Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?χτεσ δεν μπορεσα να σασ γραψω παρολο που σασ διαβασα...

τι ομορφα τα νεακια τησ ισι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βεβαια γελασα που το <σκασε.για να παει απεναντι!!!!!:tongue::tongue:

τσιπουριτσα μου καλη πολλα πολλα περαστικουλια στον μικρο φατσα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ να πεισ τησ αδελφουλασ σου να μην στεναχωριετε...την καταλαβαινω την καημενουλα...αλλα ασ σκευτει οτι δεν το εκανε και επιτηδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι μου καλο συγκλονιστηκα κι εγω με το ονειρο σου!!!!!!!!!!!!!!η σκεψη σου οντωσ ειναι πολλη ωραια..εστω σαν δευτερο ονομα...

και εφτασεσ κιολασ στο β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο ματια μου !με το καλο και ευχομαι να εχεισ σουπερ σουπερ νεακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποτε περασε ο καιροσ ε???φτου φτου!!!!!!!!!!!

βασσουλα πολυ στεναχωρεθηκα για την καημενουλα την υπαλληλο αλλα και για σενα που ζοριζεσαι εξαιτιασ του συμβαντοσ....προσεχε τουλαχιστον οσο μπορεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελια εκανεσ τισ εξετασεισ σημερα?ολα καλα?παει και η τελευταια innohep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ μετα (εννοω στο 40ντισμα...)ειναι λιγο καπωσ αλλα τοτε θα εχουμε τισ ροζουλιτσεσ μασ ε?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα τοτε δεν τισ μπορω γιατι πλεον τισ βαζω καθαρα για <μενα>και οχι για το μωρο...αλλα δεν πειραζει!!

αντε λιγεσ ωρεσ εμειναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να κρατησεισ το θαυματακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα κοντευεισ κι εσυ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου αυριο ειναι η ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η ευτυχια θα διπλασιαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερχεται η μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλιτσα power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα γινουν!!!!!!!!!

προχτεσ πηγα στον ενδοκρινολογο να δει τισ μετρησουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!ολεσ αψογεσ μου ειπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....τωρα τι καθεται το ντοκτορι και χτυπιεται για <το ζαχαρο μου>και λεει κ ξαναλεει τι να πω!!!!

....παντωσ χτεσ εκανα την αμαρτια μου .....πηγαμε για καφε και πηρα και μια γλυκια κρεπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την τσακισα λεμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και σε 1 ωριτσα το ζαχαρο 110!!!!ενταξει δεν ειναι?απορω στην καμπυλη βρε κοριτσια πωσ πηγε 200 στισ 2 ωρεσ?????????κι εδω οποτε φαω γλυκο με το ζορι ξεπερναω το 100-110???????????????????????με την αποροια θα μεινω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κλελια μου ωσ ειδικη που εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον ψαχνω για θηλαστρο γιατι σκευτηκα οτι με την αγγελικουλα που θα εχω θα ειναι δυσκολο να κανω τουσ μαραθωνιουσ θηλασμουσ (που εκανα και σε εκεινην)γιατι ειναι πολλη μικρη και δεν θα καταλαβει οτι το νινι τρωει απο εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον βρηκα στα λητω το swing με 150 (που το βρηκαν οι αλλοι που σου ελεγαν 90?????μαλλον το mιni electric εννοουσαν ε?????/)και το mιni electric με 90...

ξερεισ αν εχουν ουσιαστικη διαφορα??????στο σαιτ που μου ειχεσ πει ,δεν θα κανω την παραγγελια γιατι οπωσ ειδεσ αργησε κ δεν θα ηθελα να το περιμενω κ να βρισκομαι στα καρφια τοσεσ μερεσ...(κοντευω κιολασ...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερααααααα πεπελες!!!

Απορω ομως γιατι τοσο νωρις να μου βαλει δακτυλακι !!!!

Κι αυριο παλι τα ιδια.Αρχισαν οι γυρω μ να μου λενε οτι ετσι κανανε και σ'αυτες και σε 4 μερεσ γεννησανε κι εγω χτες το βραδυ ειχα παλι 'βαρδυα ' κι εκοβα βολτες στο σπιτι αφου μ'ενοχλουσε και ο συζυξ κι εφυγα απο το κρεβατι και πηγα στον καναπε και σκεφτομουν εκει μην σπασουν τα νερα και τον λερωσω :(:(

αντε να δουμε τι θα μας πει αυριο ..

Απο την μια χαιρομαι κι απο την αλλη φοβαμαι :(:(

Πως νιωθετε οι πεπελιτσες που θα πατε αυτες τις μερουλες για "ξελαφρωμα'????

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Πηρα φορα και γραφτηκα σε μπεμπιλινα :):) για δωρακια - κουπονια και βαλιτσακια χιχιχιχιχ:):):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέεεερα!!!

Τώρα γύρισα, διότι πήγα ΚΑΙ κομμωτήριο και ίσιωσα το μαλλί και το μωρό μου θα δει μια μαμά ξανθιά ντίβα ψωνάρα!!

Μου είπαν να πάμε αύριο κατά τις 6-6.15, θα με παραλάβει η μαία μου, δεν θα περιμένω καθόλου επειδή έχω κάνει τις εξετάσεις, θα κάνω κλίσμα (ιιιιιιιιιιιιξξξξ) και θα μου χορηγήσουν επισκληρίδιο. Επειδή ακριβώς έχω κάνει τις εξετάσεις λογικά θα μου δώσουν το μωρό μου κατά τις 10!!

Εκεί που λέτε που μου ίσιωνε το μαλλί η ξεμαλιάστρα μου, μου τηλ ο γιατρούληηηηηης: Clelia έχουμε πρόβλημα!! Επειδή έχεις στίγμα και χαμηλό αιματοκρίτη, λογικά θα χρειαστείς αίμα! Δεν έχουμε όμως ΚΑΘΟΛΟΥ 0+, οπότε πρέπει να στείλεις 2 γνωστούς σου να δώσουν αίμα αλλιώς τοκετός αύριο δεν γίνεται!! Δεν θα σε αφήσουν, δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ!! Παθαίνω ένα μίνι εγκεφαλικό και άρχισα τα τηλ: βρήκα άκρη αφού είμαι εθελόντρια αιμοδότρια και έχω δώσει εθελοντικά 3 φορές (τις άλλες φορές έχω δώσει σε ασθενή), οπότε μπορούν να μου προσφέρουν τις 2 φιάλες, χωρίς να χρειαστεί κανείς να δώσει αίμα... Θα πάει το απόγευμα ο σύζυγος στο Ιπποκράτειο να ξεχρεώσουν τις 2 φιάλες από την κάρτα μου και να τις χρεώσουν στο όνομά μου για αύριο... Περιττό να σας πω ότι μέχρι να μου τηλ ότι όλα καλά, εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Βέβαια αν κάτι στραβώσει (0 στο 1.000.000) έχω κολλητή με 2 αδελφούς ετοιμοπόλεμους να πάνε να δώσουν αίμα... Αλλά, ένα άγχος το έχω (αχ βρε τέκνο! Μέχρι τελευταία στιγμή με τρέχεις!! Θα την γεννήσω και θα τρέξει να κάνει bungee jumping)...

Έστειλα μνμ στην Νένα το πρωί γράφοντάς της ότι σε λιγότερο από 24 ώρες θα αντικρύσουμε τα κοριτσάκια μας!! Είναι κατασυγκινημένη και κλαίει-κλαίει-κλαίει (από χαρά εννοείται-ται!!)!!

vasdeli έρχεται η β' επιπέδου!!! Πέρασε ο καιρός, είσαι μια μεγάλη έγκυος!! Όσο για τον σύζυγο, πολύ εγωιστές γίνονται όταν γκαστρωνόμαστε!! Ο εαυτούλης τους πάνω από όλα!! Δεν σου λέω για τον δικό μου διότι θα φρίξεις, και εγώ πάντως αγνοώ τι λέει και πώς φέρεται!! Συνειδητοποίησε ότι είμαι έγκυος (και άρχισε να φέρεται αντίστοιχα) τις τελευταίες 15 ημέρες και αυτό επειδή χ@στηκε πάνω του με το ολιγάμνιο και με αυτά που έλεγε ο γιατρός (να ακούς κάθε μέρα το μωρό, δεν νομίζω να καταφέρουμε να μπούμε στον μήνα μας κλπ). Εμ! Όταν του έλεγα ότι το μωρό δεν μπαίνει στον αυτόματο πιλότο, πρέπει να έχει μια μαμά ήρεμη αλλιώς κινδυνεύουν και οι 2 αν βάζουμε την γκαστρωμένη να ουρλιάζει από τα νεύρα της και να κλαίει!! Πες του μωρέ του donkey σου για την β' επιπέδου... και ας σου πει τις χαζομάρες του!!

ellain αγαπούλα δεν σε βοηθάει και ο καιρός με τις ατελείωτες ζέστες, ούτε η απουσία του μωρού σου... Σιγά μην πάθεις επιλόχειο κατάθλιψη!! Εμείς γιατί είμαστε εδώ με τα μνμ και τα τηλ?? Τπτ δεν θα πάθεις, εμείς θα σε ανεβάσουμε!!

Ειρήνη ναι τελικά η μαία μου εννοούσε το mini electric. Δεν ξέρω την διαφορά του με το swing, ξέρω όμως ότι το τελευταίο θεωρείται κορυφή για αυτό που θέλουμε να κάνουμε... Λοιπόν το swing στο www.e-farmacy.gr το βρήκα 111,80 ευρώ και στο www.naturalnursery.co.uk το έχουν 101 ευρώ. Δεν ξέρω μεταφορικά, πρέπει να κάνω εικονική παραγγελία και να κοιτάξω πριν πληρώσω το ποσό, δεν έχω χρόνο όμως. Αν παραγγείλεις από αυτά, φρόντισε να πάρεις και άλλα πραγματάκια ώστε να αποσβέσεις τα μεταφορικά τους. Ούτως ή άλλως έχουν φθηνότερα πράγματα από ellada country!! edit: θα κάνεις 40 μέρες μετά τον τοκετό ηπαρίνες?? ΓΙΑΤΙ?? Αφού και εσύ προληπτικά τις κάνεις, δεν έχεις αποδεδειγμένη θρομβοφιλία, κάνω λάθος?? Εμένα μου είπε ότι μπορεί να συνεχίσω τις ηπαρίνες για 5 ημέρες αλλά δεν είναι σίγουρο. Θα του τηλ μόλις γεννήσω και θα μου πει...

Φωτεινή σταμάτα τις βόλτες και τα άγχη αν θα λερώσεις το σπίτι κορίτσι μου!! Κοιμήσου ήρεμη, στην τελική πες στον άντρα σου να βάλει κάτω από το σεντόνι, στην μεριά σου κυρίως, κάτι πλαστικό (πχ τραπεζομάντηλα ή σακούλα) ώστε και να σπάσουν τα νερά σου, να μην περάσουν στο στρώμα. Πολλές το κάνουν αυτό!! Δεν θα ξαγρυπνάς από φόβο μήπως τον λερώσεις!! Στην τελική θα κάνει ένα ντους στο π&φ. Άσε που δεν λερώνονται οι άντρες, δεν κάνει συντριβανάκι... απλά εκεί που κάθεσαι, εκεί βρέχεις!! Do not worry!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Chrisaki μου είναι λίγο στάσιμα τα πράγματα όσον αφορά τις εξελίξεις, την Τρίτη περιμένουμε τη ντουλάπα, η οποία θέλει κάποια βελτίωση διότι δεν μας έβγαινε το σχέδιο όπως ακριβώς το θέλαμε και θα φωνάξουμε μαραγκό για τα περαιτέρω….

Κατά τ’ άλλα ότι μπορούσα συμμάζεψα από το μπάχαλο που γινόταν… (με πολλή πολλή βοήθεια από το σύζυγο) αλλά θέλει δουλειά ακόμη…

Εσύ πως τα πας; Πότε έχεις ραντεβού να μας πεις νεάκια;

Λιάνα καλά αποτελέσματα για το θυρεοειδή!

ellain μου δείξε χαρακτήρα, μια χαρά θα είσαι και μια χαρά θα γίνει και το σπιτάκι σου, οπότε ξέχνα την επιλόχειο, θα έχεις χαρά που θα γνωρίσεις το μπουμπουκάκι σου και μετά τρελά κέφια και όρεξη για να εξερευνήσεις το νέο σου σπιτάκι και να κάνεις τυχόν αλλαγές!!!!!!

τσιπουρίτσα καλή δουλίτσα!!!!!

μαμουνάκι καλά νέα απ’ το γιατρούλη σήμερα!

irini καλά της έκανες της κρεπούλας και τη χτύπησες αλύπητα!

Φωτεινή! ε-ε-έρχεται!!!!!! Κε το καλό κοπέλα μου και με θετικές σκέψεις!!!!!

Αχ βρε Clelia μέχρι τελευταία στιγμή μες το άγχος μου είσαι, τελειώνουν όμως όλα αυτά και από αύριο, αύριο…………….. έρχονται τα καλύτερα!!!!!!!!! Κρατάμε αυτό: tomorrow will be the first, of the rest of her life!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γειά σας και πάλι!

άντε βρε Κλέλια διάβαζα και κράταγα την ανάσα μου! όλα τέλεια! αν χρειαστεί αίμα (που δεν ... ) στείλε μήνυμα και στέλνω το donkey σούμπιτο! σοβαρά το λέω!

έχω χαμό στη δουλειά, έχουν γυρίσει όλοι και είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα ... καλά είμαστε αλλά δεν μπορώ να χαζεύω :( αλλά.... το προσπαθώ όσο μπορώ να σας διαβάζω και .........

να στελνω τα ΣΚΟΡΔΑ μου και από ένα φιλί στην κάθε μία από εσας

και να πω 1 -2 πραγματάκια

Φωτεινή χαλάρωσε χαλάρωσε χαλάρωσε :)

Ελενα δεν παίζει επιλόχιος κατάθλιψη στο october power, οπότε μην το σκέφτεσαι καν!

Ροκού μου μου έλειψες βρε! Λιάνα όλα καλά θα είναι με τον ενδοκρινολόγο, τώρα είσαι στην τελική ευθεία δεν υπάρχει κανένα θέμα!

Νενάκι μου... έρχεται η αγαπούλα σου!!!!!!!!! που είσαι, μπες να μας πεις διάφορα !

Βασούλα κουράγιο, αναποδιά αυτό που έγινε αλλά δεν γίνεται να καλύψεις εσύ! προσοχή και ξεκούραση παρακαλώ! <3

Πετρούλα Ελένη και Μαράκι είναι ζόρι με τα ζουζούνια και την κοιλιά τούρλα... αλλά ... εσεις βρε είστε οι στυλοβάτισσες εδώ!!!!!!!! φιλι

Ειρήνη είσαι super power το λένε και οι εξετάσεις!!!!! την ευχαριστήθηκες την κρεπούλα σου και καλά έκανες! ήσουν πολύ προσεκτική χρειάζεται και κάτι να γλυκαθεις κάποια στιγμή!

Μαμούνι μου αλλο και τρισαλό!

Μαμαλευτεράκι όλα τέλεια ε;;;; φτου φτου καλή μου!

Μαρηκρισάκι μου με γειά το μαλλί! Φωτό καλέ δεν μας έδειξες από το δωμάτιο! περιμένω!

Αγγελική ελπίζω να είσαι χαλαρή και όχι πολλές ταρζανιές!

Λιάνα μια γλύκα το σκιτσάκι! συγκινητικές στιγμές στο October Power!

Δεσποινα που είσαι καλό μου; δεν φαντάζομαι να γεννάς και να χάσω το στοίχημα ότι πρώτη θα είναι η Κλέλια???? πως πάνε τα σπίτια;

Vasdelion πες του ανθρώπου για την Β' επιπέδου ήρεμα.... μην του δίνεις σημασία, ξέρεις ότι ο σύζυξ είναι και θα είναι πάντα το μικρότερο και πιο κακομαθημένο παιδάκι σου ......

όποια ξέχασα την κερνάω διπλό παγωτό με κρέπα και σιρόπι σοκολάτας!

όχι παίζουμε τελευταίο μήνα είμαστε :cool:

επίσης βγάλτε φωτό τα δωμάτια καλέ!

φιλιά σας και στην κοιλιά σας!

τέτοια ώρα αύριο θα έχουμε τα 2 πρώτα μωράκια του october power!!!!!!!!!

έρε κλάμα και συγκίνηση! φτου φτου και ΣΚΟΡΔΑ!

καλησπερα κοπελαρες!

χθες παρακολουθησα ενα πολυ ενδιαφερον σεμιναριο στο συλλογο ΕΥΤΟΚΙΑ.ειναι συλλογος για την προαγωγη του φυσικου τοκετου.η διαρκεια του ηταν 3ωρη και το κοστος 20ευρω.αξιζε το χρονο που αφιερωσα,θελω να ξαναπαω στο επομενο μαθημα.φευγοντας ενιωσα αρκετα ανακουφισμενη απο τους φοβους μου για τον τοκετο και πιο σιγουρη για τον εαυτο μου.το χθεσινο τριωρο αφορουσε γνωριμια με τις υπευθυνες των συναντησεων και των μελων της ομαδας για αρχη.το δευτερο κομματι ηταν σχετικο με την εναρξη και τα σταδια του τοκετου.στις 15/09 θα μιλησουμε για την αναπνοη και το περινεο.αν δεν εχω γεννησει ως τοτε δεν το χανω με τιποτα!

εχει γενεθλια ο αντρουλης μου σημερα!κλεινει τα 30!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Βάσω να τον χαίρεσαι!!! Ό,τι επιθυμείς!! Να είναι πάντα καλά και δίπλα σε σένα και το/τα μπεμπέ του!!

Τσιπούρα αγαπούλα!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Αν χρειαστώ κάτι, όντως θα σου τηλ!! Σμουτς!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αχ κοντεψα να π[αθω εγκεφαλικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδατε το τεραστιο μηνυμα που σασ εγραψα....μολισ πηγα να πατησω καταχωρηση σβηνει ο υπολογιστησ ....διακοπη 2 ωρων περιπου ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα νευρα μου....νομιζα οτι το χασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ καταχωρηθηκε!!!!

κλελια μην ανησυχεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν χρειαστεισ εχε μαζι το τηλεφωνο μου(ή δωστω του donkey)καθοτι εσυ θα εισαι ταβλα;) και να με παρει αμεσωσ να παω στο νοσοκομειο εδω που εχω αποθεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οκ??????????????????μην σκασ και αχρηαστο να ειναι ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε μενα επειδη θα ειναι δημοσιο,οπωσ και περσυ,απλα τισ ειχαν stand by τισ φιαλεσ ,δεν τισ χρειαστικα κι ετσι δεν χρειαστηκε να μου τησ αφαιρεσουν!!!!!!!!!!!

για τισ ενεσουλεσ κι εγω καλα θυμασαι προληπτικα τισ βαζω αλλα θυμαμαι που μου ειπαν για 40 μερεσ!!!κ στην αγγελιξ το ιδιο!!!!!επειδη και η λοχεια ειναι λεει περιοδοσ που τισ χρειαζετε ο οργανισμοσ καθοτι μπορει να υπαρξει εστω κ μικροσ θρομβοσ.....δεν ξερω....θα δειξει τωρα που θα γεννησω...

βασσουλινι να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας..

δε μπορεσα να σας διαβασω..σημερα η μερα ειναι λιγο δυσκολη..εχω τις αναμνησεις της χριστιαννουλας μου,τις χαρες που μου εχει δωσει αυτο το παιδι,οτι την εχω φτασει 2 χρονων ανθρωπακι και ολα αυτα και δε μπορω να συγκρατηθω απο τα κλαματα...ειμαι με κοκκινα ματακια σημερα...ειναι απο χαρα..αυριο θα της κραταω αγκαλιτσα και της δυο..παναγιτσα μου βοηθα να πανε ολα καλα..

πηγα το πρωι για κατι τελευταιες δουλιτσες,μετα κομμωτηριο,τωρα θα κανω ενα μπανακι και περιποιηση,μετα εχω κατι τελευταια να κανω στο δωματιακη της νεας μου κορης,να τακτοποιησω τα βιβλιαρια,τους φορτιστες και ολα αυτα.να προσπαθησω λιγακι να ηρεμησω και να χαλαρωσω..αχ δε ξερω αν ξεχναω κατι να κανω..ολο και θα ξεχναω σιγουρα..

εχω τα τηλεφωνα απο καποια κοριτσια,οποτε θα σας ενημερωσω μολις ξεμπερδεψω με τις λεπτομερειες..

φιλακια κοριτσακια μου,μαλλον θα μπορεσω να μπω και πιο μετα.

κλελια μου αντε κοριτσαρα μου κοντεψαμε καρδουλα μου..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

νενακι μου πολυ συγκινηθηκα με το μηνυματακι σου!!αυριο κοπελα μου θα εισαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καταλαβαινω....κι εγω ανυπομονω μετα τα οσα περασα να αγκαλιασω και τισ δυο αγαπεσ μου σφιχτα μεσα στην αγκαλια μου και να μην την ξανανοιξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!και με εναν μονο εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να ξεχασεισ κατι ,θα στο φερει ο συζυγοσ στην κλινικη....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Nενάκι!! Ναι κορίτσι μου, φτάσαμεεεεεεεε!!!

Ειρήνη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

βρε δεν στο λεω για να με ευχαρηστεισ....αλλα επειδη το θελω...

εχω κι εγω ιδια ομαδα αιματοσ με σενα!!!(τελικα βρε κλελια πολλα κοινα εχουμε εμεισ....)λεσ να με πιασουν κι εμενα πονοι αυριο ετσι για να δεσει η κατασταση?????????:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

βασω πολυχρονος ο αντρουλης σου..καλε πιπινι ειναι!!:P:pνα τον χαιρεσαι και με το καλο να γινει πατερουλης!

clelia και γω διαβαζα με αγωνια μεχρι να μας πεις οτι ολα οκ. φανταζομαι πως θα ενιωθες μεχρι να μαθεις...

αυτο που μου εκανε πιο ασχημη εντυπωση ειναι παντως οτι κοντζαμ ιδιωτικη κλινικη σου λεει κυριοι δεν εχουμε αιμα..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

τεσπα ας γεννησουμε με το καλο και μετα θα τους βρισω!

καλο μεσημερι!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...