Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ποια περιοχη ψαχνετε εσεις;που μενεις τωρα;(θες το σπιτι μας;:tongue::tongue::tongue::tongue:τσαμπα πραμα!!!:tongue::tongue::tongue:)

δεν θα ήταν κακή ιδέα αλλα αν θυμάμαι είσαι προαστιακή κι εγώ city rat!

ψάχνουμε προς Ιλίσσια, Χίλτον, Πλατεία Μαβίλη, να είναι κέντρο και κοντά σε μετρό γιατί δεν οδηγώ.... :oops:

Καλέεεε ένα μεσημεριανό ύπνο είπα να κάνω (μια και άυπνη όλη νύχτα) και έχασα επεισόδια!!!!!!!!! Άντε με το καλό και η Φωτεινούλα μας!

ούτε να κοιμηθεί κανεις δεν μπορεί! καλά λες! Φωτεινούλα με το καλό!!!!!!

βρε πετρουλα λεσ η φωτεινουλα να την σκασει στην νενα μασ???????????πλακα θα εχει!!!!

αν και πιστευω οτι το νενακι θα εχει ηδη γεννησει απλα ισωσ δεν μπορει να επικοινωνησει μαζι μασ!!!μου φαινεται και στην πρωτη πριγκιπισσουλα τησ ειχε ξεμπερδεψει σχετικα ευκολα....

μακαρι ολα να τησ πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοιτα να δεισ τωρα!!!!!!!!!!!!!νυσταζω που ολο το βραδυ ημουν αυπνη απο το αγχοσ για τα κοριτσια μασ και τωρα που να παω να κοιμηθω??????????που εδω ειμαστε φουλ στισ εξελιξεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

4 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 53 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!!!!!

η Νένα;;;;;;

μπράβο Νένα μου!!!!!!!!!!!!! να σου ζήσει η κοράκλα σου!!!!!!!!

να είναι παντα γερή και τυχερή!!!!!!!!

ε ρε κλάμα σήμερα! πάντα τέτοια να έχουμε!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3 <3

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια Νενάκι μου, να σου ζήσει και η 2η πριγκηπέσα και να ζήσεις σύντομα τη στιγμή που ονειρευόσουν:

Να τις κρατάς και τις 2 σφιχτά στην αγκαλιά σου!!!!!!!

Είμαι χαρούμενη!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

σοβαρα??????????????????

καλε τι γκομεναρα εβγαλε????????????????????????????????????????????4κιλη και πανηψιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ (4 κιλα...μπραβο βρε θηριο!!!!!)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΝΟΣΥΖΗΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσια πολυ κλαμα σημερα λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...