Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ μεταμεσονυκτια και γω πρωινη πρωινη..

Θελω να σου το γραψω απ την 1η στιγμη που διαβασα τ ονειρο σου

Τ ονομα Ζωης βεβαιως και ειναι χριστιανικο και γιορταζεται απ την Εκκλησια μας.

Πιστευω οτι ειναι καταπληκτικο ονομα,ισως επηρεασμενη και απο τον αγαπημενο μου θειο που τον λενε Ζωη, ο οποιος ειναι ενας πραγματικος αρχοντας...Συμπτωματικο ή οχι, ειναι σοβαρος,υπευθυνος,εκπεμπει απολυτη ηρεμια με την αυρα του,λατρευει την οικογενεια του και τα χαρακτηριστικα του αυτα τον κανουν εναν πολυ πολυ γοητευτικο ανθρωπο.

Αν μ αξιωσει ο Θεος και κανω και δευτερο παιδι και ειναι αγορι θα μου αρεσε πολυ να του δωσω αυτο τ ονομα

Σ' ευχαριστώ! Δεν ξέρω γιατί αλλά τα λόγια σου με κάνανε να το πιστεύω ακόμη περισσότερο ότι έτσι ακριβώς θα είναι και ο δικός μου μπεμπούλης, όταν μεγαλώσει!!!

Άσε που έτσι ακριβώς όπως περιγράφεις εσύ τον θείο σου περιγράφει και το βιβλίο( που μου έστειλε ο φίλος) τα άτομα που φέρουν αυτό το όνομα!!!

Βικάκι, εγώ δε θα σε κοροϊδέψω, πιστεύω ότι πρέπει να δώσεις αυτό το όνομα στο παιδί σου έστω και σαν δεύτερο, απλά για να τιμήσεις τη μνήμη του μάρτυρα, μιας και εμφανίστηκε στο δικό σου όνειρο και όχι σε κάποιας γιαγιάς-ξαδέρφης-συμπεθέρας κλπ.

Έτσι πιστεύω κι εγώ....

Καλημέρα!!!

vasdeli μου, τα όνειρα δεν είναι πάντα υποσυνείδητο, είναι και προμηνύματα. Το ήξερα ότι γιορτάζει σαν όνομα, το είπα στην μαμά μου και νόμιζε ότι γιορτάζει της Ζωοδόχου Πηγής (άσχετο). Ο σύζυγος ανένδοτος με το όνομα, εεεε? Ούτε σαν δεύτερο?? Τέσπα, ούτως η άλλως θα λες τον μπέμπη "Ζωή μου" οπότε το όνομα θα ακουγεται :D.

Η καθαυτού μνήμη του αγίου εορτάζεται στις 18 Δεκεμβρίου και αν το βάλω τελικά(θέλω-ακούς vasdele;:mrgreen:) τότε θα τον γιορτάζω....

Αυτό που λες εσύ για την ανοσία " Μην ξεχνάτε ότι τα μωρά μας θα γεννηθούν σε ένα περιβάλλον με ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματο ίντερνετ κλπ οπότε θα έχουν "ανοσία" σε αυτά" μου το κοπανάει και ο vasdeloς συνεχώς αλλά δεν συμφωνώ....Καλό είναι βέβαια να μην είναι σε γυάλα τα παιδιά μας αλλά ό,τι μπορούμε να αποφύγουμε, ας το αποφύγουμε...Αυτό πιστεύω... Α! επίσης έχω καταργήσει και το ασύρματο στο σπίτι και φωνάζει αλλά τον γράφω!!!! Φτάνει που έχουμε τριγύρω μας ένα σωρό ασύρματα δύκτια, δεν θα τα έχουμε και στο σπίτι μέσα!:mad:

Κλειώ, καλό το ψαρονέφρι ή φάε κανένα φιλετάκι...και όχι πολύ...

Με το καλό!!! Να πας νηστικιά για τις εξετάσεις! Τώρα αν πληρώσεις δεν το γνωρίζω.....

Vasdeli το Ζωης είναι πολυ ωραίο όνομα και πρωτότυπο, αν εσυ πιστευεις οτι ετσι τιμας τον αγιο πιστευω οτι πρέπει να το δώσεις στο γιό σου όσο για τον σύζυγο θα τον πείσεις εσυ δεν σε φοβάμαι αλλωστε εχεις ακόμα καιρο μπροστά σου.

Ω, ναι....και στο παρελθόν έχω δώσω μάχη...άλλη μια τι πειράζει!!!:mrgreen:

(Τσιπούρα μου, ετοίμαζε το παχνί!). Θα του έρθει νταμπλάς!!! Και Λάσκαρης και Ζώης!!!!

vasdeli τι να πω για το ονειρο και το ονομα?δεν ξερω...μπορει να το εβαζα ως δευτερο...αν συμφωνουσε και ο μπαμπας.

ποτε θα ρθει η τριτη να παω ξανα στο γιατρουλη?αργει...αντε!

Με το καλό η εξέταση!

vasdeli ειδικα αν γεννησεις 18/12 θα δωσεις οπωσδηποτε το ονομα ΖΩΗΣ έστω και για 2ο..αν οχι το συζητατε με αντρουλη σου..αν πιστευεις στο ονειρο αυτο αναψε και ενα κερακι στην εκκλησια!

Το έχω σκεφτεί κι εγώ, ξέρεις.... Σήμερα θα πάω στον Ταξιάρχη για κεράκι...

και μια ερωτηση..δεν θυμαμαι να το εχετε συζητησει παλαιοτερα..

πηγα στο ΛΗΤΩ να παρω στρωματακι για πορτμπεμπε (εκει θα κοιμαται το 1ο 3μηνο). η πωλητρια μου εδεινε της GRECOSTROM LATEX aloe vera. λεει οτι οτι σε σχεση με κοκκοφοινικα ειναι πιο μαλακο.

η αδερφη μου ομως ειχε παρει λατεξ και μυριζε πλαστικο και το σουταρε..

εσεις τι προτεινετε? μυριζει οντως το λατεξ?

Η πωλήτρια θα προσπαθήσει να σου πουλήσει ό,τι νεότερο και ακριβότερο ίσως....Εμείς μια χαρά βολευτήκαμε με τον κοκκοφοίνικα....

vasdeli μου το παιδί θα το βγάλεις Ζωης και άσε το vasdelo να γκαρίζει στο παχνί του! θα το δώσεις 2ο όνομα και πολύ πιθανό να γεννήσεις εκείνη την ημέρα! 18 δεκεμβρίου είδα ότι είναι σάββατο!!!! το τέλειο! στο vasdelo θα πεις ότι το έταξες και τέρμα! μην σκας για τέτοια έχεις την ευλογία!

Τσιπούρα μου, εσύ καλού κακού ετοίμασέ το από τώρα το παχνί....Μωρέ, το δικό μου θα περάσει! Δεν φτάνει που 9 μήνες υπομένω;:-D

Βικυ εγω σου ειπα εξαρχης τη γνωμη μου για το ονειρο και το ονομα φυσκια που και μικρο ειναι και περιεκτικότατο!!Αν ηταν το πρωτο και υπηρχε θεμα παπουδογιαγιαδων θα ειχα μια επιφυλαξη..Η απόφαση ειναι δικη σας και εχετε χρονο ακομη..Ωστοσο αναψε ενα κερακι γιατι οπως και να εχει το ονειρο ειναι πολύ καλό!!!

Πετρούλα μου, σ' ευχαριστώ.

Είδες που σήμερα νιώθεις καλύτερα; Φάση ήταν....Έχω βάλει εγώ τα κλάματα...ουουουου....:rolleyes:

Λοιπόν, μόλις παρέλαβα την πολύπαθη παραγγελία με το θήλαστρο! Ενώ μου είπαν ότι φορτώθηκε την 25/8, από την ups είδα ότι 1/9 έγινε η φόρτωση (ήταν κλειστά τον Αύγουστο, μου το είπαν). Τέσπα όλα καλά αλλά: είχα παραγγείλει 6 πακέτα των 30 επιθέματα μίας χρήσης και μου έστειλαν 4 πακέτα των 4 επιθέματα επαναχρησιμοποιούμενα (μη χ@σω). Τέσπα τους έστειλα e-mail, μου είπαν να τα στείλω πίσω και να μου φέρουν τα σωστά, και εγώ τους απάντησα ότι θα γίνει μέσω courier με έξοδα δικά τους, αφού εγώ έχω ήδη πληρώσει 15 ευρώ μεταφορικά και το λάθος δεν ήταν δικό μου... Βλαμμένοι!! Και χάρηκα που τα παρέλαβα 2 ημέρες πριν...

Κλειώ, μην ανησυχείς...τόσα επιθέματα θα τα κρατήσεις και για το τρίτο(που λέει στο fb:tongue:). Μέχρι να έρθουν και τα άλλα ούτε τα μισά δεν θα έχεις ξοδέψει!!

Εγώ έκανα την παραγγελία μέσω ιντερνετ(από το σάιτ που μου είπες). Τα στείλανε χθες μου είπανε,πότε να τα περιμένω;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

οχι δε μου φέραν! το σκασα και βγήκασ το απέναντι νετ καφέ να σας πωένα γεια!

έτσι κι αλλιώς νεκρή ώρα είναι τώρα

κοπελάρες μου λείψατεεεεεεεεεεεε!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Ploegisoula, πάντως μαθαίνουμε νεα σου συχνά γιατι σε έχουμε όλες εννοια και μας εχεις λείψει πολύ. Για πες μας πότε σε υπολογίζει ο γιατρός;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

να σας πω λιγάκι τα νεάκια μου και να φύγω, μη με ψάχνουν κιόλας!

είμαι πολύ καλά και το κυριότερο είναι ότι είναι καλά η γκουγκουφκίτσα μου! έχει μεγαλώσει, είναι 2600, αντιστοιχεί ακριβώς στις εβδομάδες, έχω πρόσθιο πλακούντα και έχω... να δεις πως το είπαν... 1 προς 2... δε θυμάμαι τον όρο τωρα. τα πνευμόνια έχουν αναπτυχθεί κανονικά και πιθανότατα δε θα χρειαστεί κορτιζόνη.

σήμερα μου είπαν ανοιχτά να κάνω υπομονή μια βδομάδα να μπω στο μήνα μου για να αποφασίσουμε τι θαγίνει, πότε θα γεννήσω. ο γιατρός μου έρχεται κάθε 3 μέρες και με παρακολουθεί, είναι πολύ ικανοποιημένος απο τα αποτελέσματά μου και μάλιστα δεν την περίμενε τέτοια καλή εξέλιξη! όλοι με ρωτάν που πήγαν οι πιέσεις μου!!! χιχιχι και μάλιστα χωρίς θεραπεία! προσπαθούν να ρυθμίσουν και λίγο παραπάνω το ζαχαρο και όλα καλά!!!

εσείς όπως μαθαίνω είστε καλά! δε μπορώ με τίποτα να καθήσω να σας διαβάσω, αλλά ελπίζω να με δικαιολογείτε ε???

θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε για τα γεννητούρια της παρασκευής!!! κάποια εθελόντρια!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

σας φιλώ γλυκά γλυκά όλες μια μια και έυχομαι να είναι όλα τέλεια!!!

μου λείπετε πολύ!

όποτε μπορέσω θα ξαναμπω!!!

καλές αφίξεις με μπουμπουκοκουκλάκια να έχουμε!!!

(το δάκρυ αφιερωμένο)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

να σας πω λιγάκι τα νεάκια μου και να φύγω, μη με ψάχνουν κιόλας!

είμαι πολύ καλά και το κυριότερο είναι ότι είναι καλά η γκουγκουφκίτσα μου! έχει μεγαλώσει, είναι 2600, αντιστοιχεί ακριβώς στις εβδομάδες, έχω πρόσθιο πλακούντα και έχω... να δεις πως το είπαν... 1 προς 2... δε θυμάμαι τον όρο τωρα. τα πνευμόνια έχουν αναπτυχθεί κανονικά και πιθανότατα δε θα χρειαστεί κορτιζόνη.

σήμερα μου είπαν ανοιχτά να κάνω υπομονή μια βδομάδα να μπω στο μήνα μου για να αποφασίσουμε τι θαγίνει, πότε θα γεννήσω. ο γιατρός μου έρχεται κάθε 3 μέρες και με παρακολουθεί, είναι πολύ ικανοποιημένος απο τα αποτελέσματά μου και μάλιστα δεν την περίμενε τέτοια καλή εξέλιξη! όλοι με ρωτάν που πήγαν οι πιέσεις μου!!! χιχιχι και μάλιστα χωρίς θεραπεία! προσπαθούν να ρυθμίσουν και λίγο παραπάνω το ζαχαρο και όλα καλά!!!

εσείς όπως μαθαίνω είστε καλά! δε μπορώ με τίποτα να καθήσω να σας διαβάσω, αλλά ελπίζω να με δικαιολογείτε ε???

θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε για τα γεννητούρια της παρασκευής!!! κάποια εθελόντρια!!!

Τέλεια νέα, φιλάκια Ελενίτσα και όποτε μπορείς να μας ενημερώνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή είδες τι ωραία συνήθισες το καινούριο σας σπιτάκι και τα καινούρια σας πραγματάκια; Καλές βολτούλες με το καρότσι όταν έρθει το νινί σας! Περιμένουμε ενημέρωση από τη γιατρό να δούμε πια τι ήθελε!

τσιπουρίτσα! περαστικούλια στο ανιψάκι και προσεχώς βαφτιστήρι!

Stone μου ευχαριστώ! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και σας εύχομαι καλή συνέχεια με τις δουλίτσες που ξεκινήσατε!

Clelia έχεις λίγη ταλαιπωρία με την παραγγελία για τα επιθέματα αλλά τουλάχιστον όλα καλά με το θήλαστρο!

ploegisoula μας, τι έκπληξη κοπελάρα μου! Τέλεια τα νέα και για σένα και για την γκουγκουφκίτσα μας! Θα ρυθμιστεί και το σάκχαρο και όλα θα είναι υπέροχα!!!!!!!!!!!!!

Την αγάπη μας γλυκιά μου

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αχ τί καλά τα νέα της Ισούλας μας! μου είχε λείψει η κουμπαρούλα μου!!!!!

μπράβο βρε ματάκια μου, όλες να είστε καλά και να προσέχετε!

τα τέλεια μωράκια έρχονται με βήμα ταχύ!

ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!

(ευχαριστώ για τις ευχούλες για τον μικρούλη, καλά είναι αλλά η αδελφή μου ήταν στο δεύτερο κλαδί ...... δεν το συζητώ!)

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Όλα τα νεάκια σας τέλεια άντε με το καλό στα κοριτσάκια μας τη Παρασκευή.

Ισούλα μου τέλεια και εσύ!

Εμείς πήγαμε σήμερα για το καρδιοτοκογράφημα, όλα καλά μας είπε! Ένα θεματάκι έχω με το θυροειδή και θα πάω σε ενδοκρινολόγο τη Παρασκευή, να δούμε και εκεί!

Έχω πολλές καούρες και δεν ξέρω τι να κάνω! Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ!

Αύτα....!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

κούκλες μου εγκυουλεες μου πολλά φιλία

Δεν σχολιάζω τίποτα δεν διάβασα δηλ είμαι ξάπλα και

ο μικρός καλύτερα 3 λίμνες καλές μια 5 εκατοστά μια 2 μια 3 σύνολο το 10

σιν τα γύρο που δεν μετριούνται

όλα περίφημα πάω να ξαπλώσω να πάνε όλα καλά φιλία περιμένω να για γέννες

κλεουκο μου μια και αύριο και την έχεις αγκαλιά

:tongue::tongue:

γεια σας και απο μενα..

Πολλα νεα βλεπω..τι να πρωτο πω!!!

Κλελια μας με το καλο να υποδεχτεις την μπεμπουλα σου!!!!

Κια συ Νενακι!!!Αντε κοριτσια μπραβο μπραβο!!

Περιμενουμε τα νεα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...