Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!!

Κλελουκοοοοοοοοοο....περιμενουμε νεαααα!!!:D:D:D

Ααααααααααχ μου αρεσε πολυ ο Γουινι αλλα μου αρεσαν και τα φωτιστικα ψεματα δεν θα πω αυτο με τα γραμματα μου αρεσε λιγο πιο πολυ:roll::roll:

να δουμε εγω ποτε θα αξιωθω να βγαλω φωτο να ανεβασω η τεμπελουλα:tongue::tongue:

περιμενω πεθερα και μια φιλη της....τα λεμε μετα φιλουμπες!!!:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα.

Νενάκι υπομονή 2 με 3 μέρες μείνανε το πολύ, όσο για τις φωνές φωναζε όσο θέλεις στην κατάσταση που είσαι κανείς δεν σε παρεξηγεί.

Clelia μου καλα αποτελέσματα, περιμένουμε νεα σου με αγωνία.

Χαίρομαι που σας άρεσαν τα σχεδιακια και το φωτιστικό για το παιδικο, γίνεται πολύ γλυκούλι και καθόμαστε με το αμόρε και το χαζευουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσαρες!

καλα ξημερωσαμε...και χωρις εκπληξεις!

λοιπον...εχω αρχισει να αναρωτιεμαι...μηπως ο γιατρος ειδε κατι αλλο το οποιο δεν μου ειπε,για να μη με αγχωσει,και με βαση αυτο μιλησε για καισαρικη?τι να πω?θα δειξει...αλλωστε την αλλη τριτη,εκτος απροοπτου,θα παω στο αρεταιειο να με δει.

τι μαγειρευουμε σημερα?αααχ...ιδεα δεν εχω!αυτο που ξερω ειναι οτι δε θελω κρεας.παρολο που ουτε χθες φαγαμε,φακες,με χαλαει η ιδεα του κρεατος και σημερα.

εχω να παω για δουλεια,στο φουρνο,ενα μηνα τωρα...πω πωωω!σαν αιωνας μου φαινεται!αρχες δεκεμβρη επιστρεφω στη δουλεια,να πανε ολα καλα πρωτα βεβαια!προς το παρον μιλαω 10-15 φορες τη μερα με τα παιδια και παρακολουθω τη δουλεια απο το σπιτι,οσο γινεται αυτο βεβαια...το αγχος του ελευθερου επαγγελματια!ουτε να γεννησουμε ξενοιαστοι δε μπορουμε!!!ας μη μιλησω για την κριση που εχει πλεον φτασει σε ολους τους τομεις...ουφ!σας ζαλισα πρωι-πρωι!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα!!

Την Παρασκευή γεννάω!!!!!!

Θα μου τηλ ο γιατρούλης αργά το βράδυ να μου πει την ώρα και τα διαδικαστικά (πόσες ώρες να μείνω νηστικιά, τι πρέπει να κάνω πριν τον τοκετό κλπ).

Η μπέμπα είναι 2899 γραμ., το αμνιακό 9,7 (είπε ότι είναι στα ίδια επίπεδα παρόλο που κατέβηκε 1,3. Προφανώς όσο μεγαλώνει η κύηση μειώνεται αυτό), πλακούντας Grade II (όταν τον ρώτησα αν δικαιολογείται για την ηλικία της κύησης μου είπε να μην τον λάβω ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψιν). Ούτως ή άλλως το μωρό είναι 5 ημέρες μεγαλύτερο υπερηχογραφικά, οπότε θα γεννήσω στις 36+1, ενώ στην πραγματικότητα αυτό θα είναι 36+6!!

Αυτά!! Έστειλα μαζικά ένα μνμ σε περίπου 10 γνωστούς-φίλους κλπ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Βάσω, αν έβλεπε "κάτι" ο γιατρός σου δεν θα σου το έκρυβε και θα σου εξηγούσε και τον λόγο της κτ... Οπότε μην βάζεις τέτοια σενάρια με το μυαλό σου... Οι γιατροί πάντα λένε τι βλέπουν ώστε να μην τα "ακούσουν" αργότερα από τους ανυποψίαστους γονείς... Δεν κρατάνε μυστικά, μην ανησυχείς!

GEXxp3.png

Και εγώ ενθουσιάστηκα :D!!

Λοιπόν, τώρα το είδα: και γμ τις μετρήσεις κάνουν, τι να πω: η μπέμπα την προηγούμενη Τρίτη ήταν 2871 γραμ και σε μία εβδομάδα πήρε 28 γραμ?? Χλωμό!! Επίσης σε κάποιες μετρήσεις σημερινές το μωρό είναι μικρότερο σε μετρήσεις... Ή μίκρυνε (πάλι χλωμό) ή δεν ήταν οι σωστές μετρήσεις?? Τι κουλό!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι φωναζε οσο θεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 μερουλεσ εμειναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασσουλα κοντευεισ ε?με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!

α η ισουλα μασ μου ειπε να προσεχετε και να σασ δωσω πολλα χαιρετησματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον να ρωτησω και καμια απο τισ δευτερομανουλεσ,τριτομανουλεσ....

την ωρα τησ γεννασ καμια απο εσασ σασ ειχε πιασει η μεση?>??????????δεν εννοω τον απλο πονο τησ μεσησ που εχουμε στην διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ....αλλα ενα ανατριχιαστικο πονο κατω χαμηλα???θυμαστε μηπωσ????σημερα απο το πρωι μου χτυπαει εκει χαμηλα ....αυτον τον πονο μονο 1 φορα τον ξαναενιωσα,τοτε στην πρωτη μου γεννα πριν μπω χειρουργειο.....

δεν ξερω!!!!!...αν συνεχιστει λεω να παρω το ντοκτορι..:rolleyes::confused::confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κλελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι ολα να πανε κατευχην και να μην νιωσεισ καθολου μα καθολου πονο!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

clelia πολυ σχετικες ειναι οι μετρησεις τελικα...δεν ξερω,το εχω ακουσει απο πολλες μελλουσες μανουλες αυτο που λες κι εσυ.οσο για το βαρος...μεγαλες αποκλισεις κι εκει!

liana καλημερες!

ειρηνη γιατι δεν κανεις ενα τηλ στο γιατρο σου?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα!!

Την Παρασκευή γεννάω!!!!!!

Θα μου τηλ ο γιατρούλης αργά το βράδυ να μου πει την ώρα και τα διαδικαστικά (πόσες ώρες να μείνω νηστικιά, τι πρέπει να κάνω πριν τον τοκετό κλπ).

Η μπέμπα είναι 2899 γραμ., το αμνιακό 9,7 (είπε ότι είναι στα ίδια επίπεδα παρόλο που κατέβηκε 1,3. Προφανώς όσο μεγαλώνει η κύηση μειώνεται αυτό), πλακούντας Grade II (όταν τον ρώτησα αν δικαιολογείται για την ηλικία της κύησης μου είπε να μην τον λάβω ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψιν). Ούτως ή άλλως το μωρό είναι 5 ημέρες μεγαλύτερο υπερηχογραφικά, οπότε θα γεννήσω στις 36+1, ενώ στην πραγματικότητα αυτό θα είναι 36+6!!

Αυτά!! Έστειλα μαζικά ένα μνμ σε περίπου 10 γνωστούς-φίλους κλπ...

images?q=tbn:ANd9GcSGVUvYG88LeVhjoFXiUIfieRIKfBuhxwVi9eQ6ShVJaPg7JJs&t=1&usg=__4UEPSOEvwopR7c_yp10P8RxQVKs=

έχει βάλει πέμπτη η γκουσγκούνα και μας έρχεται!!!!!! Παρασκευή 10/9/2010 μου αρέσει!

δάκρυσα βρε σκατούλα

άντε <3

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύυυυυυ!!

Και εσείς με το καλό!! Και εσύ ψαρίδιο (μου άρεσε τρελλά η μπέμπα στο ροζ καρότσι!!)...

liana μάλλον μαζί με την Νένα γεννάμε, απλά εκείνη θα δει την μπέμπα της λίγο πιο μετά (μάλλον), διότι πάει για φτ...

Ειρήνη πάρε τον γιατρό σου μήπως σου πει κάτι να σε ανακουφίσει!!

GEXxp3.png

Νενάκι μου κουράγιο 2-3 μέρες έμειναν βρε! Εγώ υποστηρίζω ότι θα γεννήσεις μετά την Κλέλια, Σάββατο ας πούμε! σκόρδα καλό μου!

Κοριτσάκια τα ευχαριστώ για το κουράγιο και τη δύναμη που μου δίνεται!!!!!

κάτω τα κιλά πάνω τα μωρά! (έχω ξεφύγει σήμερα, συγκινήθηκα με τα γεννητούρια της multi-τρελής..... σνιφ)

Ειρήνη λες να γεννήσεις κι εσύ άμεσα; για πάρε τον γιατρό καλέ να σε τσεκάρει λίγο... άλλωστε με την κλέλια πάτε χέρι χέρι από την αρχή σε όλα σχεδόν!

Μαρηκρισάκι μου φωτό καλέ!!!! ναι!!!!!! Βρε κορίτσια βγάλτε φωτό, τις κοιλιές, τα δωμάτια κλπ!

Αγγελικούλα ελπίζω να μην πήζεις! θα θυμώσω! :)

Ελενα που είσαι καλό μου; έχεις παρει σβάρνα τα μαγαζιά;

Vasdeli μου ήξερα κάποιον Ζώη και ήταν πολύ ωραίος άντρας, μα πάρα πολύ ωραίος άντρας ..... ;)

Αγγελικούλα, Λιάνα, Βάσω, Δέσποινα, Πετρούλα, Ελένη, Μαμουνάκι, Φωτεινή, φιλιά!

Σε όλες να έχετε μία υπέροχη γκαστρομέρα!!!!!!!! και κερνάω όλες παγωτά!

φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...