Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα ρε κοριτσια...ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο και εχει και μεγαλο κεφαλακι...θα βγει πανω απο 3700 ειναι η εκτιμηση του.ολα καλα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανουμε καισαρικη...με χαλασε αυτο για να πω την αληθεια.εχουν παει ολα πολυ καλα ως τωρα,εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη,χωρις προβληματα.λετε να χρειαστει καισαρικη λογω μεγεθους του μωρου?ααα και να προσθεσω...εχει παρει θεση το μωρο εδω και 3 εβδομαδες.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάσω όταν λες "έχει πάρει θέση" εννοείς ότι έχει κάνει εμπέδωση??

Διότι και η δικιά μου είναι με την κεφάλα κάτου από τον 5ο μήνα, αλλά είναι λίγο δεξιά. Ρώτησα τον γιατρό μου αν αυτή η θέση της είναι αυτό που λέμε "έχει πάρει θέση" και μου είπε όχι ακόμα. Βέβαια είναι νωρίς για μένα (όχι πως ήθελα φυσιολογικό τοκετό, απορία είχα εκείνη την στιγμή)...

Πάντως η Νένα το πρώτο της το γέννησε 4.200 αν δεν απατώμαι φυσιολογικά! Πείσε τον γιατρό σου ότι θέλεις φυσιολογικό τοκετό και να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες, χωρίς βέβαια να ταλαιπωρήσουμε το μωρό, έτσι??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βάσω όταν λες "έχει πάρει θέση" εννοείς ότι έχει κάνει εμπέδωση??

Διότι και η δικιά μου είναι με την κεφάλα κάτου από τον 5ο μήνα, αλλά είναι λίγο δεξιά. Ρώτησα τον γιατρό μου αν αυτή η θέση της είναι αυτό που λέμε "έχει πάρει θέση" και μου είπε όχι ακόμα. Βέβαια είναι νωρίς για μένα (όχι πως ήθελα φυσιολογικό τοκετό, απορία είχα εκείνη την στιγμή)...

Πάντως η Νένα το πρώτο της το γέννησε 4.200 αν δεν απατώμαι φυσιολογικά! Πείσε τον γιατρό σου ότι θέλεις φυσιολογικό τοκετό και να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες, χωρίς βέβαια να ταλαιπωρήσουμε το μωρό, έτσι??

οτι εχει παρει θεση μου ειπε...δεν ξερω αν εχει κανει εμπεδωση:confused:

γιατι δεν θελεις φτ?υπαρχει θεμα υγειας?

καθολου δεν θελω να ταλαιπωρηθει το νινι μου...ο,τι ειναι καλυτερο γι αυτο ας γινει!

σ ευχαριστω:D

οτι εχει παρει θεση μου ειπε...δεν ξερω αν εχει κανει εμπεδωση:confused:

γιατι δεν θελεις φτ?υπαρχει θεμα υγειας?

καθολου δεν θελω να ταλαιπωρηθει το νινι μου...ο,τι ειναι καλυτερο γι αυτο ας γινει!

σ ευχαριστω:D

Bασουλα μην ανησυχεις για καισαρικη βρε...και εμενα ο μπομπος απο οτι φαινεται παει για τετρακιλο και εχει παρει θεση (οχι εμπεδωση, απλα με το κεφαλι κατω, αυτο εννοουν) και η γιατρος ηταν βεβαιη οτι θα τα παμε μια χαρα για φυσιολογικο τοκετο..

οσο για το μεγαλο κεφαλι, σε πληροφορω οτι η μελινα ειχε περιμετρο κεφαλης 36cm οταν γεννηθηκε (ενω το φυσιολογικο ειναι 32-34) και τα καταφερα μια χαρα να τη βγαλω ακομα και χωρις επισκληριδιο (καλα ποναγε βεβαια)..αφου οταν γεννηθηκε (επειδη γκαριζα εγω "δεν βγαινει δεν βγαινει") γυρναει η μια μαια και λεει "μωρε δικιο ειχε η κακομοιρα που φωναζε" ΚΟΙΤΑ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ:tongue::tongue:

μακαρι να γεννησω φυσιολογικα ρε κοριτσια...ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα οτι το μωρο μου ειναι μεγαλο και εχει και μεγαλο κεφαλακι...θα βγει πανω απο 3700 ειναι η εκτιμηση του.ολα καλα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να κανουμε καισαρικη...με χαλασε αυτο για να πω την αληθεια.εχουν παει ολα πολυ καλα ως τωρα,εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη,χωρις προβληματα.λετε να χρειαστει καισαρικη λογω μεγεθους του μωρου?ααα και να προσθεσω...εχει παρει θεση το μωρο εδω και 3 εβδομαδες.

θεση εχει παρει και μενα η μπεμπα δηλ το κεφαλι κατω απο τον 6ο μηνα. δε λεει κατι αυτο..

τωρα συμφωνω με clelia προσπαθησε να του εξηγησεις οτι θες φυσιολογικο τοκετο..

τωρα αν ειναι αναγκαια η καισαρικη δε χαθηκε κ ο κοσμος..πλεον δεν ποναει λενε οπως παλια κ η τομη ειναι μικρουλα..

αρκει να βγει γερο το μωρακι!;)

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας και χαρά σας!

ειρηνάκι μου ο γατούλης είναι καλά !!! όλα ευτυχώς πήγαν καλά!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου, και όλα τα κορίτσια για τις ευχες τους, τα είχαμε όλα είχαμε και τον γάτουλα! χιχιχιιχιχι <3

βασούλα μου το θέμα είναι να βγει και θα βγει μια χαρά! άλλωστε αν θυμάμαι καλά ο δικός σου γιατρός είναι υπερμαχος του φυσικού τοκετού, άρα θα το παλέψει όσο πάει! αν θυμάμαι καλά έχεις τον ίδιο γιατρό με την αγγελική ή τα έχω μπερδέψει εντελώς;

δεσποινάκι μου πως είναι το χεράκι της μελίνας; γέλασα με το σχόλιο της μαιας.... αλλά τρομάζω και μόνο που το άκουσα!

σας φιλώ, πάω να δω τον αρακά :)

α δεν σας είπα πήγα διαιτολόγο και όλα μια χαρά, έχασα κιόλας σχεδόν 2 κιλάκια (που τα είχα ξαναχάσει και τα είχα ξαναπάρει πριν φύγω για διακοπές....) δεν πειράζει πάμε γερά!

Βάσω δεν ήθελα φτ επειδή φοβάμαι γενικά και θεωρώ λίγο φρίκη το όλο γεγονός (προσωπική άποψη, εγώ δεν θα το άντεχα έστω και με επισκληρίδιο) και ειδικά ήθελα να έχω το μωρό μου σε 5', ξεκούραστο και εγώ να είμαι λιγότερο αγχωμένη.

Θα κάνουμε καισαρική επειδή έχω διαβήτη κύησης, ολιγάμνιο και μόλις θα έχω μπει στον μήνα μου (καλά βρε! Τπτ δεν διαβάζετε από αυτά που γράφουμε? Τις τελευταίες 5 ημέρες έχω βαρεθεί να εξηγώ τον λόγο της κτ)

Τσιπούρα μπράβο με την δίαιτα!! Όλα τα καταφέρνεις όταν το αποφασίσεις εσύ!! ;)

GEXxp3.png

Βάσω δεν ήθελα φτ επειδή φοβάμαι γενικά και θεωρώ λίγο φρίκη το όλο γεγονός (προσωπική άποψη, εγώ δεν θα το άντεχα έστω και με επισκληρίδιο) και ειδικά ήθελα να έχω το μωρό μου σε 5', ξεκούραστο και εγώ να είμαι λιγότερο αγχωμένη.

Θα κάνουμε καισαρική επειδή έχω διαβήτη κύησης, ολιγάμνιο και μόλις θα έχω μπει στον μήνα μου (καλά βρε! Τπτ δεν διαβάζετε από αυτά που γράφουμε? Τις τελευταίες 5 ημέρες έχω βαρεθεί να εξηγώ τον λόγο της κτ)

Τσιπούρα μπράβο με την δίαιτα!! Όλα τα καταφέρνεις όταν το αποφασίσεις εσύ!! ;)

:oops:συγγνωμη απο μια ξεχασιαρα εγγυουλα...τα ειχα διαβασει ολα!

γεια σας κοριτσια..

εδω και σημερα βραδυ..μα να μη θελει αυτο το παιδι να βγει??????αχ πλησιασαν οι μερουλες μου....τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο.πραγματικα 2 μερες εχω αφορητα νευρα,αφηστε που με τις τσιριδες μου ακουγομαι μεχρι εξω απο την πολη...ε μα κ αυτος ο συζηξ δε βοηθαει καθολου,ολο να με τσιτωνει ειναι..ουφ..

ας γραψω οτι σκορπιο θυμαμαι απο το μεσημερι γιατι δε ξαναδιαβασα τα παλια.

Η μπορντουρα με τον γουινι μου αρεσε πολυ,και εμεις γουινι εχουμε στο παιδικο.Απο τα φωτιστικα ειδα εκεινο με τα 130 κ μου αρεσε..εγω εχθες μεταμορφωσα το φωτιστικο στο παιδικο της νεας αφιξης.ομορφο εγινε.

ηλιαννα μπραβο που ανεβηκε το αμνιακο..ολα καλα θα πανε.οσο για τον παιδικο καλυτερα που δε τον στελνεις τωρα γιατι κ εγω την δικια μου την εστειλα 16 -08 κ τις πρωτες 10 μερες σακατευτηκα,οποτε εσυ δεν εισαι για τετοια,ουτως η αλλως κ τον ιανουαριο ειναι μια χαρα,θα εχει συνηδητοποιησει ηδη ο μικρος κ το νινι!

φωτεινη ηταν η πρωτη μερα ,γιαυτο ησουν στην τσιτα.εγω εδω στα πεθερικα που πηγαινα εμενα κανενα βραδυ,δε μπορουσα να κοιμηθω.

Βασδελι δε ξερω να σου πω για το ονειρο σου,παντως εγω αυτο το ονομα πρωτη φορα το ακουω.

ααα το μωρο μου ειναι πολυ χαμηλα και οχι ψηλα οπως αναφερθηκε,επισης 3720 γεννηθηκε η πρωτη μου,οχι 4200!!!

αντε κλελια αυριο περιμενουμε νεα σου με αγωνια...το πρωι εχεις επισκεψη η βραδυ?

δε θυμαμαι κατι αλλο κοριτσια σορυ!

φιλακια σε ολες!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Χρήσιμες οι πληροφορίες για το θηλασμό (τσιπουράκι-irinaki)!

Τσιπουράκι τον ίδιο γιατρό έχουμε με τη Βάσω, εγώ τον γνωρίζω από το 2004 και ισχύει το υπέρμαχος του ΦΤ, τώρα βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, τι να πω, αυτός ξέρει καλύτερα! Μπράβο για τα κιλάκια και πιο πολύ σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν περίοδος διακοπών!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Νένα πιστεύω ότι θα γεννήσεις μέχρι την Παρασκευή....

Stone, για το όνειρο, πράγματι, πολύ περίεργο...Αυτό το όνομα είναι σπάνιο, το έψαξα αλλά υπάρχει...Πάντως ο vasdelos είπε ότι δεν του αρέσει...:|(Ήμουν σίγουρη).

Εμείς πήγαμε για μπανάκι και το τοπίο ήταν εντελώς Φθινοπωρινό αλλά ωραίο! Μετά βολτίτσα στην παραλία και σουβλάκια...

Καληνύχτα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικυ εμενα μου αρεσε πολύ το Ζώης όπως το διαβασα και το εχω ξανακουσει..Αααα συμφωνει και ο μπεμπης, μου εδωσε κτ κλωτσιτσες...χαχα

Βασω δλδ οσα μωρακια ειναι πάνω απο 3,5 κιλα τα παίρνουν με καισαρικη???:confused::confused: Γιατι σε αφησε να καταλάβεις κτ τετοιο??Κι ο δικος μου 3600 γεννηθηκε στην 37η εβδομαδα αλλα μια χαρα γλύστρησε...Δεν θα αναφερω τι ταλαιπωρια προηγηθηκε (πήγα με πρόκληση) αλλα τουλάχιστον απο τη στιγμη που ειχα τελεία διαστολή ολα εγιναν πολύ γρηγορα και ευκολα..

Νενα ολα στο κοκκινο??Ηρεμησε και σκεψου πως την αλλη βδομαδα τετοια μερα θα εισαι στο σπιτι σου με τα παιδακια σου αγκαλιτσα!!Πως σου ακουγεται σαν σεναριο???

Εγω εδω και 5 μερες μετα τις 10 το βραδυ εχω απίστευτη καουρα..καιγεται το ειναι μου!!!!Κι ολο τρωω, τι γιαουρτακια, τι αμυγδαλα, τι τσαγακια πίνω, τι γαλα..καμια βελτιωση!!!:|:-|

Αντε σας αφηνω, καλό βραδυ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βασω δλδ οσα μωρακια ειναι πάνω απο 3,5 κιλα τα παίρνουν με καισαρικη???:confused::confused: Γιατι σε αφησε να καταλάβεις κτ τετοιο?
Ο συγκεκριμένος ιατρός δεν είναι αυτής της άποψης, αυτό γνωρίζω τόσα χρόνια. Στην επόμενη συνάντηση (που δυστυχώς αργεί) θα του κάνω κουβέντα για το θέμα. Πάντως Βάσω διευκρίνισέ το κι εσύ μαζί του και ενημέρωσέ μας.

Καληνύχτα!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!

Θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ κατά τις 10. Οπότε το μεσημέρι θα έχετε νέα μου!!

Νένα κορίτσι μου! Μπερδεύτηκα βρε!! Ήμουν πολύ σίγουρη ότι η μικρή σου βγήκε 4κιλή :mrgreen:... Της έβαλα μισό κιλό, στην ηλικία που είναι πιστεύω δεν θα μου το κρατήσει :tongue:

Α υπόψη: όποια πάει να γεννήσει ξέρει το κόλπο, ε? Μία φωτογραφία με την κοιλούμπα λίγο πριν φύγει από το σπίτι, ή στην είσοδο του μαιευτηρίου (κατά προτίμηση) και μία φωτογραφία με το που βγαίνει από το μαιευτήριο με το μπεμπέ :D!! Ναι??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...