Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η gastroκορη Ισι το 'σκασε!!χαχα

Ελενη πολύ ευχαριστα τα νεα σου!!Τελικα ξεκουραση ηθελες και θεσσαλονικιωτικο αερα για να ηρεμησεις απο τις τελευταιες περιπετειες!!Να εισαι καλά και να μαθαινουμε ευχαριστα!Φιλακια!

Η δικια μου ταλαιπωρια καλά κραταει αν και σημερα ηταν μια καλύτερη ημερα, όμως ειχαμε θεμα με τον μεσημεριανο υπνο του μικρου που εχει απορρυθμιστει τελειως..Δεν ξερω που οφειλεται αλλα πρεπει επειγοντως και αμεσα να βρω μια λύση γιατι με κουραζει πολύ..Θα την βρουμε κι εδω την ακρη, που θα πάει!!!

Καλο απόγευμα και φιλιά σε όλες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα να 'μαι κι εγω...ειμαι στη μανουλα μου για λιγο ...

λοιπον μου εβαλε δακτυλακι η γιατρος ο τραχηλος ειναι μαλακος και η μικρη εχει παρακατεβει προς τα κατω.

Θα με δει και την παρασκευη το πρωι δεν θα βγαλω την αλλη εβδομαδα μου ειπε για αυτο να ειμαι προετοιμασμενη.

Η ανησυχια της ηταν οτι εχει η κοιλια μου χαμηλα κι ανησυχησε γιατι δεν την ειχα παρει κανενα τηλεφωνο απο την προηγουμενη τεταρτη.

τωρα γιατι μ'χει πιασει αγχος δεν ξερω.της ειπα οτι δεν κοιμαμαι τα βραδυα γιατι ανησυχω μηπως μου ρθει το βραδυ και δεν το παρω χαμπαρι και μου φωναξε.

ΑΑΑα μας εδωσε και δωρακια,μπιμπερο ,πιπιλες και διαφορα διαφημιστικες κρεμουλες για την μικρη :P:p

Θα προσπαθησω να μπω αν τα καταφερω κι απο το σπιτι που χλωμο το κοβω αλλιως νεα μας θα εχετε αυριο:P

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Μπράβο βρε Ίσι!! Πάντα τέτοια καλά!!

μαμαλευτεράκι, τι θηρίο έχεις εσύ καλέ!! Το ανέβασε στο 10?? Πω κατούρημα που έχει ρίξει! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!! (ναι, ναι, μία και σήμερα και σε 48 λεπτά θα γίνει μόνο σήμερα)...

vasdeloκόριτσο, εγώ θα έλεγα να μην ρίξεις τσακωμό για το όνομα... Για μένα πραγματικά είναι λεπτομέρειες αυτά... Ακόμα και άγιος να ήρθε στον ύπνο σου (λέμε τώρα) ή να σου το είπε το μωρό (αυτό εγώ το έγραψα) δεν υπάρχει λόγος κακίας από πλευρά του αγίου ή του μπέμπη... Εγώ θα τσακωνόμουν αν το είχαμε κανονισμένο από πριν τι όνομα θα βγάλουμε και τελευταία στιγμή να μου τα μασήσει. Εκεί το καταλαβαίνω διότι σημαίνει είτε ότι επηρεάζεται από τρίτους, είτε ότι με δούλευε μέχρι να δει πχ το φύλο... Μην χαλάτε την ζαχαρένια σας για τέτοια.

Επίσης, στο σπίτι έχω ασύρματο τηλέφωνο, ασύρματο ίντερνετ, δεν σκοπεύω να τα βγάλω, κυκλοφορώ με 2 κινητά... Και αποδεδειγμένα αν δεν έχεις κάτι ασύρματο στο σπίτι σου, θα έχεις παρεμβολές από τους γείτονες, όσο μακριά αν θεωρείς ότι είναι αυτοί. Μέχρι πέρυσι που είχαμε nova με ασύρματο δίκτυο (τώρα έχουμε pvr) έκανε παρεμβολές το σήμα στο δωμάτιο, ακόμα και όταν απενεργοποιούσα το ίντερνετ και το τηλέφωνο... Άσε που το μωρό θα πηγαίνει επισκέψεις σε συγγενείς, θα κυκλοφορεί γενικώς σε χώρους που θα υπάρχουν ασύρματα σκατουλάκια...

Φωτεινή τι έγινε κοπέλα μου!! Ετοιμάζεσαι?? Άντε μία-μία!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Vasdeli από πού παρήγγειλες? Από την bce? Aν ναι, τότε λογικά μέχρι την άλλη Τετάρτη θα τα έχεις παραλάβει. Δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα με τα ταχυδρομεία στο νησί?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεία σας κορίτσια,

χαίρομαι που όλες είσαστε καλά αν και διάβασα για κάποια ατυχήματα, ιώσεις, ξεσπάματα, κ.α. αλλά και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι, αρκεί να μην είναι κάτι σοβαρό και μη αναστρέψιμο.

Φτιάχνετε και τα δωματιάκια για τα μωράκια σας, τέλεια!!!!

Ίσι χάρηκα πολύ που διάβασα ότι είσαι καλύτερα και εσύ, και οι μετρήσεις και το μωράκι σου. Υπομονή στο νοσοκομείο, δεν εύκολο φαντάζομαι αλλά όλες σε σκεφτόμαστε! Και φυσικά θα σε ενημερώσουμε για τα ευχάριστα!

Πετρούλα τα δικά μου δεν κοιμούνται μεσημέρι όλο το καλοκαίρι. Πράγματι είναι πολύ κουραστικό. Και δεν είναι κακό να ξεσπάς που και που. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω ρίξει πολύ κλάμα, να δω πως θα βγει το μωράκι μου.

Vasdeli και εμένα μου αρέσει το Ζώης και θα μπορούσατε να το βάλετε ως δεύτερο ίσως όνομα. Όσο για τα ασύρματα συμφωνώ μαζί σου, και εμείς έχουμε καταργήσει το ασύρματο τηλέφωνο εδώ και χρόνια και το κινητό το χρησιμοποιούμε με φειδώ. Καλά είναι να προσέχουμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να ζούμε σε γυάλα αλλά κάποια πράγματα μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Vasdeli από πού παρήγγειλες? Από την bce? Aν ναι, τότε λογικά μέχρι την άλλη Τετάρτη θα τα έχεις παραλάβει. Δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα με τα ταχυδρομεία στο νησί?

εγώ δεν ήμουν τόσο τυχερή αυτή τη φορά! Ακόμα δεν τα έχω πάρει και τα έχουν στείλει από 04/08. Τώρα βέβαια φαίνεται ότι τα έχω παραλάβει και μάλλον ευθύνεται το στρατιωτικό ταχυδρομείο για την τελευταία καθυστέρηση. Ελπίζω να έρθουν σύντομα. Την προηγούμενη φορά δεν είχαν καθυστερήσει τόσο!!!!!

Νένα δε γέννησες ακόμα; Κοίτα να γεννήσεις αύριο γιατί στοιχημάτησα σε εσένα!

Clelia την Παρασκευή θα κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!!! Φτάνεις στο 0!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

vasdeloκόριτσο, εγώ θα έλεγα να μην ρίξεις τσακωμό για το όνομα... Για μένα πραγματικά είναι λεπτομέρειες αυτά... Ακόμα και άγιος να ήρθε στον ύπνο σου (λέμε τώρα) ή να σου το είπε το μωρό (αυτό εγώ το έγραψα) δεν υπάρχει λόγος κακίας από πλευρά του αγίου ή του μπέμπη... Εγώ θα τσακωνόμουν αν το είχαμε κανονισμένο από πριν τι όνομα θα βγάλουμε και τελευταία στιγμή να μου τα μασήσει. Εκεί το καταλαβαίνω διότι σημαίνει είτε ότι επηρεάζεται από τρίτους, είτε ότι με δούλευε μέχρι να δει πχ το φύλο... Μην χαλάτε την ζαχαρένια σας για τέτοια.

Επίσης, στο σπίτι έχω ασύρματο τηλέφωνο, ασύρματο ίντερνετ, δεν σκοπεύω να τα βγάλω, κυκλοφορώ με 2 κινητά... Και αποδεδειγμένα αν δεν έχεις κάτι ασύρματο στο σπίτι σου, θα έχεις παρεμβολές από τους γείτονες, όσο μακριά αν θεωρείς ότι είναι αυτοί. Μέχρι πέρυσι που είχαμε nova με ασύρματο δίκτυο (τώρα έχουμε pvr) έκανε παρεμβολές το σήμα στο δωμάτιο, ακόμα και όταν απενεργοποιούσα το ίντερνετ και το τηλέφωνο... Άσε που το μωρό θα πηγαίνει επισκέψεις σε συγγενείς, θα κυκλοφορεί γενικώς σε χώρους που θα υπάρχουν ασύρματα σκατουλάκια...

Δεν πρόκειται να κάνω καυγά...αυτό που θα ήθελα όμως είναι για μια φορά να κάτσει και να με ακούσει και να με πάρει στα σοβαρά...Τις τελευταίες μέρες έχω την εντύπωση ότι αν εξαφανιζόμουν κιόλας θα ήταν ακόμη καλύτερα...

Πάω στοίχημα ότι δεν ξέρει καν σε ποιον μήνα είμαι(καλά δεν το συζητώ για βδομάδα...). Κάποτε με πείραζε, τώρα αδιαφορώ...

Σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη δεν λέω τίποτα και δεν συζητώ τίποτα μαζί του...προσπαθούσα στην αρχή αλλά όλα του φαινόταν μηδαμινά μπροστά στα δικά του ογκολογικά προβλήματα...Μια ζωή το Βικάκι να δείχνει κατανόηση γιατί ο ίδιος πάντα έχει πολλά στο κεφάλι του...εφημερίες, εξετάσεις, τώρα πίεση και ανασφάλεια θέσης(μπορεί να την κάνουμε από εδώ για άλλες, πιο τροπικές πολιτείες...). Ε, νησάφι πια, δεν μπορεί μια ζωή να είναι τα δικά του όλο πιο σημαντικά....(Τσιπουρογιατρόπληκτο, με νιώθεις;)

Σήμερα κανόνισα Β' επιπέδου στις 17 Σεπτεμβρίου και δεν μπήκα καν στον κόπο να του το πω...

Γιατί να το κάνω άλλωστε...

Τώρα όσο για τα ασύρματα, είπαμε....Από παντού παίρνουμε, το θέμα είναι να γλιτώνουμε ό,τι μπορούμε μέσα στο σπίτι μας...αυτά μπορούμε να τα ελένξουμε, τα άλλα όχι.

Ναι, από εκεί. Στο νησί δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Ελτα, ίσα ίσα είναι και γρήγοροι....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

.

Vasdeli και εμένα μου αρέσει το Ζώης και θα μπορούσατε να το βάλετε ως δεύτερο ίσως όνομα. Όσο για τα ασύρματα συμφωνώ μαζί σου, και εμείς έχουμε καταργήσει το ασύρματο τηλέφωνο εδώ και χρόνια και το κινητό το χρησιμοποιούμε με φειδώ. Καλά είναι να προσέχουμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να ζούμε σε γυάλα αλλά κάποια πράγματα μπορούμε να τα αποφύγουμε.

:P:p:p;)

qwlrp3.png

Liana μπράβο στο μωράκι σου για το καρδιοτοκογράφημα. Έχεις ιστορικό με το θυρεοειδή ή εμφανίστηκε τώρα στην κύηση;

Μαμαλευτεράκι ωραία! όλο και καλύτερα νεάκια μας φέρνεις!

stone μου έχεις που έχεις λίγο τις μαύρες σου, σε παιδεύει και ο μικρός σου… άντρες παιδί μου τι περιμένεις… πάντως σίγουρα θα βρείτε τη λύση!

Φωτεινή έρχεται η ώρα και σε σένα!!!!!!!! Με το καλό, την επόμενη εβδομάδα λοιπόν!

vasdelaki καλή επιτυχία στο Β επιπέδου, όλα θα είναι καλά! Γαϊδουρεύει λίγο ο αντρούλης;;; Μη δίνεις σημασία μωρέ, περνάνε κι αυτοί φάσεις, φαντάζομαι θα διορθωθεί η κατάσταση!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

vasdelaki καλή επιτυχία στο Β επιπέδου, όλα θα είναι καλά! Γαϊδουρεύει λίγο ο αντρούλης;;; Μη δίνεις σημασία μωρέ, περνάνε κι αυτοί φάσεις, φαντάζομαι θα διορθωθεί η κατάσταση!!!

Ευχαριστώ....

vasdelodonkey.

qwlrp3.png

Καλημερα στα κοριτσακια μου που μου εχουν τοσα πολλα νεακια:P:p

Κλελουκο φανταζομαι σημερα δεν θα σε χωραει ο τοπος απο την αγωνια και την λαχταρα σου!!!!

Ισιιιιιιιιιιιιι μου γλυκεια τι ωραια νεακια ειναι αυτα φτου φτου κοριτσι μου ολα καλα θα πανε και θα βγει οταν πρεπει και δεν θα χρειαστει και τιποτα,ηθελε να ερθει Θεσσαλονικη το παιδι βολτα...τι να κανουμε:rolleyes::rolleyes:

:rolleyes:

Βασντελακι μου και εγω θα το εβαζα για δευτερο ονομα εαν δεν μπορουσα πρωτο απο την στιγμη που σου εχει μπει.Οσο για τον συζηγο τι να πω....τα λογια ειναι περιττα !!!!κοιτα εσυ να εισαι ηρεμη και καποια στιγμη επανερχονται και αυτοι απο τον δικο τους φανταστικο κοσμο.

Τσιπουριτσα μου ανεμοβλογια το καημενουλη???αααααχ πραγματικα η αδερφη σου πρεπει να ειναι πολυ χαλια,ευχομαι να ειναι ελαφριας μορφης οπως την ειχα περασει και εγω και να φυγει στο πι και φι!!!:P

Σημερα παω για κουρεματακι να ειμαι ετοιμη οταν ερθει η κορη μου!!!να με βρει ομορφη8)8):cool:

Αντζελικα μου πως πανε οι ετοιμασιες???εισαι φρονιμο κοριτσακι???:tongue:

Πετρουλα μου δοκιμασε τις καραμελες τσιπουρο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:σε μενα πιανανε!!!

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου σιγουρα ειναι πιο δυσκολα γιατι εχεις βαρυνει αλλα τα μικρα καταλαβαινουν τον εκνευρισμο μας και ισως και ο μικρος γιαυτο σου κανει κολπακια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Angelique1981
Liana μπράβο στο μωράκι σου για το καρδιοτοκογράφημα. Έχεις ιστορικό με το θυρεοειδή ή εμφανίστηκε τώρα στην κύηση;

Δεν είχα ιστορικό κάποιες τιμές ήταν εκτός ορίων, έκανα ένα υπέρηχο θυροειδούς δεν έδειξε κάτι άλλα αύριο θα ξέρω λεπτομέριες που θα πάω στον ενδοκρινολόγο.

Καλημερα στα κοριτσακια, ετοιμογεννα και αναμενοντα!

τσιπουροψαρο μου, τι υπεροχο φωτιστικο τιγκα στο παπακι μου βρηκες!!!! σου στελνω φιλακια και καρδουλινες. Κουρτινες πηραμε, θα τις ραψει η πεθερα μου που ειναι και πολυ τζιμανι και θα τις δω με το καλο κατα τον Νοεμβριο... (ξερω, ξερω, υπομονη....)

Κλελια και νενα παμε δυνατα, με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια, ολα να πανε καλα και με εναν πονο που λενε!!!! Μην μας ξεχασετε που θα ξεροσταλιαζουμε να περιμενουμε νεα σας. Οποτε νιωσετε καλυτερα και μπορεσετε στειλτε καλε ενα μηνυματακι σε καποια!

Βασω τι επαθε η καημενη η κοπελα σου... Περαστικα της να ειναι και γρηγορα, κι οσο για σενα, κανε υπομονη και δωσε ευθυνες σε αλλους, δεν ειναι για την φαση στην οποια βρισκεσαι εσυ το μαγαζι.

Αγγελικακι καλη συνεχεια με τις ετοιμασιες σου, ειδες που τελικα με καλη οργανωση ολα γινονται? αντε καλα τελειωματα

vasdeli οντως συγκλονιστικο το θεμα περι ονοματος, εγω πιστευω πολυ στα ονειρα που εμφανιζεται καποιος Αγιος. Βεβαια αφου δεν το θελει ο συζυγος, ασε τον χρονο να κυλησει κι ισως τα πραγματα να δειξουν τον δρομο μονα τους.

Οσο για το ποσο σημαντικη θεωρουν την δουλεια τους οι αντρες κι ολα τα αλλα ρημαδιο, δεν εισαι η μονη. Ισως ολες το εχουμε νιωσει λιγο πολυ κατα καιρους, τι να πω, υπομονη και σε αυτο (τωρα ποση υπομονη να κανει κανεις ειναι αλλο θεμα...). Με το καλο ο β επιπεδου σου!!!!

Εγω ειμαι ετοιμη για παν ενδεχομενο, εχω εξετασεις καθιερωμενες αυριο και γιατρο την Τεταρτη. Εχω ετοιμα τα πραγματα μονο που δεν τα εχω συγκεντρωσει. Ως προς την ψυχολογια, μαλλον οι σφαλιαριτσες της τσιπουρας αποδιδουν αλλα εχω δρομο ακομα. Πιστευω οτι την επιλοχειο την εχω στο τσεπακι μου. Νιωθω ενα κενο να το πω, αδιαφορια να το πω, δεν ξερω. Το ριχνω στις ορμονες γιατι ετσι δικαιολογειται ευκολα... Anyway, μην σας μαραζωνω με τα δικα μου. Θα περασει. Ας ειμαστε χαρουμενες!

Φιλακια σε ολες!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημεραααααα:P:p:p:p

καλε τι παθατε ολες κ βαλθηκατε να γεννησετε με το που πατησατε τον 9ο? φωτεινη και συ? αντε δηλαδη με το καλο και 3ο μωρακι απο βδομαδα...

εγω σημερα θα μαθω...μαλλον και γω εξεταση απο κατω θα χωσημερα..νεοτερα το βραδακι..

γελασα με ploegisi που το σκασε απο νοσοκομειο..για να παει σε netcafe..αν μας διαβασεις παλι σου στελνουμε πολυ πολυ θετικη ενεργεια!!!! ολα πανε τελεια!!

λιανα ελπιζω να ναι ολα καλα με θυροειδη..μην ανησυχεις παντως, δεν ειναι τιπτα σοβαρο.

σημερα σκεφτηκα να αρχισω να συμαζευω ντουλαπα μου..αν κατεβασω τα χειμωνιατικα θα ειναι υπερβολη???μετα θα εχω χρονο να τα κανω??

οσο για στρωμα λατεξ στο φορουμ που ειχε αναρτηθει παλαιοτερα πολυ μπερδεμα ρε κοριτσια..σε αλλες μυριζει το λατεξ και αλλες λενε οτι αν βραχει κοκκοφινικας ειναι ανθυγυινο..πολυ μπερδεμα..:confused::confused::confused:

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες..αχ εχω αγωνια για αυριο..ερχονται τα πρωτα μωρακιααααα!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...