Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον παω προσ κουζινα μερια γιατι θα ελθει ο συζυγοσ και θα του πω <εμ σημερα δεν μαγειρεψα αγαπη μου.....ειχαμε γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

θα φτιαξω και σουφλε σοκολατασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολοκληρο το στελνω στην κλελια μασ που στερηθηκε τα γλυκακια τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον θα φτιαξω και ενα αλλο που θα μοιρασω το μεγαλυτερο κομματι στην νενουκω (εκεινη ετρωγε γλυκακια γι αυτο οχι ολοκληρο....)και το υπολοιπο σε ολεσ εσασ τισ ζαχαρουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vickaki;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Μολις γυρισαμε κι εμεις απο την γιατρο μας...

Παλι το φαγαμε το δακτυλακι μας κατεβηκε κι αλλο η μικρη και ο τραχηλακος μας μαλακωσε κι αλλο.Επομενο ραντεβου την Δευτερα το απογευμα.

Ειρηνη μου ειπε η γιατρος μου γιατι τιν ρωτησα αυτο που ειπες ακριβως οτι ειναι πολυ νωρις για να γεννησω αλλα μου ειπε οτι αφου δεν εισαι φρονιμη και περπαταγες και εκανες και την μετακομιση δεν θελει και πολυ.Αλλα τυχαινει κιολας μην απορεις μου ειπε.Τωρα τι να της πω λες κι εχω ξαναγεννησει...Παντως εγω την νιωθω εντονα κατω χαμηλα.

Πρεπει να σας δωσω το τηλ μου κι εγω καλε.Πως θα σας ενημερωσω??Αν και μολις συνελθω ειπαμε θα στειλω μηνυμα απο το κινητο μου αν τα καταφερω στο φορουμακι μας εδω...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Η Κλειώ μας έγινε μανούλα!!!!!!:D

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα!!!! Σας το παραθέτω αυτούσιο:

Στις 8.45 γέννησα την μικρή μου. Είναι 3030 γραμμάρια, αρκετά ζωηρή. Είναι ροζ, πανέμορφη και τέλεια. Α! Επίσης μου μοιάζει!Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με καισαρική, όλα τέλεια!Οταν την είδα μου κόπηκε η ανάσα!

Αγαπημένη μου φίλη, καλωσήρθες στο κλαμπ των γονιών! Να σου ζήσει! Κάθε χαρά και ευτυχία να την σκεπάζει! Σε αγαπώ πολύ, με στήριξες πολύ!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Η Κλειώ μας έγινε μανούλα!!!!!!:D

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα!!!! Σας το παραθέτω αυτούσιο:

Στις 8.45 γέννησα την μικρή μου. Είναι 3030 γραμμάρια, αρκετά ζωηρή. Είναι ροζ, πανέμορφη και τέλεια. Α! Επίσης μου μοιάζει!Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με καισαρική, όλα τέλεια!Οταν την είδα μου κόπηκε η ανάσα!

Αγαπημένη μου φίλη, καλωσήρθες στο κλαμπ των γονιών! Να σου ζήσει! Κάθε χαρά και ευτυχία να την σκεπάζει! Σε αγαπώ πολύ, με στήριξες πολύ!:P

κλαίω... τόση χαρά Θεε μου!!!!!!!!

Ε αμαν ρε κοριτσια δεν μπορω αλλο κλαμα!!!!

ααααααααχ δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζησει μαμακλελουκο μας!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

καλε 3030 σουοερ βγηκε η ροζουλα μας!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!

κοριτσια ελατεεεεεεεεεεεεεεεεεε το πρωτο μας νινι εχει βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Συγχαρητήρια Κλειώ μας να σου ζήσει!!!!!!!! :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Εγώ κάνω σεφτέ?? Καλά να πάθω, αφού έσπευσα να κάνω τεστ πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου! :D

Λοιπόν, με ΤΕΡ=31/12/2009 και βάσει διαφόρων sites που βρήκα, έχω ΠΗΤ=7/10/2010.

Προς το παρόν το μοναδικό νέο που έχω είναι ότι η β-χοριακή μου από 95 που βρέθηκε, μετά από 48 ώρες πήγε στο 189, πράγμα τέλειο όπως είπε ο γιατρούλης μου...

Αυτά...

Σας περιμένω λοιπόν, είμαι επί της υποδοχής :D !!

girlsquare.jpg

καρδούλα μου γλυκιά, εσύ έκανες σεφτέ κυριολεκτικά και στο καφέ και στα γεννητούρια! οι ευχές μου κοντά σου και στην υπέροχη γκουσγκούνα σου!!!!!

δεν έχω λόγια, είμαι τόσο συγκινημένη όσο ήμουν και στην αδελφή μου! τα έχω χάσει! είναι τόσο μα τόσο συγκινητικό!

αγαπούλες μου με το καλό σιγά σιγά και οι υπόλοιπες!

ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!

από τώρα και μπρος θα τα ρίχνω και 10 φορές την ημέρα!

αφού σκεφτόμουν και γέλαγα ότι αν κάποιος γράψει σκόρδα στο google πρώτα θα βγάλει το october power! :shock:

xaxaxa!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

καλα το googlara αλλα σε εφαγε η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!!!:shock::shock::shock:

Τιποτις ακομα ε?? εμ πως να μου πεσει η πιεση μετα??με τοσο αγχος και αγωνια...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...