Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα μου καλημερα! "Κοιμησου μωρο μου κοιμησου καρδια μου εγω δεν θ'αφησω να μου φοβηθεις....", τι γλυκο....

εγω παλι δεν εχω πολλα κεφια με αυτον τον παλιοκαιρο, αλλα δεν πειραζει, θα φτιαξει και αυτος και η ψυχολογια μας!

Καλη Κυριακη και ακομα καλυτερη για τα κοριτσακια μας και τα κοριτσακια τους που θα τα κρατανε τωρα στις αγκαλιτσες τους!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα μου καλημερα! "Κοιμησου μωρο μου κοιμησου καρδια μου εγω δεν θ'αφησω να μου φοβηθεις....", τι γλυκο....

εγω παλι δεν εχω πολλα κεφια με αυτον τον παλιοκαιρο, αλλα δεν πειραζει, θα φτιαξει και αυτος και η ψυχολογια μας!

Καλη Κυριακη και ακομα καλυτερη για τα κοριτσακια μας και τα κοριτσακια τους που θα τα κρατανε τωρα στις αγκαλιτσες τους!!

Εδώ έχει ήλιο κούκλα και κάθομαι χαλαρή και το τραγούδι είναι αγαπημένο θα στο βάλω και με λόγια μισό να το γράψω κάτσε έλα να σου κάνω διάθεση μουτς

Σου το χρωστώ όλο σας μαυρίζω τελευταία

Η πόλη με καίει η άδεια πλατεία μην κάνει αστεία ποναω βαθειά .

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ

...

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ

Η πόλη με καίει η άγνωστες λέξεις μην τρέχεις θα πέσεις δεν είναι κάνεις .

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΕΙΣ

...

Κοιμήσου μωρό μου.

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΕΙΣ t

Η πόλη με καίει οι δάφνες στο ηρώο δεν έχω μικρό και ψάχνω να βρω.

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

...ΕΓΩ ΘΑ ΦΙΛΑΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΕΓΩ ΘΑ ΦΙΛΑΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Η πολη με καίει η τρύπια ιστορία η ένοχη βίαια η άδεια ζωή .

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ …

...

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ

Έχω κλάψει με αυτούς τους στοίχους

:tongue::tongue:

Μαμάλευτεράκι ελπίζω όλα να πάνε καλά, να περάσουν οι μέρες που πρέπει, να πάρεις βάρος το μωράκι σου και να το κρατήσεις αμέσως στην αγκαλίτσα σου.

Ήδη τα κατάφερες ως τώρα πολύ καλά, λίγο ακόμα...

Ellain τι έπαθες και δεν είσαι καλά τελευταία; Αν και νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μια και δεν είσαι στο σπίτι σου με τον άντρα σου αλλά ζεις όλη αυτή τη κατάσταση και την αλλαγή που έρχεται κάτω από άλλες συνθήκες.

Φωτεινή περιμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες όταν πας, όχι όταν πάτε σπιτάκι σας!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ηρθαμε σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ηταν γεννα εξπρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναλυτικοτερα θα σας πω το βραδακι οταν κοιμηθει η μεγαλη μου!!!!!!!!

σας αγαπω και σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα δε προλαβατε να μου λειψετε βρε σκατουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλώς τες!

Πολύ γρήγορα βγήκατε! Περιμένουμε τα νέα σου το βραδάκι μόλις και όταν μπορέσεις! Και φυσικά περιμένουμε και φωτογραφίες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

κοριτσαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ηρθαμε σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ηταν γεννα εξπρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναλυτικοτερα θα σας πω το βραδακι οταν κοιμηθει η μεγαλη μου!!!!!!!!

σας αγαπω και σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα δε προλαβατε να μου λειψετε βρε σκατουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενα περιμενουμε το βραδακι να μαθουμε νεα σας! καλως ηρθατε!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γιωτίτσα τέλειες οι εξετάσεις σας, μπράβο κοπέλα μου!!!!!!! (άργησα αλλά λόγω των γεγονότων μείναμε πίσω). Με γεια και το φωτιστικό της μπεμπούλας!

μαμαλευτερακι 15/10 δεν έχεις ΠΗΤ; Αν ναι λογικά είσαι πάνω από 34 εβδ, αφού 33,3 είμαι εγώ με ΠΗΤ 28/10. Έτσι δεν πάει; Άντε θα γλυτώσεις και το δαχτυλάκι απʼ ότι φαίνεται. Όσο για το νινί, όσο πιο πολύ μέσα, τόσο καλύτερα συμφωνώ! Όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!

Φωτεινούλα με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας, όσο για τα πονάκια κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα! Έφαγες τον γάιδαρο και έμεινε η ουρίτσα!

Την Τρίτη περιμένουμε νέα από Βάσω, ploegisi και μαμαλευτερακι, αν δεν κάνω λάθος!

ellain μου κοριτσάκι μου κράτα γερά, δεν θα της περάσει της παλιομελαγχολίας…. δε θα μας κάνει αυτή ότι θέλει! Να θυμάσαι ότι μπορεί να λείπει ο ένας αντρούλης σου από κοντά σου (σαν παρουσία τουλάχιστον) αλλά: Έχεις τον άλλο άντρακλα να σε προστατεύει για όσο καιρό λείπει ο μπαμπάς! Αγκαλίτσες κουκλίτσα μου!

Νενακι μας γλυκό! Καλωσορίσατε στο σπιτάκι σας και στην παρεούλα μας!!!!!! Καλό σαραντισμό και περιμένω την υπέροχη εικόνα που έχεις ονειρευτεί, ξέρεις εσύ!

mamounaki σου έχω απαντήσει στο πμ σου...

Πολλά φιλάκια στα υπόλοιπα κοριτσάκια μας!!!!

Τα δικά μου τώρα: Με έχει πεθάνει ο μηνίσκος μου και η μέση μου, κατά τʼ άλλα καλά πάμε!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

μια χαρα θυμασαι αγγελικουλα,την τριτη θα εχουμε νεα.

προς το παρον εχω πονακια και ψιλοενοχλησεις...που ερχονται και φευγουν...αντε να δουμε!η φιλη μου η μαια,που ειδα σημερα,μου ειπε οτι εχω ακομα μερες μπροστα μου...μιλησαμε για τις αναπνοες και για τις εξωθησεις.

νενακι πες μας νεα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

και εγώ περιμένω νέα από τη Νένα αν και νυστάζω γιατί χθες δε κοιμήθηκα καλά.

Την Τρίτη θα πάω και εγώ στο γιατρό μου να με ξαναδεί.

Δέσπαινα εσύ πότε θα ξαναπάς; Θα πιούμε κανένα καφέ;

Αύριο έρχεται η αδερφή μου, ελπίζω να βοηθήσει λίγο την κατάσταση!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

και εγώ περιμένω νέα από τη Νένα αν και νυστάζω γιατί χθες δε κοιμήθηκα καλά.

Την Τρίτη θα πάω και εγώ στο γιατρό μου να με ξαναδεί.

Δέσπαινα εσύ πότε θα ξαναπάς; Θα πιούμε κανένα καφέ;

Αύριο έρχεται η αδερφή μου, ελπίζω να βοηθήσει λίγο την κατάσταση!

Καλησπερα και απο εμενα!!! νενακι και εγω νυσταζω που εισαι; ΑΝΤΕ ΛΕΓΕ!!!! ΜΑΣ ΞΕΝΥΧΤΑΣ!!!:tongue::tongue:

Ελένη και εγω την τριτη το πρωι εχω ραντεβου για υπερηχο και nst!!! τι ωρα θα πας;εγω θα ειμαι εκει απο τις 8 μπας και ξεμπερδεψω γρηγορα...αλλα σιγουρα για κανα τριωρο θα ειμαι εκει.ελπιζω να βρεθουμε!!

ρε παιδια σημερα τρωω κατι κλωτσιες απεριγραπτες..εδω και μια ωρα κανει τρελες κωλοτουμπες ο μιστερ..με εχει ταραξει!!

Δε μου είπε ώρα, κατά τις 9 όμως πηγαίνω συνήθως αλλά δεν ξέρω τι ώρα ξεμπερδεύω.

ααα!!!μαζι θα ειμαστε!!! ελπιζω να κανουμε και nst μαζι γιατι το βαριεεεμαιιιι!!!!

εχω το τηλ στο γκρουπακι..σημειωσε το για να τηλεφωνηθουμε μολις φτασεις!τι εξετασεις εχεις να κανεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...