Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κλελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα το θυμηθηκα...ηθελα απο το πρωι να στο πω!!!!!!!!!!!!!!!!κανε edit στο μηνυμα που εγραψεσ το πρωι και σβησε τα στοιχεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Clelia με το καλό κοριτσάκι μου! Φαντάζομαι θα περιμένεις πως και πως να περάσουνε οι μέρες! Λέτε τελικά την Παρασκευή να έχουμε διπλά γεννητούρια; Πάντως από ότι φαίνεται με κοριτσάκια ξεκινάμε!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια! Καλό βράδυ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ωραια τα νεα βιβλιαρια!

να ρωτησω κατι ασχετο βρε κοριτσια?επειδη θελουν να μου παρουν απο τωρα δωρο την ενδοεπικοινωνια, εσας σας χρησιμευσε? μηπως ειναιαχρηστο δωρο κ να ζητησω κατι αλλο? εσεις τη χρησιμοποιησατε? γιατι κανει καπου 80-100 ευρω..

εγω προσωπικα ειχα αγορασει μια τομμυ και μια της φισερ πρις που μου φεραν και δε χρησιμοποιηα καμια.εκτος απτις παρεμβολες που γινοντουσαν και επρεπε να αλλαζω συνεχεια καναλι δε την εμπιστευομουνα και απτο αγχος μου πηγαινα ουτοσιαλλως και τσεκαρα.ισως συμφερει για καποια που μενει σε πολυ μεγαλο σπιτι στυλ μεζονετα και πρεπει να ανεβοκατεβαινει οροφους.αλλα και παλι δε παυει να ειναι μηχανημα και να πρεπει και συ να τσεκαρεις.τοσα ακουμε για αιφνιδιους θανατους βρεφων. μακρυα απο μας......ασε που και ο παιδιατρος μου δε μου το πολυσυστησε/

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

mamounaki πάλι καλά που διορθώνεται η κατάσταση!! Με την πεθερούλα τα πας καλά (δεν θυμάμαι)? Αν ναι, εντάξει μωρέ, μεγάλη γυναίκα είναι και ήθελε να κάνει κάτι για το εγγονάκι της...

clelia δεν μπορω να πω οτι ειναι κακη γυναικα, αλλα χωνεται παντου κ μου σπαει τα νευρα. μη φανταζεσαι καμια γιαγια..ειναι νεα σχετικα..

το αστειο ειναι που παει κ ψωνιζει για τη μπεμπα ασχετα τυπου γιογιο, ρουχα για 1 ετους, κ ενα σωρο πραγματα που θα χρειαστω σε 2-3 χρονια:P:p:p:p

δεν ρωταει τι εχουμε αναγκη..δεν ξερω αν ακουγεται καπως..αλλα εχω γεμισει ενα σωρο αχρηστα πραγματα..:mrgreen::mrgreen:

τεσπα!

ami13 ευχαριστω για συμβουλη για ενδοεπικοινωνια..τελικα θα μου δωσει η κουμπαρα μου μια δοκιμαστικά και θα ζητησω να μου παρουν δωρο τον αποστειρωτη που ειναι πιο αναγκαιο τωρα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ami13 ευχαριστω για συμβουλη για ενδοεπικοινωνια..τελικα θα μου δωσει η κουμπαρα μου μια δοκιμαστικά και θα ζητησω να μου παρουν δωρο τον αποστειρωτη που ειναι πιο αναγκαιο τωρα.

και παλι καλο θα ηταν να τη δοκιμασεις πολυ αργοτερα που θαναι μεγαλυτερο ταγγελουδι σου.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

κλελια μου αχ πολυ χαρηκα αντε βρε θα κρατας το μπουμπουκακι σου σε λιγες μερες.αντε και συ νενακι.αχ πολυ χαρηκα.

τελικα ρε κοριτσια τι ειναι καλυτερο να σου σπασουν τα νερα η να σε πιασουν πρωτα οι πονοι.εμενα στη πρωτη εγυμοσυνη σπασανε τα νερα στις τεσσεραμιση το πρωι και γεννησα στις εντεκα παρα πεντε

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Ειρήνη ξέρω για ποιο μνμ λες αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία: ήδη φαίνεται πού δουλεύω, το σκυλί είναι φάτσα κάρτα στο avatar, το βαφτιστικό μου έχει γραφεί πολλές φορές στο φόρουμ, σιγά...

Αν κάποιος ψάξει, έχει καταλάβει ποια είμαι... και στο κάτω-κάτω: τόσο μα τόσο πόρωση για μένα??

Οπότε κούκλες θα έχουμε 2 γεννητούρια την Παρασκευή, και θα γιορτάζουμε μαζί με την Νένα τα γενέθλια των θυγατέρων μας :D.

Με πήρε η γραμματέας του γιατρού μου κατά τις 10 παρά και μου είπε ότι ο γιατρός θα τελειώσει με τις πελάτισσες κατά τις 11-11.30, οπότε θα μου τηλ αύριο κατά τις 9.30-10. Οπότε: αύριο η ενημέρωση για το ραντεβού με το νινί μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εχω ενημερωθει οτι υπαρχουν μονο δυο τρικλινα στο μητερα που προοριζονται για rooming in και αυτα ειναι σε επισκευη αληθευει.αν επιδιωξεις τετοιο δωματιο και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα τι γινεται σε πανε αλλου? δεν ειναι υποχρεωμενοι να καλυψουν το θελω μου για rooming in ???

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

άσε am13 μεγάλη κουβέντα!! Τι να τους πεις?? Κατ' αρχήν πιστεύω ότι μόνο 2 τρίκλινα είναι πολύ λίγα! Πάρε αύριο στο ΜΗΤΕΡΑ και ρώτα...

GEXxp3.png

Clelia αναμένουμε αύριο τα νέα απ' το γιατρούλη σου για τα διαδικαστικά.

Αύριο επίσης λέω να κάνω εξετάσεις αίματος-ούρων, θα δούμε αν θα σηκωθώ..... :rolleyes:

Επίσης είμαι σε αναζήτηση κουρτινόξυλων...... είδα κάποια σήμερα σε τιμή 125-150 ευρώ στα 2 μέτρα και για διπλά +50 ευρώ, τι λέτε είναι καλή τιμή; (δε θέλω να ξεφύγω πολύ). Την Παρασκευή θα έρθουν να δουν και να πάρουν μέτρα γιατί είναι λίγο περίεργος ο τοίχος, από τη μια πλευρά οι βάσεις πρέπει να είναι πιο μικρές..... γιατί υπάρχει δοκάρι, το πρόβλημα είναι στα διπλά κουρτινόξυλα, αλλιώς μονό δεν έχει θέμα κόβεται η βάση και όλα καλά... για να δούμε τι θα μας πουν..... :roll:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εδώ μεταμεσονύκτιος ανταποκριτής....και θα σας εξηγήσω γιατί....

Νένα, με το καλό να γεννήσεις κι εσύ την Παρασκευή! Κοίτα να γεννήσεις πρώτη:tongue: γιατί εγώ πόνταρα σε σένα(λόγω ηλικίας κύησης), μην με διαψεύσεις...:)

Χάρηκα με τα καλά νέα της Ισί.....

Ellain, παιδί μου, φάση είναι και θα περάσει.....αύριο θα είσαι καλύτερα....

Κάποια ρωτούσε για την ενδοεπικοινωνία: Κορίτσια, εγώ είχα κερδίσει σε διαγωνισμό όταν ήμουν έγκυος στον Παύλο μου, μια φοβερή ενδοεπικοινωνία της Chicco. Σας πληροφορώ ότι την χρησιμοποίησα ελάχιστα έως καθόλου...Πρώτον γιατί τον πρώτο χρόνο το μωρό ήταν συνεχώς δίπλα μου και δεύτερον γιατί ακόμη και όταν έφυγε από το δωμάτιο και πήγε στο παιδικό με το Ηλεκτράκι, δεν το εμπιστευόμουν καθόλου και πως τύχαινε ρε παιδί μου...πάντα ξυπνούσα πρώτη σαν από διαίσθηση. Όταν μου είπε δε αργότερα και ο vasdelos ότι έχει μια σχετική εκπομπή βλαβερών κυμάτων( Ο πομπός)....ε! δεν ήθελα άλλο....την καταχώνιασα στο ντουλάπι και την βάζαμε μόνο για τους ήχους της θάλασσας και για τα περιστρεφόμενα ψαράκια με μουσική που έβγαζε στο ταβάνι....

Και τώρα ο λόγος της αϋπνίας.

Κορίτσια, είμαι συγκλονισμένη...

Έγραψα εδώ το παράξενο όνειρο που είχα. Λοιπόν σήμερα πήρα ένα μέιλ από έναν φίλο με ένα βιβλίο ονομάτων. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί από που προέρχεται το κάθε όνομα και λέει λίγα λόγια για τον χαρακτήρα αυτού που φέρει το συγκεκριμένο όνομα...

Να σημειώσω ότι εδώ και 2 μέρες που είδα το όνειρο όλο και ήθελα να ψάξω αν υπάρχει στην ορθοδοξη εκκλησία αυτό το όνομα (Ζώης) αλλά όλο κάτι έβγαινε και το ανέβαλα.

Και όμως! Καθώς σκάναρα το βιβλίο έχοντας μια ελπίδα ότι ίσως να βρω το όνομα Ζώης (ταυτόχρονα όμως έλεγα, δεν μπορεί, αποκλείεται να το βρω, δεν υφίσταται) τελικά το βρήκα!

Και τι διαβάζω;

Ο Ζώης υπήρξε μάρτυρας της ορθόδοξης εκκλησίας, γιορτάζει στις 18 Δεκεμβρίου(τότε περίπου που γεννάω!!!!!). Εντάξει, μετά έδινε και ένα προφίλ ότι ο Ζώης είναι σοβαρός, άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος(μπορεί να θεωρηθεί έως και μπαρούφα αυτό) αλλά ρε κορίτσια να υπάρχει αυτό το όνομα και να εορτάζεται η μνήμη του στις 18 Δεκεμβρίου, τότε που θα γεννήσω, κοντα;:shock:

Είμαι συγκλονισμένη....(αλήθεια λέω, μην κοροϊδεύεται ρε κ@λόπαιδα!)

Αμάν πια με τα ένστικτά μου και με τα όνειρά μου....δεν με αντέχω πια...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εδώ μεταμεσονύκτιος ανταποκριτής....και θα σας εξηγήσω γιατί....

Νένα, με το καλό να γεννήσεις κι εσύ την Παρασκευή! Κοίτα να γεννήσεις πρώτη:tongue: γιατί εγώ πόνταρα σε σένα(λόγω ηλικίας κύησης), μην με διαψεύσεις...:)

Χάρηκα με τα καλά νέα της Ισί.....

Ellain, παιδί μου, φάση είναι και θα περάσει.....αύριο θα είσαι καλύτερα....

Κάποια ρωτούσε για την ενδοεπικοινωνία: Κορίτσια, εγώ είχα κερδίσει σε διαγωνισμό όταν ήμουν έγκυος στον Παύλο μου, μια φοβερή ενδοεπικοινωνία της Chicco. Σας πληροφορώ ότι την χρησιμοποίησα ελάχιστα έως καθόλου...Πρώτον γιατί τον πρώτο χρόνο το μωρό ήταν συνεχώς δίπλα μου και δεύτερον γιατί ακόμη και όταν έφυγε από το δωμάτιο και πήγε στο παιδικό με το Ηλεκτράκι, δεν το εμπιστευόμουν καθόλου και πως τύχαινε ρε παιδί μου...πάντα ξυπνούσα πρώτη σαν από διαίσθηση. Όταν μου είπε δε αργότερα και ο vasdelos ότι έχει μια σχετική εκπομπή βλαβερών κυμάτων( Ο πομπός)....ε! δεν ήθελα άλλο....την καταχώνιασα στο ντουλάπι και την βάζαμε μόνο για τους ήχους της θάλασσας και για τα περιστρεφόμενα ψαράκια με μουσική που έβγαζε στο ταβάνι....

Και τώρα ο λόγος της αϋπνίας.

Κορίτσια, είμαι συγκλονισμένη...

Έγραψα εδώ το παράξενο όνειρο που είχα. Λοιπόν σήμερα πήρα ένα μέιλ από έναν φίλο με ένα βιβλίο ονομάτων. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί από που προέρχεται το κάθε όνομα και λέει λίγα λόγια για τον χαρακτήρα αυτού που φέρει το συγκεκριμένο όνομα...

Να σημειώσω ότι εδώ και 2 μέρες που είδα το όνειρο όλο και ήθελα να ψάξω αν υπάρχει στην ορθοδοξη εκκλησία αυτό το όνομα (Ζώης) αλλά όλο κάτι έβγαινε και το ανέβαλα.

Και όμως! Καθώς σκάναρα το βιβλίο έχοντας μια ελπίδα ότι ίσως να βρω το όνομα Ζώης (ταυτόχρονα όμως έλεγα, δεν μπορεί, αποκλείεται να το βρω, δεν υφίσταται) τελικά το βρήκα!

Και τι διαβάζω;

Ο Ζώης υπήρξε μάρτυρας της ορθόδοξης εκκλησίας, γιορτάζει στις 18 Δεκεμβρίου(τότε περίπου που γεννάω!!!!!). Εντάξει, μετά έδινε και ένα προφίλ ότι ο Ζώης είναι σοβαρός, άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος(μπορεί να θεωρηθεί έως και μπαρούφα αυτό) αλλά ρε κορίτσια να υπάρχει αυτό το όνομα και να εορτάζεται η μνήμη του στις 18 Δεκεμβρίου, τότε που θα γεννήσω, κοντα;:shock:

Είμαι συγκλονισμένη....(αλήθεια λέω, μην κοροϊδεύεται ρε κ@λόπαιδα!)

Αμάν πια με τα ένστικτά μου και με τα όνειρά μου....δεν με αντέχω πια...

Εσυ μεταμεσονυκτια και γω πρωινη πρωινη..

Θελω να σου το γραψω απ την 1η στιγμη που διαβασα τ ονειρο σου

Τ ονομα Ζωης βεβαιως και ειναι χριστιανικο και γιορταζεται απ την Εκκλησια μας.

Πιστευω οτι ειναι καταπληκτικο ονομα,ισως επηρεασμενη και απο τον αγαπημενο μου θειο που τον λενε Ζωη, ο οποιος ειναι ενας πραγματικος αρχοντας...Συμπτωματικο ή οχι, ειναι σοβαρος,υπευθυνος,εκπεμπει απολυτη ηρεμια με την αυρα του,λατρευει την οικογενεια του και τα χαρακτηριστικα του αυτα τον κανουν εναν πολυ πολυ γοητευτικο ανθρωπο.

Αν μ αξιωσει ο Θεος και κανω και δευτερο παιδι και ειναι αγορι θα μου αρεσε πολυ να του δωσω αυτο τ ονομα

Κλελια και Νενα, με το καλο!!!

Καλημέρα κι από μένα!!!

Πριν λίγο γύρισα από Euromedica, τα αποτελέσματα τ' απόγευμα!

Φιλάκια!

Βικάκι, εγώ δε θα σε κοροϊδέψω, πιστεύω ότι πρέπει να δώσεις αυτό το όνομα στο παιδί σου έστω και σαν δεύτερο, απλά για να τιμήσεις τη μνήμη του μάρτυρα, μιας και εμφανίστηκε στο δικό σου όνειρο και όχι σε κάποιας γιαγιάς-ξαδέρφης-συμπεθέρας κλπ.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!

vasdeli μου, τα όνειρα δεν είναι πάντα υποσυνείδητο, είναι και προμηνύματα. Το ήξερα ότι γιορτάζει σαν όνομα, το είπα στην μαμά μου και νόμιζε ότι γιορτάζει της Ζωοδόχου Πηγής (άσχετο). Ο σύζυγος ανένδοτος με το όνομα, εεεε? Ούτε σαν δεύτερο?? Τέσπα, ούτως η άλλως θα λες τον μπέμπη "Ζωή μου" οπότε το όνομα θα ακουγεται :D.

Έχω ζητήσει δώρο ενδοεπικοινωνία, δεν σκοπεύω να την χρησιμοποιώ συνέχεια, άλλωστε το μωρό θα είναι δίπλα μου!! Για λίγες φορές και όχι πολύ κοντά στο μωρό... Μην ξεχνάτε ότι τα μωρά μας θα γεννηθούν σε ένα περιβάλλον με ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματο ίντερνετ κλπ οπότε θα έχουν "ανοσία" σε αυτά.

Με πήρε ο γιατρούλης πριν από μία ώρα, μου είπε ότι την Παρασκευή θα έχει πολλές εγκυούλες που έχουν ραντεβού με τα μωρά τους, οπότε έχουμε 2 επιλογές: η μία είναι να πάω την Παρασκευή 5.45-6.00 για να κάνω εξετάσεις, να μου κάνουν επισκληρίδιο και όοοοοταν βρούμε ελεύθερη θέση κατά το μεσημέρι να γίνει ο τοκετός.

Τελικά όμως καταλήξαμε να πάω αύριο για τις εξετάσεις (γενική αίματος, θρόμβου κλπ, καρδιογράφημα κλπ) κατά τις 9 οπότε θα τις έχουμε έτοιμες. Την Παρασκευή να πάω κατά τις 6, κατά τις 7 θα γίνει η επισκληρίδιος και λογικά κατά τις 10 θα βγάλουν το μωρό μου από την κοιλιά μου και θα το βάλουν στην αγκαλιά μου!!! :D

Θα πάω σε δόσεις (περιπετειώδης μέχρι το τέλος η μπέμπα, της αρέσει το ΜΗΤΕΡΑ, μάλλον επειδή νιώθω ασφαλής εκεί)...

Τελευταία ένεση ηπαρίνης θα κάνω αύριο 5.30 το πρωί (εγώ επέμενα, ο γιατρούλης είπε να κάνω σήμερα την τελευταία αλλά τον έπρηξα).

Μου είπε το βράδυ της Πέμπτης να φάω σχετικά νωρίς και ελαφριά για να μην πρηστούν τα έντερα, ψαρονέφρι από την μανούλα μου μαγειρεμένο ελαφριά καλό δεν είναι? Επίσης δεν τον ρώτησα αλλά αύριο που θα πάω για εξετάσεις εννοείται νηστικιά δεν θα είμαι?? Και τέλος τις εξετάσεις που θα κάνω αύριο θα τις πληρώσω? Ή θα τις βάλουν στον λογαριασμό μου??

GEXxp3.png

Τέρμα τα ψέματα, την Παρασκευή στις 10:30 πμ θα έχουμε τη γκουσγκούνα μας!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι για σένα Clelaki μου!!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...