Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες.όλα καλά μέχρι τώρα μας πανε.είχαμε ανησυχίες το βράδυ και δεν φάγανε από το βυζακι κάναμε μαμ λίγο ξένο δεν μας πειράζει όμως γιατί πρέπει να πάρουμε κιλακια και να αποφύγουμε το ικτερο.σήμερα θα κάνουμε μέτρηση ικτερου και αύριο το πρωί και θα μας πουν αν η μικρή θα βγει κανονικά αύριο.όλο κοιμάται και μ΄αρεσει αυτό πολύ πολύ!!!μακάρι να είναι και μετά έτσι:) να σας πω μια αλήθεια;;;δεν το πιστεύω ακόμα ότι έγινα μανούλα :)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασδελακι μου....δεν ημουν καλη μαθητρια.....και δεν θυμαμαι ποια αποσμητικα μου ειχεσ πει!!!!!!!!!!!!!!!ψαχνω στισ προηγουμενεσ σελιδεσ αλλα δεν το βρισκω!!!!!!!!!!!ειχεσ πει μου φαινεται το garnier?????

επισησ ψαχνω στισ σελιδεσ που λεγατε με την κλειω νομιζω οτι καποιο σαιτ-e shop σου κανει εκπτωση 5 ευρω με την εγγραφη!!!!!ποιο ειναι το e-farmacy????

αυτα τα δυο πραγματακια ψαχνω αλλα δεν βρισκω που ειχαν γραφτει!!!

τελικα μαλλον απο το e-farmacy θα παραγγειλω το θηλαστρο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα μανουλες και υποψηφιες μανουλες!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε και καλή σχολικη χρονια στα μαθητούδια της παρεας μας!!!

Ειρηνη το site που ειχε προτεινει η Κλειω ειναι το www.bce-eurore.com με προϊόντα Weleda κ.α, όσο για το θηλαστρο νομιζω το πιο οικονομικο ελληνικο ειναι αυτο που εγραψες..

Τωρα για το αποσμητικο η Ελένη ειχε αναφερει τα παρακατω

Ειρήνη μου πήρα ένα της Garnier αλλά νομίζω ότι είδα πρόσφατα στη τηλεόραση να διαφημίζουν ένα παρόμοιο και της Sanex. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το υγρό κρυστάλλων που μπορείς να το βρεις και σε φαρμακεία. Απλά στο σούπερ είχε 3-4 ευρώ ενώ στο φαρμακείο 10 ευρώ. Υπάρχει σε ρολό και σπρέι.

και η Βικυ

αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του κρυστάλλου!!! Να μην μυρίζει γιατί ακόμη και το άρωμα είναι επιβαρυντικό στην εκεί περιοχή...Όπως είπε και η φίλη Fire-την οποία βρίσκω πολύ ψαγμένη παρεμπιπτόντως- όλοι οι ογκολόγοι( και ο δικός μου doctor ογκολόγος vasdeloσύζυγος) προτείνει τους κρυστάλλους για να αποφευχθεί καρκίνος του μαστού. Το αλουμίνιο και όλα τα άλλα που έχουν τα συμβατικά αντιιδρωτικά είναι ζημιάα......

Πήρες το συμπαγες κρύσταλλο ή τον υγρό σε σπρέι χωρίς προωθητικά; Εγώ έχω δοκιμάσει και τα 2 και ομολογώ ότι μου ταιριάζει ο υγρός κρύσταλλος.Σημειωτέον, αν έχεις τον συμπαγές πρέπει να τον βρέχεις πριν τον βάλεις στην μασχάλη...:-D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα μανουλες και υποψηφιες μανουλες!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε και καλή σχολικη χρονια στα μαθητούδια της παρεας μας!!!

Ειρηνη το site που ειχε προτεινει η Κλειω ειναι το www.bce-eurore.com με προϊόντα Weleda κ.α, όσο για το θηλαστρο νομιζω το πιο οικονομικο ελληνικο ειναι αυτο που εγραψες..

Τωρα για το αποσμητικο η Ελένη ειχε αναφερει τα παρακατω

και η Βικυ

πετρουλιτσα εισαι αστερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απαιχτη!!!καλε τοσεσ ωρεσ καθομαι και ψαχνω και εσυ μεσα σε λεπτα μου εβαλεσ ολεσ τισ απαντησεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

νενάκι τέλειο το μωράκι σου!!! Είδα φωτο στο φβ. Α και εξαφανίστηκε τελείως η κοιλίτσα σου! Φτου φτου!!!!!!!

μαράκι καλά ψώνια!

Chrisaki μου έρχονται σύντομα τα όμορφα νεάκια σου! Με το καλό γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε η μέση μου ξεκίνησε από την αρχή της εγκυμοσύνης… ο μηνίσκος διαγνώσθηκε επίσης στην αρχή της εγκυμοσύνης, αλλά λόγω της ξεκούρασης και της προσοχής ήμουν καλύτερα με το 2ο, τώρα όμως με «λίγο» παραπάνω κούραση και ίσως για να προφυλάσσω τη μέση καταπονούσα παραπάνω το πόδι και να τα αποτελέσματα…… χθες ξεκίνησε και είχα την ελπίδα ξημερώνοντας να είναι καλύτερα, αλλά μπα……

μαμαλευτερακι θα περάσουν οι 2 εβδομαδούλες και το νινί σου θα είναι στην κοιλιά σου!!!!!!

ellain μου σε καταλαβαίνω, αλλά ο τοκετός θα έρθει όταν πρέπει και το «μωρό» θα βρίσκεται κοντά σας!!!!!

Καλώς το τσιπουράκι που γέμισε μπαταριούλες με το ανηψάκι!!

Φωτεινούλα με το καλό να πάτε αύριο και οι 2 στο σπιτάκι σας!

Καλημέρα Ελένη, Ειρήνη, Πετρούλα και σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γειά σας και πάλι!

τώρα κατάφερα και τελείωσα την ανάγνωση!

Νενάκι μου πήγατε στο σπιτάκι σας!!!!!! Μ

πράβο!!!!!!!

Φωτεινή με το καλό κι εσείς!

Μίλησα με την Κλέλια, όλα τέλεια φτου φτου η μικρή δεν έχει κάνει ίκτερο και με το καλό αύριο θα πάνε στο σπιτάκι τους!!!

Θα πήγαινα να τις δω σήμερα μετά το γραφείο αλλά επειδή ο ανιψιός μου είχε ανεμοβλογιά και ναι μεν την έχω περάσει αλλά ... είπαμε να μην το ρισκάρουμε ούτε μια στο 100000000000000000000000000000, θα με κεράσουν καφέ στο σπίτι μάνα και κόρη αργότερα για να με περιποιηθούν κιόλας όπως πρέπει! χιχιχιιχιχιχιχιχιιιιιιι

Κουμπαρούλα μου το πόσο μου έλειψες το πόσο!!!!!!! <3

Αγγελική σταμάτα να κουράζεσαι ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!! :)

Ελένη και Δέσποινα τί νέα από τα μωράκια;;;;;;;

Ηλιάννα είσαι δύναμη κοπέλα μου! και 36 και 38 σου εύχομαι!!!!!!!!

Ελενα θέλω ανεβασμένη διάθεση στο φουλ παρακαλώ πολύ! μου φαίνεται θα έρθω να πάμε στον Ηλία δίπλα σου να τσακίσουμε μισό κοπάδι και να χαλαρώσεις λίγο! :mrgreen::mrgreen:

Αυριο θα έχουμε πολλά νέα! Κουμπαρούλα, Βάσω, Ηλιάννα και Μαρηκρισάκι!

χαλαρά όμως αγαπούλες να προλάβουμε να μπει και ο Οκτώβρης στο καφέ μας ε;;;;;;; ;)

σας φιλώ και τα λέμε αργότερα!

Τσιπουρα μου τι κάνεις δεν με βλέπω να γεννώ άμεσα εγώ θα είμαι το πρώτο Οκτωβρίου αυτός είναι ο στόχος μου θα δείτε χιχιχι και θα τα καταφέρω να μπω Οκτώβριο παουερρρρρρρρρρρρρρ

:tongue::tongue:

Τσιπουρα μου τι κάνεις δεν με βλέπω να γεννώ άμεσα εγώ θα είμαι το πρώτο Οκτωβρίου αυτός είναι ο στόχος μου θα δείτε χιχιχι και θα τα καταφέρω να μπω Οκτώβριο παουερρρρρρρρρρρρρρ

είμαι σίγουρη Ηλιάννα μου ότι θα τα καταφέρεις!!!!!!!!!!!

φτου φτου και ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!

:)

Διαφημίσεις

είμαι σίγουρη Ηλιάννα μου ότι θα τα καταφέρεις!!!!!!!!!!!

φτου φτου και ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!

:)

Έχει λιώσει ο κάλος μου στον ιντερνετ όλοι μέρα καθομαιιιιιιιιιιιιι εδώ φρουρός του καφέ θα είμαι ευχαριστημένη αν γεννήσω στις 3 Οκτωβρίου

Καλημερούδια!!!!

Τέλειες οι φωτογραφίες από μπεμπάκια και μανούλες!

Άντε να περασουν οι μέρες ανυπομονώ και γώ!!!!!! :P

μαμαλευτερακι όλα καλα θα πάνε μην αγχώνεσαι, θα μπει ο οκτωβριος και δεν θα καταλάβεις ποτε.

Άντε νενακι περιμένουμε τα νεάκια σου.

Φιλάκια σε όλες!!!

αγκελικη για σενα

Μαμαλευτερακι ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!

Μου έφτιαξες τη διάθεση κοπέλα μου!!!!!!!

Σ’ ευχαριστώ!!!!!! Με κυνηγάει ο Σάκης τελικά! :tongue:

Καλέ που τα βρήκανε τέτοια ζουμπουρλομωράκια στο video; Λαχτάρισε η ψυχούλα μου!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μαμαλευτερακι ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!

Μου έφτιαξες τη διάθεση κοπέλα μου!!!!!!!

Σʼ ευχαριστώ!!!!!! Με κυνηγάει ο Σάκης τελικά! :tongue:

Καλέ που τα βρήκανε τέτοια ζουμπουρλομωράκια στο video; Λαχτάρισε η ψυχούλα μου!!!

Χαχαχ τέτοια θα γίνουν και τα δικά μας καλό μου να σου βάλω μια στο φεις να δεις τον γιο μου αφράτο θα λιώσεις

Χαχαχ τέτοια θα γίνουν και τα δικά μας καλό μου να σου βάλω μια στο φεις να δεις τον γιο μου αφράτο θα λιώσεις

Τον έχω δει που τον κρατάς αγκαλιά!!!! Κουκλάκι ζωγραφιστό είναι να τον χαίρεσαι!!! Και εννοείται ότι έτσι θα γίνουν και τα δικά μας αστεράτα μωρά!!!!!!! :D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...