Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hroukaki με το καλο ο γαμος σας και μετα με το καλο να αποκτησεις το νινακι σου!!!

αντε κοριτσια σιγα σιγα πλησιαζουν οι αυχενικες σας!!μπραβο χαιρομαι!!!

λοιπον εγω εχω ετοιμη την τουρτιτσα μου και σας την βαζω να μου πειτε την γνωμη σας.Εχω να ετοιμασω και μια αγοριστικη!!!ηταν μην παρω φορα!Πως σας φαινεται??

εδω χωρις περιτυλιγμα!!

DSC02567.jpg

και εδω με περιτυλιγμα!

DSC02571.jpg

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νένα είναι τέλεια!! Μπράβο-μπράβο!! Μου αρέσει πάρα πολύ!!! :-D

Παραθέτω τον πίνακά μας ενημερωμένο:

nenaki - 10/9 Σέρρες

amelie3 - 28/9

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 5/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

ellain - 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura - 12/10 Ιασώ

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

renah -12/10/2010 Θρακη (δεν ξερω ακομη σε ποια πολη θα γεννησω...)

Γκρετα - 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές)

hroukaki - 15/10 Χανιά Κρήτης - Κλινική Καπάκη

Stone - 20/10/2010 Διαβαλκανικό

maraki32 - 21/10 Λητώ

mimika85 - 31/10

Όποια θέλει, προσθέτει λεπτομέρειες κάνει αλλαγές κλπ...

Επεξεργάστηκαν by Clelia

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ευχαριστω ευχαριστω κοριτσακι μου!!!ελπιζω να αρεσει και στην μαμα που προοριζεται!!!

Nenaki ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση να μη τησ αρεσει εγ θα τρελαινομουνα!!!!!!!!!!και μαλιστα ειναι και πολυ μεγαλη!!!!!Συγχαρητηρια!!!:P:p:p

Κοριτσια σημερα πηγα γιατρουλη και ειμαι ενθουσιασμενη!!Το νινι μεγαλωσε παρα παρα πολυ !!!!!!!!ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο:mrgreen::mrgreen:

Ειμαστε 6 εκατοστα και ζυγιζουμε 66γραμμαρια:mrgreen::mrgreen:.Ειμαστε μια εβδομαδα και μια μερα υπερηχογραφηκα μεγαλυτερο νινι!!!!!!

ανυπομονω για την αυχενικη αααααχ τι πλακα εχουν τα ζουζουνια μας,να ειναι καλα οι φατσες μας!!!:P:p:p

Επεξεργάστηκαν by chris 81

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Nenaki ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση να μη τησ αρεσει εγ θα τρελαινομουνα!!!!!!!!!!και μαλιστα ειναι και πολυ μεγαλη!!!!!Συγχαρητηρια!!!:P:p:p

Κοριτσια σημερα πηγα γιατρουλη και ειμαι ενθουσιασμενη!!Το νινι μεγαλωσε παρα παρα πολυ !!!!!!!!ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο:mrgreen::mrgreen:

Ειμαστε 6 εκατοστα και ζυγιζουμε 66γραμμαρια:mrgreen::mrgreen:.Ειμαστε μια εβδομαδα και μια μερα υπερηχογραφηκα μεγαλυτερο νινι!!!!!!

ανυπομονω για την αυχενικη αααααχ τι πλακα εχουν τα ζουζουνια μας,να ειναι καλα οι φατσες μας!!!:P:p:p

αχ μπραβο βρε κοριτσακι μου!!εσυ εχεις νιναρα!!!!γιαυτην την διαφορα ειπε τιποτα ο γιατρος σου?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

αχ μπραβο βρε κοριτσακι μου!!εσυ εχεις νιναρα!!!!γιαυτην την διαφορα ειπε τιποτα ο γιατρος σου?

ναι επειδη ανησυχησαμε λιγο ειπε να μην ανησυχουμε γιατι απο αυτα που μετρησε,κεφαλι ,κοιλια,μηρο δεν βλεπει τιποτα το ανησηχυτικο.η αληθεια ειναι οτι και εγω ειμαι λιγο ψηλη 1,77 αλλα γενικως το σοι μου εχει μποι αρκετο.τωρα τι να πω δεν σας κρυβω οτι δεν προκειτε να ησυχασω εαν δεν κανω αυχενικη παρολο που ο γιατρος ειπε ετσι.Ελπιζω να εχει δικιο ο γιατρουλης και απλος να ειναι ψηλο το μπεμπε μου:roll::roll::roll:

μιαμιση εβδομαδα εμεινε μεχρι την αυχενικη αντε να περασει!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

και εγω δε το ρωτησα για να σε ανησυχησω!!!δε νομιζω φυσικα οτι ειναι κατι.ασε που εγω σε αυτες τις μετρησεις δεν τις πολυεμπιστευομαι γιατι εχουν μια αποκλιση (ποσο καλα αλλωστε να μετρησεις ενα νινι τοσο δα μεσω υπολογιστη).

εμενα ευτυχως η κορη πηρε απο τον μπαμπα της!!χαχαχα!!!οχι οτι ειμαι και κοντοστουπα βρε παιδι αλλα ας με ξεπερασει η μικρη.και σε αυτο τωρα οταν εκανα αυχενικη με ρωτησε ο αντρας σου ειναι ψηλος???λεω : γιατι εγω δε σου γεμιζω το ματι???αμαν!!χαχαχα και αυτο το νινι φαινεται ψηλο αλλα ολα θα φανουν οταν μετρηθει εκτος κοιλιας!!

Γιατι στην κορη μου ο γιατρος ελεγε ααα μικρο παιδι θα βγαλεις μεχρι τον 8.μετα το πολυ ελεγε μεχρι 3100-3200 και εβγαλα εναν κοριτσαρο 3720!αφου δε το πιστευε πως κουβαλουσα εγω ενα τετοιο μωρο!!

αντε chrisaki ολα τελεια θα μας πανε!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

και εγω δε το ρωτησα για να σε ανησυχησω!!!δε νομιζω φυσικα οτι ειναι κατι.ασε που εγω σε αυτες τις μετρησεις δεν τις πολυεμπιστευομαι γιατι εχουν μια αποκλιση (ποσο καλα αλλωστε να μετρησεις ενα νινι τοσο δα μεσω υπολογιστη).

εμενα ευτυχως η κορη πηρε απο τον μπαμπα της!!χαχαχα!!!οχι οτι ειμαι και κοντοστουπα βρε παιδι αλλα ας με ξεπερασει η μικρη.και σε αυτο τωρα οταν εκανα αυχενικη με ρωτησε ο αντρας σου ειναι ψηλος???λεω : γιατι εγω δε σου γεμιζω το ματι???αμαν!!χαχαχα και αυτο το νινι φαινεται ψηλο αλλα ολα θα φανουν οταν μετρηθει εκτος κοιλιας!!

Γιατι στην κορη μου ο γιατρος ελεγε ααα μικρο παιδι θα βγαλεις μεχρι τον 8.μετα το πολυ ελεγε μεχρι 3100-3200 και εβγαλα εναν κοριτσαρο 3720!αφου δε το πιστευε πως κουβαλουσα εγω ενα τετοιο μωρο!!

αντε chrisaki ολα τελεια θα μας πανε!!!

μακαρι nenaki μου !!!οχι δεν με ανησυχησες εσυ ειχα ηδη ανησυχισει απο μονη μου:mrgreen:

Σε ευχαριστω παντως με καθυσηχασες αρκετα.3720 παιδι εβγαλες καλε????μπραβοοοοο!!!!!μου φενεται πολυ μεγαλο γιατι ολοι οι γνωστοι μου μικρουλια τα βγαζουνε τα γλυκουλικα!!!!!

Θετικη ενεργεια λοιπον και ολα θα μας πανε καλα!!!!!:tongue::tongue::P:p

ετσι θετικη ενεργεια πανω απο ολα!!!!

ναι τοσο βγηκε η ζουζουνιτσα μου!!γεμιζε η αγκαλια μας απο την αρχη!!και ειχα πολυ ευκολη γεννα.Το ιδιο ευχομαι σε ολες σας!!και εμενα μεσα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

chris μπράβοοοοο!! Τέλεια το νινί σου είναι τεράααααστιο!!!

Να μην ανησυχείς για τπτ!!

Είδες που σου είπα οτι το κλαμπ Οκτωβρίου πάει σφαίρα?? Να μην φοβάσαι τπτ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα γκαστρουλεσ!!τι κανετε???

irini με φρικαρες με τον αιματοκριτη!!! επεσε τοσο πολυ??? γιατι και εγω ειχα 38 και με τους εμετους δεν παιρνω καθολου σιδηρο!!λες να εχω παθει τα ιδια γιατι πηγα 2 φορες να λιποθυμησω!! (α ναι...τα εχω και αυτα σε αυτη την εγκυμοσυνη! αμαν ρε γαμωτο!!ολα τα εχω παθει τωρα!!:evil::evil::evil: την πρωτη φορα πηγα να λιποθυμησω στην τραπεζα και ετρεχε η ταμιας για νερα :oops::oops::oops: και τη δευτερη εγινα τελειως ρομπα γιατι πηγα να λιποθυμησω στο κομμωτηριο την ωρα που με λουζανε!:oops::oops::oops: ΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗ!!!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΑΧΙΜΗ!!!ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ!!!!

ελα καλε!!μην φρικαρεισ!!απλα επειδη την αγγελικουλα την γεννησα με καισαρικη (τελη μαϊου)φανταζομαι οτι επειδη ειχζα χασει πολυ αιμα ,ναι μεν ο αιματοκριτησ ανεβαινε αλλα ισωσ ηταν και μουφα(εικονικοσ)και στην ουσια δεν ειχα πολυ αιμα...

δεν ξερω ισωσ λεω και βλακειεσ!!:confused::confused:

παντωσ μην στεναχωριεσαι!!!!μια χαρα θα ειναι ο δικοσ σου!!!

οσο για ζαλαδεσ εγω να δεισ!!!!οχι τιποτα αλλο αλλα σηκωνω και την μικρη και φοβαμαι να μην σαβουριαστω μαζι με εκεινην...

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!

despoina δεν είσαι γαϊδούρααααααααα!!!!Έγκυος είσαι!!!!Και στις εγκύους τα συγχωρούμε όλα!!!!!!!!!(Με συμφέρει αυτο γιατί και γω ξεχνάω τα πάντα!:P).

Μίλησα με τον γιατρό μου σήμερα και τον ρώτησα πότε επιτρέπεται να βάψω τα μαλλιά μου έχω μια ρίζα πολύ διακριτική 5 δαχτυλα μόνο!!!!Μάυρη ρίζα ξανθό το υπόλοιπο!!!και μου είπε καθόλου κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εγκεφαλικο η δικιά σου!!!Αλλά σε τρεις εβδομαδες παντρεύομαι και δεν μπορω να εμφανιστώ σαν γυφτάκι έτσι πήρα έγκριση για αντάυγειες!Αυτά απο μένα!!!Φιλούρες!!!!

α με το καλο!!!η ωρα η καλη κουκλα μου!!!!!!!!!!με το καλο και το νινακι σασ!!!!!!!!!!!

καλε τι νινακι ειναι αυτο?φτου φτου!!παιδαροσ !!!ή και κορακλα!!!!!!μπραβο σασ!!!

κλελια τελειο το σκυλακι!!!

νενακι η τουρτα ειναι φανταστικη!!!υπεροχη!!συγχαρητηρια και παλι!!!!σιγουρα θα τησ αρεσει τησ μαμασ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπέρα τι κάνετε καλέ πόσα γράψατε δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα:rolleyes::rolleyes:

nenaki η τουρτίτσα είναι φοβερή πιστεύω ότι η φίλη σου θα ξετρελαθεί

hroukaki η ώρα η καλή και με το καλό το μωράκι σου. θα είσαι τώρα φαντάζομαι μες το τρέξιμο με τις ετοιμασίες. μια είναι στην κρήτη φαντάζομαι θα είναι και παραδοσιακός γάμος;

chrisaki δεν νομίζω ότι πρέπει να ανυσυχείς και εγώ γέννησα το γιο μου 3760 και η γιατρός μου τότε μου είχε πει με τέτοιους γονείς (1,75 εγώ και 1,78 ο σύζηξ) τι περιμένεις να βγάλεις.

εμείς σήμερα πήγαμε στο λουτράκι βόλτα ήταν ωραία ξεφύγαμε και λίγο αλλά τώρα σέρνομαι. οι αναγούλες πάντως καλά κρατούν άντε να δούμε για πόσο ακόμα

Καλησπερα !!!

να ερθω και εγω στην παρεα???

εγω ειμαι μολις 7 εβδομαδων!μικρουλι ακομα το μπεμπεκι μου!

αλλα με εχει τρελανει στις ζαλαδες και στην αναγουλες εδω και μια εβδομαδα.

βεβαια και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα ιδια περασα,ελπιζω ομως τωρα να σταματησουν ολα αυτα νωρις και οχι να παμε ως το τελος και παλι!

εγω εχω πητ 27/10 αλλα λογω προηγουμενης καισαρικης ισως το παρουμε νωριτερα και λεω ισως γιατι ξερουμε ποτε εγινε η συλληψη.

με το καλο σε ολες ευχομαι!

chris μπράβοοοοο!! Τέλεια το νινί σου είναι τεράααααστιο!!!

Να μην ανησυχείς για τπτ!!

Είδες που σου είπα οτι το κλαμπ Οκτωβρίου πάει σφαίρα?? Να μην φοβάσαι τπτ!!

Παραπαει σφαιρα εινα η αληθεια:mrgreen:Απλος δεν το περιμενα και μου ηρθε λιγο αποτομο:rolleyes:ας ειναι αυτα γερα και ας μεγαλωνουν οσο θελουν:mrgreen:

καλησπέρα τι κάνετε καλέ πόσα γράψατε δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα:rolleyes::rolleyes:

nenaki η τουρτίτσα είναι φοβερή πιστεύω ότι η φίλη σου θα ξετρελαθεί

hroukaki η ώρα η καλή και με το καλό το μωράκι σου. θα είσαι τώρα φαντάζομαι μες το τρέξιμο με τις ετοιμασίες. μια είναι στην κρήτη φαντάζομαι θα είναι και παραδοσιακός γάμος;

chrisaki δεν νομίζω ότι πρέπει να ανυσυχείς και εγώ γέννησα το γιο μου 3760 και η γιατρός μου τότε μου είχε πει με τέτοιους γονείς (1,75 εγώ και 1,78 ο σύζηξ) τι περιμένεις να βγάλεις.

εμείς σήμερα πήγαμε στο λουτράκι βόλτα ήταν ωραία ξεφύγαμε και λίγο αλλά τώρα σέρνομαι. οι αναγούλες πάντως καλά κρατούν άντε να δούμε για πόσο ακόμα

Αααααααα πηρες και τον αερα σου εσυ κοπελια!!!και εγω εχω αναγουλες αλλα εχουν μειωθει αρκετα οπως και ο πονος στο στομαχι.θα φυγουν που θα πανε οι ατιμες:rolleyes:

Ενταξει Μαρακι μου δεν θα ανησυχω πολυ:mrgreen: θα ανησυχω πιο λιγο!!!3760 και εσυ ε???καλε τι μεγαλα παιδια ειναι αυτα που βγαζετε???φτου φτου!!

Καλησπερα !!!

να ερθω και εγω στην παρεα???

εγω ειμαι μολις 7 εβδομαδων!μικρουλι ακομα το μπεμπεκι μου!

αλλα με εχει τρελανει στις ζαλαδες και στην αναγουλες εδω και μια εβδομαδα.

βεβαια και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα ιδια περασα,ελπιζω ομως τωρα να σταματησουν ολα αυτα νωρις και οχι να παμε ως το τελος και παλι!

εγω εχω πητ 27/10 αλλα λογω προηγουμενης καισαρικης ισως το παρουμε νωριτερα και λεω ισως γιατι ξερουμε ποτε εγινε η συλληψη.

με το καλο σε ολες ευχομαι!

Καλημερουδια σε ολες τις εγγκυουλες!!!!!:P:p:p

Φυσικα και να ερθεις στη παρεα μας evita με το καλο και εσυ να απολαυσεις την εγγυμοσυνη σου. οπως βλεπεις εδω ειμαστε πολλες τρελες και παντα χρειαζομαστε και αλλες:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...