Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα!!

hroukaki καλωσηρθες στην παρεα!!! Με θετικη σκεψη πανε ολα καλα!!

tsipouritsa μου, καλο μου ψαρακι, θα σου στειλω με ups ταπερακι κολοκυθακια, οσο για το πρωινο δεν ειναι και τιποτα τρομερο, το κανεις και μονη σου! ;)

Οσο για τα σπυρακια, τσιπουρα και chris ,βαλτε κι εμενα στην παρεα. Αφου στην αρχη της εγκυμοσυνης, 1-2 μερες πριν κανω το τεστ, μπορω να σας πω οτι καταλαβα οτι κατι περιεργο επαιζε απο τα πολλα, μικρα σπιθουρακια που ειχα βγαλει. Συνεχιζω να εχω αλλα λιγοτερα. Και λαδωνουν πολυ γρηγοροτερα τα μαλλια μου (δηλαδη αντι μερα παρα μερα λουσιμο, τωρα καθε μερα)...

clelia τι ωραια νεα μας ειπες!!!!!!!!!!! Τι παιδι εχεις εσυ???3,37 εκατοστα ολοκληρα??? μαναρακι μου!!! Και κολυμβητης καλος απο ο,τι διαβασα!!!Μπραβο, με το καλο ολες οι υπολοιπες εξετασεις σε ολες μας!!

Ρε κοριτσια, μια ερωτηση να κανω. Τι κανετε με το φαγητο απ'εξω? Δεν τρωτε καθολου, μαι φορα στα τοσα ή πιο συχνα?? Ηθελα χθες να παρουμε σουβλακι και μου εβαλε τις φωνες ο αντρας μου να μην τρωω βλακειες, και δεν μου κανουν καλο κ.α.(και δεν εχω προβλημα βαρους). Ο γιατρος ειπε να προσεχω τα πολυ λιπαρα, το αλατι, τα λαχανικα να ειναι καλα πλυμμενο και το κρεας να ειναι πολυ καλοψημενο. Αλλα δεν ειπε φαε αυτο, μην τρως εκεινο. Εσεις τι κανετε?

Επεξεργάστηκαν by ellain

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!!!!Ειμαι φρέσκια φρέσκια στην παρέα!!!Μόλις τωρα γράφτηκα στο site!Ανοίκω και γω στις μανούλες Οκτωβρίου με ΠΗΤ 15/10!!!Εύχομαι και γω σε όλες μια πολύ καλη εγκυμοσύνη!!!!

hroukaki καλώς όρισες στην παρεούλα μας!!! να φροντίζεις τον εαυτό σου! όλα καλά θα πάνε!!!

Λοιπόν, πήγα χθες στον γιατρούλη μου και είδαμε το νινί μου το οποίο είναι τεράαααααστιο, είναι 3,37cm, τα ποδαρίνια και χερίνια του διακρίνονται πεντακάθαρα και όταν το βλέπαμε από πάνω (από κεφάλι προς τα κάτω) κουνούσε τα χεράκια του πέρα-δώθε :D. Κολυμπούσε μωρέεεεεεεε!!! Η καρδούλα του χτυπάει 177 φορές το λεπτό και η μαμά του είναι πολύ χαρούμενη.

Α! Επίσης αυτό που ένιωθα στην ηβική περιοχή: ΝΑΙ!! Είναι η μήτρα μου που έχει πρηστεί επειδή το νινί μου κολυμπάει και μεγαλώνει!!! :D:D:D (μην μου πει καμιά τπτ για την κοιλίτσα μου, γιατί: ΑΑΑΑΑΑ!! :tongue::tongue:)

:D

τι ωραία Clelia!!! πολύ χαίρομαι για το μωράκι σου!!! άντε να περιμένω κι εγώ το δικό μου σε 2 βδομάδες!!! τέλεια!!! είδες η κοιλίτσα? κι εγώ θέλω!!! μόνο κουνήματα νιώθω! και τα κλασικά πονάκια!

εγώ συνεχίζω ακάθεκτη με τις ανακατωσούρες και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. πότε θα περάσουν;;;:mad:

μαράκι κι εγώ! δεν αντέχω άλλο! έχω ανακατωσούρες, εμετούς, ευσυγκηνισία, μουτράκια κάνω συνέχεια, τρέχει αίμα η μύτη μου... πηγα στο γιατρό σήμερα για να μου πει καμιά συμβουλή και να μου δώσει κουράγιο και με κορόιδευε!!! :twisted::twisted: επίσης μου είπε να προσέξω να μην παθω καμιά κατάθλιψη!!! και μου είπε να βγαίνω έξω βόλτα όσο πιο συχνά μπορώ από το να κάθομαι σπίτι και να τριγυρνώ από καναπέ σε κρεβάτι...

μου την είπε κανονικά δηλαδή και να πω την αλήθεια με θύμωσε λίγο, γιατί εγώ δεν είμαι έτσι! ένα κορίτσι μες στην τρελή χαρά και στη ζωντάνια είμαι, οπότε αποφάσισα να πάρω τα πάνω μου και το ρίξω λίγο έξω!!!:tongue:

Πω πω καλε ποσο γραψατε??????????χαμος η μανουλες Οκτωβριου!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

είδες chris? μας έλειψες!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ρε κοριτσια, μια ερωτηση να κανω. Τι κανετε με το φαγητο απ'εξω? Δεν τρωτε καθολου, μαι φορα στα τοσα ή πιο συχνα?? Ηθελα χθες να παρουμε σουβλακι και μου εβαλε τις φωνες ο αντρας μου να μην τρωω βλακειες, και δεν μου κανουν καλο κ.α.(και δεν εχω προβλημα βαρους). Ο γιατρος ειπε να προσεχω τα πολυ λιπαρα, το αλατι, τα λαχανικα να ειναι καλα πλυμμενο και το κρεας να ειναι πολυ καλοψημενο. Αλλα δεν ειπε φαε αυτο, μην τρως εκεινο. Εσεις τι κανετε?

καλά θα είναι να το αποφεύγεις λόγω πολλών λιπαρών. άσε που είναι και όλα λισσα στην αλμύρα!!! εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έτρωγα συχνά απ' έξω, πόσο μάλλον τώρα που πρέπει να φροντίζω και το μωράκι χώρια απο μένα!!! καλύτερα κάνε κανα τοστάκι η καμιά κρέπα στο σπίτι αν έχει όρεξη για τέτοιου είδους γουρουνιές! είπαμε βέβαια, και μια φορά στο τόσο δε χάλασε και ο κόσμος ε??? ;)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Όπως λέει και η ploegisi , μία στο τόσο δεν μας κάνει κακό να τρώμε σουβλάκια ή πίτσες. Το καθημερινό είναι που ανησυχεί, διότι στην ουσία αυτά τα "βρώμικα" είναι παχυντικά και καθόλου θρεπτικά...

chris μια χαρά χεράκια και ποδαράκια θα δεις. Σε είχα ρωτήσει και πριν μερικές ημέρες: μέχρι πότε θα είσαι ξάπλα? Όσο για τις συμβουλές των γιατρών μας, ό,τι σου λέει ο δικός σου θα κάνεις, μην επηρεάζεσαι από άλλους γιατρούς επ' ουδενί!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ploegisi, θα σε μαλωσω!!! Βεβαια και να παρεις τα πανω σου!! Οσο πιο χαρουμενες μανουλες, τοσο πιο χαρουμενα βλασταρακια, αν και το ξερω δεν ειναι παντα ευκολο. Για ολες μας (ειδικα οσες εχουν κι αλλα μωρακια) ερχονται στιγμες που κουραζομαστε ή δεν εχουμε ορεξη. Αν αναλογιστουμε ομως τι θειο δωρο, πολυποθητο απο τοσες γυναικες στον κοσμο, φερουμε, πρεπει να ειμαστε συνεχεια χαμογελαστες :) :)

Οσο για το φαγητο απ'εξω, τις περισσοτερες φορες κανενα τοστακι (και χωρις αλλαντικο λογω λιπαρων), γιαουρτακι, γαλατακι, ε καμια φορα ομως πρεπει να το ριχνεις και λιγο εξω, και σκεφτομαι λες να μην πρεπει ουτε καμια φορα...???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα!!

hroukaki καλωσηρθες στην παρεα!!! Με θετικη σκεψη πανε ολα καλα!!

tsipouritsa μου, καλο μου ψαρακι, θα σου στειλω με ups ταπερακι κολοκυθακια, οσο για το πρωινο δεν ειναι και τιποτα τρομερο, το κανεις και μονη σου! ;)

Οσο για τα σπυρακια, τσιπουρα και chris ,βαλτε κι εμενα στην παρεα. Αφου στην αρχη της εγκυμοσυνης, 1-2 μερες πριν κανω το τεστ, μπορω να σας πω οτι καταλαβα οτι κατι περιεργο επαιζε απο τα πολλα, μικρα σπιθουρακια που ειχα βγαλει. Συνεχιζω να εχω αλλα λιγοτερα. Και λαδωνουν πολυ γρηγοροτερα τα μαλλια μου (δηλαδη αντι μερα παρα μερα λουσιμο, τωρα καθε μερα)...

clelia τι ωραια νεα μας ειπες!!!!!!!!!!! Τι παιδι εχεις εσυ???3,37 εκατοστα ολοκληρα??? μαναρακι μου!!! Και κολυμβητης καλος απο ο,τι διαβασα!!!Μπραβο, με το καλο ολες οι υπολοιπες εξετασεις σε ολες μας!!

αααααααααααααα τωρα εθιξες μεγαλο θεμα!!!!!!!!!!!!!!παιδια εχω σκασει θελω σουβλακι απο εξω η κανενα χαμπουγκερ και δεν με αφηνει και ο δικος μου.φαε φρουτα μου λεει.Οχι πεστε μου ρε κοριτσια τι σχεση εχει το ενα με το αλλο???θα με τρελανει!!!ενταξει δεν ειπαμε να πλακωθουμε στα βρωμικα αλλα τι θα παθουμε δηλαδη αν φαμε μια φορα στους 3 μηνες???δεν ειναι λιγο υπερβολικο???μηπως εγω δεν παω καλα,δεν ξερω???:roll::roll::roll::roll:

hroukaki καλώς όρισες στην παρεούλα μας!!! να φροντίζεις τον εαυτό σου! όλα καλά θα πάνε!!!

τι ωραία Clelia!!! πολύ χαίρομαι για το μωράκι σου!!! άντε να περιμένω κι εγώ το δικό μου σε 2 βδομάδες!!! τέλεια!!! είδες η κοιλίτσα? κι εγώ θέλω!!! μόνο κουνήματα νιώθω! και τα κλασικά πονάκια!

μαράκι κι εγώ! δεν αντέχω άλλο! έχω ανακατωσούρες, εμετούς, ευσυγκηνισία, μουτράκια κάνω συνέχεια, τρέχει αίμα η μύτη μου... πηγα στο γιατρό σήμερα για να μου πει καμιά συμβουλή και να μου δώσει κουράγιο και με κορόιδευε!!! :twisted::twisted: επίσης μου είπε να προσέξω να μην παθω καμιά κατάθλιψη!!! και μου είπε να βγαίνω έξω βόλτα όσο πιο συχνά μπορώ από το να κάθομαι σπίτι και να τριγυρνώ από καναπέ σε κρεβάτι...

μου την είπε κανονικά δηλαδή και να πω την αλήθεια με θύμωσε λίγο, γιατί εγώ δεν είμαι έτσι! ένα κορίτσι μες στην τρελή χαρά και στη ζωντάνια είμαι, οπότε αποφάσισα να πάρω τα πάνω μου και το ρίξω λίγο έξω!!!:tongue:

είδες chris? μας έλειψες!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εχω παθει σοκ ειπαμε να κανω ορθογραφικα απο την βιασυνη μου αλλα το οτι εγραψα οι μανουλες με η μπροστα.....δεν ξερω ...η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα μ την περιπτωση μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλε καλημερα ειπα το νουμερο???????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Όπως λέει και η ploegisi , μία στο τόσο δεν μας κάνει κακό να τρώμε σουβλάκια ή πίτσες. Το καθημερινό είναι που ανησυχεί, διότι στην ουσία αυτά τα "βρώμικα" είναι παχυντικά και καθόλου θρεπτικά...

chris μια χαρά χεράκια και ποδαράκια θα δεις. Σε είχα ρωτήσει και πριν μερικές ημέρες: μέχρι πότε θα είσαι ξάπλα? Όσο για τις συμβουλές των γιατρών μας, ό,τι σου λέει ο δικός σου θα κάνεις, μην επηρεάζεσαι από άλλους γιατρούς επ' ουδενί!!

Αχ σορυ Clelia δεν θα το προσεξα η θα νομιζα πως απαντησα.Δεν μου εχει πει μεχρι ποτε μου ειπε θα κατσεις ολο το πρωτο τριμηνο και μετα θα δουμε τωρα ποσο ειναι αυτο το θα δουμε δεν ξερω!!!παντως κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο αργα περναει ο καιρος οταν εισαι σε ενα κρεββατι:roll::roll::roll:

και δεν χρειαζεται να το μαθεται κιολας να σας το λεω εγω πιστεψτε με:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυριο θα τον ξαναρωτησω μπας και μου πει τιποτις παραπανω:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κουκλίτσες καλημέρα σας!!!!!!

Clelia: τρελή χαρά με το μωράκι σου! να είναι πάντα καλά και να κολυμπάει - χορεύει χαμογελαστό!

Ellain: ευχαριστώ .... :)

Δεσποινα: όλα καλά κοριτσάκι;

Hroukaki: καλώς την october mama!!!!!!!! έλα στο τρελοκομείο μας να γίνουμε ακόμα πιο πολλές! να έχεις μια χαλαρή εγκυμοσύνη :)

ploegisi: αλλό και τρισαλό!!!!! μια στο τόσο κάτι μπορούμε να φάμε από έξω ;) έστω και στη ζούλα

Chris & Ellain: εγώ έχω ακούσει άλλη θεωρία, ότι είναι κορίτσι το μωρό και μας κλέβει την ομορφιά μας (προτιμώ αυτή την εκδοχή.... ;) )

ερώτηση: έχετε κάνει κολπικές εξετάσεις; μου είχε δώσει εδώ και καιρό αλλά λόγω των καφέ εκκρίσεων δεν τις έκανα τώρα θα πάω αλλά μία φίλη μου μου είπε ότι δεν κάνει όταν είσαι έγγυος , τί να πω; εσεις κάνατε; (μάλλον αλλοι γιατροί δίνουν και άλλοι δεν δίνουν, κλασσικά μπερδέματα)

φιλιά σας :)

ploegisi, θα σε μαλωσω!!! Βεβαια και να παρεις τα πανω σου!! Οσο πιο χαρουμενες μανουλες, τοσο πιο χαρουμενα βλασταρακια, αν και το ξερω δεν ειναι παντα ευκολο. Για ολες μας (ειδικα οσες εχουν κι αλλα μωρακια) ερχονται στιγμες που κουραζομαστε ή δεν εχουμε ορεξη. Αν αναλογιστουμε ομως τι θειο δωρο, πολυποθητο απο τοσες γυναικες στον κοσμο, φερουμε, πρεπει να ειμαστε συνεχεια χαμογελαστες :) :)

δίκιο έχεις!!! τι να κάνω όμως, θα μου περάσει! έπρεπε μάλλον να το ζήσω και αυτό! πωπω! που να είχα και κανα ζουζούνι να κυκλοφορεί μέσα στα πόδια μου! αλλά τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ταν και καλύτερα! να ξεχνιόμουν και λίγο!

να φανταστείς με τη μαμά μου έχω να μιλήσω από τη δευτέρα! δεν την παίρνω γιατί με καταλαβαίνει αμέσως όταν δεν είμαι καλά και είναι ικανή να αφήσει μπαμπά, αδερφό, και γιαγιά- παπού για να ρθει σε μένα! είπαμε όμως! θα στρώσω! είδα και τον ήλιο σήμερα και λίγο μου έγφτιαξε η διάθεση! θα πάω και για καφεδάκι με τον αντρούλη μου σε καμιά ώρα!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

tsipoura εμενα δεν μου εχει δωσει εξετασεις κολπικες, ισως επειδη ειχα κανει προσφατα το τεστ παπ. Οπως λες κι εσυ ο καθε γιατρος εχει την δικη του τακτικη.

ploegisi μανα ειναι μονο μια, ετσι στεναχωριεται κι η δικη μου οταν ειμαι πεσμενη, κι αυτη η καημενη ειναι μακρια και δεν μπορει να ερθει. Αντε τυχερουλα πηγαινε πιες το καφεδακι σου με τον αντρουλη σου κι ολα καλα!!

Οσο για προιοντα για ραγαδες, εμενα μου εδωσε ενα σπρεϋ, λεγεται Redux Stretches, ειναι δροσερο για τωρα το καλοκαιρακι, αποροφαται αμεσως κι εχει ωραιο αρωμα, δεν εχει paraben και διαφορα τετοια. τωρα αν κανει δουλεια θα δειξει...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κουκλίτσες καλημέρα σας!!!!!!

Clelia: τρελή χαρά με το μωράκι σου! να είναι πάντα καλά και να κολυμπάει - χορεύει χαμογελαστό!

Ellain: ευχαριστώ .... :)

Δεσποινα: όλα καλά κοριτσάκι;

Hroukaki: καλώς την october mama!!!!!!!! έλα στο τρελοκομείο μας να γίνουμε ακόμα πιο πολλές! να έχεις μια χαλαρή εγκυμοσύνη :)

ploegisi: αλλό και τρισαλό!!!!! μια στο τόσο κάτι μπορούμε να φάμε από έξω ;) έστω και στη ζούλα

Chris & Ellain: εγώ έχω ακούσει άλλη θεωρία, ότι είναι κορίτσι το μωρό και μας κλέβει την ομορφιά μας (προτιμώ αυτή την εκδοχή.... ;) )

ερώτηση: έχετε κάνει κολπικές εξετάσεις; μου είχε δώσει εδώ και καιρό αλλά λόγω των καφέ εκκρίσεων δεν τις έκανα τώρα θα πάω αλλά μία φίλη μου μου είπε ότι δεν κάνει όταν είσαι έγγυος , τί να πω; εσεις κάνατε; (μάλλον αλλοι γιατροί δίνουν και άλλοι δεν δίνουν, κλασσικά μπερδέματα)

φιλιά σας :)

Αααααααα μου αρεσει πολυ η δικη σου εκδοχη και εγω αυτην θα κρατησω!!κλεψτε κοπελες μου εσεις κλεψτε οσο θελετε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ροζμαρη εμενα μου εδωσε κολπικες και τις εκανα αλλα μου πηρε αυτος το δειγμα γιατι φοβομουν να παω αλλου.μαλιστα μου το πηρε χωρις να μου βαλει διατολεα(εαν το λενε ετσι).ζητα απο τον γιατρο σου να στο παρει αυτος το δειγμα

καλημερα κοριτσια!!!!!!

τι κανετε?χαθηκα αυτεσ τισ μερεσ..

IRINI83 καιρό είχαμε να σε δούμε! όλα καλά???

μια χαρα!!!απλα με την αγγελικουλα ειναι λιγο δυσκολο να μπαινω καθημερινα...ή μαλλον σχεδον καθημερινα μπαινω ,σασ διαβαζω αλλα ειναι δυσκολο να απαντησω!!

Τα νεα μου λοιπόν ειναι οτι χτες εκανα προγεννητικό έλεγχο και ειναι ολα καλά πλήν του σιδηρου που ειναι στο 36,5..Δεν εδειξα ακομη τις εξετασεις στο γιατρο μου, θα το κανω μες τη βδομαδα..

Μαλλον θα μου ξεκινησει σιδηρο λέω εγω..

Σας φιλώ και ευχομαι ενα καλό μεσημερι!!

αχ ασε και ο δικοσ μου ενω τον δεκεμβριο ηταν 39,5 (πραγμα απιστευτο για μενα..)σε 1,5 μηνα επεσε στο 35!!!!!4,5 μοναδεσ!!

Αχ σορυ Clelia δεν θα το προσεξα η θα νομιζα πως απαντησα.Δεν μου εχει πει μεχρι ποτε μου ειπε θα κατσεις ολο το πρωτο τριμηνο και μετα θα δουμε τωρα ποσο ειναι αυτο το θα δουμε δεν ξερω!!!παντως κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο αργα περναει ο καιρος οταν εισαι σε ενα κρεββατι:roll::roll::roll:

και δεν χρειαζεται να το μαθεται κιολας να σας το λεω εγω πιστεψτε με:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυριο θα τον ξαναρωτησω μπας και μου πει τιποτις παραπανω:P

αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!!!ειχα καθησει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη 3-4 μνηνεσ!!δεν την παλευα καθολου!!!!!!κουραγιο κουκλιτσα!!!

χτεσ πηγα και στον ενδοκρινολογο!!ολα μια χαρα μου ειπε αλλα παρολο αυτα μου αυξησε την δοση θυρορμον για να καλυψουμε τισ αναγκεσ τησ εγκυμοσυνησ.

μου ειπε επισησ να προσεχω απο τωρα την διατροφη μου για να μην παρουσιασω ζαχαρο..:rolleyes::mad:

DnfMp3.pngqTarp3.png

γειά σου Irini!!!! καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε :)

ploegisi να περάσεις όμορφα στη βολτίτσα σου, να μην στεναχωριέσαι :)

δες το σαν μία ευκαιρία για ξεκούραση και χουζούρι γιατί όταν θα έρθει η κλέφτρα κόρη (χιχιχιχιχιχιι) ή ο τσουτσουνάτος σου θα τρέχεις σαν τρελή όπως όλες μας!

όσο για τις μανούλες: η δική μου δεν είναι η κλασσική μαμά (να σου μαγειρέψω να σου καθαρίσω κλπ πιο πολύ μου τα χώνει....... μην τρως κλπ... καταλάβατε το στυλ? πλάκα έχει ....) αλλά σήμερα φεύγουν με τον μπαμπά μου, πάνε στην ελβετία όπου ζει η αδελφή μου γιατί γεννάει σε λίγες ημέρες!!!!!!!!!!!!

το λοιπόν με άρχισε σήμερα: να προσέχεις, να μην κουράζεσαι, να ξαπλώνεις κλπ!!!!! απίστευτο!!!! άντε λεει ένα μήνα ακόμα προσοχή και μετά οκ!

αφήστε που με έχει τρελάνει να μην πάω που θα γεννήσει η αδελφή μου (εχει ΠΗΤ 23/3) αλλά να περιμένω το πάσχα που είναι κοντά! να μην πάω στο αδελφάκι μου;;;;; που είναι ερωτική μετανάστρια;;;;;;;;;; αχαχαχαχ

μαμάδες!!!!!! μου είπε ότι σήμερα άλλαξα μήνα, σωστό; επειδή έχω ΠΗΤ 12 οκτωβρίου. δηλαδή σήμερα έκλεισα τον 2ο μήνα και μπήκα στον 3ο;;;;;;;;

πολλά φιλάκια και να περάσετε ένα τέλειο GASTRO WEEKEND!

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

tsιpοuρopsaro νομιζω καλα λεει η μαμα, καλυτερα να πας κατα το Πασχα που θα εχεις σχεδον κλεισει το τριμηνο. Τι να κανουμε? Οι συνθηκες ειναι τετοιες που δεν μπορουμε να κανουμε ο,τι θελουμε... Υπομονη, η αδερφουλα σου θα τα παει περιφημα! Κι οσο για το φαγητο, εμενα η μαμα μου μπορει να μου τα μαγειρεψε τωρα που ηρθε αλλα γενικα μου τα χωνει να προσεχω, να μην γινω σαν κι αυτη λεει (ειναι στρογγυλουλα η καλη μου!!)

Αυτο με το μηνα ισχυει?? Δηλαδη συμφωνα με την ΠΗΤ εκεινη την ημερα καθε μηνα αλλαζεις μηνα?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Τι κανετε;;Πως ειστε;;

Σημερα δεν δουλευα και ειπα μιας και ειμαι ξεκουραστη, το μεσημερι να χαζεψω λίγο στο καφε και στο fb!!

Για μανουλες διαβαζω..Βαλτε και τη δικη μου στο κλάμπ υποχόνδριας μαμας, αν και σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι πιο χαλαρη αλλά με την προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν με αφησε ποτε χωρις φαγητο, γλυκό και δουλειες..

Να'ναι καλα οι μανουλες μας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...