Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου. Διαβασα τις τελευταιες 2-3 σελιδες, δεν μπορεσα παραπανω, λυσσαξατε παλι.

ΚΛΕΛΙΑ φιλεναδααααα με το καλο, ολα θα πανε τελεια και θα κρατας την μπεμπουλα σου αγκαλιτσαααααα την Παρασκευη!!! Ποσο χαιρομαι που επιτελους καποια θα κοψει την κορδελα του τερματισμου!! Αντε να παιρνουν σειρα ολατα κοριτσακια!

Νενακιιιιιιιιιι θα αφησεις να σε φαει η Κλελια με την γκουσγκουνα της την Παρασκευη? Αντε βιασου! :) Οσο για τις φωνες καλα κανεις, δεν σε παρεξηγει κανεις

Γιωτιτσα εμενα μου αρεσε το φωτιστικο με τα γραμματα, αλλα ο,τι κι αν παρεις στο τελος σημασια εχει να αρεσει σε εσας και να δενει με τον χωρο σας

Δεσποινα δεν εχω ιδεα απο μεζονετες (ευκολια, ασφαλεια, λειτουργικοτητα), αλλα προσωπικα πολυ θα μου αρεσε να μενω σε τετοιο σπιτι :)

Τσιπ καλωσορισες απο τις διακοπουλες σου, ειδα οτι με την διαιτολογο τα πηγες σουπερ! Καλα, δεν υπηρχε αμφιβολια πως ο,τι πεις το κανεις! Ευγε!!

Φωτεινη, ειμαστε μαζι ακριβως και στις μερες :), μην ανησυχεις, εγω πιστευω οτι μαλλον δεν υπηρξε καλη συνεννοηση μεταξυ εσου και της γιατρου, γιατι να γεννησεις νωριτερα αν δεν υπαρχει λογος?

Ηλιανα τελεια τα νεακια σου, ολα πανε καλα με τον μπεμπακο, οσο για τον Λευτερακι σου ειναι δικοπο μαχαιρι να τον πας ή οχι παιδικο. Αν τον πας θα ηρεμεις για λιγες ωρες την ημερα αλλα οι ιωσεις...? Ουφ δυσκολη αποφαση....

vasdeli διαβασα το ονειρο σου στο φατσοβιβλιο, καλο και ανατριχιαστικο. Οσο για το Ζωης κι εμενα μου αρεσει πολυ. Για να δουμε αν θα εχει καποιο συμβολισμο...

Εγω κοριτσια ειμαι στα πολυ down μου, δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες, ο καιρος που πλησιαζει, η κουραση, αλλα σερνομαι στα πατωματα, δεν εχω ορεξη για τιποτα (εξ'ου και η αποχη απο διαδικτυακα στεκια). Μου φαινεται χρειαζομαι λιγα χαστουκακια να συνελθω... Ουφ....

Φιλακια. παγωτακια και καρδουλινες σε ολες <3<3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπούρα!!! Ένα χαστουκάκι για την ellain παρακαλώ!!!

Κουράστηκες κοπέλα μου, γι' αυτό νιώθεις έτσι... Πολλές οι ετοιμασίες που έκανες, είναι και η ψυχολογική κόπωση... Λίγο-λίγο θα ανέβεις, σου το υπόσχομαι!!

Τσούπρες για δείτε, σύμφωνα με αυτό http://www.business-post.com/scripts/wsisa.dll/ws_cnsghistdetwinviewlite.html?lc_ConsignmentKey=10029433432&lc_CustomerKey=? όλα καλά με την παραγγελία μου?? Και θα είναι Ελλάδα 9/9?? Due Date!! Χαχα, εγώ έχω πλέον due date 10/9. Για δείτε...

edit: και τώρα πού βρίσκεται?? Γιατί δεν γράφουν κάτι μετά τις 4/9??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εγω κοριτσια ειμαι στα πολυ down μου, δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες, ο καιρος που πλησιαζει, η κουραση, αλλα σερνομαι στα πατωματα, δεν εχω ορεξη για τιποτα (εξ'ου και η αποχη απο διαδικτυακα στεκια). Μου φαινεται χρειαζομαι λιγα χαστουκακια να συνελθω... Ουφ....

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Ι το Χ Α Σ Τ Ο Υ Κ Ι Σ Τ Ρ Ο Ψ Α Ρ Ο !!!!!!

είδατε; άμεση ανταπόκριση!!!! χιχιχιχιι

μα γιατί βρε καλό μου; μάλλον ορμόνες θα είναι.... αλλά να σου πω κάτι; εδώ είμαστε πολύ υπεράνω όλων αυτών, για αυτό φάε το χαστουκάκι σου πάρε και το φιλάκι σου και βάλε ένα ωραίο χαμόγελο στο προσωπάκι σου να χαίρεται και το παπί καλέ!

έλα να πούμε σημαντικά πράγματα..... βρήκες κουρτίνα; τί χρώμα;

χιχιχιι ;) φιλί

Aααααααααααχ Παναγιτσα μυ ξεκιναμε!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη Κλελιαααααα............................εεεεεεεεεεεεε............ρχεεεεεεεεεεεταιαιαιαιαιαια............!!!!!!!!!!!

αααααααααχ δεν μπορω να το πιστεψω την Παρασκευη κοβεται το νημα και ξεκιναμε!!!!!!!!!

Με το καλο Κλελουκο μου το πρωτο μας μωρακι γερο να ναι το πουλακι μου, το ροζουλινι μου ααααααχ δεν μπορω να συγκρατηθω ειναι και οι ορμονες οι ατιμες.....μακαρι τετοια δακρυα χαρας να εχουμε σε ολη μας την ζωη!!!:P:p:p

Ελαιν θα σε μπατσαρισω....η μαλλον οχι θα φωναξω το μινιον Τσιπουριδιο μας!!!:tongue::tongue::tongue:βαθειες ανασες και χαρουμενες σκεψεις!!!!

Μαρη Γιωτα σταματα να με ακολουθεις...μην γραψω καμια σειρα τσουπ και εσυ απο κατω φαντης μπαστουνης!!!:tongue::tongue:

Ειρηνιω δεν καταλαβα σε ποναει ξαφνικα σαν σφακτης η μεση σου???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ελενα κοίτα τί σου βρήκα από το site που μας βρήκε η Αγγελική!

http://www.diavgia.gr/vm.html?page=shop.product_details&flypage=gk_flypage.tpl&product_id=121&category_id=6

Κλέλια due date 10/9 τρελαίνομαι και ... ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Clelia μου τα καλύτερα εύχομαι για τη μπεμπούλα σου, με το καλό να έρθει στον κόσμο μας και να αντικρύσει τη μανούλα και το μπαμπάκα της. Κοπέλα μου έφτασε η ώρα να συναντήσεις το θαυματάκι σου και σου εύχομαι να είναι η αρχή μιας υπέροχης ζωής από εκεί και πέρα!!!!!

Περιμένουμε και τη βραδινή ενημέρωση! Όσο για τις μετρήσεις είπαμε, έχουν απόκλιση τα μηχανήματα και το χέρι των γιατρών που κάνουν τις μετρήσεις…… :roll:

Σαν έρθει η μέρα που θʼ ανταλλάξουμε μαζί καλημέρα!!! :D

Κορίτσια πότε πέρασε ο καιρός; πότε μιλούσαμε για αυχενικές και Β επιπέδου……. μου φαίνεται απίστευτο ότι ήρθε η ώρα για τις πρώτες της παρέας μας. Με το καλό!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα και απʼ το νενάκι μας, στήθος με στήθος το πάτε για να δούμε πια θα σκάσει μύτη πρώτη!!!!!!

Chrisaki θα έχεις παρεούλα ε; :P

Γιωτίτσα καλημέρα!!!

Βάσω θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, αν δουν κάτι οι γιατροί το λένε αμέσως, δε ρισκάρουν μήπως αγχωθούμε και καλά…….. στις 14/9 διευκρίνισέ το μαζί του και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liana μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όσο γίνετε δηλαδή!

Ειρήνη λες να έρχεται και η σειρά σου;;; Βρε μήπως σήκωσες της Αγγελικούλα και να τα αποτελέσματα;

τσιπουράκι ωραίο το σύνθημα: Κάτω τα κιλά πάνω τα μωρά!!!!!!! Όσο για το πήξιμο, ότι μπορούμε κάνουμε! :mrgreen:

Χαχαχα ωραία η πρόταση για το Ελενοπαπάκι!!!

ellain μάλλον ο καιρός θα φταίει σε συνδυασμό με τον αγαπούλη σου που λείπει… μη χάνεσαι όμως βρε!

Φιλάκια σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βικυ εμενα μου αρεσε πολύ το Ζώης όπως το διαβασα και το εχω ξανακουσει..Αααα συμφωνει και ο μπεμπης, μου εδωσε κτ κλωτσιτσες...χαχα

Αυτό πρέπει να το λάβω σοβαρά υπ' όψην μου!!!!:D

Α υπόψη: όποια πάει να γεννήσει ξέρει το κόλπο, ε? Μία φωτογραφία με την κοιλούμπα λίγο πριν φύγει από το σπίτι, ή στην είσοδο του μαιευτηρίου (κατά προτίμηση) και μία φωτογραφία με το που βγαίνει από το μαιευτήριο με το μπεμπέ :D!! Ναι??

Φιλενάδα αν έχεις και κάμερα ακόμη καλύτερα!!! Ακόμη βλέπουμε την στιγμή πριν φύγουμε για το μαιευτήριο, εμένα με την κοιλούμπα και κουλαριστή και τον vasdelo να πηγαίνει πέρα δώθε σαν τον Τιραμόλα!!! Μεγάλη φάση!

[quote name=tsipoura;547631

Vasdeli μου ήξερα κάποιον Ζώη και ήταν πολύ ωραίος άντρας' date=' μα πάρα πολύ ωραίος άντρας ..... ;)

φιλιά[/quote]

Εννοείται ότι και ο δικός μου έτσι θα είναι!!!!:-D Αν κρίνω από τον Παυλή μου.....:-D

Κλειώωωωωωω!!! Με το καλό!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Thank youououou!!!

Μίλησα με την Ίσι, την άκουσα πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!! Οι μετρήσεις της είναι πολύ καλές, δεν ξέρει βέβαια αν θα μείνει στο νοσοκομείο μέχρι να γεννήσει... Ψιλο-βαριέται, αλλά όλα καλά!!

Έχετε φιλάκια από την Ploegisi!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλησπερα κοριτσια!!

Κλέλια μου με το καλό και ενα υγιεστατο μωρακι να κρατας την Παρασκευη στα χερια σου και να μην το αφησεις καθολου μεχρι να βγεις απο την κλινικη!

λοιπον να ρωτησω και καμια απο τισ δευτερομανουλεσ,τριτομανουλεσ....

την ωρα τησ γεννασ καμια απο εσασ σασ ειχε πιασει η μεση?>??????????δεν εννοω τον απλο πονο τησ μεσησ που εχουμε στην διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ....αλλα ενα ανατριχιαστικο πονο κατω χαμηλα???θυμαστε μηπωσ????σημερα απο το πρωι μου χτυπαει εκει χαμηλα ....αυτον τον πονο μονο 1 φορα τον ξαναενιωσα,τοτε στην πρωτη μου γεννα πριν μπω χειρουργειο.....

δεν ξερω!!!!!...αν συνεχιστει λεω να παρω το ντοκτορι..:rolleyes::confused::confused:

Ειρηνη αυτα τα ξαφνικα εντονα χτυπηματα (ετσι μπορω να το περιγραψω) υα εχω και εγω που κ' που και μαλιστα οταν πρωτοεμαφανιστηκαν πριν κανενα μηνα μου ηρθαν στο μυαλο κατευθειαν οι ωρες στην κλινικη στην αιθουσα τοκετου..Ρωτα και τον γιατρο σου, ο δικος μου μου ειπε οτι ειναι στα πλαισια των προπαρασκευαστικων συσπασεων και θεωρουνται φυσιολογικα..

Εγω κοριτσια ειμαι στα πολυ down μου, δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες, ο καιρος που πλησιαζει, η κουραση, αλλα σερνομαι στα πατωματα, δεν εχω ορεξη για τιποτα

Εχω και εγω πολλές τετοιες μεταπτωσεις Ελενα μου τωρα τελευταια και δυστυχως τα ακουει αυτος που ειμαστε ολη μερα μαζι, το παιδι..Του φωναζω για μικροπραγματα , τον μαλωνω και μετα στενοχωριεμαι..Προσπαθω να συγκρατηθω αλλα ωρες ωρες και με τη ζωηραδα που εχει κι αυτος ειναι απιστευτα δυσκολο...

Καλο απόγευμα ευχομαι σε όλες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!:P:p:pΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!

Clelia ολα να πανε καλα!! καλα συρρικνωθηκε η μπεμπα???χαχα! το καλο ειναι οτι κατα μεσο ορο ειναι 3κιλο..σουπερ μπεμπακι δηλαδη..ειπαμε οι μετρησεις σε κιλα ειναι με αποκλιση +/- 10%..

ploegisoula υπομονη και συντομα ερχεταιιιιι...

nenaki me to καλο και συ...φωναζε τωρα εσυ..μετα θα φωναζει το μπεμπακι σου!

τσιπουριτσα μην αδυνατισεις πολυ και γινεις Σαρδελιτσα

και εχω να πω οτι ειμαι το μαμουνακι και εχω τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Μαλωσα με το "στεφανι":tongue:, με τη μανουλα, παραλιγο κ με την πεθερουλα...σκεφτομαι να βαλω πανω μου ταμπελιτσα "MHN ME ENOXLEITE"...

ασε που εδωσα στην πεθερα υφασμα ασορτι με προικα να μου το κανει κουρτινα..το μετρησε και μουφερε την κουρτινα κοντη 2 παλαμες..εριξα πολυ δακρυ..και σημερα ετρεχα σε μοδιστρα να δω τι θα κανω..:confused::confused::confused:

σας ζαλισα..καλο μεσημερι και πολλααα φιλακιαααα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

τί καλά που είναι ανεβασμένη η Ισούλα μας!!!!! :)

τί καλά που είμαστε όλες ανεβασμένες!!!!! :tongue:

τί καλά που δεν έχει καμία μεταπτώσεις γιατί πάνε πέρασαν αυτά! :tongue:

τί καλά που δεν φάτε χαστουκάκια αλλά μόνο παγωτάκια! :tongue:

;) άντε να μαζευόμαστε καλέ, χαρές έχουμε!!!!!!!

Διαβάζω ανάποδα και απαντώ χιιχι

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

\

mamounaki! ΜΟΥ από πού θα την αγοράσεις την ταμπέλα?

θέλω κ εγώ μια να γραφή

μην ενοχλείτε δαγκωνωωωωωωωωωω γρρρρρρρρρρρρ

:tongue::tongue:

ασε που εδωσα στην πεθερα υφασμα ασορτι με προικα να μου το κανει κουρτινα..το μετρησε και μουφερε την κουρτινα κοντη 2 παλαμες..εριξα πολυ δακρυ..και σημερα ετρεχα σε μοδιστρα να δω τι θα κανω..:confused::confused::confused:

:

Η διτή τσιπούρα.....άντε πάμε

Η Χαστουκίστρα σας απαντά:

μαμουνάκι για τα νεύρα κλπ να σου πω ότι είμαι η Χαστουκίστρα του october power! όποια πάει να μελαγχολήσει, να της χαλάσει η διάθεση κλπ έρχομαι και κλαπ... δίνω ένα και μετά .... ένα φιλί και είσαι μια χαρά

γράψτους όλους παιδί μου και κοίτα να χαρείς το μωρουδέλι σου!

Η Διακοσήμητρια σας απαντά:

για την κουρτίνα αν θέλεις να την σώσεις μπορείς με τον εξής τρόπο:

διαλέγεις ένα άλλο ύφασμα κατά προτίμηση σε άλλο χρώμα, αλλά και το προσθέτεις σαν φάσα στο τελειώμα στο κάτω μέρος, η μοδίστρα δηλαδή!

κατά προτίμηση είναι καλό να είναι κάτι διαφορετικό, αλλο χρώμα, αν η κουρτίνα είναι μονόχρωμη η φάσα να έχει ένα σχεδιο ή το αντίστροφο. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην προσπαθήσεις να το κάνεις να μην φαίνεται αλλά το ακριβώς αντίθετο ;)

φιλιά

καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

κλέλια μου με το καλό να έρθει το ροζ μωράκι σου να είναι πάντα γερή και τυχερή.

νενάκι εσύ πως τα πας;

μπράβο πολύ χάρηκα με την ισούλα.

Kαλησπερα κοριτσια!!

Εχω και εγω πολλές τετοιες μεταπτωσεις Ελενα μου τωρα τελευταια και δυστυχως τα ακουει αυτος που ειμαστε ολη μερα μαζι, το παιδι..Του φωναζω για μικροπραγματα , τον μαλωνω και μετα στενοχωριεμαι..Προσπαθω να συγκρατηθω αλλα ωρες ωρες και με τη ζωηραδα που εχει κι αυτος ειναι απιστευτα δυσκολο...

Καλο απόγευμα ευχομαι σε όλες!

αχ πετρούλα και εγώ το ίδιο έχω πάθει και ο κακομοίρης έρχεται μετά και μου λέει μαμά είμαι καλό παιδί και άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι δεν φταίει αυτός αλλά ότι οι αντοχές μου πλέον είναι μηδέν. γι' αυτό βιάζομαι να γεννήσω γιατί δεν με βλέπω καλά.

vasdeli με το όνομα με κούφανες λίγο γιατί έτσι λένε τον μπαμπά μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...