Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας..

δε μπορεσα να σας διαβασω..σημερα η μερα ειναι λιγο δυσκολη..εχω τις αναμνησεις της χριστιαννουλας μου,τις χαρες που μου εχει δωσει αυτο το παιδι,οτι την εχω φτασει 2 χρονων ανθρωπακι και ολα αυτα και δε μπορω να συγκρατηθω απο τα κλαματα...ειμαι με κοκκινα ματακια σημερα...ειναι απο χαρα..αυριο θα της κραταω αγκαλιτσα και της δυο..παναγιτσα μου βοηθα να πανε ολα καλα..

πηγα το πρωι για κατι τελευταιες δουλιτσες,μετα κομμωτηριο,τωρα θα κανω ενα μπανακι και περιποιηση,μετα εχω κατι τελευταια να κανω στο δωματιακη της νεας μου κορης,να τακτοποιησω τα βιβλιαρια,τους φορτιστες και ολα αυτα.να προσπαθησω λιγακι να ηρεμησω και να χαλαρωσω..αχ δε ξερω αν ξεχναω κατι να κανω..ολο και θα ξεχναω σιγουρα..

εχω τα τηλεφωνα απο καποια κοριτσια,οποτε θα σας ενημερωσω μολις ξεμπερδεψω με τις λεπτομερειες..

φιλακια κοριτσακια μου,μαλλον θα μπορεσω να μπω και πιο μετα.

κλελια μου αντε κοριτσαρα μου κοντεψαμε καρδουλα μου..

με το καλο νενακι! μην αγχωνεσαι, αφου τοχεις ξανακανει βρε! η παναγιτσα σιγουρα θα σας προσεχει αυριο και θα περιμενουμε να μαθουμε τα ευχαριστα..

αντε αντε αυριο ειναι μεγαλη μερα!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου:):)

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι.

Καλα σημερα ηταν η μερα περιποιησης??

Κι εγω πριν λιγο μπηκα σπιτι , πηγα κι εβγαλα φρυδακια εκανα πεντικιουρ ,την Δευτερα ειχα κανει ανταυγιες....:tongue:

εφαγα τωρα κι κοντευω να σκασω....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Βασιόλα μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου! πολύχρονος να είναι και να καμαρώνει την όμορφη οικογένεια σας!!!!! (πιπίνι ο καλός σου! ;) πονηρή)

κοριτσια γεια σας..

δε μπορεσα να σας διαβασω..σημερα η μερα ειναι λιγο δυσκολη..εχω τις αναμνησεις της χριστιαννουλας μου,τις χαρες που μου εχει δωσει αυτο το παιδι,οτι την εχω φτασει 2 χρονων ανθρωπακι και ολα αυτα και δε μπορω να συγκρατηθω απο τα κλαματα...ειμαι με κοκκινα ματακια σημερα...ειναι απο χαρα..αυριο θα της κραταω αγκαλιτσα και της δυο..παναγιτσα μου βοηθα να πανε ολα καλα..

πηγα το πρωι για κατι τελευταιες δουλιτσες,μετα κομμωτηριο,τωρα θα κανω ενα μπανακι και περιποιηση,μετα εχω κατι τελευταια να κανω στο δωματιακη της νεας μου κορης,να τακτοποιησω τα βιβλιαρια,τους φορτιστες και ολα αυτα.να προσπαθησω λιγακι να ηρεμησω και να χαλαρωσω..αχ δε ξερω αν ξεχναω κατι να κανω..ολο και θα ξεχναω σιγουρα..

εχω τα τηλεφωνα απο καποια κοριτσια,οποτε θα σας ενημερωσω μολις ξεμπερδεψω με τις λεπτομερειες..

φιλακια κοριτσακια μου,μαλλον θα μπορεσω να μπω και πιο μετα.

κλελια μου αντε κοριτσαρα μου κοντεψαμε καρδουλα μου..

<3 <3 <3 τόσο συγκινητικές στιγμές Θεε μου!

με το καλό αγαπούλα μου με το καλό και όλα καλά θα πάνε

(κλάμα η κυρία...... τσιπούρα..... )

νενακι μου πολυ συγκινηθηκα με το μηνυματακι σου!!αυριο κοπελα μου θα εισαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καταλαβαινω....κι εγω ανυπομονω μετα τα οσα περασα να αγκαλιασω και τισ δυο αγαπεσ μου σφιχτα μεσα στην αγκαλια μου και να μην την ξανανοιξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!και με εναν μονο εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

και το κλάμα συνεχίζεται.......

ευτυχώς είναι καλή η μάσκαρα και δεν θα γίνω ο ρέζιλος! :tongue:

άντε αγαπούλες μου έρχονται μεγάλες στιγμές στο power! εννοείτε να μας ενημερώσετε θα είμαστε όλες stand by που λέμε και στα ελληνικά!

φιλιάααααααααααα και έρχεται η μέρα!

Αι στο καλο, με συγκινησατε κι εμενα την καρακαταθλιψαρα!!!!! Να ειστε σιγουρες κοριτσακια μου πως θα ειστε μεσα στις προσευχες μας αποψε! Παμε δυνατα!

Βασω να χαιρεσαι το τεκνο τον αντρουλη σου και με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα.

κλέλια και νενάκι αύριο είναι η μεγάλη μέρα. με το καλό να κρατάτε τα μωράκια σας αύριο.

βάσω να χαίρεσαι τον άντρα σου πολύχρονος

φωτεινή μην φοβάσαι τα νερά μπορεί και να μην σπάσουν εμένα όταν ήμουν στο μαιευτήριο μου κάνανε πόσες φορές την εξέταση πριν γεννήσω και τελικά τα νερά τα έσπασε η γιατρός όταν ήδη ήμουν στην αίθουσα τοκετών.

εμένα ο μικρός με έχει ταράξει στις κλωτσιές και γι' αυτό δεν μπορώ ούτε στην καρέκλα να κάθομαι ούτε ξαπλωτή να είμαι. δεν αντέχω άλλο πότε θα γεννήσωωω!!

Με το καλό Νένα και Κλέλια!!! Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι αύριο μαζί σας. θα περιμένουμε τα νέα σας και όταν με το καλό επιστρέψετε σπίτι με τα μωράκια σας λεπτομέρειες!

Βάσω να χαίρεσαι τον άντρα σου.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Με το καλό Νένα και Κλέλια!!! Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι αύριο μαζί σας. θα περιμένουμε τα νέα σας και όταν με το καλό επιστρέψετε σπίτι με τα μωράκια σας λεπτομέρειες!

Βάσω να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Συνυπογράφω!

Είναι ακριβώς αυτά που ήθελα να γράψω!!!

Με το καλό τα θαυματάκια σας κορίτσια μου αύριο!!!!!!!!!!!!

Η σκέψη μας μαζί σας!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Thank yououououou!!!

Και στα δικά σας!! Ό,τι επιθυμείτε!!

Τελικά όλα καλά με τις 2 φιάλες, βρέθηκαν αλλά έπρεπε ο σύζυγος να τους πείσει, διότι εγώ έχω δώσει αίμα κατά καιρούς σε διαφορετικά νοσοκομεία της Αττικής. Του είπαν στο Ιπποκράτειο ότι δεν έχουν σύστημα on-line και δεν μπορούν να δουν πόσες φορές έχω δώσει εθελοντικά. Της έδειξε την κάρτα μου που τα γράφουν αναλυτικά και της είπε πολύ ήρεμα: "μετά κάνετε εκκλήσεις για να έχετε αιμοδότες?? Τι θέλετε να κάνω δλδ, να τρέξω σε 2 νοσοκομεία της Αττικής για να βρω μία-μία τις φιάλες της συζύγου??" και την έπεισε... Γνώμη μου: η κυρία ήθελε να κάνει το κομμάτι της, ότι δλδ έκανε κάτι σπουδαίο και μας έκανε χάρη. Βλακείες έλεγε! Άλλωστε το μεσημέρι που είχα μιλήσει με το Ιπποκράτειο τους είπα ότι έχω δώσει αίμα σε διαφορετικά νοσοκομεία... Τέσπα... Τέλος καλό, όλα καλά...

mamounaki ο γιατρός μου το έθεσε ως πρόβλημα επειδή με το κουνούπι στην β. ελλάδα είχαν χαθεί αρκετές φιάλες αίματος και εγώ είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου για μετάγγιση: στίγμα και χαμηλός αιματοκρίτης. Σε συνδυασμό με παντελή έλλειψη 0+, το προκάλεσε όλο αυτό. Από την άλλη: βρε άνθρωπε!! Πες μου από την Τρίτη ότι υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστούν 2 φιάλες, και ας μην μου τις ζητήσει στην τελική... Θα ήταν λιγότερο αγχωτικά τα πράγματα... Ουφ!!

Ειρήνη στα τόσα κοινά μας, λες να γεννήσεις μαζί και εσύ? Από αυτά που γράφετε σας έπιασε ανυπομονησία: βρε λες να είναι κολλητικό :tongue:.

Αύριο έχουμε 10 Σεπτέμβρη, πολλές θα μπουν στον μήνα τους (όσες δεν έχουν μπει) οπότε κοριτσούδια προετοιμαστείτε διότι ανά πάσα ώρα έρχεται η δικιά σας στιγμή!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Μπηκα μονο για να ευχηθω στις δυο φατσες του οκτωβρη για αυριο γιατι ειμαι κομματια..

νενακι μου θα σε σκεφτομαι συνεχεια!!με το καλο να ερθει η κοπελα σου, να εχεις ενα τελειο και γρηγορο τοκετο και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!! ζηλευω μωρε!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝΥΜΑ!!!

κλεκλουκο τι να πω!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!! Η πολυλογου του οκτωβρη τερματισε πρωτη!!:tongue::tongue: Σου ευχομαι οτι καλυτερο!αυριο τετοια ωρα θα εισαι μανουλα:D:D πιστεψε με δεν θα εχεις ξανανοιωσει ετσι στη ζωη σου...απιστευτα συναισθηματα!!! και να δεις ο donkey τι χαζεμα εχει να φαει!!!:D:D:D

με το καλο κοριτσια!!!!θα σας σκεφτομαι συνεχεια!!! μην μας ξεχασετε και δεν γραψετε νεακια για τις μπεμπουλες μας!!!

(πωπω..πως θα κοιμηθειτε σημερα???:confused::confused:περιεργο ειναι να ξερεις ποτε θα γεννησεις!!!:D:D)

Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου!!

Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να δω το μωρό μου!!!

Αλήθεια, πώς θα κοιμηθώ σήμερα?? Ευελπιστώ να κοιμηθώ έστω λίγες ώρες επειδή χθες το βράδυ κοιμήθηκα 2 ώρες και 45' και μετά άλλα 40' και το μεσημέρι ούτε 2 ώρες (αφού είχα άγχος τις φιάλες, που τελικά μία συνάδελφος μου είπε ότι και να μην είχα θα μου έδινε η υπηρεσία μου! Αλλά πραγματικά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό)...

Φτιάχνω κάτι τελευταίες πινελιές: η βαλίτσα έτοιμη, τα χαρτιά για τα βλαστοκύτταρα έτοιμα, η φωτογραφική όπως και το κινητό φορτίζει, θέλω να φτιάξω την τσαντούλα ώμου που θα κουβαλάω...

Τελικά πέρασε γρήγορα η σημερινή μέρα... Σε λιγότερο από 8 ώρες θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι μου!!

Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να δω το μωρό μου!!!

Αλήθεια, πώς θα κοιμηθώ σήμερα?? Ευελπιστώ να κοιμηθώ έστω λίγες ώρες επειδή χθες το βράδυ κοιμήθηκα 2 ώρες και 45' και μετά άλλα 40' και το μεσημέρι ούτε 2 ώρες (αφού είχα άγχος τις φιάλες, που τελικά μία συνάδελφος μου είπε ότι και να μην είχα θα μου έδινε η υπηρεσία μου! Αλλά πραγματικά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό)...

Φτιάχνω κάτι τελευταίες πινελιές: η βαλίτσα έτοιμη, τα χαρτιά για τα βλαστοκύτταρα έτοιμα, η φωτογραφική όπως και το κινητό φορτίζει, θέλω να φτιάξω την τσαντούλα ώμου που θα κουβαλάω...

Τελικά πέρασε γρήγορα η σημερινή μέρα... Σε λιγότερο από 8 ώρες θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ :D

Παμε να πιουμε καμια μπυρα για να περασει η ωρα???:mrgreen::mrgreen:

ρε κοριτσια (εσεις που δεν γεννατε αυριο:mrgreen::mrgreen:) να ρωτησω κατι???

πόσο συχνα εχετε πόνους και συσπασεις???

τα εχω δει ολα..ποναω συνεχεια...εχω συσπασεις συνεχεια..το nst προχθες κατεγραψε 4 συσπασεις στο 20λεπτο:confused: μιλαμε δεν αντεχω αλλο..

το ντοκτορι μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα και να ξεκουραζομαι αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου τετοια..μιλαμε για σφάχτες οχι απλους πονους...:(:(

εχει καμια αλλη κοπέλα???και αν ναι τα ντοκτορια σας τι σας ειπαν??

κοριτσια μου!!!!ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!

και εγω ειμαι ετοιμη για αυριο!!!!οχι βεβαια ψυχολογικα!!!το μονο που δεν ετοιμασα ειναι τα χαρτια που χρειαζονται,μονο ταυτοτητες εχω ευκαιρες.ελπιζω να γινει η δηλωση στο νοσοκομειο με τις ταυτοτητες κ απο δευτερα να παμε ληξιαρχειο με τα αλλα χαρτια.μηπως θυμαστε τι χαρτια χρειαζονται?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...