Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

anne_geddes_preview_2.png&t=1

τσα η γκουσγκούνα μας <3

καλημέρα σε όλες τις πεπέλες!

ίσα ίσα που πρόλαβα να δω τα νέα της κλέλιας

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω γιατί πήζω, θα τα πούμε αργότερα

φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα,

Περιπετειώδης μέχρι το τέλος Clelia μου η γκουσγκούνα, με το καλό να έρθει κι ότι ωρα να ναι δεν πειράζει, το μόνο άσχημο είναι οτι θα είσαι πολλές ώρες νηστική και μετα με την καισαρική αργείς να φας ούτως ή αλλως, αλλα χαλάλι στο κοριτσάκι σου.

Αγγελικούλα καλα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις σου θα περιμένουμε να μας πεις νεα το απόγευμα. Εκανα κι εγω σήμερα το πρωι αιματολογικές και θα πάρω τα αποτελέσματα το πρωί, επίσης αυριο το πρωι εχω το NST, to Bioφυσικο προφίλ και το Doppler και μετα το απογευμα εχω ραντεβού με το γιατρό μου για να τα δεί όλα μαζί.

Vasdeli το Ζωης είναι πολυ ωραίο όνομα και πρωτότυπο, αν εσυ πιστευεις οτι ετσι τιμας τον αγιο πιστευω οτι πρέπει να το δώσεις στο γιό σου όσο για τον σύζυγο θα τον πείσεις εσυ δεν σε φοβάμαι αλλωστε εχεις ακόμα καιρο μπροστά σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κι απο μενα!

χθες ηταν μια δυσκολη μερα,απο το μεσημερι και μετα...η κοπελα που εχω στο μαγαζι πρωινη επεσε απο τη σκαλα και εσπασε το ποδι της στον αστραγαλο!κοπηκε και ασχημα στη γωνια της σκαλας το ποδι της και ειχαμε τρεχαματα.ολη μερα ηταν στο κατ.της βαλανε γυψο και κανανε και ραμματα.θα μεινει με το γυψο κανα 2μηνο περιπου...δραμα!!!και σε τι περιοδο εκατσε ρε παιδια...ελεος!!!εχω αγχωθει απιστευτα απο χθες.θα δουμε πως θα γινει...

ξυπνησα το πρωι στις 6.30 και πηγα στο μαγαζι,γυρισα πριν απο λιγο.οι αντοχες μου ειναι πολυ μειωμενες κοριτσια.πονανε ηδη τα ποδια μου...ουφ!συγγνωμη για τη γκρινια...

clelia με το καλο κοριτσι μου!κανε την αρχη κι ακολουθουμε...

ρε κοριτσια σα μεγαλυτερη μου φαινεται η κοιλουμπα σημερα!πω πωωω...που θα φτασει?

νενα ηρθε η ωρα εεε?τελεια!2 απο μας θα κρατανε τα μωρακια τους αγκαλια το σ-κ...υπεροχα!με το καλοοοοοοοοοοοο!

vasdeli τι να πω για το ονειρο και το ονομα?δεν ξερω...μπορει να το εβαζα ως δευτερο...αν συμφωνουσε και ο μπαμπας.

ποτε θα ρθει η τριτη να παω ξανα στο γιατρουλη?αργει...αντε!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

CLELIA 10/9/10 το πρωτο μας κοριτσακι..με το καλο!

λογικα θα πληρωσεις πρωτα και με αποδειξη πας στο αιματολογικο που θα σου παρουν αιμα, κλπ.. στο ΜΗΤΕΡΑ πρωτα πλερωνεις μετα εξεταζεσαι:mrgreen: την παρασκευη που θα γινει εισαγωγή (θα σε εχουν σιγουρη πελατισσα) θα σου στειλουν λογαριασμο στο τελος!

ami13 η υπηρεσια rooming in ειναι σχετικα καινουρια υπηρεσια στο Μητερα, οποτε μπορει να πουν οτι μεχρι να επισκευαστουν τα 2 μοναδικα δωματια η υπηρεσια ειναι off. αλλου δεν μπορει να γινει γιατι τα δωματια αυτα ειναι ειδικα διαμορφωμενα με αλλαξιερες, μπανακια κλπ για να φροντιζεις το μωρο..στα αλλα δωματια δεν εχει τετοια..θα μαθουμε προσεχως!

angelique και Γιωτιτσα καλα αποτελέσματα!

vasdeli ειδικα αν γεννησεις 18/12 θα δωσεις οπωσδηποτε το ονομα ΖΩΗΣ έστω και για 2ο..αν οχι το συζητατε με αντρουλη σου..αν πιστευεις στο ονειρο αυτο αναψε και ενα κερακι στην εκκλησια!

εγω εχω γιατρουλη αυριο το απογευμα..εμενα μου εδωσε να κανω και καλλιεργεια κολπικη με το που μπω στην 36 εβδομαδα ειπε. για να δουμε!

καλη μερα να εχουμε!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

και μια ερωτηση..δεν θυμαμαι να το εχετε συζητησει παλαιοτερα..

πηγα στο ΛΗΤΩ να παρω στρωματακι για πορτμπεμπε (εκει θα κοιμαται το 1ο 3μηνο). η πωλητρια μου εδεινε της GRECOSTROM LATEX aloe vera. λεει οτι οτι σε σχεση με κοκκοφοινικα ειναι πιο μαλακο.

η αδερφη μου ομως ειχε παρει λατεξ και μυριζε πλαστικο και το σουταρε..

εσεις τι προτεινετε? μυριζει οντως το λατεξ?

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτίτσα επίσης καλά αποτελέσματα σε αιματολογικές, NST, Bιoφυσικό προφίλ, Doppler και καλά νέα απ' το γιατρούλη σου αύριο!

Βάσω τι γκαντεμιά είναι αυτή κοπέλα μου; Σε άσχημη εποχή συνέβη, υπομονή σε σένα και περαστικά στην κοπέλα. Κοντοζυγώνει και η Τρίτη που θα δεις το γιατρό, λίγες μερούλες ακόμα!

μαμουνάκι ευχαριστούμε! Καλά αποτελέσματα και σε σένα αύριο! Αν μάθεις για το στρωματάκι του πορτ-μπεμπέ, ενημέρωσέ με γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ!

Επαναφέρω και τη λίστα μιας και θα έχουμε εξελίξεις αυτή την εβδομάδα!!!!!!!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 9/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι

ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κοριτσαρες.....

Προσπαθουσα χτες γμτ μιση ωρα να κλεψω σημα απο το πατρικο μου και δεν τα καταφερα...λετε να περασω ταρατσα ταρατσα κανενα καλωδιο ??:tongue::tongue:μεχρι να μας βαλουν την δικη μας γραμμη οχι τιποτα αλλο....:D:D

Ειμαι πολυ happy happy , συνηθισα το σπιτακι μας... το νιωθω πολυ ζεστο και ετσι οπως τα φτιαξαμε τα πραγματακια μας δεν χορταινουμε να το χαζευουμε και να οενιρευομαστε που θα μπουσουλαει η μικρη η που θα την βαζω να παιζει το χειμωνα:-D:-D

Παραλαβαμε και το καροτσι και τσακωνομασταν ποιος θα το συναρμολογηση ....μας εστειλαν και δειγματα το "γλυκεια αναμονη" ..χτες η μερα μας ηταν ολο χαρες.....

Κλελια ουτε ταινια να γυριζες και να αλλαζατε σκηνες :-D:-D:-D:-Dμε το καλο να βγει η τσουπριτσα σου ....

Εμεις σημερα θα παμε στο ραντεβου το εκτακτο που μας ζητησε η γιατρος μας.Ελπιζω να καταφερω να βρω σημα το βραδυ απο το σπιτι μου...αλλιως βλεπω χιλιομετρα καλωδιο να περναει απο ταρατσα σε ταρατσα:tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Βασω μην το ξαναπείς αυτο για την γκρίνια γιατι εδω γκρινιάζουμε για χαζούς λόγους κι εσυ που έχεις λόγο, πάντως περαστικά στην κοπέλα που χτύπησε και σε σένα υπομονή σίγουρα θα βρεθεί μια λύση με το φούρνο όσο για την Τρίτη διπλα είναι σχεδον ήρθε.

Μαμουνάκι ευχαριστούμε για τις ευχές, αυτο που ρωτας για το στρώμα δεν το ξέρω αλλα ξέρω οτι αυτα με τον κοκοφοίνικα είναι σίγουρα καλύτερη ποιότητα απο το λάτεξ.

Φωτεινή είδες ποσο γρήγορα το συνήθισες το σπιτάκι, καλορίζικα και τα πραγματάκια που ήρθαν και περιμένουμε τα νέα σου απο το γιατρό το απόγευμα.

γειά σας gastroκόρες μου!!!!

σε 2 μέρες πως θα λέω την κλέλια και την νένα που δεν θα είναι πλεον γκαστρωμένες; κάτι θα σκεφτώ!

φτου φτου σκόρδα σκόρδα σκόρδα

(η καθημερινή σκορδοβροχή έτσι για το καλό!)

εδώ έχει πλακώσει δουλίτσα (θετικό) και δεν μπορώ πολλά πολλά, στο σπίτι δεν είμαι πολύ γιατί έχουμε ξαμολυθεί για να βρούμε νέο σπιτάκι! κάτι καλό βρήκαμε, θα δούμε σήμερα 3 ακόμα και πιστεύω θα καταλήξουμε! είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη! :)

ο μικρούλης μου ο ανηψιός έπαθε ανεμοβλογιά (είναι 5 μηνών) .... όλα δείχνουν καλά αλλά η αδελφούλα μου έπαθε ένα σοκ! το κόλλησε από εκεινη γιατί από το πολύ στρες ειχε βγάλει η αδελφή μου έρπητα ζωστήρα!!!!!! ο οποιος είναι αναζωπήρωση του ιου της ανεμοβλογιάς κάτω από ιδιαιτερα στρεσογόνες καταστάσεις! και έτσι κόλλησε ο μικρός την μετάλαξη σε ανεμοβλογιά! προς γνωση και συμόρφωση λοιπόν!

σταματήστε με τα άγχη παρακαλώ πολύ! όλα καλά όλα ανθηρά!

vasdeli μου το παιδί θα το βγάλεις Ζωης και άσε το vasdelo να γκαρίζει στο παχνί του! θα το δώσεις 2ο όνομα και πολύ πιθανό να γεννήσεις εκείνη την ημέρα! 18 δεκεμβρίου είδα ότι είναι σάββατο!!!! το τέλειο! στο vasdelo θα πεις ότι το έταξες και τέρμα! μην σκας για τέτοια έχεις την ευλογία!

ειρηνάκι έρχεται η μέρα :) και πρώτα ο Θεούλης σιγά σιγά θα πλησιάζει και για μένα

σας φιλώ για να συνεχίσω!

γειά σας gastroκόρες μου!!!!

σε 2 μέρες πως θα λέω την κλέλια και την νένα που δεν θα είναι πλεον γκαστρωμένες; κάτι θα σκεφτώ!

φτου φτου σκόρδα σκόρδα σκόρδα

(η καθημερινή σκορδοβροχή έτσι για το καλό!)

εδώ έχει πλακώσει δουλίτσα (θετικό) και δεν μπορώ πολλά πολλά, στο σπίτι δεν είμαι πολύ γιατί έχουμε ξαμολυθεί για να βρούμε νέο σπιτάκι! κάτι καλό βρήκαμε, θα δούμε σήμερα 3 ακόμα και πιστεύω θα καταλήξουμε! είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη! :)

ο μικρούλης μου ο ανηψιός έπαθε ανεμοβλογιά (είναι 5 μηνών) .... όλα δείχνουν καλά αλλά η αδελφούλα μου έπαθε ένα σοκ! το κόλλησε από εκεινη γιατί από το πολύ στρες ειχε βγάλει η αδελφή μου έρπητα ζωστήρα!!!!!! ο οποιος είναι αναζωπήρωση του ιου της ανεμοβλογιάς κάτω από ιδιαιτερα στρεσογόνες καταστάσεις! και έτσι κόλλησε ο μικρός την μετάλαξη σε ανεμοβλογιά! προς γνωση και συμόρφωση λοιπόν!

σταματήστε με τα άγχη παρακαλώ πολύ! όλα καλά όλα ανθηρά!

vasdeli μου το παιδί θα το βγάλεις Ζωης και άσε το vasdelo να γκαρίζει στο παχνί του! θα το δώσεις 2ο όνομα και πολύ πιθανό να γεννήσεις εκείνη την ημέρα! 18 δεκεμβρίου είδα ότι είναι σάββατο!!!! το τέλειο! στο vasdelo θα πεις ότι το έταξες και τέρμα! μην σκας για τέτοια έχεις την ευλογία!

ειρηνάκι έρχεται η μέρα :) και πρώτα ο Θεούλης σιγά σιγά θα πλησιάζει και για μένα

σας φιλώ για να συνεχίσω!

καλημερα τσιπουρα! περαστικα στον μικρουλη...ειναι πολυ μικρουλης μωρε και θα υποφερει..οσο θυμαμαι τη φαγουρα που χα τραβηξει τοτε...

καλη δουλιτσα και φυσικα καλη τυχη με σπιτι!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κι απο μενα!!!

Μαμουνακι σου παραθετω τι ειχα απαντησει παλιοτερα σχετικα με αυτο που ρωτησες

Πλοηγηση εγω εχω latex antiacaria, ειναι αυτο εδω http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=197195&itm=619&ct=10805&pid=40

Επειδη τα εμπορευεται ο αντρας μου του ειχαν εξηγησει τη διαφορα αναμεσα στα latex και στον κοκοφοίνικα και επιλεξαμε αυτο (δεν θυμαμαι τους λόγους)

Κλέλια νομιζω πως θα σου τα χρεωσουν στον τελικο λογαριαμο αλλα εσυ καλού κακου να εχεις μαζι σου χρηματα...Μετραμε αντιστροφα τωρα!!!

Βικυ εγω σου ειπα εξαρχης τη γνωμη μου για το ονειρο και το ονομα φυσκια που και μικρο ειναι και περιεκτικότατο!!Αν ηταν το πρωτο και υπηρχε θεμα παπουδογιαγιαδων θα ειχα μια επιφυλαξη..Η απόφαση ειναι δικη σας και εχετε χρονο ακομη..Ωστοσο αναψε ενα κερακι γιατι οπως και να εχει το ονειρο ειναι πολύ καλό!!!

Αγγελικη καλά αποτελέσματα στις εξετασεις σου!!

Αχ βρε Βασω τι το βρηκε το κοριτσι..περαστικα της και εσυ οσο μπορεις πιο χαλαρα και να μην αγχωνεσαι!!Θα βρεθει ακρη και με τη δουλεια..ακουγεται πάντως ασχημο χτυπημα:(

Εγω σημερα ειμαι καλύτερα απο το χτεσινο παραλήρημα..Πρωτη φορα εβαλα τα κλάματα σε αυτη την εγκυμοσυνη..ενιωθα πως με πλάκωναν όλα και ειχα πελαγωσει απίστευτα!!Ειναι που ειμαι ολη μερα και με το παιδι και ενοιωθα οτι δεν μπορω να κουνηθω....

Σημερα εχω το παιδι εξω στην αυλή, τον παρακολουθω συνεχως και ξεκινησα να πλένω τα ρουχα του μωρου, επλυνα την κουρτινα του παιδικου δωματιου, ηρθε το πρωί ο μαστορας να φτιαξουμε μια κουζινα στο υπογειο και ο γυψοσανιδας για το καινουριο δωματιο του Ανασταση...

Τουλάχιστον εχει γινει η αρχη με καποιες δουλειες...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστώ για τις ευχούλες!!!

Tsipoura?? Ανεμοβλογιά 5 μηνών?? Ωχου μωρέ... Η αδελφή σου θα έχει τρελλαθεί, δεν το συζητάμε!!

Βάσω όντως πολύ άσχημα πράγματα αυτά και λογικά χαρακτηρίστηκε εργατικό ατύχημα... Δεν συμφωνώ να πηγαίνεις εσύ στο μαγαζί, δλδ αν ήσουν στο μαιευτήριο και γεννούσες, και τότε συνέβαινε, τι θα έκανες?? Η κύησή σου είναι πολύ προχωρημένη για να κουράζεσαι έτσι. Πες βρε κορίτσι μου ότι ο γιατρός σου σύστηνε ξάπλα, τι θα έκανες, θα σηκωνόσουν? Άσε τους συνεταίρους, συγγενείς, σύζυγο να βρουν λύση: εσύ έχεις άλλες προτεραιότητες!!

Λοιπόν, μόλις παρέλαβα την πολύπαθη παραγγελία με το θήλαστρο! Ενώ μου είπαν ότι φορτώθηκε την 25/8, από την ups είδα ότι 1/9 έγινε η φόρτωση (ήταν κλειστά τον Αύγουστο, μου το είπαν). Τέσπα όλα καλά αλλά: είχα παραγγείλει 6 πακέτα των 30 επιθέματα μίας χρήσης και μου έστειλαν 4 πακέτα των 4 επιθέματα επαναχρησιμοποιούμενα (μη χ@σω). Τέσπα τους έστειλα e-mail, μου είπαν να τα στείλω πίσω και να μου φέρουν τα σωστά, και εγώ τους απάντησα ότι θα γίνει μέσω courier με έξοδα δικά τους, αφού εγώ έχω ήδη πληρώσει 15 ευρώ μεταφορικά και το λάθος δεν ήταν δικό μου... Βλαμμένοι!! Και χάρηκα που τα παρέλαβα 2 ημέρες πριν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Tsipoura περαστικα στον μικρουλη...Ταλαιπωρια μωρε το καημενο!!:(:(

Ευχομαι να την περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται...

Συζητηση για τα στρωματακια εχει γινει και εδω και οι γνωμες διίστανται...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29269&highlight=%F3%F4%F1%FE%EC%E1

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσιπουρίτσα περαστικά στον ανιψιό σου, παντως την ανεμουλογια οσο πιο μικρός τόσο πιο ελαφριά την περνάς. Με το καλό να βρείτε το σπιτάκι των ονείρων σας, χαίρομαι πάντως που είσαι καλα απο διάθεση.

Πετρούλα λιγο υπομονή κι εσυ, οσο φτάνουμε προς το τέλος τόσο σπάνε τα νευρα μας, που θα παέι θα περάσει ο καιρός.

Clelia διαβάζοντας το μυνημα σου μου ήρθε στο μυαλό η φράση "η Κλελια σε νεες περιπέτειες¨ τι να πω όλα σε σένα θα τυχουν πια, ελπίζω να βγάλεις άκρη τελικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...