Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη χαίρομαι που είσαι καλύτερα και έφυγε ο κίνδυνος της προεκλαμψίας.

Με το καλό και εσύ να φέρεις τη κορούλα σου στο κόσμο. Φαντάζομαι θα κάνεις καισαρική, επομένως σύντομα θα ξέρεις και πότε θα γίνει αυτό.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα κορίτσια μας που μας έκαναν τόσο χαρούμενες χθες

κλέλια, νένα και φωτεινή!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

bbygrl002.gif

καλημέρα κι από μένα! να 'μαι πάλι!

θα μάθατε ότι επέστρεψα στο σπιτάκι μου και την τρίτη που έχω ραντεβού με το γιατρό θα έχω νεότερα για το πότε θα γεννήσω! αποφάσισα να γεννήσω στο ιπποκράτειο! είναι όλα πολύ καλά εκεί και οι γιατροί και οι μαίες μου συμπεριφέρθηκαν απίστευτα καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένη!

εδώ έγινε χαμός!!!

πολύ να ευχαριστήσω όλες όσες μου συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες μέρες που πέρασα και επιπλέον όσες μου λέγανε τα πανέμορφα νεάκια σας!

επίσης να ευχαριστήσω και όλες όσες δεν έχουντ ο τηλέφωνό μου αλλά νοερά ήταν μαζί μου!

όλα καλά λοιπόν! (τώρα μπορώ να το πω, μιας και πέρασε η μπόρα η μεγάλη - ήμουν μέσα για πιθανή προεκλαμψία)

Υπέροχα νέα άντε σιγά σιγά να μας προστατέψει όλες η παναγία

:tongue::tongue:

να 'σαι καλά ελένη μου! μακάρι να μου πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

ναι, καισαρική θα κάνω και λογικά την τρίτη θα ξέρω πιθανότατα την ημερομηνία που θα γεννήσω! αλλά τα δικά μου μικρή σημασία έχουν! εδώ έχουμε γιορτή!

εσύ πως τα πας?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

μακάρι να μου πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

ναι, καισαρική θα κάνω και λογικά την τρίτη θα ξέρω πιθανότατα την ημερομηνία που θα γεννήσω! αλλά τα δικά μου μικρή σημασία έχουν! εδώ έχουμε γιορτή!

?

Όλα είναι σημαντικά κούκλα μου δεν είμαστε μονό για τα μεγάλα μπράβο και συγχαρητήρια αυτό να θυμάσαι ;);););)

μπορεί να μην γράφω συχνά και να μην σας σχολιάζω αλά πάντα σας στέφτομαι όλες

φιλιααααααααααα

πολλα παω να ξεκουρατσω

:tongue::tongue:

να 'σαι καλά ελένη μου! μακάρι να μου πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

εσύ πως τα πας?

καλά είμαι, από εβδομάδα περιμένω την αδερφούλα μου!

Προσπάθησα να ξαπλώσω λίγο αλλά τα μικρά δε με άφησαν. Περιμένω να έρθει και ο Γιώργος από εξωτερικές δουλειές.

Ωραία την Τρίτη θα μάθεις και εσύ πότε θα υποδεχτείς το μωράκι σου! Θα έχουμε πολλές συγκινήσεις από εδώ και εμπρός.

Μαμαλευτεράκι καλή ξεκούραση και σε εσένα. Εσύ έχεις κανένα νεώτερο από τον πελαργό;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

όλα καλά λοιπόν! (τώρα μπορώ να το πω, μιας και πέρασε η μπόρα η μεγάλη - ήμουν μέσα για πιθανή προεκλαμψία)

ισι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ξερεσ ποσο πολυ μασ ελειψεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσακι μου δοξα τω θεω να λεσ που την προλαβατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα τωρα και συνεχιζεισ ακαθεκτη ....εν αναμονη του πελαργου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

το ειχα καταλαβει,τον λογο που μπηκεσ μεσα ,γι αυτο και ανησυχουσα ακομα πιο πολυ!!!!!!(εχω βλεπεισ ιστορικο αυτησ τησ βρ@μιαρασ...)

ολα καλα και με το καλο να υποδεχτεισ το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....και εννοειται οτι και τα δικα σου εχουν μεγαλη πολλη μεγαλη σημασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμα λευτερακη καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι και σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

δεν ξέρετε πόση δύναμη μου δίνουν οι σκέψεις και τα λόγια σας! και εδώ τώρα αλλά και όλες τις ημέρες που έλειψα! ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου! και να ξέρετε ότι άναβα κεράκι για όλες μας στον άγιο παντελεήμονα εκεί που ήμουν!

και για μας, αλλά και για όλα τα κορίτσια που γνώρισα εκεί μέσα, που η καθεμιά με την περιπέτειά της, δίναμε κουράγιο η μια στην άλλη! η δική μου περίπτωση ήταν ελαφριά μπροστά σε αυτά που είδαν τα ματάκια μου!

να 'μαστε όλες καλά και να μας δώσει η παναγίτσα τη χαρά που έδωσε στην κλειώ μας, στη νένα μας και στη φωτεινή μας!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ρε κοριτσια οτι θα ακουγα ποτέ ΣΑΚΗ και θα πλανταζα στο κλαμα δεν τοχα φανταστει ποτε!!! ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!:P:p:p:p:p:p

Vasdeli μπραβο!

Άστα να πάνε, μαμουνάκι!!! Τα ίδια κι εγώ!!!

Ίσως να μην της αρέσεις της Clelias ο Ρουβάς. αλλά δεν με ενδιαφέρει....:cool:

Οι στίχοι νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικότατοι.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ισούλα, χάρηκα με τα καλά νέα σου!!!!

Πονηρούλα, θες να γλιτώσεις το παρθενάκι ε;;;;:tongue:

Όλα καλά να έρθουνε και την Τρίτη!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ελεντίτσα μου, ploegisoula μου καλώς όρισες κοριτσάρα μου, μας έλειψες πολύ! Την φύση της εισαγωγής νομίζω λίγο πολύ όλοι την είχαμε καταλάβει λόγω της πίεσης κλπ. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνουν. Πλέον μόνο χαμόγελα! Με το καλό την Τρίτη να δεις τον γιατρό σου και να κανονίσετε το πιο όμορφο ραντεβού στη ζωή σου!!!!! Να είσαι πάντα καλά κουκλίτσα μου!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! ξέχασα να το πω :oops:

Τι ροζουλί μωράκι έκανε η Clelia; Το' πε και το' κανε!!!!!!!!

Της Φωτεινούλας δείχνει καλοθρεμμένο με βάση την εβδομάδα που γεννήθηκε!

Περιμένουμε και το Νενάκι Νο2!!!!!!

Φτου φτου σε όλες!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

την τσιπουρα μασ την ενημερωσε καμια για την φωτεινουλα?????????θυμαμαι χτεσ που εφυγε λιγο μετα που μαθαμε για το νενακι...

....πρεπει καποια στιγμη να μπω να αντιγραψω τα κουνητα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντωσ τησ φωτεινουλασ φτου φτου σκορδα,μια χαρα μεγαλουτσικη ειναι σε συγκριση με τισ εβδομαδεσ τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλέ τι βροχή είναι αυτή!!!!!! Φθινοπώριασε!!!! :D

Για τη Φωτεινουλα, έστειλα μνμ στο ψαριδιον!

Μάκια πολλά!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...