Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε μου είπε τίποτα για εξετάσεις, απλά θα με δει, υπέρηχο θα κάνω φαντάζομαι μόνο.

Το έχω ήδη σημειώσει το τηλέφωνό σου ;)

ok!!! θα τα πουμε εκει λοιπον!!! παω να δω ταινιακι και ξαναμπαινω σε καμια ωρα να δω αν εχουμε κανα νεο απο τη νενα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνύχτα στις κουρασμένες κοπελίτσες. Εγώ θα μείνω "λίγο" ακόμα...

Οπότε για Τρίτη περιμένουμε νέα από: ploegisi, μαμαλευτερακι, Βάσω, Ελένη και Δεσποινάκι!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Άντε καληνύχτα κι από εμένα!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή βδομάδα!! για να δούμε θα έχουμε καινούργιες αφίξεις.:D

νενάκι καλωσήρθατε!! περιμένουμε τα νέα σου.

κλέλια και φωτεινή και εσείς με το καλό να πάτε στο σπίτι σας.

ευτυχώς εχτές κοιμήθηκα σχετικά καλά μετά από αρκετές βραδιές αυπνίας και τώρα περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός να πάμε να κάνουμε κάτι ψώνια. εντωμεταξύ ο μικρός με έχει τσακίσει στην κλωτσιά τέτοιο πράγμα δεν το θυμάμαι στην 1η εγκυμοσύνη.

το σαββάτο μπαίνω και στο μήνα μου.

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια μου!!!!:P:p

Ολα τα νεακια σας μου αρεσαν Ισι μου φτου σκορδα κοριτσι μου και παλι!!!

Την Τριτη δηλαδη θα εχουμε πολλα νεακια αλλα θα σας προλαβω σημερα εγω που εχω ραντεβου 10 η ωρα το βραδυ και θα μαθουμε ποτε την βγαζουμε την μπουμπουκα μας!!!εχω τρελαθει απο την αγωνια!!!!:roll::roll::roll:

Μαρη Νεναααααααα!!!!τι τους εκανες μαρη εκει και σε βγαλανε σε 3 μερες σουμπητο???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:δεν σε αντεξανε αλλο ε???αντε μπες να μας πεις νεα!!

Αντζελικα μου γιατι κοριτσι σε πιασανε απο τοσο νωρις???απο οτι θυμαμαι απο κιλα δεν εχεις παρει πολλα αρα σημαινει οτι κουραζεσαι παραπανω απο οσο πρεπει για μαζεψου σε παρακαλω μην τα παρω και φωναξω Τσιπουροψαρο:twisted::twisted:

Μαμαλευτερακι μου ολα καλα θα πανε θα δεις απλα μας αγχωνουν λιγο τα νινακια μας τα ατιμουτσικα!!!:mrgreen:

βασω79 μου ποσες μερες σου ειπε???γιατι και τις τρις .....μερες τις λεμε:lol::lol::lol:σε πειραζω αλλα γιατι δεν ειπε εβδομαδες???τυχαιο???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρας μανούλες μου 2 εβδομάδες ακόμη να περάσουν παναγία μου να περάσουν να μεγαλώσει το σποράκι μου

ΝΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ???????????

ΦΩΤΗΝΕΙ ???????????????

ΚΛΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

ΗΡΘΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

:tongue::tongue:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και καλη συνεχεια στα γεννητουρια!!!

Νενακι καλωσηρθες σπιτακι σου με το γλυκο σου μωρακι!!! Περιμενουμε με λαχταρα σου νεα και λεπτομερειες του τοκετου!

Ηλιανα μου τι γλυκο το τραγουδακι σου, σε ευχαριστω πολυ!! <3 Θα περασουν οι βδομαδουλες και το μωρακι σου θα βγει οταν πρεπει :)

Ελενη για την ψυχολογια μου μαλλον φταιει η κατασταση που ζω τ ωρα, μια στην μαμα, μια στην πεθερα και γενικα νιωθω πως δεν εχω την βαση μου... Φευγει και το μωρο την Πεμπτη για μετακομιση στον Βολο και θα μεινει ως την επομενη Παρασκευη κι εχω αγχος μηπως παω για τον τοκετο και δεν ειναι εδω... Τελοσπαντων, τα πραγματα πρεπει να τα παιρνουμε οπως ερχονται, αρκει να ειμαστε καλα, σωστα? Με το καλο να δεχτεις την αδερφη σου!

Βρε Αγγελικη νυχτοπουλι τι ωρα κοιμασαι κοριτσι μου????!! Βρε κλεψε καμια ωριτσα παραπανω τωρα που μπορεις γιατι μετα... κλαφτα!

Δεσποιναριον εξηγησε μου καλε τι ειναι το nst?????

Τελος τι κανατε με τα βλαστοκυτταρα ρε κοριτσια?? Παω σημερα στην Δημοσια Τραπεζα αλλα ειμαι ακομα σκεφτικη, δεν εχουμε αποφασισει, παμε να παρουμε πληροφοριες. Εσεις τι λετε?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημεραααααααααααα

,Ελένη μου καλή μην έχεις ανχος τώρα τι σου λέω εγω τα τέρας ψυχραιμίας αλήθεια ποτέ θα έρθετε μόνιμα στα μέρη μας ?

Κ

Τελος τι κανατε με τα βλαστοκυτταρα ρε κοριτσια?? Παω σημερα στην Δημοσια Τραπεζα αλλα ειμαι ακομα σκεφτικη, δεν εχουμε αποφασισει, παμε να παρουμε πληροφοριες. Εσεις τι λετε?

Εγω δεν έδωσα στον λευτερακι και τωρα δεν το έψαξα καθόλου για δημόσια τράπεζα ναι ας τα πάρουν αλήθεια που απευθύνεστε ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

και εμείς πήγαμε στη δημόσια τράπεζα, παραλάβαμε το κιτ και θα τα δωρίσουμε.

Ελένη καλά θα κάνετε να πάτε, να ακούσετε την ενημέρωση και μετά αποφασίζετε.

Μαμάλευτεράκι το κακό με τη δημόσια τράπεζα όπου μπορείς να δωρίσεις τα βλαστοκύτταρα είναι ότι δεν έχουνε τα οικονομικά μέσα για να κάνουν την περισυλλογή και πρέπει να βρείτε εσείς τρόπο να τα πάτε. Για την επαρχία η ενημέρωση γίνεται τηλεφωνικώς.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα και να έχουμε μία υπέροχη Gastro - Mωρό - Εβδομάδα!!!!

Ελειπα το σκ και δεν έχω προλάβει να διαβάσω, αλλά ξέρω τα νέα της Φωτεινής από πρώτο χέρι γιατί μου έστειλε sms την παρασκευή το βράδυ!!!!!!!

Φωτεινούλα μου να σου ζήσει η όμορφη κοράκλα σου!!!!! Γερή και τυχερή να είναι!!!!!!!!!!!!

Πρόλαβα να δω τις φωτο τέλειες!!!!!!!!!!! Κλέλια είστε 2 ζωγραφιες!!!!!!!!!!!!

(Ελένη κυριολεκτικά ζωγράφισες!!!!!! εύγε αρτίστα με τα όλα σου!)

Νένα που είναι οι φωτό της κουκλας σου;;;;;; Ε;;;; για δείξε μας!!!!!!

φιλιά στη μωρουλίνα σου! σίγουρα θα ειναι κι αυτή μία κουκλα σαν την μάνα της και σαν την αδερφή της!

Λοιπόν θα σας διαβάσω και θα επανέλθω!

Το σκ τέλειο με τον ανηψιο! Ο Γαμπρός!!!! όποια θέλει τον έχουμε έτοιμο!

Αλήθεια ποιες περιμένουμε αυτή την εβδομάδα;;;

Στοιχηματάκι θα παίξει; (το προηγούμενο το κέρδισα! είχα ποντάρει στην multi τρελή μας!)

φιλιά σας και στην κοιλιά σας και .... στα μωρά σας!!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι καλωσ πηγατε στο σπιτακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο σαραντησμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μην στεναχωριεσαι καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα γεννησεισ ,θα περασει ο καιροσ κ θα εισαι παλι με τον αντρουλη και το μπεμπεδακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια κι εγω στην δημοσια θα τα δωρισω!!!!!!!!!!ηδη μου ηλθε το κιτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεσα σε μια μερα το παρελαβα....αλλα μεχρι να γινει αυτο ειλικρινα μου εσπασαν τα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επι 2 εβδομαδεσ επαιρνα τηλεφωνο συνεχομενα!!!να ναι καλα το προγραμμα forthnet που εβαλα αλλιωσ θα μου πηγαινε ο κουκοσ αηδονι στα τηλεφωνα!!!!!!!!!!!!!!!!γραμμη δεν πετυχαινα καθολου!!!!!!εχω μαθει πλεον απεξω ολο το ηχογραφημενο μηνυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ καποια μερα εντελωσ ξαφνικα το επιασε μια καλη κοπελα και με εξυπηρετησαν ταχυτατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....αν και την προηγουμενη μερα ειχα προλαβει κ εστειλα ενα email και με ειχαν εξυπηρετησει απο το μειλ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα τσιπουροψαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αραγε η φωτεινουλα με την κλειω συναντηθηκαν στο μητερα?(και οι δυο εκει δεν γεννουσαν?)

θα ειχαν και παρεα η μια την αλλη!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...