Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πόλυ κλάμα σήμερα η μέρα απο το πρώι οι συγκινήσεις,

Κλειω μου καλή να σου ζήσει η κοράκλα σου, να την δείς οπως επιθυμείς και κορίτσια ερχεται και μας η σειρά μας σιγα σιγα.

Να σου ζησει!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια κανει την γραμματεα εδω να της δωσω το τηλ για καθε ενδεχομενο?

{Κοριτσια δεν ξερω αν φταιει το 2ο δακτυλακι που εφαγα αλλα εχω εντονους πονους που μου θυμιζουν λιγο περιοδο και λιγο οτι θελω να κανω κακακια μου :cry::cry:}Πηγα για κακακια μ τιποτα δεν εκανα:cry:

ΓΕΝΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ??? πάρε τη γιατρό σου τηλέφωνο!

Αχ την περνω τηλεφωνο δεν πιανει το κινητο της.Ελπιζω να το δει συντομα.

Τωρα σταματησαν για λιγο οι πονοι ...Παναγιτσα μου οχι το σκ απο βδομαδα να το χωνεψω μεσα μου πρωτα :?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

αν σταματάνε και αρχίζουν φωτεινή μήπως πρέπει να υπολογίσεις περιοδικότητα! που είναι οι μανούλες καλέ να βοηθήσουν; εγώ είμαι άσχετη!

νέο από το νενάκι μας;;;;;;;;;;; άντε καλό μου γέννα και ενημέρωσε!

<3

Διαφημίσεις

αντε να δουμε ....

ειναι συνεχομενοι οι πονοι.

εχουν δηλαδη μια διαρκεια.θα της σπασω τα νευρα με τις κλησεις.παω να ξαπλωσω κανα μισαωρο να δω αν περνανε αλλιως θα ειμαι εδω ξανα

9zlup2.png

Την πετυχα.

Μ'εβαλε να μετραω την διαρκεια και καθε ποτε με πιανουν.

Η μανα μου πανικοβληθηκε και εβγαλε την βαλιτσα στο διαδρομο και αρχιζει και φωναζει του πατερα μ να ετοιμαζεται....

Ο Γιωργακης μου να προλαβει να ερθει απο την δουλεια και δεν με νοιαζει τιποτα!!!!

9zlup2.png

Την πετυχα.

Μ'εβαλε να μετραω την διαρκεια και καθε ποτε με πιανουν.

Η μανα μου πανικοβληθηκε και εβγαλε την βαλιτσα στο διαδρομο και αρχιζει και φωναζει του πατερα μ να ετοιμαζεται....

Ο Γιωργακης μου να προλαβει να ερθει απο την δουλεια και δεν με νοιαζει τιποτα!!!!

βρε λες; γιατί όχι ; άντε να δούμε! να μας λες ε;

κλειω μου να σασ ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολη τησ τη ζωη να ειναι υγιησ και πολλη πολλη ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα να σασ χαριζει συγκινησεισ ευτυχιασ οπωσ και τη σημερινη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια σε σενα και στον κλελοσυζηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ κοριτσια συγκινηθηκα παρα πολυ με την κλειω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ κλαμα!!αντε τωρα περιμενουμε νεακια απο την νενουκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο νενα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η διπλη ευτυχια σε περιμενει απο λεπτο σε λεπτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα λεσ???????????????????????????????????????ολα καλα να πανε ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μασ κρατασ ενημερεσ ε??????????????????????????και απο οτι φαινεται ή τωρα γεννησεισ ή την αλλη εβδομαδα θα εχεισ ευκολη γεννα αφου ο τραχυλοσ ειναι ηδη μαλακοσ ...μακαρι θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα να σου πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Η Κλειώ μας έγινε μανούλα!!!!!!:D

Στις 8.45 γέννησα την μικρή μου. Είναι 3030 γραμμάρια, αρκετά ζωηρή. Είναι ροζ, πανέμορφη και τέλεια. Α! Επίσης μου μοιάζει!Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με καισαρική, όλα τέλεια!Οταν την είδα μου κόπηκε η ανάσα!

!:P

Ανατρίχιασα να σου ζήσει κοπέλα μου :D:D:D:D

:tongue::tongue:

Κλελια μου εισαι μανουλαααααα!!!!!:D:D:D

Να σου ζησει η κοπελαρα σου!!! παντα γερη και καλοτυχη!!!

μακαρι να μπορουσες να διαβασεις τα σημερινα ποστ να δεις κλαμα που εχει πεσει εδω μεσα!!!! ξεκινησαμε κοριτσια!!νοιωθω πολυ παραξενα!

το νενακι που ειναι κοντευω να σκασω!! της εστειλα μην πριν λιγο και δεν απαντησε και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ!!!!

Φωτεινη μου λες να ηρθε η ωρα;μακαρι να ακουσουμε και απο εσενα τα χαρμοσυνα σημερα!!! μεγαλη μερα!!! ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!

Βασουλα ετοιμασου!!!ερχεται η σειρα σου!!! (εμενα μη με μελετατε λεμε...δεν το βλεπω για συντομα,εχει βολευτει ο κυριος!!!:tongue::tongue:)

τσιπουρακι καταλαβες τι χαμος εχει να γινει εδω μεσα οταν ερθει η σειρα σου;:D:D:D:D:D:D

ελα βρε νενακι στειλε μασ ενα εστω μικρο μικρο μηνυματακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λετε να εχει γεννησει και να τρωει ηδη την κρεπουλα τησ???????(θυμαμαι απο την προηγουμενη γεννα που ελεγε...)

φωτεινη πωσ πασ??????????????????????

δεσποιναριον μαλλον πρωτη θα γεννησεισ απο την βασσιολα διοτι εσυ εισαι δευτεροτοκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....και η ελενη μασ κοντευει ε???????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

παιδιά όντως τρελή συγκίνηση!!!!!!

πραγματικά κάντε έρανο γιατί μεχρι να σας ξεγενήσω θα το χρειαστώ το botox η μπέμπα :)

τρελοδεσποινάκι σε κόβω μαζί με την ελένη, 3η ή 4η!

Νένα Νένα που είσαι Νένα????

καλά σήμερα ούτε γραμμή δεν έχω σχεδιάσει! χιχιχιχιχιι:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...