Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο με το μηνα ισχυει?? Δηλαδη συμφωνα με την ΠΗΤ εκεινη την ημερα καθε μηνα αλλαζεις μηνα?

Νομιζω πως ναι...Αλλοι βαζουν 10 μερες απο την ΤΕΡ και αλλη συμφωνα με την ΠΗΤ, δλδ 7 μερες απο την ΤΕΡ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!!μια μερα δεν ειχα ιντερνετ και μου λειψατε!!!ειχα χρονο ομως να ετοιμασω την τουρτιτσα απο πανες που σας ελεγα!!Δεν ειναι ετοιμη βεβαια αλλα κοντευει!!!

πηγα και μια βολτα στα τζαμπο..εκανα και τα ψωνακια μου!!!η αληθεια ειναι οτι μεχρι πριν μια βδομαδα και απο την αρχη της εγκυμοσυνης δεν ειχα καθολου διαθεση,τωρα ομως αρχισα να την ανακτω!!αχ τι καλα!!!σημερα-αυριο θα αλλαξω διακοσμηση και την τραπεζαρια!!πασχαλιατικη!!

κλελια ευχαριστα τα νεα με το δελφινακι σου ( χαχα)..ολα τελεια!!

ploegisi οντως η ψυχολογια κ η δικια μου ειναι χαλια (ηταν) ωρες ωρες αλλα το ξεχασα ηδη.Ελπιζω συντομα και εσυ να νιωθεις καλυτερα.πιστευω οτι δε μπορουμε να κανουμε κατι ιδιαιτερο για να φτιαξει γιατι ολα μας ενοχλουν!!

εμενα η δικια μου η μανα παντως μου λεει: φαε κατι καλε να βαλεις κανενα κιλο!!!!'

αυτον τον μηνα πηρα 500 γραμ,τρομαρα μου..και να φανταστειτε ολη μερα τρωω.τεσπα εχω καλο μεταβολισμο!!!

και απο εξω τρωω συχνα θα ελεγα..στην πρωτη εγκυμοσυνη ετρωγα πιο συχνα εξω,και καθε βραδυ ετρωγα οπωσδηποτε κρεπα μερεντα με μπισκοτο.οπου κ αν ημουν βραδυ,επρεπε να την φαω.ειχα παθει εξαρτηση.εγω δεν προβληματιζομαι με αυτα.

κατι πρεπει να ξεχασα,αλλα δε θυμαμαι!!!

φιλια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ploegisi να περάσεις όμορφα στη βολτίτσα σου, να μην στεναχωριέσαι :)

δες το σαν μία ευκαιρία για ξεκούραση και χουζούρι γιατί όταν θα έρθει η κλέφτρα κόρη (χιχιχιχιχιχιι) ή ο τσουτσουνάτος σου θα τρέχεις σαν τρελή όπως όλες μας!

αχ αχ με τις κόρες!!! όλοι το ίδιο μου λεν! για κοριτσάκι! και δεν το χω πολύ το κοτσιδάκι και το ροζουλάκι να πάρει η ευχή! αν με ρωτήσετε, από μέσα μου μπόμπιρα θέλω!!! ας είναι γερό βέβαια, και ότι να ναι!!!

ploegisi οντως η ψυχολογια κ η δικια μου ειναι χαλια (ηταν) ωρες ωρες αλλα το ξεχασα ηδη.Ελπιζω συντομα και εσυ να νιωθεις καλυτερα.πιστευω οτι δε μπορουμε να κανουμε κατι ιδιαιτερο για να φτιαξει γιατι ολα μας ενοχλουν!!

αυτό μου είπε και ο γιατρός! σε ένα μήνα δε θα θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά! όλα θα αλλάξουν... άντα να δούμε! ανυπομονώ! να μου φιλήσεις την κουκλάρα σου που πραγματικά είναι τρέλλααααααα!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

αλοοοοοο.... τι πολυλογουδες ειστε εσεις βρε????

νενακι η μπεμπα οχι απλα μοιαζει στη μαμα της!!ειναι κλωνος παιδι μου!!!! πιστο αντιγραφο!!! χεχε τυχερη...βαση μαμας θα εξελιχτει σε μοντελακι:D:D:D:D

ploegisi και εγω σκατα διαθεση εχω με τους εμετους και δεν βλεπω να καλυτερευουν τα πραγματα..και εμενα το ντοκτορι υπομονη και υπομονη μου λεει αλλα θα τη βρισω καμια ωρα γιατι δεν εχω αλλη!!! εξαντληθηκαν τα ορια μου!!! ολη μερα παλιοπαιδο, σκατο, και διαφορα αλλα κοσμιτικα ξεστομιζω για το σποριδιο που μου εχει βγαλει το λαδι! (αγορι θα ειναι το σκατο θα δειτε....απαπα...την πατησα μαλλον...)

λοιπον για σουβλακια και τετοια μη λετε γιατι τα εχω τσακισει...εγω ειμαι απαραδεκτη...οτι μπορω να φαω το τρωω δεδομενου οτι ολα στη λεκανη καταληγουν (εε?? ωραια δικαιολογια βρηκα:D:D:D παντως πλακα πλακα τα υγιεινα φαγητα τα βγαζω πιο ευκολα!απο τη σαβουρα κατι μενει!!:D:D:D)

για τις μαμαδες δεν μιλαω δεδομενου οτι η δικια μου ξεχναει οτι ειμαι εγκυος:evil::evil::evil::evil: παιρνει τηλεφωνο, ρωταει για τη μικρη και για την εγκυμοσυνη τιποτις!!:evil::evil::evil: αντε να μην αρχισω!!!η πεθερα απο την αλλη αμα της πω τιποτα οτι κουραζομαι και τετοια μου αρχιζει τα "εγω μεγαλωσα 3 παιδια μονη μου και μπιλιμπιλιμπιλι μου ζαλιζει το κερατο!!!οποτε το εκοψα και εγω και δεν λεω τιποτα!!! φοβερη συμπαρασταση μιλαμε:evil::evil::evil::evil:

τσιπουρακι και εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα κανει εξεταση για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα (ειναι πολυ σοβαρες εξετασεις μην τις παιρνεις ελαφρα), τωρα ομως δεν μου εχει πει τιποτα ακομα και ηθελα να την ρωτησω γιατι και ολο το ξεχναω!!

irini με φρικαρες με τον αιματοκριτη!!! επεσε τοσο πολυ??? γιατι και εγω ειχα 38 και με τους εμετους δεν παιρνω καθολου σιδηρο!!λες να εχω παθει τα ιδια γιατι πηγα 2 φορες να λιποθυμησω!! (α ναι...τα εχω και αυτα σε αυτη την εγκυμοσυνη! αμαν ρε γαμωτο!!ολα τα εχω παθει τωρα!!:evil::evil::evil: την πρωτη φορα πηγα να λιποθυμησω στην τραπεζα και ετρεχε η ταμιας για νερα :oops::oops::oops: και τη δευτερη εγινα τελειως ρομπα γιατι πηγα να λιποθυμησω στο κομμωτηριο την ωρα που με λουζανε!:oops::oops::oops: ΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗ!!!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΑΧΙΜΗ!!!ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ!!!!

Διαφημίσεις

hroukaki καλώς ήρθες!! Όλα καλά να σου πηγαίνουν πάντα!!

Δέσποινα τι έγινε με τα πονάκια? Πήρες τον γιατρό? (η γαϊδούρα δεν σου το ρώτησα αυτό στο πμ, τέσπα)

tsipoura πολύ ωραία νέα που δεν θα πάρεις άλλα φάρμακα!! Κάπου λέγανε οι παλιές (χωρίς αυτό να είναι σίγουρο), πως όποια βγάζει σπυράκια κλπ στην εγκυμοσύνη της και γενικά αγριεύει το πρόσωπό της θα κάνει μωράκι με τσουτσουνάκι!!! Βλακείες βέβαια είναι αυτά, απλά σου το αναφέρω. Δεν μας νοιάζει! Μας νοιάζει πώς κάνει τσίσα του?? Καλά να είναι και να μας μοιάζει (καλά, ας πάρει το ύψος του μπαμπά του, αυτό το επιτρέπω :tongue: ).

Λοιπόν, πήγα χθες στον γιατρούλη μου και είδαμε το νινί μου το οποίο είναι τεράαααααστιο, είναι 3,37cm, τα ποδαρίνια και χερίνια του διακρίνονται πεντακάθαρα και όταν το βλέπαμε από πάνω (από κεφάλι προς τα κάτω) κουνούσε τα χεράκια του πέρα-δώθε :D. Κολυμπούσε μωρέεεεεεεε!!! Η καρδούλα του χτυπάει 177 φορές το λεπτό και η μαμά του είναι πολύ χαρούμενη.

Επίσης η μαμά του έχει στίγμα (πώς γίνεται να είναι αιμοδότρια δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα...). Ο μπαμπάς του δεν έχει, οπότε όλα καλά.Κακό δεν έκανα σε αυτούς που έδινα αίμα. Για να ξαναδώσω αίμα θα πρέπει να ρωτήσω τον αιματολόγο μου. Είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει, αλλά κάποια πράγματα ας τα ξέρω.

Το κύριο χαρακτηριστικό της δικής μου μορφής στίγματος είναι ότι ο αιματοκρίτης μου κάνει βουτιά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (ήδη πήγε 33 από 42,4 που ήταν τον Νοέμβριο, και θα ακουμπήσει μέχρι και το 26). Γι' αυτό τον λόγο θα παίρνω περισσότερο φυλικό οξύ, μπορεί καθόλου σίδηρο επειδή πρόβλημα σιδήρου δεν έχω. Θα μιλήσει ο γυναικολόγος μου με τον αιματολόγο μου και θα μου πει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Αυχενική θα κάνουμε στο ΜΗΤΕΡΑ (μου είπε το όνομα ενός πολύ ειδικού επιστήμονα που κάνει αυχενικές, αλλά δεν το θυμάμαι), θα είναι και ο γιατρούλης μου μπροστά. Λογικά θα την προγραμματίσουμε κατά τις 25-30 Μαρτίου, δεν ξέρω, θα μου τηλ...

Αυτάαααα... Κατά τα άλλα όλα καλά, έχω πάρει από την αρχή της εγκυμοσύνης 1,8 κιλά (ακρίβεια όμως, εεε??) και η πίεσή μου είναι η υψηλή 10 (μια χαρά δλδ).

Α! Επίσης αυτό που ένιωθα στην ηβική περιοχή: ΝΑΙ!! Είναι η μήτρα μου που έχει πρηστεί επειδή το νινί μου κολυμπάει και μεγαλώνει!!! :D:D:D (μην μου πει καμιά τπτ για την κοιλίτσα μου, γιατί: ΑΑΑΑΑΑ!! :tongue::tongue:)

:D

ΒΡΕΕΕ!!!! ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΝΑ!!! Σου κανω ειδικη αφιέρωση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αντε βρε!!! και ολυμπιονικης ο κολυμβηταρας!!! (ωχ!!το αρσενικο μου βγηκε αυθόρμητα! λες??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

αυτο με τα σπυρακια και τα αγορια το εχω ακουσει και εγω! εμενα αντιθετα εχει γινει λαμπικο η μουρη!!!

τ0 1,8 κιλα που πηρες ειναι τα δικα μου που χανω με τους εμετους στο εχω πει...στα στελνω με κουριερ τα σαββατοκυριακα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για την κοιλιτσα παιδι μου να το φωναζεις!!! Εγω χαζοχαιρομαι τρελα που με καταλαβαινουν ολοι πια οτι ειμαι εγκυος. καλα μιλαμε ειναι απιστευτη κοιλια. ο αντρας μου επαθε σοκ που ειχε μια εβδομαδα να με δει.. αφου ακομα ανησυχει μηπως υπαρχει και κανα αλλο εκει μεσα που δεν το ειδε το ντοκτορι:-D:-D:-D:-D εχω την κοιλια που ειχα 5 μηνων στην πρωτη μου εγκυμοσυνη. (μα το θεο θα βαλω φωτο να τη δειτε! δεν θα το πιστευετε λεμε!!):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλεεεεεεεεεεε τι σε επιασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

πηρες φορα!!!!!!!!και χαιρομαι γιατι ετσι ανεβαινουν τα κεφια σου!!!(λεμε τωρα)

ευχαριστω για την καλα λογια για την κορη μου!!!πηγαμε βολτιτσα το απογευμα με το καροτσι και ψοφησα.

εγω παλι ποτε θα κανω κοιλιτσα????????????θελω να με καταλαβαινουν και εμενα ρε γμτ,να μου δινουν προτεραιοτητα και ολα αυτα τα καλα!!!χαχαχ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Λοιπόν κορίτσια μιας που είμαι καινούρια εδώ πρέπει να σας πω!!!!!!Καταρχήν ευχαριστώ για το πολύ θερμό καλωσόρισμα!!!!Είστε όλες πολύ καλές!!!!!Τα γράφετε όλες μαζί και δεν θυμάμαι καθόλου τι λέει και ποια!!!!Συγνώμη!!!!!!!!Θα μάθω που θα πάει!!!!Και μετά από την πολυλογία μου περί του θέματος!!!!Έχω και γω ανακατωσούρες ζαλάδες έμετους και όλα αυτά!!!Έχω και γω γεμίσει σπυράκια!!!!!!!!!!!Επίσης εχω και πολλά νεύρα!!Παααααααάρα πολλά!!!!Αυτά εχω μόνο!!!!Ο δικός μου γιατρός μου έδωσε φυλικό οξύ,σίδηρο και ασβέστιο απο την πρώτη μου επίσκεψη χωρίς να έχω κανει εξετάσεις και μου είπε οτι θα τα παίρνω καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!Έκανα όλες τις εξετάσεις δηλαδή αιματολογικές και ούρων

βγήκαν όλες πολύ καλες εκτός απο την προγεστερόνη που ήταν σε χαμηλά επίπεδα για εγκυμοσύνη αλλά δεν μου έδωσε τίποτα γιατι ο υπέρηχος ήταν πολύ καλός.Στις 6/4 έχω ραντεβού για αυχενική και για τεστ papp-A τα οποία δεν έχω ιδέα τι είναι γτ είμαι πρωτομανούλα!!!Συγνώμη για την πολυλογία!!!!Φιλάκια πολλά!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλημέεεεεερα!!!

hroukaki το τεστ PAPP-A είναι αιματολογική εξέταση που κάνουν μετά την αυχενική για να αποκλείσουν σύνδρομα κλπ.

Δέσποινα!! Κεφάτη είσαι, οπότε λογικά δεν έχεις πια πονάκια, έτσι??

Όσο για την κοιλίτσα μου, δεν έχω ακόμη! Απλά όταν ανακοίνωσα την προηγούμενη εβδομάδα στις τσούπρες εδώ ότι ένιωθα στην περιοχή της ήβης ένα μικρό πρήξιμο (αυτό είναι η μήτρα που πρήστηκε) αμέσως οι λυσσάρες, έσπευσαν να πουν για την κοιλίτσα μουουουου!! Η κοιλίτσα μου έχει πατσαδουράκια, το νινί μου είναι πολύ πιο κάτω (και επίσης να σας ανακοινώσω ότι το πρήξιμο έχει ανέβει 1-2 εκατοστά προς την μέση μου. Ανεβαίνει το μωράκι!! :D)

1,8 έχασες βρε θηρίο? Τι δεσμούς κιλών έχουμε και δεν το έχουμε καταλάβει??

Η παρακάτω φωτο είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε σένα!! Φυσάει ο αγέρας και ανεμίζουν τα αυτάαααακια μααααααας

post-19378-1482544004858_thumb.jpg

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλημέεεεεερα!!!

hroukaki το τεστ PAPP-A είναι αιματολογική εξέταση που κάνουν μετά την αυχενική για να αποκλείσουν σύνδρομα κλπ.

Δέσποινα!! Κεφάτη είσαι, οπότε λογικά δεν έχεις πια πονάκια, έτσι??

Όσο για την κοιλίτσα μου, δεν έχω ακόμη! Απλά όταν ανακοίνωσα την προηγούμενη εβδομάδα στις τσούπρες εδώ ότι ένιωθα στην περιοχή της ήβης ένα μικρό πρήξιμο (αυτό είναι η μήτρα που πρήστηκε) αμέσως οι λυσσάρες, έσπευσαν να πουν για την κοιλίτσα μουουουου!! Η κοιλίτσα μου έχει πατσαδουράκια, το νινί μου είναι πολύ πιο κάτω (και επίσης να σας ανακοινώσω ότι το πρήξιμο έχει ανέβει 1-2 εκατοστά προς την μέση μου. Ανεβαίνει το μωράκι!! :D)

1,8 έχασες βρε θηρίο? Τι δεσμούς κιλών έχουμε και δεν το έχουμε καταλάβει??

Η παρακάτω φωτο είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε σένα!! Φυσάει ο αγέρας και ανεμίζουν τα αυτάαααακια μααααααας

Kαλα ειναι φοβερη φατσα μιλαμε:-D:-D:-D:-D

ναι τα πονακια μου περασαν ευτυχως..μαλλον ηταν απο την ταλαιπωρια που περασα. δεν πηγαμε για υπερηχο γιατι ειμαι ακομα ζακυνθο και αυριο γυριζω αθηνα. Την αλλη δευτερα εχω την αυχενικη οποτε κανω υπομονη μεχρι τοτε (καλα μιλαμε εχω λυσσαξει, δεν μπορω να περιμενω αλλο για την αυχενικη. επειδη θα την κανουμε και 3d εχω κολλησει οτι θα δω το φυλο). οσο για τα κιλα εχω χασει 1,5 (ε κοντα ειναι στο 1,8 εε???) αλλα δυστυχως ηταν το 1,5 που ειχα παρει οποτε ειμαι στα ιδια (τα πολλα!!!χαχαχαχαχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

hroukaki σου βαζω εδω το λινκ που εβαλε η ....η....δεν θυμαμαι ποια:confused::confused: για την αυχενικη και το papp-a. ΦΟΒΕΡΟ SITE ΜΙΛΑΜΕ!!! εγω καλωσηρθες δεν σου ειπα η γαιδουρα!!! ΚΑΛΩΣΗΗΗΗΡΘΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

http://www.fetalmedicine.com/fmc/ultrasound/11-13-weeks-scan/

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!

despoina δεν είσαι γαϊδούρααααααααα!!!!Έγκυος είσαι!!!!Και στις εγκύους τα συγχωρούμε όλα!!!!!!!!!(Με συμφέρει αυτο γιατί και γω ξεχνάω τα πάντα!:P).

Μίλησα με τον γιατρό μου σήμερα και τον ρώτησα πότε επιτρέπεται να βάψω τα μαλλιά μου έχω μια ρίζα πολύ διακριτική 5 δαχτυλα μόνο!!!!Μάυρη ρίζα ξανθό το υπόλοιπο!!!και μου είπε καθόλου κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εγκεφαλικο η δικιά σου!!!Αλλά σε τρεις εβδομαδες παντρεύομαι και δεν μπορω να εμφανιστώ σαν γυφτάκι έτσι πήρα έγκριση για αντάυγειες!Αυτά απο μένα!!!Φιλούρες!!!!

hroukaki με το καλό ο γάμος σου!! Η ώρα η καλή (και για το νινί!!)!! Σε ποιο μαιευτήριο συνεργάζεται ο γυναικολόγος σου? Έχουμε φτιάξει ένα πινακάκι και γράφουμε πότε και πού θα γεννήσει η κάθε μία Οκτωβριανή μανούλα. Δεν ξέρεις, ίσως και να τύχεις σε διπλανό κρεβάτι με κάποια... :)

Δέσποινα η αυχενική σου θα είναι 3D? Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωω!!! Θα ρωτήσω τον γιατρούλη μου αν και η δική μου θα είναι. Αλλά και να μην είναι, όπου μου λέει εκείνος εγώ πάω....

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ευχαριστώ πολύ clelia μου!Μένω Χανιά το γραφείο του γυναικολόγου μου είναι στην κλινική του Καπάκη οπού θα κάνω αυχενική και όταν με το καλό έρθει η ώρα θα γεννήσω!Και εμένα 3d θα είναι η αυχενική μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...