Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Αντε και στις υπολοιπες με το καλό!!!Χαμογελα, αγκαλιτσες και στιγμες ευτυχίας θα αντικρυζουμε απο εδω και περα!

Ploegisi welcome home!!!!Τελος καλό, όλα καλά!!

Πάει κι αυτη η μπορα και τωρα βγαινει το ουρανιο τοξο..εν αναμονη!!!

Πάω γιατι ξαφνικα επικρατησε πολλή ησυχια και ανησυχω...:confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω τι μέρα και η χθεσινή, εκανε τρείς μανούλες ευτυχισμένες και εχουν τα μωράκια εους στην αγκαλιά τους,

ΚΛΕΙΩ, ΝΕΝΑΚΙ και ΦΩΤΕΙΝΗ να σας ζήσουν οι μπεμπούλες σας, να είναι πάντα γερές και ευτυχισμένες. Είδα και τα μωρα στο FB και είναι κουκλιά. Αχ κορίτσια με εχει πιάσει ανυπομονησία, θελω κι εγω να δω πως είναι η μπέμπα μου και να την κρατήσω αγκαλιά.

Ploegisi όλες νομίζω οτι είχαμε καταλάβει το λόγο που ήσουν στο νοσοκομείο και σου στέλναμε τη θετικά μας ενέργεια και τελικά είδες όλα πήγαν καλά και στο επόμενο ραντεβού θα ξέρεις ποτε γεννάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

που εισαστε ρε κοριτσαρες? δεν πιστευω να γεννατε ολες???:D:D:D

3 καθε μερα θα μεινουμε 3 και ο κουκος...

vasdeli θελω και γω να δω φωτο απο κοριτσια στο fb θα σκασω..στειλε μου ονοματα νενα,κλειω και φωτεινη με pm

και αυριο βροχουλες λεει!!! γιουπι!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

εγώ πετάχτηκα μέχρι νοσοκομείο ήθελε η γιατρός να με δει

ο μικρός είναι πολύ πολύ πολύ κάτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

θα μας κάνει έκπληξη λέει η γιατρός:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αν κρατηθεί μέχρι τις 28 θα είμαστε περίφημα 2250 σιν πλιν τον έβγαλε σήμερα κορίτσια φοβάμαι πολύ:?:?:?:?

πλήρη ακινησία μου είπε την τρίτη θα με δει και κολπικά να δούμε που είμαστε

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χέρι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μαμαλευτερακι θα έχουμε νέα δηλαδή την Τρίτη!!!!!

Λες να πάτε για 17/9/10;;; (την επόμενη Παρασκευή; )

Μια χαρά! θα έχεις μπει και στο μήνα σου! :D

Λογικά οι επόμενες θα είναι η ploegisoula, η Βάσω και εσύ. Λες να πάτε όλες μαζί τριάδα; Να το κάνουμε κατεστημένο;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Δε βλέπω καμία άλλη εδώ γύρω, οπότε σας καληνυχτίζω!!!!!

Μακια!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια καλημέρα .κάποιοι μικροί πόνοι δεν μ΄αφήνουν να κοιμηθώ κι αφού η μικρή κοιμάται είπα. Να μπω να σας πω μια καλημέρα .κορίτσια μου δεν το περίμενα όπως και η γιατρός μας δεν το περίμενε ήθελε να πάρω έστω και μια βδομάδα από τον 9ο μήνα κι εγώ μόνο δυο μέρες πρόλαβα να πάρω. Είμασταν τυχεροί ομως πήρε 550gr μέσα σε 5 μέρες.γεννησαμε επισκληριδιο εννοειταιιιι:) μέσα σε ούτε 4 ωρες.βγαίνουμε την τρίτη,αν ο ΜΠΑΜΠΑΣ μας μας φέρει το λεπτοπακι μας καλώς θα μπούμε να τα πούμε πιο αναλυτικά αλλλιως από το Σπιτι όταν προσαρμωστουμε:).φωτό θ΄ανεβαινου στο φβ .ααααα στο γκρουπ δεν με καλέσετε ακόμα:(η από το κινητό δεν μπορώ να το δω;;χμμμ φιλακιααααα κουκλαρες και τελικά τσάμπα φοβόμαστε :) να μου προσέχετε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ΚΛΕΙΩ, ΝΕΝΑΚΙ και ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ

να σας ζησουν τα κοριτσακια σας!!!!!! Να εισαι παντα καλοτυχα κι ευτυχισμενα κι εσεις παντα γεροι και δυνατοι να τις καμαρωνετε να μεγαλωνουν!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Vqyip2.png

B4Snp2.png

μπραβο φωτεινουλα μας, ευκολη και γρηγορη γεννα ειχες..βιαζοταν καλε η μπουμπου, ηθελε να σας γνωρισει!

με το καλο να γυρισετε σπιτι σας..μολις ξυπνησει να μας την φιλησεις!!:tongue::tongue::tongue:

mamalefteraki μεινε ξαπλωμενη, μην κανεις τιπτα..προεχει το μωρακι σου τωρα...μια βδομαδουλα θα την φαμε σιγουρα αν ακους το γιατρουλη..

καλημερα σε ολες τις μανουλες, τις κοιλιτσες μας και στα 3 κουκλακια μας!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

ειμαι η πρωτη σημερα?ολες νανι?μπραααβο κοριτσια!

καλη κυριακη!

πως ξημερωσαμε?εχουμε νεακια?εγω ειμαι καλα,περιμενω να ερθει η τριτη...σημερα θα ασχοληθουμε με το δωματιο της μικρης το πρωι και το απογευμα θα δω μια φιλη μαια να τα πουμε και να μου δειξει και καποιες αναπνοες...εεερχεται η ωρα!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοιμήθηκα ποιο ήρεμη από ποτέ χτες βράδυ δεν με νοιάζει τίποτα μονό το μωρό μου να παίρνει βάρος και να περνάμε τις εβδομάδες

μια ανησυχία είχα κ της τηλ τις γιατρού τις λύω είναι απαραίτητο την τριτη να κάνουμε δαχτυλΙκι εξετάσει ? :(:(:(:(:(

και μου λέει όχι

απλά επειδή είναι χαμηλά να δω αν έχεις διαστολή κτλ

θα δούμε αιματολογικές μου λέει κ αν όλα είναι καλά δεν θα σε κοιτάξω καθόλου έως τις 28 σεμπτευριου που κλείνουμε τις 36 εβδομάδες :P:p:p:p:p

και μετά ας έρθει

άλλες 17 μέρες κορίτσια.........................................

να σκεφτείτε ότι τα νερα μου έσπασαν στις 23 Αύγουστου;););)

φιλιααααααα σε όλες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Angelique1981 όμορφα θα ήταν να γεννούσαμε όλες μαζί αλά εγώ θέλω να παραμείνει λίγο ακόμη μέσα μου εσύ πως είσαι ?

Κορίτσια καλημέρα .κάποιοι μικροί πόνοι δεν μ΄αφήνουν να κοιμηθώ κι αφού η μικρή κοιμάται είπα. Να μπω να σας πω μια καλημέρα .κορίτσια μου δεν το περίμενα όπως και η γιατρός μας δεν το περίμενε ήθελε να πάρω έστω και μια βδομάδα από τον 9ο μήνα κι εγώ μόνο δυο μέρες πρόλαβα να πάρω. Είμασταν τυχεροί ομως πήρε 550gr μέσα σε 5 μέρες.γεννησαμε επισκληριδιο εννοειταιιιι:) μέσα σε ούτε 4 ωρες.βγαίνουμε την τρίτη,αν ο ΜΠΑΜΠΑΣ μας μας φέρει το λεπτοπακι μας καλώς θα μπούμε να τα πούμε πιο αναλυτικά αλλλιως από το Σπιτι όταν προσαρμωστουμε:).φωτό θ΄ανεβαινου στο φβ .ααααα στο γκρουπ δεν με καλέσετε ακόμα:(η από το κινητό δεν μπορώ να το δω;;χμμμ φιλακιααααα κουκλαρες και τελικά τσάμπα φοβόμαστε :)να μου προσέχετε

Καρδούλα μου όλα υπέροχα τελικά? πόσο βγήκε η μικρούλα σου ? όλα καλά πήγαν παίρνω πολύ κουράγιο από εσένα φιλιαααααααα πολλά

βασω79 καλό μάθημα να κάνεις καλή μου καλημεραααααααααα

ellain αχ νανούρισμα καλημέρα κούκλα μου

θα βάλω και το αγαπημένο δικό μας αν κ το έχω ξανά βάλει πολλές φορές

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ .......

ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ;);););)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα πολυ χαρηκαμε που μπηκεσ να μασ γραψεισ!!!οταν με το καλο πατε σπιτακι περιμενουμε λεπτομερειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!και ναι τελικα αν και πρωτοτοκη γεννησεσ στο τσακ μπαμ ε????????????μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ηλιαννα μου λιγη υπομονη ακομα!!!!σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?35?αυτο που εγραψεσ για τον πελαργο πολυ ωραιο!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα πολυ χαρηκαμε που μπηκεσ να μασ γραψεισ!!!οταν με το καλο πατε σπιτακι περιμενουμε λεπτομερειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!και ναι τελικα αν και πρωτοτοκη γεννησεσ στο τσακ μπαμ ε????????????μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ηλιαννα μου λιγη υπομονη ακομα!!!!σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?35?αυτο που εγραψεσ για τον πελαργο πολυ ωραιο!!!!!

καλημερα εχω κεφια σημερα

34 ακριβός είμαι τώρα στις 28 σεμπευριου θα έχουμε κλείσει τις 36

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...