιδάκια μέχρι χθες ήταν ανάδρομος ο ερμης λεει και σε για αυτό είχαμε ασυνεννοησίες κλπ , άντε να δούμε από σήμερα !

Η διάθεσή μου δεν είναι και στα καλύτερά της...Είναι μια βδομάδα που έχω πόνο στην αριστερή -και μόνο- μεριά της μέσης καθώς και στην ηβική περιοχή...:(Υποθέτω ότι ανοίγουν τα οστά της λεκάνης καθώς μεγαλώνει ο μπέμπαρος!!!!

Ανέβασες πίεση, μαμουνάκι;

\

vasdeli ειναι φυσιολογικοι οι πονοι αυτοι..μετα θα υποχωρησουν που θα ανοιξει η λεκανιτσα..

ναι ανεβασα πιεση..την πεμπτη στο γιατρο ειχα 14,5 και μετα μου ξαναπηρε και ειχα 15,5 (με τρομοκρατησε μετα..) σημερα ειχα 13 πιεση αλλα θελω να πεσει κιαλλο..αλλιως θα κανω καρδιοτοκογραφημα και βλεπουμε..ελπιζω να πανε ολα καλα!την πεμπτη θα με ξαναδει.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

\

vasdeli ειναι φυσιολογικοι οι πονοι αυτοι..μετα θα υποχωρησουν που θα ανοιξει η λεκανιτσα..

ναι ανεβασα πιεση..την πεμπτη στο γιατρο ειχα 14,5 και μετα μου ξαναπηρε και ειχα 15,5 (με τρομοκρατησε μετα..) σημερα ειχα 13 πιεση αλλα θελω να πεσει κιαλλο..αλλιως θα κανω καρδιοτοκογραφημα και βλεπουμε..ελπιζω να πανε ολα καλα!την πεμπτη θα με ξαναδει.

μαμουνάκι με τα γεννητούρια και τις εκδρομές δεν πήρα χαμπαρι!

περαστικά σου καλό μου και γρήγορα να φύγει η παλιοπίεση! power σε θέλω!

εδώ εχουμε το τρόπο και όλα τα φτιάχνουμε!

να μας κρατάς ενήμερες κοριτσάκι και να προσέχεις αλατάκι + άγχος.....

Που θα πάει και η διάθεση....πρόσφατα άκουσα μια μπαρούφα: Όσες κυοφορούν αγόρια, λέει, έχουν όχι και τις καλύτερες των διαθέσεων....

(Ακούς, Ελενούσκαγια;:D)

Μπαρούφα....

ναι και εμενα μου λενε σιγουρα δεν εκανε λαθος ο γιατρος? ειναι μυτερη η κοιλια σου..πρεπει να ναι αγορι:roll::roll::roll::roll:

μα τους χιλιους υπερηχους...:mrgreen:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

μαμουνάκι με τα γεννητούρια και τις εκδρομές δεν πήρα χαμπαρι!

περαστικά σου καλό μου και γρήγορα να φύγει η παλιοπίεση! power σε θέλω!

εδώ εχουμε το τρόπο και όλα τα φτιάχνουμε!

να μας κρατάς ενήμερες κοριτσάκι και να προσέχεις αλατάκι + άγχος.....

ευχαριστω τσιπουριτσα μου..το αλατι το ελεγχω..το αγχος δεν μπορω..πλησιαζει ο καιρος..πωπω! θα το παλεψω ομως γιατι ξερω ξερω.. θα φαω χαστουκα!:P:p

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλησπερα κοπελαρες μου!

εχω λιωσει σημερα...απο το κρεβατι στον καναπε και τουμπαλιν!εχω πεσμενη ψυχολογια και αισθανομαι και εξαντληση.μπορει να ειναι και ο καιρος...αν και ειμαι χειμερινος τυπος περισσοτερο αυτη η συννεφια μου φαινεται καπως...

σε καμια ωριτσα θα κατεβω λιγο στο μαγαζι.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ευχαριστω τσιπουριτσα μου..το αλατι το ελεγχω..το αγχος δεν μπορω..πλησιαζει ο καιρος..πωπω! θα το παλεψω ομως γιατι ξερω ξερω.. θα φαω χαστουκα!:P:p

μαμουνάκι μου πρόσεχε και το κρυμμένο αλάτι, π.χ. το ψωμί έχει πολύ αλάτι μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και η βάσω που ξέρει!

καλησπερα κοπελαρες μου!

εχω λιωσει σημερα...απο το κρεβατι στον καναπε και τουμπαλιν!εχω πεσμενη ψυχολογια και αισθανομαι και εξαντληση.μπορει να ειναι και ο καιρος...αν και ειμαι χειμερινος τυπος περισσοτερο αυτη η συννεφια μου φαινεται καπως...

σε καμια ωριτσα θα κατεβω λιγο στο μαγαζι.

βασούλα χαμόγελο παρακαλώ γλυκιά μου, έρχεται η μέρα.. σιγά σιγά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...