Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

τι υπεροχα νεα διαβαζω!!!!

κλελια μου θα εχουν ιδια μερα γενεθλια τα κοριτσακια μας!!Χριστε μου τι τελεια!!!Μαλλον εσυ θα γεννησεις στην ωρα πιο μπροστα (αναλογα βεβαια κ τι ωρα θα σε βαλει μεσα)λογικα την πεμπτη δε θα κανεις εισαγωγη?εδω στο νοσοκομειο τουλαχιστον της βαζουν μια μερα πριν και την επομενη της χειρουργουν,δε ξερω για τα ιδιωτικα βεβαια κ τα μεγαλα νοσοκομεια.αντε περιμενουμε νεοτερα το βραδυ!!!

Εγω κοριτσια την παρασκευη θα μπω στις 8 το πρωι (ο γιατρος ειπε μεχρι το μεσημερι θα εχω γεννησει)ευχομαι να πανε ολα καλα παναγιτσα μου...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια με τα νευρα οντως δε παμε καλα.....πραγματικα προσπαθω να συγκρατηθω αλλα δε μπορω..με ενοχλει μεχρι και η ανασα του συζηξ!!!!!χαχαχα

Αυτήν με ενοχλεί και εμένα κ όχι μονό τώρα κ πριν

:tongue::tongue:

αχ πετρούλα και εγώ το ίδιο έχω πάθει και ο κακομοίρης έρχεται μετά και μου λέει μαμά είμαι καλό παιδί και άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι δεν φταίει αυτός αλλά ότι οι αντοχές μου πλέον είναι μηδέν. γι' αυτό βιάζομαι να γεννήσω γιατί δεν με βλέπω καλά.

Αχ ναι τα ιδια και εμενα...δεν ξερω βρε Μαρια, φοβαμαι μετα μηπως ειναι χειροτερα τα πραγματα...

Μηπως ξεφυγει κι εκεινος τελειως και χασω και εγω τον ελεγχο με 2 παιδια..Τι να πώ:(

Πως θα βρουμε τις ισορροπίες γμτ!

κοριτσια με τα νευρα οντως δε παμε καλα.....πραγματικα προσπαθω να συγκρατηθω αλλα δε μπορω..με ενοχλει μεχρι και η ανασα του συζηξ!!!!!χαχαχα

Α καλα που δουλευει πολλές ωρες ο δικος μου και δεν τον εχω ολη την ωρα στα ποδια μου..πάντως το βραδυ του ριχνω κτ αγκωνιες αλλο πραγμα..Ξυπναει και κοιταει γυρω-γυρω να δει τι εγινε κι εγω κανω πως κοιμαμαι..Ε οχι να ροχαλιζει και εγω να παιδευομαι να βολευτω...:evil:

Τσιπουρα εσυ χαστουκιζε..κι αλλη, κι αλλη!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Α καλα που δουλευει πολλές ωρες ο δικος μου και δεν τον εχω ολη την ωρα στα ποδια μου..πάντως το βραδυ του ριχνω κτ αγκωνιες αλλο πραγμα..Ξυπναει και κοιταει γυρω-γυρω να δει τι εγινε κι εγω κανω πως κοιμαμαι..Ε οχι να ροχαλιζει και εγω να παιδευομαι να βολευτω...:evil:

χαχαχαχ ευτυχως εμενα δεν ροχαλιζει!!!ασε που μαζι εχουμε να κοιμηθουμε απο τοτε που εμεινα εγκυος!!!μα δε σε θελω βρε παιδι μου στο κρεβατι!!!Μου πιανεις ολο τον χωρο!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Αχ κοριτσάκια μου πολλά νεύρα έχουν πέσει στο καφέ μας!

Νενάκι σου εύχομαι με το καλό (και με χίλια καλά), όποια και να αγκαλιάσει το μωράκι της πρώτη δεν έχει σημασία, σημασία έχει να είναι γερά τα μπουμπουκάκια μας κι εμείς οι πιο ευτυχισμένες μανούλες του κόσμου!!!!!!!!!!!!

Καίγομαι σήμερα, νιώθω πολλή ζέστη και ιδρώνω, τι έγινε ξαναήρθε το καλοκαίρι;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κι ομωσ ειμαι ακομα εδω........

πηρα το ντοκτορι και ειπε οτι να ανησυχησω οταν δυναμωσουν οι πονοι στην κοιλια κ δω εντονεσ συσπασεισ....

εχω πονακια κ συσπασουλεσ αλλα δεν ειναι εντονα

Σαν έρθει η μέρα που θʼ ανταλλάξουμε μαζί καλημέρα!!! :D

αχ οποτε το ακουω σκευτομαι βασδελακι και τσιπουριτσα (προσεχωσ σαρδελιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)τυχαιο??δεν νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα παλαιοτερα το ειχαν πει η μια στην αλλη ...και μου κολλησε!!!!!!!!!!

Ειρήνη λες να έρχεται και η σειρά σου;;; Βρε μήπως σήκωσες της Αγγελικούλα και να τα αποτελέσματα;

και ομωσ αγγελικουλα μου σημερα ουτε σηκωσα ,ουτε εσκηψα ουτε τιποτα!!!!!!!!!!!τουλαχιστον οταν με επιασε η μεση....

...αλλα δεν ειναι ο πονοσ που εχουμε οταν κανουμε κατι αποτομο ή σηκωσουμε....αυτο ειναι αλλο!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Η Διακοσήμητρια σας απαντά:

για την κουρτίνα αν θέλεις να την σώσεις μπορείς με τον εξής τρόπο:

διαλέγεις ένα άλλο ύφασμα κατά προτίμηση σε άλλο χρώμα, αλλά και το προσθέτεις σαν φάσα στο τελειώμα στο κάτω μέρος, η μοδίστρα δηλαδή!

κατά προτίμηση είναι καλό να είναι κάτι διαφορετικό, αλλο χρώμα, αν η κουρτίνα είναι μονόχρωμη η φάσα να έχει ένα σχεδιο ή το αντίστροφο. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην προσπαθήσεις να το κάνεις να μην φαίνεται αλλά το ακριβώς αντίθετο ;)

φιλιά

μμμ....με προλαβε η διακοσμητρια!!!!!!!!!!!!!!!το ιδιο ακριβωσ θα ελεγα!!!επισησ εαν τησ ραφτρασ <πιανουν>τα χερια τησ μπορει να σου βαλει την φασα στο επανω μεροσ(το εχω δει κ αυτο...)απλα θα εχει πιο πολλη βαβουρα αυτο..

α σημερα το βραδυ του εκατσα κι εγω αρκετεσ!!!!!!!!!!!μα να μην σταματαει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

νενα ο συζηξ τωρα που κοιμαται?????????????????:confused::confused::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αγγελικουλα μου σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου!!Ολες να αγκαλιασουμε υγιη μωρακια!!!

Σημερα ζεσταινομαι και εγω πολυ!!!

Ειρηνη μου ο συζηξ κοιμαται στον καναπε του σαλονιου!!!καθε πρωι μου λεει πω πιαστηκα παλι!!!χαχαχ κανω σαν να μην ακουω!! τι να κανω!!!ασε που καθε βραδυ του πηγαινω το σεντονι στο σαλονι!!χαχαχαχ...μου λεει παλι εφερες την προικα μου εξω???

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ειρηνη ξεκουρασου...οι συσπασουλες θελουν ξαπλα!!

τσιπουρα και ειρηνακι και η μοδιστρα αυτο μου ειπε...η κουρτινουλα η κοντοραμμενη ειναι ασπρη με λιλα λουλουδακια. διαλεξα λοιπον και μια μονοχρωμη λιλά πιο λεπτη για απο μεσα..και με τη μονοχρωμη θα μου φτιαξει μια φασα απο την πανω μερια ...για να δεσουν πιο καλα.

και ο θεος βοηθος...μου κοστισε 2πλη τιμη βεβαια το κουρτινακι..

ευχαριστω κοριτσακια μου για τις συμβουλες σας!

ποτε ξανα ραφτικά στην πεθερουλα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κατσαδιασα και το γιο της (στεφανι) γιατι την υποστηριξε και μουπε γιατι εδωσα κ αλλα λεφτα για κουρτινα..:mrgreen::mrgreen:

αλλα μετα τα χαστουκακια και τα φιλακια ηρεμησα:tongue::tongue::tongue:

φιλακιαααα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω ανάποδα και απαντώ χιιχι

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

\

mamounaki! ΜΟΥ από πού θα την αγοράσεις την ταμπέλα?

θέλω κ εγώ μια να γραφή

μην ενοχλείτε δαγκωνωωωωωωωωωω γρρρρρρρρρρρρ

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γεια σας κοριτσάκια

Clelia μου υπέροχα τα νεα σου με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις τη μπεμπούλα σου.

Νενάκι είχα ποντάρει πάνω σου για την πρωτιά αλλα βλέπω να το χάνουμε το στοιχηματάκι.

Ellain σε κατάλαβαίνω που νιώθεις πεσμένη είναι που λείπει το αμόρε σου αλλα μην στεναχωριέσαι κοντευει ο καιρός που θα είστε και οι τρείς μαζί.

Εγω κορίτσια με τον μόνο που δεν έχω νευρα είναι ο σύζυξ ίσως γιατι μου κάνει όλα τα χατήρια δεν ξέρω, αφήστε σήμερα που με πήγε βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο και περάσαμε πολύ ωραία, εχω ανεβάσει σχετικό βιντεάκι στο October Power.

Φιλακια πολλα θα τα πούμε αυριο γιατι τώρα πάμε για φαγάκι σε φίλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κορίτσια ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ!!

Νένα στα ιδιωτικά μαιευτήρια μας καλούν την ίδια ημέρα, αυτό μας έλειπε, να πληρώνουμε την ξενοδοχειακή μονάδα 1 επιπλέον βραδιά! Θα μου τηλ. ο γιατρούλης μου σε 3 ώρες περίπου και θα σας πω τι ώρα θα κλειστεί το ραντεβού (πρώτα θα ενημερώσω την μπέμπα μου για να είναι έτοιμη).

Α πα πα πα!! Νεύρα-νεύρα-νεύρα!! Ούτε έγκυες να ήσασταν καλέ!! Αλλά για πολλά νεύρα μιλάμε!! Εγώ το κακόμοιρο δεν μιλάω δεν λαλάω διότι αν τολμήσω τα ακούω για τα καλά από τον donkey! Γι' αυτό και δεν του μιλάω και τον αφήνω να βλέπει τβ όσο εγώ ασχολούμαι με ίντερνετ, βιβλίο Πατσούρου, τβ (σε άλλο δωμάτιο) κλπ... Καλά του κάνω!!

mamounaki πάλι καλά που διορθώνεται η κατάσταση!! Με την πεθερούλα τα πας καλά (δεν θυμάμαι)? Αν ναι, εντάξει μωρέ, μεγάλη γυναίκα είναι και ήθελε να κάνει κάτι για το εγγονάκι της...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλελια αυτο που λενε μακρυα και αγαπημενοι...εφαρμοζεισ με το donkey????χε χε!!!

αχ εγω του στεφανιου δεν του πολυφωναζω...σκευτομαι και ωρεσ ωρεσ τισ ωρεσ που ειναι στισ δουλειεσ και συγκρατιεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!(οχι οτι δεν φωναζω.....αλλα λιγο...)

Αλλα εκτονωνομαι στον αδελφο μου!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!το τι ακουει δεν λεγεται!!!!!!!!!τισ περισσοτερεσ φορεσ οχι και αδικα....ειναι τωρα η κ@λοεφηβεια και ολημερα με πριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ακουω ακουω και καποια στιγμη κανω μπαμ και του τα σερνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!μετα ομωσ εχω απειρεσ τυψεισ γιατι οπωσ και να το κανουμε ειναι το πρωτο χερι βοηθειασ που εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα οταν ημουν κρεβατωμενη με το αμνιακο χαρισ σε εκεινον καταφερα και καθησα τεζα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

μαμουνακι μου η πεθερα σου ,μου θυμησε την γιαγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!...που οποτε τησ δωσω κανενα παντελονι για κονταμα μου το φερνει λεσ και το πατησε το τρενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...