Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω γίνει γραφική........ αλλά αγωνιώ......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ολο το βραδυ αυπνη κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τισ σκευτομουν τισ ποπελαρεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια τετοιο αγχοσ ειλικρινα μιλαω ,λεσ και γενναει η αδελφη μου......(τελικα εχουμε δεθει πολυ...παρα πολυ εδω!!!!!!!).

διαβασα και το γραμματακι τησ κλελιασ και πλανταξα......πολυ κλαμμα...

χτεσ το βραδυ με επιασαν πολυ εντονα πονακια,αφου βογκουσα !!!!για μια στιγμη σκευτηκα<βρε λεσ?????>..αλλα σημερα ειναι πιο ηπια...

θα στειλουν μηνυμα σε καποια?πωσ θα το μαθουμε????ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!

παντωσ σκευτειτε οτι και να εχει γεννησει καμια ,ειναι δυσκολο να στειλει κατευθειαν γιατι μολισ τισ πανε στο δωματιο θα εχουν πλακωσει και συγγενεισ ,θα λενε και την εμπειρια τουσ ...που χρονοσ για μηνυματακια ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσάκια, πωπω τρελή αγωνία σήμερα, ευχομαι όλα να πάνε κατ ευχην και σύντομα να έχουμε νεα τους. Με το καλό κοριτσάκια μου.

Εμείς χθες είχαμε NST και τα διάφορα άλλα και ολα ήταν πολύ καλά, με ανώτερο σκορ το δωδεκα πήραμε αριστα δώδεκα και το απόγευμα είχαμε γιατρούλη ο οποίος είπε όλα καλα και συνεχίζουμε, η μπέμπα είναι ηδη 2.700 και ο αιματοκρίτης μου 38,6 σούπερ, τώρα στο γιατρο θα ξαναπάμε 21/9.

Bάσω να χαίρεσαι τον άντρα σου για χθές.

Μαμουνάκι αν περιορίσεις το αλάτι πιστευω οτι θα ρυθμιστεί η πιεση σου, κατα τα άλλα τέλειο το μωράκι σου.

Ellain μην σκέφτεσαι απο τώρα την επιλόχεο γιατι θα έχεις κοντάσου και το μικρό και το μεγάλο μωρό σου, αφου θα πάρει γονική άδεια και μέχρι να συνηδειτοποιήσεις οτι γέννησες θα είστε και οι τρείς μαζί στο καινούργιο σας σπίτάκι.

Αγγελική την έχεις κάνει ξενίχτη τη μπέμπα σου., Α πηγαμε σε αυτο το μαγαζι στο Κέράτσίνι χθες και το πήραμε το φωτίστικό, το βάλαμε κιολας και είναι τέλειο. Ευχαριστώ και πάλι.

Φωτείνη μου φαίνεται ακολούθείς κι εσυ σιγα σιγα τα κορίτσια, μην αγχώνεσαι όλα θα έρθουν πολύ ομαλά.

Οπου να ναι έρχεται η μανουλίτσα μου να μείνει μερικές μέρες ωσπου να τελειώσει και ο Δημήτρης τις υπηρεσίες του.

Φιλιά πολλα στα υπόλοιπα κοριτσάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια (εσεις που δεν γεννατε αυριο:mrgreen::mrgreen:) να ρωτησω κατι???

πόσο συχνα εχετε πόνους και συσπασεις???

τα εχω δει ολα..ποναω συνεχεια...εχω συσπασεις συνεχεια..το nst προχθες κατεγραψε 4 συσπασεις στο 20λεπτο:confused: μιλαμε δεν αντεχω αλλο..

το ντοκτορι μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα και να ξεκουραζομαι αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου τετοια..μιλαμε για σφάχτες οχι απλους πονους...:(:(

εχει καμια αλλη κοπέλα???και αν ναι τα ντοκτορια σας τι σας ειπαν??

αχ δεσποινακι ετσι ακριβωσ κι εγω!!!!!στην πρωτη εγκυμοσυνη καμια σχεση οι συσπασεισ(ασε που νομιζα οτι απλα κουνιοταν το μωρο....)στην αγγελικη πολυ πιο ηπιεσ και τωρα τα εχω δει ολα!!!!!!!το θεμα ειναι οτι πλεον με πονανε κιολασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποιναριο παντωσ σε βλεπω να εισαι η τριτη,μετα εχουμε την φωτεινουλα(αν και φωτεινουλα πολυ παραξενευτηκα γιατι εισαι πρωτοτοκη και συνηθωσ οι πρωταρεσ παιρνουν οολλεσσ τισ μερουλεσ)ειναι και η βασιολα ...και το ελενακι μασ το τριτεκνο λογω τριτου παιδιου ε?και η πλοεγκισουλα μασ επισησ....ε και καπου αναμεσσα κι εγω....!!!!!!!!!!!!αντε κουριτσια κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

γειά σου ειρήνη μου! λες να ακολουθήσεις άμεσα; :)

όσο για την αγωνία, το κλάμα διαβάζοντας το γράμμα της κλειως, το ότι έχουμε δεθεί... μην το συζητήσουμε καν.. πάλι κλάματα στο γραφείο!

δεν θα μπορούσα να πιστέψω ποτέ ότι είχα τόσες πολλές και λατρεμένες φίλες που δεν τις έχω δει καν από κοντά!!!!!!!!!!! <3 λατρίτσες μου!

γιωτίτσα μου η μπέμπα σου πήρε άριστα 12!!!!!! σκόρδα καλή μου !!!!!!!!!!!!!

με γειά και το φωτιστικό!

ηλιαννα καλημέρα, εδώ όλες μαζί περιμένουμε!

δεσποιναριο παντωσ σε βλεπω να εισαι η τριτη,μετα εχουμε την φωτεινουλα(αν και φωτεινουλα πολυ παραξενευτηκα γιατι εισαι πρωτοτοκη και συνηθωσ οι πρωταρεσ παιρνουν οολλεσσ τισ μερουλεσ)ειναι και η βασιολα ...και το ελενακι μασ το τριτεκνο λογω τριτου παιδιου ε?και η πλοεγκισουλα μασ επισησ....ε και καπου αναμεσσα κι εγω....!!!!!!!!!!!!αντε κουριτσια κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!

από τώρα και μπρος θα τα ρίχνω και 10 φορές την ημέρα!

αφού σκεφτόμουν και γέλαγα ότι αν κάποιος γράψει σκόρδα στο google πρώτα θα βγάλει το october power! :shock:

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου λες και εσυ να ακολουθήσεις κατα πόδας;

.

λεσ???????????????

αχ να σασ πω απο την μια ανυπομονω αλλα απο την αλλη θελω να μεινει μεσα μου και αλλο γιατι οσο πιο πολυ μεσα τοσο και καλυτερα...ειδικα στην πριγκιπισσουλα που ειναι και λεπτουλα!!!!!

εν τω μεταξυ την αλλη τεταρτη εχει ο πατερασ μου χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και αν δεν εχω γεννησει εωσ τοτε ,καλα θα ηταν να παω για την μεθεπωμενη διοτι η μαμα μου θα βρισκετε με τον φαδερ....αρα ποιοσ θα εχει το αγγελικιδιον?????αλλα και παλι μετα την τεταρτη που θα εγχειριστει ,την επομενη τριτη θα πανε αθηνα για μια πολυ επειγουσα δουλιτσα αυθημερον...και την συγκεκριμενη τριτη υπολογιζει το ντοκτορι να με βαλει για καισαρικη....αρα(????)

χτεσ με ολα αυτα (οτι θα λειπουν οι γονεισ μου ,ποιοσ θα εχει την αγγελικη και ολα αυτα..)με επιασε απελπισια....σημερα λεω αστα και οπωσ ελθουν!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

τσιπουρα μου φαντασου κοπελαρα μου οταν ελθει η μερα για σενα τι εχει να γινει εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ θα ειμαστε στο ποδι και θα στελνουμε σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...γιατι τωρα ειμαστε πολλεσ γκαστροκορεσ ενω τοτε θα σε εχουμε μια και μοναδικη και στα οπα οπα μαλιστα!!!!φανταζεσαι????λοιπον παω στον γκουγκλη να πατησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ και εχω του κοσμου τισ δουλειεσ αλλα που μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

τσιπουρα μου φαντασου κοπελαρα μου οταν ελθει η μερα για σενα τι εχει να γινει εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ θα ειμαστε στο ποδι και θα στελνουμε σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...γιατι τωρα ειμαστε πολλεσ γκαστροκορεσ ενω τοτε θα σε εχουμε μια και μοναδικη και στα οπα οπα μαλιστα!!!!φανταζεσαι????λοιπον παω στον γκουγκλη να πατησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ και εχω του κοσμου τισ δουλειεσ αλλα που μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3 φιλενάδα μου σήμερα είμαι τόσο συγκινημένη!

ούτε εγώ να γένναγα καλέ, πού έτσι που περνάει η ώρα θα γεννήσω μου φαίνεται!

άντε βρε αγάπες στείλτε ένα μήνυμα :)

ααααααααααααχ ακομα δεν εχουμε νεα εεεεε:roll::roll:

βρε τι παθαμε....αντε βρε κοριτσια....μας γκαστρωσατε!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

θα σκασουμε λεμε!!!!!!!!παντως εδω που τα λεμε μεχρι να συνελθει η μαμακλελια μας απο αυτο που συμβαινει θα τις παρει λιγο χρονο, λογικο το βρισκω.....εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

σε ποια να σταλώ τηλ να με ενημέρωση για την κλειω ?????????????

γιατί θα πάω να ξαπλώσω τσίπουρα εσυ ? ποια στείλτε πμ να σας στείλω το τηλ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...